battaniyeleri anneannesine ütülettim ama kıyafetlere dayanamadım oturduğum yerde ütüleyip hazırladım
Biraz ayakta turladım yine minik parça parça nişanımın geldiğini düşünüyorum şaka maka
Hayırlısı olsun diyoruz
Ama öylee doğrular bunlar 30. Haftaları yarılıyoruz doğuma ne kaldı şurada bundan sonda 10 kilo daha almazsınız kii ideal ilerliyorsunuz bence fazla falan degillAy 10 kilo aldım ama şuan yazdığın nasıl mutlu etti beni
İyi akşamlar canlar size birşey sormak istiyorum ben puset örtüsü yaptıracağım da sizce puset minderi de yaptırmalı mıyım bana fikir verir misiniz
Evet canım belki de sıcaktan ödem oluyordurÖdemde olmuştur o zaman kuzum birden diyorsun çünkü ondan şişmiştir elin yüzün
Gerçi ben gram gram aldım ama benimde bacaklarım ayaklarım çok şişiyor ya
Oluyo yavrum sıcaktan hele daha fazla oluyo. Az önce de yazdım ablam 10 kilo alarak gitti doğuma ama en son nasıl ödem olmuştu temmuzda doğum yaptı, en güzeli doğumdan sonra fırt diye gidiyo o ödemEvet canım belki de sıcaktan ödem oluyordur
Bide benimde ellerim,ayaklarım ve burnum çok şiş yani ödem olduğu çok bellli 31. Haftamdayım 37 bitince alıncak zaten şurda 6 hafta kaldı alsam alsam 2 kilo daha alırım dediğin çok normal 30 kilo alıyor herkes bizim bu grup çok dikkatli aldı kiloAma öylee doğrular bunlar 30. Haftaları yarılıyoruz doğuma ne kaldı şurada bundan sonda 10 kilo daha almazsınız kii ideal ilerliyorsunuz bence fazla falan degill
Ablam doğuma kadar mesela 10 12 civarında kilo aldı, direk gitti doğumdan sonra sezeryandi yani mesela. Çoğu kişiden okuduğum kadarıyla hep öyle oluyor bi en az 7 8 kilo direk gidiyor
Benim oğlan şimdiden kıskanıyor beni.Babası karnıma dokunduğunda ve onunla konuştuğunda aniden duruyor mıh gibi, elini çekip susana kadar hareket ettiremiyoruz paşayı. Geldi yine .. diyor babasına.
Ay inşallah doğumla birlikte altı yedi kilo giderAma öylee doğrular bunlar 30. Haftaları yarılıyoruz doğuma ne kaldı şurada bundan sonda 10 kilo daha almazsınız kii ideal ilerliyorsunuz bence fazla falan degill
Ablam doğuma kadar mesela 10 12 civarında kilo aldı, direk gitti doğumdan sonra sezeryandi yani mesela. Çoğu kişiden okuduğum kadarıyla hep öyle oluyor bi en az 7 8 kilo direk gidiyor
Aynen öyle bak ben sabah aç karnına tartiliyorum +4650gram çıkıyorum aksam tartiliyorum üstüne 1 1bucuk kilo daha eklenmiş. Sabah ayaklarim bacaklarım inmiş oluyor biraz, akşam ayakta durmasam bile balon gibi şişiyor yine. Ödem üstüne ödem ekliyor resmen ee onun ağırlığı da oluyor vücutta biz kilo olarakta görüyoruzBide benimde ellerim,ayaklarım ve burnum çok şiş yani ödem olduğu çok bellli 31. Haftamdayım 37 bitince alıncak zaten şurda 6 hafta kaldı alsam alsam 2 kilo daha alırım dediğin çok normal 30 kilo alıyor herkes bizim bu grup çok dikkatli aldı kilo
Emin ol fazlası bile gider canımAy inşallah doğumla birlikte altı yedi kilo gider
Ay inşallah üç kiloya kadar bekler içler sağlıkla miniklerimizEmin ol fazlası bile gider canım3 kilo çocuk desen bunun suyu var plesantasi var ödemi var 3 4te en az öyle gidiyormuş
Benimkisi kimseyi umursamıyor canı ne zaman isterseAy benim sıpada öyle babası dokununca oynamıyoreşimde istiyor şimdi sonuçta oda baba bende gece yatarken sırtına sarılıyorum göbeğim beline geliyor o arada güzelce babasını tekmikliyoruz
Bekleyecek inşallah canım birbirimize bol bol dua edicezAy inşallah üç kiloya kadar bekler içler sağlıkla miniklerimiz
Benim ses değil yatış pozisyonuma göre hareket ediyor beyefendi yada oturuşBenimkisi kimseyi umursamıyor canı ne zaman istersebi ara eşim gelene kadar çok az kıpırdıyordu sesini duyunca başlıyordu oynamaya şimdi canın nasıl isterse sizinkiler müziğe tepki veriyor muu ona bile bazen kuduruyo bazen umrunda olmuyor
Yesinler onuBenim ses değil yatış pozisyonuma göre hareket ediyor beyefendi yada oturuşbugün okulda oturtmadı beni hep istiyor gezeyim Delip çıkacak karnımdan diye korkuyorum
Benimkisi kimseyi umursamıyor canı ne zaman istersebi ara eşim gelene kadar çok az kıpırdıyordu sesini duyunca başlıyordu oynamaya şimdi canın nasıl isterse sizinkiler müziğe tepki veriyor muu ona bile bazen kuduruyo bazen umrunda olmuyor
Yok kuzum kanamam yok ama bunun enfeksiyon olduğunu da düşünmüyorum. Sadece belli şeylerde geliyor, bir de kasılmayla sancıyla geliyor.Nasıl nişanın geldi kanama mi oldu canım
Kiiz ağzını hayra aç yaaa. Bisey olmayacak tamam mı yoksa bak böyle konuşma bu emoji sana gelir
Maşallah Bebiş kaç doğdu pekiAaaaa hiç olur mu ilk çocukta kaç kg aldığımı söylemeyim :) bunda iyiyim yine ama ben oğlumda 29 kg aldım
Sen de çok fitsin canım maşallahın varBende 10 kilodayım ama gören sadece göbek diyor
Ya sizi yerimAh tam dayaklık bir anne. Sen erken geleceği fikrine alıştırdın kendini biliyoruz da dışarıda 1 gün anne karnında bir kaç güne tekabül ediyormuş. Ne zaman geleceğini Rabbim bilir sağlıkla gelsinde ama misler gibi 31. Haftana geldiin çiceğim yapma kendine bunu şöyle 3 hafta dediğin ne kii o kadarcık daha dursun Güneş kız. He sen yattın hiç kalkmadın gene geldi o zaman dersin vakti buymuş diye ama bile bile lades deme lütfen
Valla yemin ederim anlıyor bu sıpalar her şeyiU
Yok benimkide umursamıyor hiç öyle şeyleri müzikmiş sesmiş sallamıyor paşabenim 3 kız kardeşim var geçen gün yatta karnına dokunalım belki oynar dediler çikolata yedim yattım önlerine hepsi 2 ellerini koydular bir tanesine de oynamadı ya en az 20 dk o pozisyonda bekledik
Aman aman bisey mi geldi yavrum dikkat et kendine yaa sana yasaklıyorum dogurana kadar ayaklarını hafif dikip yatıyorsunYok kuzum kanamam yok ama bunun enfeksiyon olduğunu da düşünmüyorum. Sadece belli şeylerde geliyor, bir de kasılmayla sancıyla geliyor.
seni yerim çükolattam
Maşallah Bebiş kaç doğdu peki
O zaman seni tebrik ediyoruz bu sefer gayet başarılı bi süreç geçirilmiş
Sen de çok fitsin canım maşallahın var
Ya sizi yerim
Biliyorum tabi ki çiçeğim
Öyle cok hareket yapmadım evdeki toplam yürüyüşüm gün boyu yarım saat olmamıştır bile
Zaten normalde de sancıyla gelen bi akıntı, artık en ufak harekette artıyor biraz daha
Zaten yarın daha çok dinlendiğim bi gün olacak inşallah genelde de kalkmıyorum zaten
Sıcaklardan 2 litre su da içsem eskisi gibi tuvalete sık gitmiyorum hep buharlaşarak gidiyorönceden olsa 20 kere giderdim
Valla artık bi yanım şu 3 hafta geçsin istiyorum kendimi aynaya bakınca çok çirkin hissediyorumYok kuzum kanamam yok ama bunun enfeksiyon olduğunu da düşünmüyorum. Sadece belli şeylerde geliyor, bir de kasılmayla sancıyla geliyor.
seni yerim çükolattam
Maşallah Bebiş kaç doğdu peki
O zaman seni tebrik ediyoruz bu sefer gayet başarılı bi süreç geçirilmiş
Sen de çok fitsin canım maşallahın var
Ya sizi yerim
Biliyorum tabi ki çiçeğim
Öyle cok hareket yapmadım evdeki toplam yürüyüşüm gün boyu yarım saat olmamıştır bile
Zaten normalde de sancıyla gelen bi akıntı, artık en ufak harekette artıyor biraz daha
Zaten yarın daha çok dinlendiğim bi gün olacak inşallah genelde de kalkmıyorum zaten
Sıcaklardan 2 litre su da içsem eskisi gibi tuvalete sık gitmiyorum hep buharlaşarak gidiyorönceden olsa 20 kere giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?