Senin erken doğum olmazsa bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum tatlım, erken doğumlarda genelde bebeğin midesi sütü önce kabul etmeyebiliyor, safra gelebiliyor yeşil renkte onun için de 72 saat süt yerine serum ile besleyip tekrar deniyorlar. Ama geçici bişey tabii sadece kilo alma ve gelişim sürecinin uzamasını etkiler o kadar.
Ben bugün Allah nasip ederse hayırlı bir sonuç için dua ediyorum.
Biliyor musun, mesajını okuyunca gözlerimden yaşlar geldi.
Annem de çok dik durduğumu o yüzden beni kimsenin lohusadan saymadığını söylüyor
Eşim ve babamı kastederek.
Halbuki çok kırılgan bir yapıda olduğumu düşünürdüm hep.
Güçlü olmak zorundayım sakin kalmak zorundayım, çünkü düşünmem gereken minicik bir beden var.
Hasta olmayacağım, kendime iyi bakacağım ki ona faydalı olabileyim.
Yıpranmıyor muyum içimde aslında çok, fakat bütün acabaları kenara bıraktım, içimde hep pozitif düşünceler var.
Onun o romantik hamlelerle hareket eden elini kolunu gördükçe şükrediyorum.
Kendim gibi premature annelerle tanıştım, hepsinin hikayesi çok iyi geldi bana.
Sağolsunlar çok şey de öğrendim sayelerinde. Bebeğime nasıl yaklaşabilirim ile alakalı.
Salı günü güzel hayırlı haberlerle tekrar bir arada olmak ümidiyle diyelim.
Çok teşekkür ederim yağmurcum.
İnşallah ya
o kadar çok istiyorum ki bu dediğini yapmayı
Daha gün vermek için çok erken diloşum. Süt gelmesi için neler neler yaptım
Hastaneye ütü sokup havlu mu ütülemedik, meme masajları. Ov babam ov… sonunda kırmadı beni sevgili memelerim.
Stresli değilim ümitliyim, bu Ümit beni yaşatıyor. Evin şu an tek konusu parmak çocuğum. Videoları fenomen oldu herkes izleyip gülüyor haline
Canım çok teşekkür ederim
Güçlü olduğumu düşünmeniz, düşünceleriniz benim için çok değerli
İyi ki varsınız
Evet abi olmak için acele etti küçük kuş. Abi olmak kolay değil ama büyümesi lazım
geçecek inşallah canım biliyorum ve çok inanıyorum.