2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Güzel haberlerle geleceksin inşallah

Doktor duruma göre yönlendirir zaten ay hayırla sağlıkla gelsinlerde inşallah her şey yolunu bulur

Valla maşallah bin kere çok güzel gidiyorsuun kız bide sırayla hepimizi doğurtursan görürürüm ben senii

Hayyal bu hafta içi senin durumundan arkadaşıma bahsetmiştim. Dedi ki ben 500 gram doğmuşum 6 aylık. Avuç kadarmış. O kadar şaşırdımki. Eee dedim ne yapmışlar peki. Hiçbir şey. Sadece çok üşüdüğü için pamuklara sarmışlar.

Ama Tahmini doğum tarihim ekim başı değil de sonu olsaydı böyle bi ihtimal vardı muhtemelen şuan zor

Ama Tahmini doğum tarihim ekim başı değil de sonu olsaydı böyle bi ihtimal vardı muhtemelen şuan zor

Rabbim sağlıkla zamanında güzel bir doğum nasip etsin canım benimm güzel gidiyorsunuz Allahın izniyle direk kucağına alacağın şekilde vaktiyle gelsin inşallah

Ya tabii ne hikayeler var, aynı pamuklara sarma hikayesi benim kuzenimde olmuş. 7 aylık doğmuş, almış eve getirmişler pamuklara sara sara büyütmüşler

Valla ben ihtimal dahilinde görüyorum seni, hiç öyle deme. Ben doğurdum senden korkarken güneşin anası

Evet dedigin gibi oldu canim doktorum diger doktora kizdi. Saglikli beslenmene devam et haftaya gel dedi bakalim 2 hafta sonra donecektik aslinda ama haftaya donucez simdi. Kendi doktoruma guveniyorum zaten ben de kiloluyum kendisi de seninki gibi kiziyor kilo alinca dikkat edelim falan diyor. Karbonhidrat al cumlesini duyunca fenalik gecirmis olabilir
Bugun doktoru duyduktan sonra elime geceni yedim sanki direkt bebege gidiyormus gibi simdi de vicdan yaptim bosuna yedim diye yarindan itibaren normal beslenmeme geri donucem.

Çok sevindim okuduklarıma başlangıç zor oldu ama sonrası iyi gidecek inşallah canım Maşallah Doruk'a

Ayy bende aynısı dün gece böyleydim bu hafta böyle sanırım karnım ağrıyordu ilk kez oldu çok rahatsız uyudum bakalım bu gece ne olacak

Nerede bizim kutsal cumartesi fotoğrafları
Bugün anne çok yoruldu babamıza attığım fotoğrafı atayım sizede Sabahtan okuldaydım sonra annem kaynanam eve geçtik temizledik dolabimiz gelmiş yıkamadan yerleştirdik görümcemin kızlar çok merakla bekliyorlar hep birlikte yerleştiricez eksikleri tamamlıcaz

Eklentiler

• D34C548A-7D90-4A6B-9E46-47B0D1A2B036.webp
    20 KB · Görüntüleme: 124
  • CD5A7C56-C5F5-4AB3-BA99-11D19B6869A7.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 122
Kizlar cogunuz alisverislerinizi tamamladiniz, ama ben daha yeni basliyorum. Bu rahatlik nerden hic sormayin alisveris listesini size de yollayayim. Belki benim gibi son dakikacilar faydalanir. Unuttugum eksik bir sey varsa lutfen soyleyin.
Kolay gelsin canım çabucak tamamlansın bilenler varsa yenidoğan için mama hangisi olabilir kuzenımın kız emmedi ilk mama vermedi ısrarla çocuk sarılık oldu o riski almak istemiyorum ben öneriniz var mı

Karnım taş gibi ne sağa yatabiliyorum ne sola ne oturabiliyorum bazen sancı giriyor ama offff
evet bnmde, bebek hareketleri de cok canımı acıtıyor artk hem cok şükür diyorun hareketlerıne hemde acaba normal mı bukdrı diyorum. kontrollere artık daha sık gitmek istiyorum ama dr. umdan korkuyorum

evet bnmde, bebek hareketleri de cok canımı acıtıyor artk hem cok şükür diyorun hareketlerıne hemde acaba normal mı bukdrı diyorum. kontrollere artık daha sık gitmek istiyorum ama dr. umdan korkuyorum
Benide 20 sinden sonra bekliyor 1 aydı 3 haftaya indirdi zaten son aya giriyoruz bide benim fizik tedaviyle bile çözüm bulunmayan 5. Aydan itibaren sırt ağrım var tek nokta daha demin ağladım ikisi birleşti artık napıcağımı şaşırıyorum

Rabbim sağlıkla zamanında güzel bir doğum nasip etsin canım benimm güzel gidiyorsunuz Allahın izniyle direk kucağına alacağın şekilde vaktiyle gelsin inşallah
İnşaaallllaah
Ay sorma ben de cok şaşırdım biliyo musun kendimden bekliyordum
Hatta geçen gün eşimle konuştuk. Hüseyin hocanın yanından çıktık kapıda sizle konuştuk ben şok haldeyim yatışım yapılacak filan o an her şey tam tersi durumdaydı hiç tahmin etmiyordum böyle bir şeyi
Buda bizim mekanımız teyzelerim
Ooo ne kadar çıtıpıtı bi göbüş
Ohhh beee bak bu kadar kişi ne dedik, biz de boş adamlar değiliz
kendi doktorun kral, ona devam
Karnım taş gibi ne sağa yatabiliyorum ne sola ne oturabiliyorum bazen sancı giriyor ama offff
Aramıza hoş geldiniz arkadaşlar
Allah kolaylaştırsın
Çiçeğim maviler içinde güzel bir göbüş
Hayırlı olsun bakalım güzel güzel erkenden hazırlanın sona doğru ağırlaşmadan
Kolay gelsin canım çabucak tamamlansın bilenler varsa yenidoğan için mama hangisi olabilir kuzenımın kız emmedi ilk mama vermedi ısrarla çocuk sarılık oldu o riski almak istemiyorum ben öneriniz var mı
Bir de bu konu var aklımda kalan tek şey keçi sütlü mamaların anne sütüne en yakın olduğu gibi şeyler

Keçi sütlüyü bazı bebeler almıyormuş kuşum sevmiyor minnaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…