2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ah tam dayaklık bir anne. Sen erken geleceği fikrine alıştırdın kendini biliyoruz da dışarıda 1 gün anne karnında bir kaç güne tekabül ediyormuş. Ne zaman geleceğini Rabbim bilir sağlıkla gelsinde ama misler gibi 31. Haftana geldiin çiceğim yapma kendine bunu şöyle 3 hafta dediğin ne kii o kadarcık daha dursun Güneş kız. He sen yattın hiç kalkmadın gene geldi o zaman dersin vakti buymuş diye ama bile bile lades deme lütfen

Ay 10 kilo aldım ama şuan yazdığın nasıl mutlu etti beni
Ama öylee doğrular bunlar 30. Haftaları yarılıyoruz doğuma ne kaldı şurada bundan sonda 10 kilo daha almazsınız kii ideal ilerliyorsunuz bence fazla falan degill
Ablam doğuma kadar mesela 10 12 civarında kilo aldı, direk gitti doğumdan sonra sezeryandi yani mesela. Çoğu kişiden okuduğum kadarıyla hep öyle oluyor bi en az 7 8 kilo direk gidiyor

İyi akşamlar canlar size birşey sormak istiyorum ben puset örtüsü yaptıracağım da sizce puset minderi de yaptırmalı mıyım bana fikir verir misiniz

Doktorlar puset minderine karşı ya. 2-3 arkadaşımın cocugundan doktorlar çıkarmalarını istemiş zaten grrekli bir şey olsa minderiyle üretir adamlar niye cocugunuz altına elyaftan yumuşak zeminli bir şeyler koyuyorsunuz diye uyarmış

Bide benimde ellerim,ayaklarım ve burnum çok şiş yani ödem olduğu çok bellli 31. Haftamdayım 37 bitince alıncak zaten şurda 6 hafta kaldı alsam alsam 2 kilo daha alırım dediğin çok normal 30 kilo alıyor herkes bizim bu grup çok dikkatli aldı kilo

Benim oğlan şimdiden kıskanıyor beni. Babası karnıma dokunduğunda ve onunla konuştuğunda aniden duruyor mıh gibi, elini çekip susana kadar hareket ettiremiyoruz paşayı. Geldi yine .. diyor babasına.

Ay benim sıpada öyle babası dokununca oynamıyor eşimde istiyor şimdi sonuçta oda baba bende gece yatarken sırtına sarılıyorum göbeğim beline geliyor o arada güzelce babasını tekmikliyoruz

Ay inşallah doğumla birlikte altı yedi kilo gider

Aynen öyle bak ben sabah aç karnına tartiliyorum +4650gram çıkıyorum aksam tartiliyorum üstüne 1 1bucuk kilo daha eklenmiş. Sabah ayaklarim bacaklarım inmiş oluyor biraz, akşam ayakta durmasam bile balon gibi şişiyor yine. Ödem üstüne ödem ekliyor resmen ee onun ağırlığı da oluyor vücutta biz kilo olarakta görüyoruz
Maşallahı var grubun o konuda kilolar gayett iyi

Ay benim sıpada öyle babası dokununca oynamıyor eşimde istiyor şimdi sonuçta oda baba bende gece yatarken sırtına sarılıyorum göbeğim beline geliyor o arada güzelce babasını tekmikliyoruz
Benimkisi kimseyi umursamıyor canı ne zaman isterse bi ara eşim gelene kadar çok az kıpırdıyordu sesini duyunca başlıyordu oynamaya şimdi canın nasıl isterse sizinkiler müziğe tepki veriyor muu ona bile bazen kuduruyo bazen umrunda olmuyor

Benim ses değil yatış pozisyonuma göre hareket ediyor beyefendi yada oturuş bugün okulda oturtmadı beni hep istiyor gezeyim Delip çıkacak karnımdan diye korkuyorum

Benim ses değil yatış pozisyonuma göre hareket ediyor beyefendi yada oturuş bugün okulda oturtmadı beni hep istiyor gezeyim Delip çıkacak karnımdan diye korkuyorum
Yesinler onu işte annesi sen oturup dinlenince o da dinleniyor karnın yürürken sallandıkca onlarda uyuyormuş genelde

U

Yok benimkide umursamıyor hiç öyle şeyleri müzikmiş sesmiş sallamıyor paşa benim 3 kız kardeşim var geçen gün yatta karnına dokunalım belki oynar dediler çikolata yedim yattım önlerine hepsi 2 ellerini koydular bir tanesine de oynamadı ya en az 20 dk o pozisyonda bekledik

Nasıl nişanın geldi kanama mi oldu canım
Yok kuzum kanamam yok ama bunun enfeksiyon olduğunu da düşünmüyorum. Sadece belli şeylerde geliyor, bir de kasılmayla sancıyla geliyor.

Kiiz ağzını hayra aç yaaa. Bisey olmayacak tamam mı yoksa bak böyle konuşma bu emoji sana gelir
seni yerim çükolattam
Aaaaa hiç olur mu ilk çocukta kaç kg aldığımı söylemeyim :) bunda iyiyim yine ama ben oğlumda 29 kg aldım
Maşallah Bebiş kaç doğdu peki
O zaman seni tebrik ediyoruz bu sefer gayet başarılı bi süreç geçirilmiş
Bende 10 kilodayım ama gören sadece göbek diyor
Sen de çok fitsin canım maşallahın var
Ya sizi yerim
Biliyorum tabi ki çiçeğim
Öyle cok hareket yapmadım evdeki toplam yürüyüşüm gün boyu yarım saat olmamıştır bile
Zaten normalde de sancıyla gelen bi akıntı, artık en ufak harekette artıyor biraz daha
Zaten yarın daha çok dinlendiğim bi gün olacak inşallah genelde de kalkmıyorum zaten

Sıcaklardan 2 litre su da içsem eskisi gibi tuvalete sık gitmiyorum hep buharlaşarak gidiyor önceden olsa 20 kere giderdim

Valla yemin ederim anlıyor bu sıpalar her şeyi

Aman aman bisey mi geldi yavrum dikkat et kendine yaa sana yasaklıyorum dogurana kadar ayaklarını hafif dikip yatıyorsun

Valla artık bi yanım şu 3 hafta geçsin istiyorum kendimi aynaya bakınca çok çirkin hissediyorum
yaaa bak sana kızdım biz güneş hanım içerde kalsın diye dualar ediyoruz sen iş yapıyorsun bak lütfen otur yat sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…