Allah Allah ay şimdide komşuya sezeryan tarihi 24 ağustos verilmişti suyu gelmiş bence bu sıcaklarda etkiliyorAralığı azaldı ama mide bulantım başladı bu sefer de
Hamile olduğumu 31-32. Haftalarda anladım diyorum hep, ciddi bir bedensel farklılık oluştu. Nefes darlığı, çabuk yorulma vs.Kızlar size ne soracağım çalışmak istiyorum aslında ancak şu an çok hareketli oldukları için gece hiç uyuyamıyorum e okulda hiç verim alamıyorum sinirli oluyorum uyumadığım için 3 hafta sonra 32. Haftam olacak ayrılabilirim yani 37. Haftaya kadar çalışmak istiyordum olamayacak sanırım tecrübeli olanlara soruyorum daha çok mu ağırlaşırım çalışsam mı yoksa çalışamaz raporu mu alsam ? Maddi olarak çok sorun olmayacak şubat tatilinden sonra dönerim diyorum herşey yolunda giderse 1 ay rapor yazdırırım bebek doğduktan sonra sizce nasıl ? (Sat 19 ocak tam 32. Hafta ne zamana gelir birde?)
Valla anlamadım canim hiç bisey yoktu bel ağrısının aralığı uzadı ama bebek hareket ettikçe aşağıda çişimi tutamıyorum gibi baskı ve sizi oluyoAllah Allah ay şimdide komşuya sezeryan tarihi 24 ağustos verilmişti suyu gelmiş bence bu sıcaklarda etkiliyor
Anladım canım evet biz ayaktayız hep ne kadar otur deselerde ben oturarak ders anlatamıyorum zaten senin adli tatil olması iyi olmuşHamile olduğumu 31-32. Haftalarda anladım diyorum hep, ciddi bir bedensel farklılık oluştu. Nefes darlığı, çabuk yorulma vs.
32 den sonra ciddi bir güncelleme geliyor bence. Bana öyle oldu.
Eğer aktif olman gereken bir işin varsa ki öğretmenlik yapıyorsun diye biliyorum ayrılabilirsin bence canım
Benim çalıştığım meslek kolu İçin 1 eylüle kadar adli tatil olduğu İçin ben genelde kurumdayım o nedenle 5 haftamı harcamak istemedim. Klimalı ortamda çalışıyorum. O halde bile eve geldiğimde pert vaziyetteyim.
Rapor 32’de alınıyor ama benim doktorum 31+2 de yazmıştı ben işyerime götürmüştüm başladığı tarihi falan yazıyor ya sorun olmadı hiç.
O bende de oluyor yatarken sorun yok ayağı kalkayım ordan bir şey çıkcak gibi bide birkere çişimi yapıyordum altımaValla anlamadım canim hiç bisey yoktu bel ağrısının aralığı uzadı ama bebek hareket ettikçe aşağıda çişimi tutamıyorum gibi baskı ve sizi oluyo
Bende 37 ye kadar çalışırım sanıyordum ama hem psikolojik hem biyolojik olarak bu sıcaklarda dayanamayacagim. 35. Haftadam da çıkmak istiyorum. Perşembe günü doktora soracağım bu şekilde oluyor mu diye. Ben happy mom da ki haftalık döngume göre sayıyorum haftami.Kızlar size ne soracağım çalışmak istiyorum aslında ancak şu an çok hareketli oldukları için gece hiç uyuyamıyorum e okulda hiç verim alamıyorum sinirli oluyorum uyumadığım için 3 hafta sonra 32. Haftam olacak ayrılabilirim yani 37. Haftaya kadar çalışmak istiyordum olamayacak sanırım tecrübeli olanlara soruyorum daha çok mu ağırlaşırım çalışsam mı yoksa çalışamaz raporu mu alsam ? Maddi olarak çok sorun olmayacak şubat tatilinden sonra dönerim diyorum herşey yolunda giderse 1 ay rapor yazdırırım bebek doğduktan sonra sizce nasıl ? (Sat 19 ocak tam 32. Hafta ne zamana gelir birde?)
Sizlama da oluyor mu pekiO bende de oluyor yatarken sorun yok ayağı kalkayım ordan bir şey çıkcak gibi bide birkere çişimi yapıyordum altıma
Bu kasılma mi oluyor kiO bende de oluyor yatarken sorun yok ayağı kalkayım ordan bir şey çıkcak gibi bide birkere çişimi yapıyordum altıma
Aynen böyle oluyorum ben de. Hemen tuvalete koşuyorum. Pazarda bir gün eşime ay çıktı heralde aşağıdan diye bağırıvermişimO bende de oluyor yatarken sorun yok ayağı kalkayım ordan bir şey çıkcak gibi bide birkere çişimi yapıyordum altıma
canım eğer dr. un sana çalışabılır raporu verirse sana aynı zmnda calısamaz raporu veremez. şöyle yapabılırsın calısabılır al baktın kötusun 34te 35te çıkarsn.dr.un onu ayarlar 1,2gun önce snr cok fark etmıyor 32.raporu içinKızlar size ne soracağım çalışmak istiyorum aslında ancak şu an çok hareketli oldukları için gece hiç uyuyamıyorum e okulda hiç verim alamıyorum sinirli oluyorum uyumadığım için 3 hafta sonra 32. Haftam olacak ayrılabilirim yani 37. Haftaya kadar çalışmak istiyordum olamayacak sanırım tecrübeli olanlara soruyorum daha çok mu ağırlaşırım çalışsam mı yoksa çalışamaz raporu mu alsam ? Maddi olarak çok sorun olmayacak şubat tatilinden sonra dönerim diyorum herşey yolunda giderse 1 ay rapor yazdırırım bebek doğduktan sonra sizce nasıl ? (Sat 19 ocak tam 32. Hafta ne zamana gelir birde?)
bende cok zor durumda kalmadıkca bır daha gitmem dıyorum. bır kere gittim ve bna fazlasıyla yettiKızlar merhaba tekrardan dün basima gelenleri yazmak için geldim anca yazabiliyorum. Şimdi biraz biraz okudum da durumları. 3 gündür geçmeyen bir karın sertlesmesi ve sancım vardi ayakta çok kaldım ondan diye düşünüyordum en son baktım geçecek gibi değil bı acile gidim dedim. Gitmez olaydım o kadar rezil oldum o kadar korktum bide üzerine boşuna stres panik yaşadım. Devletin kadın doğum aciline gittim doktor zaten yok sağolsunlar uyuyarak maaş alıyorlar galiba. Ebe kontrol etti ve direk acilman var her an doğum yapabilirsin hemen şehir Hastanesi'ne git yatış verilsin dedi neye uğradığımizi şaşırdık çünkü öncesinde acil doğum yapmış biri olarak doğum olarak gitmemiştim ve trajikomik tarafı acil doğum yapabilirsin diyip beni kendi imkanimizla şehir Hastanesi'ne göndermeleri oldu ama ben şehir Hastanesi'ne gitmedim kendi doktorum özelde direk o hastaneye gittim durumu anlattım beni hemen nst ye bağladılar sancı durumuna baktılar sonrasında ebe geldi muayne etti ebe nin dediği şey aynen şu hangi gerizekalı sana acilman var dedi Allah korusun o panikle o stresle başka bir şey de başınıza gelebilirdi dedi. Sonrasında bana bı boş serum bide parol taktılar rahtlamam için ağrım azalsın diye bu süreçte tabi kendimi de çok kastım sonrasında eşimden çikolata istemişler onu yedirdiler tekrar nst ye bağladılar tekrar tekrar kontrol muayne oldu ebe ile doktorum sürekli irtibat halindeydi. En son cikarken doktorum sancın evet var ama çok diyemeyiz acilaman sıfır hiç yok kendini hiç bir şekilde erken doguracam diye düşünme gayet iyisin yorgunluğun verdiği bir şey büyük ihtimalle magnezyum kalsiyumu ihmal etme dedi ve gönderdi. Şimdi bizler kimlere emanetiz benim zaten zorunlu sezeryan olacaktı hadi ordaki ebe beni direk doğuma alsaydı ne olacaktı. Bir daha tövbe ettim devlete gitmeye...
Sen harikasın
Ay beni şimdiden fena ateşler basıyor gülüyorum ama bugün 3 sefer nefes darlığı ve bulantı ile birlikte ağladım. Az önce de ağlıyordum. Karın ağrım da var, nasip.Eki Görüntüle 3110588 Nihayet bir şeyler bulabildim penti indiriminde. Kendimce renklere bakarak böyle bir takım yaptım. 200 liraya geldi. Emzirme atleti, pijama altı ve sabahlık. Sabahlığı daha polar mı alsaydım bilemedim.
Dagi’den de emzirme sütyeni aldım 2 tane. 3. yü hediye verdiler (onu normal aldım)
Uzanıyorum kuzum su zaten hep bol içerim, ama şu tek taraflı bel ağrısını bi türlü anlamlandiramadim. Biraz hafifledi ama hala devam ediyor. Kasılma nasıl oluyor hiç bilmiyorum anlamıyorum ama bebek kendini kasıyor gibi. Kendini iktiriyor ve bi müddet öyle sabit kalıyorDilos6342 dilos uzan dinlen bir şey yapma. Yatarken de güzel bi pozisyon yakalamaya çalış. Bol da su tüket.
Yarın erkenden yeni doktoruna görünme fırsatın olur mu?
Bir de Bu yaşadıklarının hepsini de not al bence.
Baskı hissine kasılma denmez şimdi ama her kasılma da hissedilmeyebiliyor. Herkesin süreci çok farklı ne oldu da bi anda böyle bi şey başladı sende bilemedim hiç
Geçmiş olsun canım, ben de bugün öğürerek uyandım ve ter boşaldı. Gece de nefes darlığı yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum. İlk defa bugün ağladım böyle. Önümdeki 3 aydan çok korktum. Demir hapımı değiştirdik doktorla, belki yan etki olmuştur diye. Tansiyonum 11/7 idi. Sonra tansiyonda önce 8/5 sonra 9/2 gördüm. Ağlaya ağlaya eşimi bekledimSen harikasın
Ay beni şimdiden fena ateşler basıyor gülüyorum ama bugün 3 sefer nefes darlığı ve bulantı ile birlikte ağladım. Az önce de ağlıyordum. Karın ağrım da var, nasip.
Bi de Emzirme döneminde alev alıyormuşuz sanırım, ekim bile olsa, havalar çok sıcak bence bu tip kumaş sabahlık alarak cok iyi etmişsingüle güle kullan.
Emzirme sütyeni alacaktım bedenden dolayı denemeden almayayım demiştim, kısmet olmadı. Bodoslama sipariş vericem herhalde. Su yarını atlatsaydım.
takib et kendiniKızlar iyi akşamlar
Az önce ayaktayken aniden sağ taraftan belime ani ağrı girdi, 5 dk kadar sürdü baya siddetliydi ani harekette yapmadım. Sonra lavaboya gittim kalkarken kasiklarima da hafif ağrı girdi 30 sn kadar sürdü geçti üstünden 5 dk kadar geçti bel ağrısı tekrar girdi ve şuan uzandım ağrı geçmiyor sağ tarafımdan giriyor ağrı
Ne olabilir bu sancı falan mı giriyor acaba
Kızlar size ne soracağım çalışmak istiyorum aslında ancak şu an çok hareketli oldukları için gece hiç uyuyamıyorum e okulda hiç verim alamıyorum sinirli oluyorum uyumadığım için 3 hafta sonra 32. Haftam olacak ayrılabilirim yani 37. Haftaya kadar çalışmak istiyordum olamayacak sanırım tecrübeli olanlara soruyorum daha çok mu ağırlaşırım çalışsam mı yoksa çalışamaz raporu mu alsam ? Maddi olarak çok sorun olmayacak şubat tatilinden sonra dönerim diyorum herşey yolunda giderse 1 ay rapor yazdırırım bebek doğduktan sonra sizce nasıl ? (Sat 19 ocak tam 32. Hafta ne zamana gelir birde?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?