- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Geçmiş olsun canım, tansiyonun mu çıkmıştı?vala canım bende aynı uykular çok sıkıntılı, geçen haftalarda sıcaklardan uyuyamıyordum. şimdi niye uyuyamıyorum bilmiyorum. neyse akşam 11 gibi yatıyorum. uykuya da gündüz yorulmadıysam çook zor dalıyorum. geceleri çok uyanıyorum bölük pörçük uyuyunca da sersem gibiyim. gündüzde mal gibi geziyorum afedersiniz. bir önceki gece 3 ten beri uyuyamadım dün akşam artık vucut yeter dedi 11 gibi uyumuşum gece 2 kere yine uyandım, 1.45 geri yatışım 3 sabah 5 de uyandım 6 gibi uyumuşum, şimdi 7 den beri tekrar uyanığım bu durum 3 hftadır filan var.
bu arada dün hastaneden çıktım allahın izniyle 24 saatlik idrar sonucum temiz çıktı. tansiyonlarımda normale döndü,, şimdi evde tansiyon takibi yapıyorum. 10gün sonra kontrol var. 2 doz viğer geliştiricimizde yapıldı. pazarteside 33 haftaya giriyorum. kızımın çantasını hazırladıydım zaten de kendi çantamıda artık hazırlamaya başlayacağım. kızım benim gibi aceleci birde hala makat geliş bakalım dönecek mi babası diyor sana çekmiiş inatcı dönmüyor ben diyorum sana çekmiş keyifci rahatını bulmuş dönmüyorr
şaka bir yana rabim hepimize miadında sağlıklı hayırlı kolay bir şekilde doğurmayı nasip etsin yavrulamızı kucağımıza almayı nasip etsin.
En son persembe gunu aktifmis... Ne oldu acaba kasilmalari vardi en son diye hatirliyorumKuzum maalesef özelden iletişimde değilim :/
evet canım aslında rutin kontrole gittiydim hemde çalışabilir raporu almak için, gebe izlem de tansiyonum 14/9 çıktı bence hastanede biraz stres yapıyorum sanırım öyle olunca acilden hemen yatış verdiler. 2 gün yattım dün çıktım şuanda 11-7 civarında birde havalar çık sıcak etkiliyor sanırım. ama idrarda protein normal çıktı elhamdülilillah evdeyim şuanGeçmiş olsun canım, tansiyonun mu çıkmıştı?
Yaa göbeğiin şeklii cok tatlıı ay ben tam top gibi duran göbeklere bayılıyoruum-Sunshine al kuzu cumartesi fotosu, gelmişken aynayı sileyim ahahahah
Bende isterdim elbiselerle çekilmeyi ama yuvarlanmak daha hoş bu sıcakta
He bir de ben not düşeyim omurilik eğriligimden dolayı kaburgamda yamukluk var yamuk gelişmiş yani. O yüzden ağrılarım biraz daha fazla
Cnm bilemem ama hep duyduğum bağırsak parlaklığı bi müddetten sonra kendiliğinden geçen bir şeymiş hep forumlarda okuduğum oydu. Cnm benim çocukluk arkadaşım 900 gram doğmuş valla hep benden daha sağlıklıydı ben ondan daha çok hastalanırdım hep 3250 kg doğduğuma rağmen.Ekimcim inan ki çok duygusal bir hikaye, seneler geçtikçe ne kadarını unuturum ne kadarını hatırlamak isterim onu bile bilmiyorum. Doruk’ta Recep Has da raporunda yazmıştı biliyordum panik yapmadım, ekojen bağırsak var şu an, ilk gün sütüm olmadı 2. Gün süt yolladım. Ama safra gelmiş mideden, ekojen bağırsak (bağırsak parlaklığı) denen durumdan dolayı. Bugün tekrar süt için deneyecekler. Umarım midesi kabul eder kilo almaya ve gelişmeye başlar.
Ben Acıbadem taksim mi, medikal park Florya mı diye düşünürken kader beni çam ve sakurada doğum yaptırttı. Hastaneden, şartlarından çok memnun kaldım. Tek kişilik odaydı benimki.
İnşallah dediğin gibi olur oğluşuma kavuşurum parmak çocuğum benim
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Ay annesi koca adam olmuş bu oğluş maşallah
Sıpa gülüyor mu napıyo öyle
Allah seni
Sen niye 09.09 diyorsun saçmalamaaa 35+6 oluyo dursun 2 hafta daha boşverhem çocuğun doğum günü yaz tatiline gelmesin benimki hep arkadaş bakımından yalnız ve hediyesiz geçiyordu
Aynen. Eksik kalsa da dunyanin sonu degil diye dusunuyorum. Gidip alinir
Biz de bugün 32+0 olduk
Kendime doğum için 35+0 ı beğendim
3 Eylül e niyetlendim görürsek o günleri inş doktoru arayıp randevu ayarlıcam hadi artık diye
ben aramazsam eşim kesin hadi der tutar elimden götürür
+7-7.5 kg arasında gidip gelen bir artışımız mevcut
Eki Görüntüle 3112746
Dün benim de çıktı tansiyonum ondan korktum. Şu an 11/7. Aslında 9/5 10/7 olur genelde. Aman bir daha çıkmaz inşallahevet canım aslında rutin kontrole gittiydim hemde çalışabilir raporu almak için, gebe izlem de tansiyonum 14/9 çıktı bence hastanede biraz stres yapıyorum sanırım öyle olunca acilden hemen yatış verdiler. 2 gün yattım dün çıktım şuanda 11-7 civarında birde havalar çık sıcak etkiliyor sanırım. ama idrarda protein normal çıktı elhamdülilillah evdeyim şuan
maşallahBiz de bugün 32+0 olduk
Kendime doğum için 35+0 ı beğendim
3 Eylül e niyetlendim görürsek o günleri inş doktoru arayıp randevu ayarlıcam hadi artık diye
ben aramazsam eşim kesin hadi der tutar elimden götürür
+7-7.5 kg arasında gidip gelen bir artışımız mevcut
Eki Görüntüle 3112746
Yani bakiyorum alttaki hamilelik takviminde bile 1700-1900 gr olmali yaziyor tamam alt sinirda benimki ama bu 2 hafta geri mi demek oluyor kafam cok karisti toparlayamiyorum kafami. Gelismezse aliriz falan dedi. Ama gecen gittigime gore 450 gr almis yani buyumus bebek.
Cocugu olctu sonra esimle bana bakip genetik olarak da zayif degil belli kucuk kalmis dedi.
Yani kizlar sizce doktor mu biraz sacmaladi yoksa bir problem var midir gercekten.
Ya yaz oldugu icin memlekete geldik burada tavsiye uzerine rica minnet kendimize yer bulup bu perinatologa gittik. Kordondaki akisa bakti gayet iyi sorun yok suyu da iyi dedi.
Bir de dedigin gibi kendi doktorum normalde cihazi gezdire gezdire dakikalarca inceliyor bu boyle bi bakti gecti uzerine bir de azar yedim. Bebegin hareket ediyor mu dedi bence gayet normal hareketleri dedim takip et hareketlerini gucsuzlesebilir falan dedi. Insan ilk gebelik olunca zaten bir sey bilmiyor iyice korkuyor.
Ben de senin gibi dusunuyorum 30 kilo alan kisiler 10 kilo bebek mi doguruyor. Ya da bir suru insan var kilo veren bebekler 3-4 kg doguyor. Yani faydali beslendikten sonra bence de alinan kilo onemli degil hatta kendi doktorum bana da bravo demisti ama bu adam bozdu butun moralimizi. Kendi doktoruma attim raporlari falan ama cok gec cevap veriyor o da ne diyecek merakla bekliyorum
Gerçekten miCnm bilemem ama hep duyduğum bağırsak parlaklığı bi müddetten sonra kendiliğinden geçen bir şeymiş hep forumlarda okuduğum oydu. Cnm benim çocukluk arkadaşım 900 gram doğmuş valla hep benden daha sağlıklıydı ben ondan daha çok hastalanırdım hep 3250 kg doğduğuma rağmen.
Her şey planlı olmuyor her şeyde bir hayır vardır özel hastane küvez olayları filan bence böylesi daha iyi oldu orası çok iyi bir hastane şuan herkes oraya gitme derdinde sütün olmazsa mama olcak bir şekilde Doruk zaten kilo alcak önemli olan hayati organlarında sorun olmamasıydı çok şükür yok çok güçlüsün ve seni gördükçe inan hem helal olsundiyorum hem kendim daha güçleniyorum hayırlısıyla eve geçtiğin doruk sürekli yemek istiyor deyişlerini duycağımız günler çok yakın inşallah dualarım seninle
Hep dert yanıyordum göbeğim birlesmiyo diye birleşti şükürYaa göbeğiin şeklii cok tatlıı ay ben tam top gibi duran göbeklere bayılıyoruum
15i dedi memleketteki doktor o da 37+6 oluyo kuzum bilmiyorum bakalım nasıl olacak tekrar görüşmek lazım o zaman erken demişti çünküRabbim yardımcın olsun Diloş ama sezeryan olacak dedin ya seni çok bekletmez o yüzden 37 nin ortalarında alır gibi ondan böyle 39-40 ağırlığı hissetmezsin
ben 3.hedefımı tutturmus oluyorumAy annesi koca adam olmuş bu oğluş maşallah
Sıpa gülüyor mu napıyo öyle
Allah seni
Sen niye 09.09 diyorsun saçmalamaaa 35+6 oluyo dursun 2 hafta daha boşverhem çocuğun doğum günü yaz tatiline gelmesin benimki hep arkadaş bakımından yalnız ve hediyesiz geçiyordu
Daha şimdiden böyleysem kendimden korkuyorum ileri vadede nehircimYazdiklarini okuyunca heyecan basiyor hayyalcim ne guzel anne oldun bebisini dusunuyorsun rabbim tez kavustursun sizi insallahbiran once gogusunden emzirmeye baslarsin insallah
Değil miAy inşallah kabul eder minik kuşbi kabul etti mi var ya gerisi çorap söküğü gibi gelir çok şükür kendi de nefes alıyor çok güçlü minik kuzu annesi devamı gelecek inşallah
HarikaBuda bizdenn
Oh oh doğunca da bol bol gülsün inşallahAyrıntılı ultrasona girdiğimizde de doktor mutlu bir bebek gülüyor bu diyordu nasip bakalım keyfi yerindeyse demek
Ağzınızdan bal damlıyorBen senden 36+0 performansı bekliyorum çiçeğiim
O sırada kasılmam vardı sanırım yoksa az daha aşağıdamaşallahaşağıda demiştin canım pek anlamam ama bana aşağıda gibi gelmedi karnın aynıyız nerdeyse
Aynı benve göbüşlü olmanın bazı faydaları
Aynen ben deben 3.hedefımı tutturmus oluyorumhayırlı vakıtte gelsınlerde inşallah. walla cok sukur 32 yı gördük 25ten beri elim yüreğimdeydi biraz daha gecse ne guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?