Bebek toplanmasıyla, kasılmadaki sertleşmeyi ayırt edemeyebilirsin belki. Benden 1 hafta öndesin, ben de daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum 2 gündür, bilemedim o yüzden.Uzanıyorum kuzum su zaten hep bol içerim, ama şu tek taraflı bel ağrısını bi türlü anlamlandiramadim. Biraz hafifledi ama hala devam ediyor. Kasılma nasıl oluyor hiç bilmiyorum anlamıyorum ama bebek kendini kasıyor gibi. Kendini iktiriyor ve bi müddet öyle sabit kalıyor
Eşimde şansıma yarın şehirdisinda görevde ama ben kötü olursam taksiye atlayıp giderim yavrum
Valla Allah herkese kolaylık versin gümbür gümbür 3. Trimester etkisini yaşıyoruz hep birlikte sanırım.Geçmiş olsun canım, ben de bugün öğürerek uyandım ve ter boşaldı. Gece de nefes darlığı yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum. İlk defa bugün ağladım böyle. Önümdeki 3 aydan çok korktum. Demir hapımı değiştirdik doktorla, belki yan etki olmuştur diye. Tansiyonum 11/7 idi. Sonra tansiyonda önce 8/5 sonra 9/2 gördüm. Ağlaya ağlaya eşimi bekledim
Geç gittiğim için süslü takım satan yerler kapanmıştı. Annem bunları hastaneye sokturmam dediyarın da süslü püslü bakıcakmışız. İçimi rahatlattın ince almakla iyi yapmışsın diyerek dagiye bir an önce git canım, sütyenin kalitesi çok güzel
Şimdi 32. Hafta çalışamaz raporu alacağım doğum izni yani işe geri dönüş zamanımda çalışamaz almayı düşünüyorum yani 4 ay sonrası öyle olmaz mı ?canım eğer dr. un sana çalışabılır raporu verirse sana aynı zmnda calısamaz raporu veremez. şöyle yapabılırsın calısabılır al baktın kötusun 34te 35te çıkarsn.dr.un onu ayarlar 1,2gun önce snr cok fark etmıyor 32.raporu için
bende cok zor durumda kalmadıkca bır daha gitmem dıyorum. bır kere gittim ve bna fazlasıyla yetti
Tamam canım sağolDoğumdan sonra eğer ücretsiz izinle filan süreyi uzatabileceksen eğer çık şimdiden rahat edersin. Ama doğumdan sonrasını düşünüyorsan bebekten erken ayrılmıyım diyorsan idare edebildiğim yere kadar idare et. Emin ol bebekler doğunca 1 gün bile kardır modunda olunacakkendini nasıl hissediyorsan öyle hareket et. 31 ağustosta kuzum tam 32. Haftya giriş yapıyorsun
Haklısın canım, annem de dedi emzirme sütyenş evde lazım olur, daha memişler büyür dedi ama indirim görünce dayanamıyorumBebek toplanmasıyla, kasılmadaki sertleşmeyi ayırt edemeyebilirsin belki. Benden 1 hafta öndesin, ben de daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum 2 gündür, bilemedim o yüzden.
Bence kötü olmasan da gidebilirsen git, rahim ağzı uzunluğuna filan bakar, belki nst ye sokar doktorun.
Hepsi sadece Bebiş büyüyüp artık vücut taşımakta zorlandığı için de olabilir. Belinde de rahatsızlığın vardı diye hatırlıyorum. Ekstra ağrı hissetmiş olabilirsin. kötü düşünme ama endişeli olmakta haklısın
Valla Allah herkese kolaylık versin gümbür gümbür 3. Trimester etkisini yaşıyoruz hep birlikte sanırım.
Annen süpermiş benimkinin ne giyeceğim hiç umrunda değilanlamaz zaten
Yok ben evden doktora, doktordan eve dönsem yetecek artıkalamazsam da emzirme sütyenim de olmayıversin hastanede hastanede yatınca farkettim ne kadar cıbıl o kadar iyi
Bel ağrım olursa böyle aralıklı girmezdi yavrum ondan endişe ettim bende, daha cumartesi bakıldı hersey dört dörtlük demişti doktor bu kadar kısa sürede değişirmi ki? Belden kalcama arada kasiklarima ağrı giriyor şuan sadece belimde. Bi müddet ağrıyıp geçiyor bende anlayamadım hicbiseyim yokken ayakta duruyordum birden oldu. Ama olmadı gidicem canım şekerden dolayı ani şeyler gelişebilir yine de demişti. Ama sancı falan varda ilk belden mi vuruyor anlamadım bakalım canımBebek toplanmasıyla, kasılmadaki sertleşmeyi ayırt edemeyebilirsin belki. Benden 1 hafta öndesin, ben de daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum 2 gündür, bilemedim o yüzden.
Bence kötü olmasan da gidebilirsen git, rahim ağzı uzunluğuna filan bakar, belki nst ye sokar doktorun.
Hepsi sadece Bebiş büyüyüp artık vücut taşımakta zorlandığı için de olabilir. Belinde de rahatsızlığın vardı diye hatırlıyorum. Ekstra ağrı hissetmiş olabilirsin. kötü düşünme ama endişeli olmakta haklısın
Valla Allah herkese kolaylık versin gümbür gümbür 3. Trimester etkisini yaşıyoruz hep birlikte sanırım.
Annen süpermiş benimkinin ne giyeceğim hiç umrunda değilanlamaz zaten
Yok ben evden doktora, doktordan eve dönsem yetecek artıkalamazsam da emzirme sütyenim de olmayıversin hastanede hastanede yatınca farkettim ne kadar cıbıl o kadar iyi
Sagolasin canım takipteyim şuantakib et kendinikuzum ama korkma buyuk ihtimal korkulacak bir sey yoktur dugalarim seninle
Her şekilde yakışır eminim benÇok sade ve şık, birascık zayıf olsam böyle beyazlar içinde giderim hastaneye
Canım istiharat et bol bol belki farkında olmadan kendini yordun bol bol dinlen bakalımBel ağrım olursa böyle aralıklı girmezdi yavrum ondan endişe ettim bende, daha cumartesi bakıldı hersey dört dörtlük demişti doktor bu kadar kısa sürede değişirmi ki? Belden kalcama arada kasiklarima ağrı giriyor şuan sadece belimde. Bi müddet ağrıyıp geçiyor bende anlayamadım hicbiseyim yokken ayakta duruyordum birden oldu. Ama olmadı gidicem canım şekerden dolayı ani şeyler gelişebilir yine de demişti. Ama sancı falan varda ilk belden mi vuruyor anlamadım bakalım canım
Kısa sürede Değişebilir de kuzum. Bi ölçütü yok maalesef. Bilmeden yorulmuşsundur belki sadece.Bel ağrım olursa böyle aralıklı girmezdi yavrum ondan endişe ettim bende, daha cumartesi bakıldı hersey dört dörtlük demişti doktor bu kadar kısa sürede değişirmi ki? Belden kalcama arada kasiklarima ağrı giriyor şuan sadece belimde. Bi müddet ağrıyıp geçiyor bende anlayamadım hicbiseyim yokken ayakta duruyordum birden oldu. Ama olmadı gidicem canım şekerden dolayı ani şeyler gelişebilir yine de demişti. Ama sancı falan varda ilk belden mi vuruyor anlamadım bakalım canım
Canim bı git görün ne olur ne olmaz. Oğlan bele vurur derler kız kasiga batıl inanç tabi ama ben oğlumda belden gol yedim. Bı doktora git için rahat etsinBel ağrım olursa böyle aralıklı girmezdi yavrum ondan endişe ettim bende, daha cumartesi bakıldı hersey dört dörtlük demişti doktor bu kadar kısa sürede değişirmi ki? Belden kalcama arada kasiklarima ağrı giriyor şuan sadece belimde. Bi müddet ağrıyıp geçiyor bende anlayamadım hicbiseyim yokken ayakta duruyordum birden oldu. Ama olmadı gidicem canım şekerden dolayı ani şeyler gelişebilir yine de demişti. Ama sancı falan varda ilk belden mi vuruyor anlamadım bakalım canım
cnm alıntı yap, daha snr alıntıları ekle diyorsun her msjın altına ayrı ayrı yazıyorsunSüpersinndarısı bana
o olur ama şöyle bir şey var tum yıl boyunca memurlarda 40gun rapor süresi var tek hekımle yazılan yıl boyunca hiç hasta olmıcaksmısn ya da bebeğine lazım olmıcak mı sene dönmüyor çünkü hanı son aylara denk gelse yıne ayarlayabılırdın. ancak heyet raporu alırsan kurtarabılırsınŞimdi 32. Hafta çalışamaz raporu alacağım doğum izni yani işe geri dönüş zamanımda çalışamaz almayı düşünüyorum yani 4 ay sonrası öyle olmaz mı ?
Bel ağrım olursa böyle aralıklı girmezdi yavrum ondan endişe ettim bende, daha cumartesi bakıldı hersey dört dörtlük demişti doktor bu kadar kısa sürede değişirmi ki? Belden kalcama arada kasiklarima ağrı giriyor şuan sadece belimde. Bi müddet ağrıyıp geçiyor bende anlayamadım hicbiseyim yokken ayakta duruyordum birden oldu. Ama olmadı gidicem canım şekerden dolayı ani şeyler gelişebilir yine de demişti. Ama sancı falan varda ilk belden mi vuruyor anlamadım bakalım canım
Canım istiharat et bol bol belki farkında olmadan kendini yordun bol bol dinlen bakalım
Kısa sürede Değişebilir de kuzum. Bi ölçütü yok maalesef. Bilmeden yorulmuşsundur belki sadece.
Belinden ağrı ne sıklıkla giriyor onları da bir not Alman iyi olabilir.
Sen sabah bi muayene ol bence doktoruna.
Canim bı git görün ne olur ne olmaz. Oğlan bele vurur derler kız kasiga batıl inanç tabi ama ben oğlumda belden gol yedim. Bı doktora git için rahat etsin
Sagolun kızlar suanlik hafifledi baya. Bebekte kendini kasmayı kesti. Şöyle söyleyeyim o kadar taşınırken iş yaparken bel ağrım oldu böyle değildi, ağlatacak kadar oldu. 1 dakika ağrıyor 20 sn geçiyor sonra 1 dk tekrar ağrıyor gibiydi. 3 kere kasigima da vurdu ama hafif. Tutulma gibi değildi sadece sağ tarafımdan oldu. Ve ağrım olduğunda böyle aralıklı girmez dinlendikce geçerdi o yüzden biraz korktum ama şükür şuan daha iyiyim. Bi uyuyayım yarın duruma göre gidicem inşallahTutulma gibi değil demi canım
Şuan durumun nasıl canım?Valla anlamadım canim hiç bisey yoktu bel ağrısının aralığı uzadı ama bebek hareket ettikçe aşağıda çişimi tutamıyorum gibi baskı ve sizi oluyo
Sızlama oldu bende canım bide çok kasıldı bebek bugünSizlama da oluyor mu peki
Bebek resmen kendini iktiriyor kasıyor ve direk sızlıyor cikivercek gibi bir de oturuyorum öyle olmaya başladı
Bende kafası çıkıyor ahanda dedim anneme bugünAynen böyle oluyorum ben de. Hemen tuvalete koşuyorum. Pazarda bir gün eşime ay çıktı heralde aşağıdan diye bağırıvermişim
Şuan çok daha iyiyim canım bugün bisey var herkesi vurduŞuan durumun nasıl canım?
Sagolun kızlar suanlik hafifledi baya. Bebekte kendini kasmayı kesti. Şöyle söyleyeyim o kadar taşınırken iş yaparken bel ağrım oldu böyle değildi, ağlatacak kadar oldu. 1 dakika ağrıyor 20 sn geçiyor sonra 1 dk tekrar ağrıyor gibiydi. 3 kere kasigima da vurdu ama hafif. Tutulma gibi değildi sadece sağ tarafımdan oldu. Ve ağrım olduğunda böyle aralıklı girmez dinlendikce geçerdi o yüzden biraz korktum ama şükür şuan daha iyiyim. Bi uyuyayım yarın duruma göre gidicem inşallah
Ben yarın olsun istemiyorumŞuan çok daha iyiyim canım bugün bisey var herkesi vurdu
Senin mesajlarını kaçırdım arada inşallah iyisindirBen yarın olsun istemiyorumyalnız kalmak istemiyorum. Bolca dua edicem yarın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?