2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba ben ilk hamileliğimde 37. Haftaya kadar çalışmıştım sonradan çok pişman oldum ki doktorum da 32 den sonra annenin dinlenmesi önemli demişti o yüzden şimdi 32 dolmadan bile çalışmamaya karar verdim bütün rapor ve izin haklarımı kullandim temmuz başından beri çalışmıyorum 32 haftam 7 Eylül de başlıyor sıcaklar bı yandan yorgunluk uykusuzluk kovid vs hiç o riski almamaya karar verdim çalışana da saygı duyuyorum ama gerçekten sağlığımizdan ve bebekten önemli değil doğum sonrası rapor izin vs bı şekilde ayarlanır hiç olmadı ücretsiz izin kullanırız diye düşünüyorum tabi kamuda 2 yıl ücretsiz izin çok büyük avantaj keşke özelde de olsa

Kızlar birde tam 32. Haftada Ankara'ya sınava gitmem gerekiyor İstanbul'dan trenle gitmeyi düşünüyorum ama çok tedirginim 6 saat sürse acaba sıkıntı yaşar mıyım böyle bı yolculuk tecrübesi olan var mı normalde arabayla giderdik ancak 5 yaşında oğlum var ve çok hareketli sınav öncesi beni çok yorar diye trenle gitme kararı aldım

Ay insallah bebiş pozisyon değiştirdiiği için yarattığı baskı sonucu olan bi ağrıdır sen yine dinlen hiç yorma kendini belki yalancı kasılmalardır

Bence tren arabadan daha konforlu olur sana çünkü hareket alanın daha geniş kalk yürü kantine git vc derdi yok gibi. Ama arabada çok sabit kalıyosun. Ben yapmıştım yolculuk o zaman hızlı tren aktif değildi araçla gitmiştim aslında treni çok istemiştim ama kısmet. Bol su saat başı kalk yürü allahın izniyle bişey olmaz tabii doktoruna da danış :)

Dün eksiklerime baktım bi uzun kollu düğmeli pijama almalıyım evde giyerim misafirler gelince dogumdan sonra,bir de bebek havlusu tırnak makası ve fırça setim yok bunlar nerde uygun acaba

Gunaydin kizlar butun aksam ruyamda dogum hanedeydim berbat bir ruya gordum cok acayipti sukur ruyaydi sade

Dilos6342 Birbasak nasil oldunuz ciceklerim insallah sizde bebislerde iyisinizdir aklim sizde kaldi
Biraz telaslandirdik galiba rüyana girdi
Iyiyim biraz daha şükür dün olan ağrılarım yok insallah böyle devam eder

Ay insallah bebiş pozisyon değiştirdiiği için yarattığı baskı sonucu olan bi ağrıdır sen yine dinlen hiç yorma kendini belki yalancı kasılmalardır
Sağol yavrum iyiyim suanlik inşallah bi daha olmaz aralıklı sancıda insan direk korkuyor ama iyiyim şükür

Çok ani tansiyonun mu düşüyor? Doktor ne diyor bu duruma hiç konuştun mu ?
Çok ani düşüyor, bayılacaktım dün, hiç bu kadar ter akıtmamıştım. Yataktan kalkıp ocağın altını kapatamadım. Doktor demir ilacının yan etkisi olabilir dedi, dün değiştirdik. Başka bir demir vitamini alacak bugün eşim. İnşallah ondandır, bir daha yaşamak istemiyorum o durumu

Demir ilacının böyle yaptığını ilk defa duydum inşallah ondandır değiştirince geçer ama sen yine de dikkat et havalar o kadar sıcak ki bayılmamak elde değil resmen

Kızlar siz hiç mi yemediniz ya 8 kilo nedir 30 yaşıma kadar 48 kiloyu geçmeyen ben 46 kilo ile hamile kaldım 62 kiloyum ve sürekli açım

Kızlar siz hiç mi yemediniz ya 8 kilo nedir 30 yaşıma kadar 48 kiloyu geçmeyen ben 46 kilo ile hamile kaldım 62 kiloyum ve sürekli açım
Şimdi tartıldım 9,5 kilo:) ben sadece 18.00 den sonra yemek yemiyorum ekmek tam buğday sadece sabahları öğlen meyve ama ben nerdeyse son 1 aydır 3 günde 1 dondurma yiyorum ödemli halim bu ama 55 kilo ile kaldım bende hamile eee sende 20 kilo almış olcan çok aşırı değilki

Sağol canım dikkat edicem bende 2 ay galiba bizimde ücretsiz olarak uzatabiliyoruz izni

Ben özelde çalışıyorum ama geçerli olur mu bilmiyorum bizim için 1 aylık raporları heyet ile veriyorlar diye biliyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…