2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende patikli pijamalardan almak istiyorum ama e bebekte erkek bebekler için bitmiş online da aldığınız bir yer var mı ?

canım ben kendimden örnek vereyim. Şimdi hastaneden geliyorum. Çalışamaz raporu aldım. Belki ite kaka bir iki hafta daha idare edilir ama 37. haftaya kadar yapamam diye düşündüm o yüzden çalışamaz aldım. Güvenemedim açıkçası kendime. Bende muhasebeciyim bütün gün oturarak çalıştığımdan çocuk içeride iki büklüm oluyor. E ağrılarımız da başladı ufaktan. Artık onlarda rahat etmek istiyor bizde. Ona göre fikir olsun diye yazayım dedim

O an bodoslamada dalınabilir ben şalvar giymiştim o heyecanla su gelince
Ay yaa çok geçmiş olsun hadi direk alsalardı doğuma o şekilde tövbe ya rabbim yaa
biz erkenden başladık canım sınav grupları geliyor 32+0 olunca direk gideyim o zaman
Canım ben cumartesi günü 32+0 oluyorum doktorumla görüşecem sana da bilgi veririm.. seminer döneminde giderim diye düşünüyordum ama o zamanki sıcaklık durumuna da bağlı biraz..
Bende şimdi alıp seminer başlayınca doğum iznine ayrılırım diye düşünüyorum açıkcası
Kızlar siz hiç mi yemediniz ya 8 kilo nedir 30 yaşıma kadar 48 kiloyu geçmeyen ben 46 kilo ile hamile kaldım 62 kiloyum ve sürekli açım
İlk gebeliğiniz mi ben 20 kilo almıştım ilkin de çok zayıf olduğum için belli olmadı sadece karnım var gibiydi.. şimdi de 3 kilo falan aldım yine karnım var

biz erkenden başladık canım sınav grupları geliyor 32+0 olunca direk gideyim o zaman
Canım ben de özel okuldayım hatırlarsan. Bugün başladık. 32. haftada yani 10 eylülde doğu iznim başlıyor. 12 eylülde okul açılıyor. Bir de bu sene dönmeyi düşünmüyorum. Yani şu 1 aylıık seminer dönemine katılmamın hiçbir anlamı yok. Sen 32 hafta öncesi mi izin almaya çalışıyorsun? Bunun bir yolu var mı? Bugün geldim ama gerçekten pişman oldum. Yöneticime de gelmiyim demek istemedim. Onlar da bir şey demedi. Ne yapsak acaba

Canım ben 32ye kadar kalıcam öncesi için doktorundan rapor isteyebilirsin zorlanıyorum diye ben 32den sonra alıcam

kuzum geçmiş olsun.
ben girmiştim ama biliyorsun beni zaten anlatmaya gerek yok :)
sancıların sıklığı nasıldı kaça çıkıyordu ?
onu tam bilmiyorum düzensiz dedi dr, önlem amaçlı ilaç başlayabilirim kontrolden sonra dedi, ilaç vs olunca işin içinde biraz çekindim açıkçası gruba sormak istedim:)
sen nasılsın? güneş hanım nasıl :)

Ben ilk haftalarda çalışıyordum biraz kötü geçiyordu 10 gün bı 15 gün bı rapor almıştım sadece rapor ücretinin bir kısmını alıyorsun 10 güne 7 gün du yablis bilmiyorsam
Ben de çalışamicak durumda değilim açıkçası şuan ama zaten doğum sonrası da 1 yıl çalışmayı düşünmediğim için bu bir aylık çalışmanın ne bana ne de okula faydası var. O yüzden gelmek istemiyorum. Bakalım bi doktoruma sorayım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…