2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hamile olduğumu 31-32. Haftalarda anladım diyorum hep, ciddi bir bedensel farklılık oluştu. Nefes darlığı, çabuk yorulma vs.
32 den sonra ciddi bir güncelleme geliyor bence. Bana öyle oldu.

Eğer aktif olman gereken bir işin varsa ki öğretmenlik yapıyorsun diye biliyorum ayrılabilirsin bence canım
Benim çalıştığım meslek kolu İçin 1 eylüle kadar adli tatil olduğu İçin ben genelde kurumdayım o nedenle 5 haftamı harcamak istemedim. Klimalı ortamda çalışıyorum. O halde bile eve geldiğimde pert vaziyetteyim.

Rapor 32’de alınıyor ama benim doktorum 31+2 de yazmıştı ben işyerime götürmüştüm başladığı tarihi falan yazıyor ya sorun olmadı hiç.

Allah Allah ay şimdide komşuya sezeryan tarihi 24 ağustos verilmişti suyu gelmiş bence bu sıcaklarda etkiliyor
Valla anlamadım canim hiç bisey yoktu bel ağrısının aralığı uzadı ama bebek hareket ettikçe aşağıda çişimi tutamıyorum gibi baskı ve sizi oluyo

Anladım canım evet biz ayaktayız hep ne kadar otur deselerde ben oturarak ders anlatamıyorum zaten senin adli tatil olması iyi olmuş

Bende 37 ye kadar çalışırım sanıyordum ama hem psikolojik hem biyolojik olarak bu sıcaklarda dayanamayacagim. 35. Haftadam da çıkmak istiyorum. Perşembe günü doktora soracağım bu şekilde oluyor mu diye. Ben happy mom da ki haftalık döngume göre sayıyorum haftami.

O bende de oluyor yatarken sorun yok ayağı kalkayım ordan bir şey çıkcak gibi bide birkere çişimi yapıyordum altıma
Sizlama da oluyor mu peki
Bebek resmen kendini iktiriyor kasıyor ve direk sızlıyor cikivercek gibi bir de oturuyorum öyle olmaya başladı

canım eğer dr. un sana çalışabılır raporu verirse sana aynı zmnda calısamaz raporu veremez. şöyle yapabılırsın calısabılır al baktın kötusun 34te 35te çıkarsn.dr.un onu ayarlar 1,2gun önce snr cok fark etmıyor 32.raporu için

bende cok zor durumda kalmadıkca bır daha gitmem dıyorum. bır kere gittim ve bna fazlasıyla yetti

Dilos6342 dilos uzan dinlen bir şey yapma. Yatarken de güzel bi pozisyon yakalamaya çalış. Bol da su tüket.
Yarın erkenden yeni doktoruna görünme fırsatın olur mu?
Bir de Bu yaşadıklarının hepsini de not al bence.
Baskı hissine kasılma denmez şimdi ama her kasılma da hissedilmeyebiliyor. Herkesin süreci çok farklı ne oldu da bi anda böyle bi şey başladı sende bilemedim hiç

Sen harikasın
Ay beni şimdiden fena ateşler basıyor gülüyorum ama bugün 3 sefer nefes darlığı ve bulantı ile birlikte ağladım. Az önce de ağlıyordum. Karın ağrım da var, nasip.
Bi de Emzirme döneminde alev alıyormuşuz sanırım, ekim bile olsa, havalar çok sıcak bence bu tip kumaş sabahlık alarak cok iyi etmişsin güle güle kullan.
Emzirme sütyeni alacaktım bedenden dolayı denemeden almayayım demiştim, kısmet olmadı. Bodoslama sipariş vericem herhalde. Su yarını atlatsaydım.

Uzanıyorum kuzum su zaten hep bol içerim, ama şu tek taraflı bel ağrısını bi türlü anlamlandiramadim. Biraz hafifledi ama hala devam ediyor. Kasılma nasıl oluyor hiç bilmiyorum anlamıyorum ama bebek kendini kasıyor gibi. Kendini iktiriyor ve bi müddet öyle sabit kalıyor
Eşimde şansıma yarın şehirdisinda görevde ama ben kötü olursam taksiye atlayıp giderim yavrum

Geçmiş olsun canım, ben de bugün öğürerek uyandım ve ter boşaldı. Gece de nefes darlığı yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum. İlk defa bugün ağladım böyle. Önümdeki 3 aydan çok korktum. Demir hapımı değiştirdik doktorla, belki yan etki olmuştur diye. Tansiyonum 11/7 idi. Sonra tansiyonda önce 8/5 sonra 9/2 gördüm. Ağlaya ağlaya eşimi bekledim
Geç gittiğim için süslü takım satan yerler kapanmıştı. Annem bunları hastaneye sokturmam dedi yarın da süslü püslü bakıcakmışız. İçimi rahatlattın ince almakla iyi yapmışsın diyerek dagiye bir an önce git canım, sütyenin kalitesi çok güzel

takib et kendini kuzum ama korkma buyuk ihtimal korkulacak bir sey yoktur dugalarim seninle

Doğumdan sonra eğer ücretsiz izinle filan süreyi uzatabileceksen eğer çık şimdiden rahat edersin. Ama doğumdan sonrasını düşünüyorsan bebekten erken ayrılmıyım diyorsan idare edebildiğim yere kadar idare et. Emin ol bebekler doğunca 1 gün bile kardır modunda olunacak kendini nasıl hissediyorsan öyle hareket et. 31 ağustosta kuzum tam 32. Haftya giriş yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…