2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
He bir de ben not düşeyim omurilik eğriligimden dolayı kaburgamda yamukluk var yamuk gelişmiş yani. O yüzden ağrılarım biraz daha fazla

Vay maşallah
Fotoları bekliyorum
Ben de netten tarif bakıyorum dolabı doldurmak lazım
Oy maşallah yavrukuşa
Kordon kan akışına bakan doktor kritik her şeyi de kontrol etmiştir süper
E hani foto

29+5ten biz kaç kilo aldım ne oldum bilmiyorum içimi karartmayım diye öğrenmek istemiyorum
Maşallah gayet iyi görünüyorsun
31+0 güncellemesi de bizden gelsin
Ben de göndereceğim birazdan bi foto

Tansiyonum biraz düşmüş hastaneye geldim serum taktılar
İyi bari müdehale edilmesi güzel.
Evde tansiyon takibini yap muhakkak.
Çok geçmiş olsun canım

Ayy kolu eli yüzünde paşanın.. net değil.. bende kendimi çekecektim ama direk üzerimi çıkardım dışardan gelince yandım en kısa sürede göndericem

Canim masallah sana ve bebise bir sey sormak istiyorum. Ben de bugun doktora gittim ve bebek 1680 gr 2 hafta geride dedi doktor. Istirahat et yuruyus kesinlikle yapma meyve ve dondurma ye falan dedi hatta karbonhidrar tuket bolca dedi bana cok garip geldi. ben de 4 kilo aldim bunu soyleyince kizdi ve sanki ben bebegimi bile isteye ac birakmisim gibi davrandi cok uzuldum. Senin doktorun az kilo almanla ilgili ne soyledi yani bebegin kilosunun falan da normal oldugunu mu soyledi. Gittigim doktor bi degisikti guvenemedim kendisine senin doktorunun fikirlerini merak ettim bu yuzden canim

Yani bakiyorum alttaki hamilelik takviminde bile 1700-1900 gr olmali yaziyor tamam alt sinirda benimki ama bu 2 hafta geri mi demek oluyor kafam cok karisti toparlayamiyorum kafami. Gelismezse aliriz falan dedi. Ama gecen gittigime gore 450 gr almis yani buyumus bebek.
Cocugu olctu sonra esimle bana bakip genetik olarak da zayif degil belli kucuk kalmis dedi.
Yani kizlar sizce doktor mu biraz sacmaladi yoksa bir problem var midir gercekten.

Bende 4 kilo dunyaya gelmisim allahtan boyum kisa 1. 55 eşimde 4 kilo dogumus ama onunda boyu kisa 1.70 bizim oglanda 49 cm dogudu 3.350kg bklm kizimiz nekadar dogacak en son 1. 442gm di

Ayy kolu eli yüzünde paşanın.. net değil.. bende kendimi çekecektim ama direk üzerimi çıkardım dışardan gelince yandım en kısa sürede göndericem
Hadi hadi bekliyorum senden de göbüş tokuşturalım
Protein alımını artır
Ben bu doktorları anlamıyorum. Yan olarak tüketirsin zaten karbonhidrat ama boş karbonhidratın faydası ne yani.
Ben proteinli sütler tüketiyorum ekstra olarak, bakliyattır et tavuk zengin beslen yeter
Psikolojini bozmasına izin verme 1 aydır aynı kilodayım çocuk ekstra 900 gr almış durumda. Nerdeyse Hiç alakası yok yani
-Sunshine al kuzu cumartesi fotosu, gelmişken aynayı sileyim ahahahah
Bende isterdim elbiselerle çekilmeyi ama yuvarlanmak daha hoş bu sıcakta
Ay maşallaaahhh
Ben gecelik ev elbisesi modundayım sürekli giyemiyorum tayt filan
Benim karnım çok aşağıda sana göre

Bende 4 kilo dunyaya gelmisim allahtan boyum kisa 1. 55 eşimde 4 kilo dogumus ama onunda boyu kisa 1.70 bizim oglanda 49 cm dogudu 3.350kg bklm kizimiz nekadar dogacak en son 1. 442gm di
Hey maşallah yine 3 3.5 kilo civarında olabilir canım özellikle boy genetikte kilo da öyle oluyormuş daha dün okumuştum hatta
oy çok tatlı ya top gibi
İlk basta yayılmış gibi görünüyordu hiç karnım yoktu birazda kilodan sanırım, şimdi kendimden kilo vermişim gibi, karnımda top gibi oldu

Doktor biraz saçmalamış gibi geldi bana
Dümdüz gelişme geriliği vs diyen adam kordon kan akışlarını, suyunu, beyin dopplerini de inceledi mi?
İlk defa mı gittin yorumları nasıl doğumabaşkasına git bence.

Benim de kendi doktorum harici acilde filan hep suyu az dendi. Kendi doktorum ölçüm yaparak suyu iyi diyor. Önerisiyle gittiğim diğer doktor tek tek tüm akışlara baktı, suyunu 4 farklı noktadan ölçtü çok iyi dedi.
Diğerleri ultrason cihazını söyle bi gezdirip suyu az gibi demişti taksam kafaya 2 aydır ohooo

Esim bak et balik falan yemen lazim dedi doktorun yaninda yok onlarla ilgili sorun yok karbonhidrat tuket dedi. Gercekten doktor cok moralimizi bozdu anlatamam.

P pembesakayik
Bak bi de kendi doktorum carsamba günü 1890 gibi bi şey ölçtü.
Sonra sadi konuk a yatış için gönderdi. Oradakiler de ölçüm yaptı. O kadar farklı çıktı ki tüm ölçümler. Totalde de 1700 gr çıktı. Bi de suyu az dediler taksam kafaya takarım ama hiiiiç gerek yok.
Bol su iç, proteinden zengin beslenmeye çalış. Yeterli olur Allah’ın izniyle

1.si boş kilo almak ne sana ne bebise fayda sağlar.
2.si 33. Haftadayim 3 doktora göründüm 4.5 kilo aldım diye tebrik ettiler beni çok kilo alsaydım çocuk çok mu gelişecekti? Önemli olan çok yemek değil faydalı şeyler yemek
2 haftada sabit kilomda kalmama rağmen bebeğim 650 gr almisti ve gebelik sekerime rağmen düşün sabit kaldim
Sen hiç moralini bozma, bi beslenme danışmanına gidip bebis ve kendin için faydalı olabilecek beslenme listesi alabilirsin diye düşünüyorum

Ben daha foto cekilicem diye düzgün tişört giydim Hahaha dilenci gibi geziyorum ortalıkta saldım çayıra 42 derece de çekilmiyor anam
Ben o karnımı bi türlü anlamadim zaten hep çok yukardaydi burda da yazıyordum hatta ama böyle de mide ve kaburga diye bisey kalmadı yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…