He bir de ben not düşeyim omurilik eğriligimden dolayı kaburgamda yamukluk var yamuk gelişmiş yani. O yüzden ağrılarım biraz daha fazlaCanım bende öyleyim, çatı ağrısı bayadir varda kaburga ağrısı bebek agirlastikca artıyor özellikle 30. Haftadan sonra. Öne doğru eğildikçe artıyor şöyle geriye doğru yaslanmak lazım. Bi de ben 5 kilo doğmuşumkilo için genetik diyorlar, bence annemde kesin gebelik şekeri vardı da, ben dikkat etsem bile sekerim etkilemese bile oğlan biraz genetik olarak bana çekecek gibi boy uzun kilo alımı hızlı nasıl tasicam diye dertten yuvarlaniyorum bi dayısı var 1.90 yandık yani ne yandık
Vay maşallahEki Görüntüle 3112661
Hadi bakalim teyzeleri size buraya 30+0 kocaman bir gobus ve parka gitmek isteyen bir yakisikli birakiyorum kustu kendisi teyzelere gulumse dedim parka diyor neyse kizlar biz bir park havasi alalimda su yakisiklinin bir gonlunu alayim yoksa aksama kadar kus kaliropuyorum hepinizi gobek show gormek istiyorum bugun bol bol gelince bakicam
Ben de netten tarif bakıyorum dolabı doldurmak lazımBen mersinliyimevet doğum yapanın evinde olur.. maşallah çokta bereketli içi zaten..
Canım mersinde adanada aktara kaynar malzemesi deyince paketli veriyorlar.. onu bir bezin içine koyup yaklaşık 5lt su olması lazım kaynatıyoruz.. ben soğutup dolaba da koymuştum biri gelince ısıtıp veriliyor üzeri bol cevizsıcak olarak servis ediliyor
Bizde sıcak olarak servis ediliyor.. bende çocukken hiç sevmezdimsonradan sevmeye başladım
Canım benim çok şükür İnŞAllah kucağına aldığın gün bütün sıkıntılarında gidecek baksana hemen tansiyonun bile düzene girmiş.. Rabbim twz vakitte toparlanmasını nasip etsin doruk beyin
Oy maşallah yavrukuşaEvet bugün kontrole gittim yeni geldim eve.
-32+0 çalışabilir raporu aldım (istediğin zaman çalışamaza geçebilirsin rapor alırsan da doğum sonrası izninden düşüyor dedi)
-1884gr 40 cm olmuş paşam
-Suyu normal
-Kordonuna baktı ilk kez oda normal dedi
-Ters duruyor kafası yukarda dedi
- Bazen öyle bir vuruyorki tuvaletim geliyor dedim.. günde 8-10defaya kadar vurması normal çok yorulunca olur dinlen dedi
-Bol sıvı tüket sıcakta dışarı çıkma biz bşle zor dayanıyoruz dedi
-Karpuz yiyebilirsin şekerli ama su dedi.. şeker ölçümlerimi söyledim normal dedi ona da..
-Rahim uzunluğunu unuttum yineama sıkıntı olsa söylerdi sanki çünkü iyice baktı
- 2 hafta sonra gel dediama 2 hafta sonra yokmuş olur da sıkıntı olırsa diğer doktorumuza görünebilirsin ben olmayacam 3 eylüle randevu oluşturduk yine.. acil bir durumda mutlaka gel.. hareket hissetmezsen özellikle dedi..
-bende 62.7 gram geldim3 kilo anca almış görünüyorum ama bebişim iyi maşallah
Maşallah29+5ten bizkaç kilo aldım ne oldum bilmiyorum içimi karartmayım diye öğrenmek istemiyorum
Ben de göndereceğim birazdan bi foto31+0 güncellemesi de bizden gelsin
İyi bari müdehale edilmesi güzel.Tansiyonum biraz düşmüş hastaneye geldim serum taktılar
Vay maşallah
Fotoları bekliyorum
Ben de netten tarif bakıyorum dolabı doldurmak lazım
Oy maşallah yavrukuşa
Kordon kan akışına bakan doktor kritik her şeyi de kontrol etmiştir süper
E hani foto
Maşallahgayet iyi görünüyorsun
Ben de göndereceğim birazdan bi foto
İyi bari müdehale edilmesi güzel.
Evde tansiyon takibini yap muhakkak.
Çok geçmiş olsun canım
Canim masallah sana ve bebise bir sey sormak istiyorum. Ben de bugun doktora gittim ve bebek 1680 gr 2 hafta geride dedi doktor. Istirahat et yuruyus kesinlikle yapma meyve ve dondurma ye falan dedi hatta karbonhidrar tuket bolca dedi bana cok garip geldi. ben de 4 kilo aldim bunu soyleyince kizdi ve sanki ben bebegimi bile isteye ac birakmisim gibi davrandi cok uzuldum. Senin doktorun az kilo almanla ilgili ne soyledi yani bebegin kilosunun falan da normal oldugunu mu soyledi. Gittigim doktor bi degisikti guvenemedim kendisine senin doktorunun fikirlerini merak ettim bu yuzden canimEvet bugün kontrole gittim yeni geldim eve.
-32+0 çalışabilir raporu aldım (istediğin zaman çalışamaza geçebilirsin rapor alırsan da doğum sonrası izninden düşüyor dedi)
-1884gr 40 cm olmuş paşam
-Suyu normal
-Kordonuna baktı ilk kez oda normal dedi
-Ters duruyor kafası yukarda dedi
- Bazen öyle bir vuruyorki tuvaletim geliyor dedim.. günde 8-10defaya kadar vurması normal çok yorulunca olur dinlen dedi
-Bol sıvı tüket sıcakta dışarı çıkma biz bşle zor dayanıyoruz dedi
-Karpuz yiyebilirsin şekerli ama su dedi.. şeker ölçümlerimi söyledim normal dedi ona da..
-Rahim uzunluğunu unuttum yineama sıkıntı olsa söylerdi sanki çünkü iyice baktı
- 2 hafta sonra gel dediama 2 hafta sonra yokmuş olur da sıkıntı olırsa diğer doktorumuza görünebilirsin ben olmayacam 3 eylüle randevu oluşturduk yine.. acil bir durumda mutlaka gel.. hareket hissetmezsen özellikle dedi..
-bende 62.7 gram geldim3 kilo anca almış görünüyorum ama bebişim iyi maşallah
Aynen. Eksik kalsa da dunyanin sonu degil diye dusunuyorum. Gidip alinirKolay gelsin kuzum şöyle bir okuyunca eksik yok gibi geldii tabi aldıkca sende farkedersin
Yani bakiyorum alttaki hamilelik takviminde bile 1700-1900 gr olmali yaziyor tamam alt sinirda benimki ama bu 2 hafta geri mi demek oluyor kafam cok karisti toparlayamiyorum kafami. Gelismezse aliriz falan dedi. Ama gecen gittigime gore 450 gr almis yani buyumus bebek.Canim masallah sana ve bebise bir sey sormak istiyorum. Ben de bugun doktora gittim ve bebek 1680 gr 2 hafta geride dedi doktor. Istirahat et yuruyus kesinlikle yapma meyve ve dondurma ye falan dedi hatta karbonhidrar tuket bolca dedi bana cok garip geldi. ben de 4 kilo aldim bunu soyleyince kizdi ve sanki ben bebegimi bile isteye ac birakmisim gibi davrandi cok uzuldum. Senin doktorun az kilo almanla ilgili ne soyledi yani bebegin kilosunun falan da normal oldugunu mu soyledi. Gittigim doktor bi degisikti guvenemedim kendisine senin doktorunun fikirlerini merak ettim bu yuzden canim
Bende 4 kilo dunyaya gelmisim allahtan boyum kisa 1. 55 eşimde 4 kilo dogumus ama onunda boyu kisa 1.70Canım bende öyleyim, çatı ağrısı bayadir varda kaburga ağrısı bebek agirlastikca artıyor özellikle 30. Haftadan sonra. Öne doğru eğildikçe artıyor şöyle geriye doğru yaslanmak lazım. Bi de ben 5 kilo doğmuşumkilo için genetik diyorlar, bence annemde kesin gebelik şekeri vardı da, ben dikkat etsem bile sekerim etkilemese bile oğlan biraz genetik olarak bana çekecek gibi boy uzun kilo alımı hızlı nasıl tasicam diye dertten yuvarlaniyorum bi dayısı var 1.90 yandık yani ne yandık
oy çok tatlı ya top gibi-Sunshine al kuzu cumartesi fotosu, gelmişken aynayı sileyim ahahahah
Bende isterdim elbiselerle çekilmeyi ama yuvarlanmak daha hoş bu sıcakta
Hadi hadi bekliyorum senden deAyy kolu eli yüzünde paşanın..net değil.. bende kendimi çekecektim ama direk üzerimi çıkardım dışardan gelince yandım en kısa sürede göndericem
Protein alımını artırCanim masallah sana ve bebise bir sey sormak istiyorum. Ben de bugun doktora gittim ve bebek 1680 gr 2 hafta geride dedi doktor. Istirahat et yuruyus kesinlikle yapma meyve ve dondurma ye falan dedi hatta karbonhidrar tuket bolca dedi bana cok garip geldi. ben de 4 kilo aldim bunu soyleyince kizdi ve sanki ben bebegimi bile isteye ac birakmisim gibi davrandi cok uzuldum. Senin doktorun az kilo almanla ilgili ne soyledi yani bebegin kilosunun falan da normal oldugunu mu soyledi. Gittigim doktor bi degisikti guvenemedim kendisine senin doktorunun fikirlerini merak ettim bu yuzden canim
Ay maşallaaahhh-Sunshine al kuzu cumartesi fotosu, gelmişken aynayı sileyim ahahahah
Hey maşallah yine 3 3.5 kilo civarında olabilir canım özellikle boy genetikte kilo da öyle oluyormuş daha dün okumuştum hattaBende 4 kilo dunyaya gelmisim allahtan boyum kisa 1. 55 eşimde 4 kilo dogumus ama onunda boyu kisa 1.70bizim oglanda 49 cm dogudu 3.350kg bklm kizimiz nekadar dogacak en son 1. 442gm di
İlk basta yayılmış gibi görünüyordu hiç karnım yoktu birazda kilodan sanırım, şimdi kendimden kilo vermişim gibi, karnımda top gibi olduoy çok tatlı ya top gibi
Doktor biraz saçmalamış gibi geldi banaYani bakiyorum alttaki hamilelik takviminde bile 1700-1900 gr olmali yaziyor tamam alt sinirda benimki ama bu 2 hafta geri mi demek oluyor kafam cok karisti toparlayamiyorum kafami. Gelismezse aliriz falan dedi. Ama gecen gittigime gore 450 gr almis yani buyumus bebek.
Cocugu olctu sonra esimle bana bakip genetik olarak da zayif degil belli kucuk kalmis dedi.
Yani kizlar sizce doktor mu biraz sacmaladi yoksa bir problem var midir gercekten.
Esim bak et balik falan yemen lazim dedi doktorun yaninda yok onlarla ilgili sorun yok karbonhidrat tuket dedi. Gercekten doktor cok moralimizi bozdu anlatamam.Hadi hadi bekliyorum senden degöbüş tokuşturalım
Protein alımını artır
Ben bu doktorları anlamıyorum. Yan olarak tüketirsin zaten karbonhidrat ama boş karbonhidratın faydası ne yani.
Ben proteinli sütler tüketiyorum ekstra olarak, bakliyattır et tavuk zengin beslen yeter
Psikolojini bozmasına izin verme 1 aydır aynı kilodayım çocuk ekstra 900 gr almış durumda. Nerdeyse Hiç alakası yok yani
Ay maşallaaahhh
Ben gecelik ev elbisesi modundayım sürekli giyemiyorum tayt filan
Benim karnım çok aşağıda sana göre
Masallah dilosum-Sunshine al kuzu cumartesi fotosu, gelmişken aynayı sileyim ahahahah
1.si boş kilo almak ne sana ne bebise fayda sağlar.Canim masallah sana ve bebise bir sey sormak istiyorum. Ben de bugun doktora gittim ve bebek 1680 gr 2 hafta geride dedi doktor. Istirahat et yuruyus kesinlikle yapma meyve ve dondurma ye falan dedi hatta karbonhidrar tuket bolca dedi bana cok garip geldi. ben de 4 kilo aldim bunu soyleyince kizdi ve sanki ben bebegimi bile isteye ac birakmisim gibi davrandi cok uzuldum. Senin doktorun az kilo almanla ilgili ne soyledi yani bebegin kilosunun falan da normal oldugunu mu soyledi. Gittigim doktor bi degisikti guvenemedim kendisine senin doktorunun fikirlerini merak ettim bu yuzden canim
Saçmalık gerçektenEsim bak et balik falan yemen lazim dedi doktorun yaninda yok onlarla ilgili sorun yok karbonhidrat tuket dedi. Gercekten doktor cok moralimizi bozdu anlatamam.
Ben daha foto cekilicem diye düzgün tişört giydim Hahaha dilenci gibi geziyorum ortalıkta saldım çayıraHadi hadi bekliyorum senden degöbüş tokuşturalım
Protein alımını artır
Ben bu doktorları anlamıyorum. Yan olarak tüketirsin zaten karbonhidrat ama boş karbonhidratın faydası ne yani.
Ben proteinli sütler tüketiyorum ekstra olarak, bakliyattır et tavuk zengin beslen yeter
Psikolojini bozmasına izin verme 1 aydır aynı kilodayım çocuk ekstra 900 gr almış durumda. Nerdeyse Hiç alakası yok yani
Ay maşallaaahhh
Ben gecelik ev elbisesi modundayım sürekli giyemiyorum tayt filan
Benim karnım çok aşağıda sana göre
4.700 gr aldım canım 80 ile başladım hiç kilo vermedim, ilk 1 2 kiloyu hemen aldım üstüne gram gram eklendi bu zamana kadarDilos6342 sen kac kilo aldin canim bu zamana dek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?