2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bugün taze süt gönderdim kuşuma. Bakalım iyi haberler bekliyorum. Eşime dedim süt sonucu gelene kadar ayrılma oradan
Ay inşallah kabul eder minik kuş bi kabul etti mi var ya gerisi çorap söküğü gibi gelir çok şükür kendi de nefes alıyor çok güçlü minik kuzu annesi devamı gelecek inşallah

Maşallah yaa kardeşim geldi sabah ablaaaa çok tatlısın top yutmuş gibisin diyor oda bana

Dün akşam bende aynı durumdaydım birden kasıklarım ağrımaya başladı sabaha kadarda aralıklı olarak ağrıdı. Bugün çok daha iyiyim fakat çok halsizim böyle mi devam edecek ya ben geçici bir durum sanmıştım

-Sunshine bu sefer alıntılarım olmadıdeğişik bir imaj oldu
yazının direk altından başlamış olmalısın canım ondan öyle olmuştur
Bu arada bende dün hiç aşure yapan yokki derken hiç beklemediğim yerden aşıre geldi hoş herkesinkini yiyemiyorum ama olsun iyi oldu

Maşallah yaa kardeşim geldi sabah ablaaaa çok tatlısın top yutmuş gibisin diyor oda bana
E hani biz de görelim o tatlılığı
-Sunshine bu sefer alıntılarım olmadıdeğişik bir imaj oldu
Bu sefer de cevapları yanlış yere yazmışsın dur olcak olcak
Foto ekliyorum bu şekilde cevap vermelisin
Ben de malzemeyi aldırdım bu hafta yaptırcam anneme bize kadar
Geçen sene dağıttık da ne oldu getirmedi valla kimse

Eklentiler

• D0BC5FBD-5251-4C46-8424-13101B765F96.webp
    37 KB · Görüntüleme: 43
Sorma kuzum bende şimdi işe başladım 2 hafta sonra ayrılacağım insallah ama geceleri uykusuzluk başladı şapşal gibi dolaşıyorum şuan ortalıkta
Tam zamanında ayriliyorsun kuzum, bende çok su içiyorum karnım yukarıda ama tabi çok su ictigimden boşa kalkmamis oluyorum ama korkum aşağıya baskı oldukça tuvalette uyucam herhalde

Gecici canim benim dogurunca gecicek iste ben kabullendim gibi artik batti balik yan gider ne kadar sunun surasinda ekime

size foto da koymak isterdim ama onu yapana kadar sanırım doğururuzbgn kahvaltıya gittik nasıl mutlu olduysa tekmeden yemek yıyemedım geldık artk 2mızde yattıkbende inşallah 09.09da gelsin istiyorum doğum gunu için güzel bir tarih. hem tarıhıde doldurmus olur hayırlı vakıtte gelsin inşallah minnoşlarımz

Rabbim şifalar versin Doruk beye de sana da inşallah canım Daha da iyi haberlerini bekliyoruz. Gerçekten çok güçlü bir annesin eminim oğlun da senin gibi güçlü duracak.

Tam zamanında ayriliyorsun kuzum, bende çok su içiyorum karnım yukarıda ama tabi çok su ictigimden boşa kalkmamis oluyorum ama korkum aşağıya baskı oldukça tuvalette uyucam herhalde
Evet kuzum dayanıyorum sonra tazminatımı alıp çıkacağım zaten ya ben sırf uykudan cok kalkmayayım diye yatmaya yakın su içmemeye çalışıyorum ama olmuyor sıcaklardan dolayı içmek durumunda kalıyorum yatak wc döngüsü bu sekilde devam edecek mecburen sanırım

Şuraya 32+0 Yahya beyi ekleyeyim anası en kısa sürede çekilip konulacak
-Sunshine Eki Görüntüle 3112768
Ay annesi koca adam olmuş bu oğluş maşallah
Sıpa gülüyor mu napıyo öyle
Allah seni
Sen niye 09.09 diyorsun saçmalamaaa 35+6 oluyo dursun 2 hafta daha boşver hem çocuğun doğum günü yaz tatiline gelmesin benimki hep arkadaş bakımından yalnız ve hediyesiz geçiyordu

Doğurunca rahatlayacagiz kuzum biz bu gidişle içmeyince insanın dili damagi kuruyor ya o kadar sıcak kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…