Şimdilik hiç uyumamam dışında iyiyim. Çok sıkılıyorum gece uyumayınca ama asıl öğlen uyandıktan sonra başlıyor ter basmaları, tansiyon düşmeleri, öğürmeleri
Kızlar size ne soracağım çalışmak istiyorum aslında ancak şu an çok hareketli oldukları için gece hiç uyuyamıyorum e okulda hiç verim alamıyorum sinirli oluyorum uyumadığım için 3 hafta sonra 32. Haftam olacak ayrılabilirim yani 37. Haftaya kadar çalışmak istiyordum olamayacak sanırım tecrübeli olanlara soruyorum daha çok mu ağırlaşırım çalışsam mı yoksa çalışamaz raporu mu alsam ? Maddi olarak çok sorun olmayacak şubat tatilinden sonra dönerim diyorum herşey yolunda giderse 1 ay rapor yazdırırım bebek doğduktan sonra sizce nasıl ? (Sat 19 ocak tam 32. Hafta ne zamana gelir birde?)
Merhaba ben ilk hamileliğimde 37. Haftaya kadar çalışmıştım sonradan çok pişman oldum ki doktorum da 32 den sonra annenin dinlenmesi önemli demişti o yüzden şimdi 32 dolmadan bile çalışmamaya karar verdim bütün rapor ve izin haklarımı kullandim temmuz başından beri çalışmıyorum 32 haftam 7 Eylül de başlıyor sıcaklar bı yandan yorgunluk uykusuzluk kovid vs hiç o riski almamaya karar verdim çalışana da saygı duyuyorum ama gerçekten sağlığımizdan ve bebekten önemli değil doğum sonrası rapor izin vs bı şekilde ayarlanır hiç olmadı ücretsiz izin kullanırız diye düşünüyorum tabi kamuda 2 yıl ücretsiz izin çok büyük avantaj keşke özelde de olsa
Kızlar birde tam 32. Haftada Ankara'ya sınava gitmem gerekiyor İstanbul'dan trenle gitmeyi düşünüyorum ama çok tedirginim 6 saat sürse acaba sıkıntı yaşar mıyım böyle bı yolculuk tecrübesi olan var mı normalde arabayla giderdik ancak 5 yaşında oğlum var ve çok hareketli sınav öncesi beni çok yorar diye trenle gitme kararı aldım
Sagolun kızlar suanlik hafifledi baya. Bebekte kendini kasmayı kesti. Şöyle söyleyeyim o kadar taşınırken iş yaparken bel ağrım oldu böyle değildi, ağlatacak kadar oldu. 1 dakika ağrıyor 20 sn geçiyor sonra 1 dk tekrar ağrıyor gibiydi. 3 kere kasigima da vurdu ama hafif. Tutulma gibi değildi sadece sağ tarafımdan oldu. Ve ağrım olduğunda böyle aralıklı girmez dinlendikce geçerdi o yüzden biraz korktum ama şükür şuan daha iyiyim. Bi uyuyayım yarın duruma göre gidicem inşallah
Kızlar birde tam 32. Haftada Ankara'ya sınava gitmem gerekiyor İstanbul'dan trenle gitmeyi düşünüyorum ama çok tedirginim 6 saat sürse acaba sıkıntı yaşar mıyım böyle bı yolculuk tecrübesi olan var mı normalde arabayla giderdik ancak 5 yaşında oğlum var ve çok hareketli sınav öncesi beni çok yorar diye trenle gitme kararı aldım
Bence tren arabadan daha konforlu olur sana çünkü hareket alanın daha geniş kalk yürü kantine git vc derdi yok gibi. Ama arabada çok sabit kalıyosun. Ben yapmıştım yolculuk o zaman hızlı tren aktif değildi araçla gitmiştim aslında treni çok istemiştim ama kısmet. Bol su saat başı kalk yürü allahın izniyle bişey olmaz tabii doktoruna da danış :)
Dün eksiklerime baktım bi uzun kollu düğmeli pijama almalıyım evde giyerim misafirler gelince dogumdan sonra,bir de bebek havlusu tırnak makası ve fırça setim yok bunlar nerde uygun acaba
Dün eksiklerime baktım bi uzun kollu düğmeli pijama almalıyım evde giyerim misafirler gelince dogumdan sonra,bir de bebek havlusu tırnak makası ve fırça setim yok bunlar nerde uygun acaba
Şimdilik hiç uyumamam dışında iyiyim. Çok sıkılıyorum gece uyumayınca ama asıl öğlen uyandıktan sonra başlıyor ter basmaları, tansiyon düşmeleri, öğürmeleri
Çok ani düşüyor, bayılacaktım dün, hiç bu kadar ter akıtmamıştım. Yataktan kalkıp ocağın altını kapatamadım. Doktor demir ilacının yan etkisi olabilir dedi, dün değiştirdik. Başka bir demir vitamini alacak bugün eşim. İnşallah ondandır, bir daha yaşamak istemiyorum o durumu
Çok ani düşüyor, bayılacaktım dün, hiç bu kadar ter akıtmamıştım. Yataktan kalkıp ocağın altını kapatamadım. Doktor demir ilacının yan etkisi olabilir dedi, dün değiştirdik. Başka bir demir vitamini alacak bugün eşim. İnşallah ondandır, bir daha yaşamak istemiyorum o durumu
Demir ilacının böyle yaptığını ilk defa duydum inşallah ondandır değiştirince geçer ama sen yine de dikkat et havalar o kadar sıcak ki bayılmamak elde değil resmen
Şimdi tartıldım 9,5 kilo:) ben sadece 18.00 den sonra yemek yemiyorum ekmek tam buğday sadece sabahları öğlen meyve ama ben nerdeyse son 1 aydır 3 günde 1 dondurma yiyorum ödemli halim bu ama 55 kilo ile kaldım bende hamile eee sende 20 kilo almış olcan çok aşırı değilki
Merhaba ben ilk hamileliğimde 37. Haftaya kadar çalışmıştım sonradan çok pişman oldum ki doktorum da 32 den sonra annenin dinlenmesi önemli demişti o yüzden şimdi 32 dolmadan bile çalışmamaya karar verdim bütün rapor ve izin haklarımı kullandim temmuz başından beri çalışmıyorum 32 haftam 7 Eylül de başlıyor sıcaklar bı yandan yorgunluk uykusuzluk kovid vs hiç o riski almamaya karar verdim çalışana da saygı duyuyorum ama gerçekten sağlığımizdan ve bebekten önemli değil doğum sonrası rapor izin vs bı şekilde ayarlanır hiç olmadı ücretsiz izin kullanırız diye düşünüyorum tabi kamuda 2 yıl ücretsiz izin çok büyük avantaj keşke özelde de olsa
cnm alıntı yap, daha snr alıntıları ekle diyorsun her msjın altına ayrı ayrı yazıyorsun
o olur ama şöyle bir şey var tum yıl boyunca memurlarda 40gun rapor süresi var tek hekımle yazılan yıl boyunca hiç hasta olmıcaksmısn ya da bebeğine lazım olmıcak mı sene dönmüyor çünkü hanı son aylara denk gelse yıne ayarlayabılırdın. ancak heyet raporu alırsan kurtarabılırsın