2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canım, tansiyonun mu çıkmıştı?

Geçmiş olsun canım, tansiyonun mu çıkmıştı?
evet canım aslında rutin kontrole gittiydim hemde çalışabilir raporu almak için, gebe izlem de tansiyonum 14/9 çıktı bence hastanede biraz stres yapıyorum sanırım öyle olunca acilden hemen yatış verdiler. 2 gün yattım dün çıktım şuanda 11-7 civarında birde havalar çık sıcak etkiliyor sanırım. ama idrarda protein normal çıktı elhamdülilillah evdeyim şuan

He bir de ben not düşeyim omurilik eğriligimden dolayı kaburgamda yamukluk var yamuk gelişmiş yani. O yüzden ağrılarım biraz daha fazla

Rabbim yardımcın olsun Diloş ama sezeryan olacak dedin ya seni çok bekletmez o yüzden 37 nin ortalarında alır gibi ondan böyle 39-40 ağırlığı hissetmezsin

Cnm bilemem ama hep duyduğum bağırsak parlaklığı bi müddetten sonra kendiliğinden geçen bir şeymiş hep forumlarda okuduğum oydu. Cnm benim çocukluk arkadaşım 900 gram doğmuş valla hep benden daha sağlıklıydı ben ondan daha çok hastalanırdım hep 3250 kg doğduğuma rağmen.
Her şey planlı olmuyor her şeyde bir hayır vardır özel hastane küvez olayları filan bence böylesi daha iyi oldu orası çok iyi bir hastane şuan herkes oraya gitme derdinde sütün olmazsa mama olcak bir şekilde Doruk zaten kilo alcak önemli olan hayati organlarında sorun olmamasıydı çok şükür yok çok güçlüsün ve seni gördükçe inan hem helal olsundiyorum hem kendim daha güçleniyorum hayırlısıyla eve geçtiğin doruk sürekli yemek istiyor deyişlerini duycağımız günler çok yakın inşallah dualarım seninle

Ayrıntılı ultrasona girdiğimizde de doktor mutlu bir bebek gülüyor bu diyordu nasip bakalım keyfi yerindeyse demek

Ben senden 36+0 performansı bekliyorum çiçeğiim

Dün benim de çıktı tansiyonum ondan korktum. Şu an 11/7. Aslında 9/5 10/7 olur genelde. Aman bir daha çıkmaz inşallah

maşallah aşağıda demiştin canım pek anlamam ama bana aşağıda gibi gelmedi karnın aynıyız nerdeyse

Canım doktorundan haber gelince için rahatlayacak. Bende kilo olduğu için ben diyetisyenle devam ediyorum 12. Haftadan beri doktorumun ilk muayanesinde bana dediği şey 5 kilo alsanda en fazla 4 kilo çocuk doğacak 30 alsanda ötesi yok dedi. Ben birazcık kilo alayım diyetisyenimde önce doktorum söyleniyor direk. Vitaminli sağlıklo şeyler yedikten sonra senin aldıgın kilonun önemi yok bence. Kuruyemiş et süt yoğurt yumurta bunlar faydalı bence

Gerçekten mi Ya bak utandım şimdi gerçekten siz öyle dedikçe iyice şevkleniyorum. Kendime güvenim geliyor sorun görünmüyor vücudu ile alakalı Allah’a şükür, dediğin gibi Recep has da o zaman bağırsaktaki durumun serum ile düzeldiğini söylemişti zamanla. Sadece raporuna eklemişti. O yüzden çok sorun yapmıyorum. İnşallah dediğin gibi olur o güzel dileklerinizi bizden esirgemeyin

Yaa göbeğiin şeklii cok tatlıı ay ben tam top gibi duran göbeklere bayılıyoruum
Hep dert yanıyordum göbeğim birlesmiyo diye birleşti şükür sağol kuzum
Rabbim yardımcın olsun Diloş ama sezeryan olacak dedin ya seni çok bekletmez o yüzden 37 nin ortalarında alır gibi ondan böyle 39-40 ağırlığı hissetmezsin
15i dedi memleketteki doktor o da 37+6 oluyo kuzum bilmiyorum bakalım nasıl olacak tekrar görüşmek lazım o zaman erken demişti çünkü
Sagolasin yavrum tabi her hafta ağırlık artıyor illaki fark olur diyorum

ben 3.hedefımı tutturmus oluyorumhayırlı vakıtte gelsınlerde inşallah. walla cok sukur 32 yı gördük 25ten beri elim yüreğimdeydi biraz daha gecse ne guzel olur

Yazdiklarini okuyunca heyecan basiyor hayyalcim ne guzel anne oldun bebisini dusunuyorsun rabbim tez kavustursun sizi insallah biran once gogusunden emzirmeye baslarsin insallah
Daha şimdiden böyleysem kendimden korkuyorum ileri vadede nehircim inşallah inşallah ay düşündükçe dahi heyecanlanıyorum bugün taze süt istediklerini atlamışız hastanedeki hemşire kızla konuştuk bir panikle sütleri yolladım ki, o kadar heyecan stres yaptım ki annem diyor sakin ol

Ay inşallah kabul eder minik kuş bi kabul etti mi var ya gerisi çorap söküğü gibi gelir çok şükür kendi de nefes alıyor çok güçlü minik kuzu annesi devamı gelecek inşallah
Değil mi o çorap söküğünün devamını bekliyorum nasipse şimdiden hayallerim var evimizin uğur böceğinin gelişi için.

Harika
Ayrıntılı ultrasona girdiğimizde de doktor mutlu bir bebek gülüyor bu diyordu nasip bakalım keyfi yerindeyse demek
Oh oh doğunca da bol bol gülsün inşallah
Ben senden 36+0 performansı bekliyorum çiçeğiim
Ağzınızdan bal damlıyor
bazen ben de diyorum 37 e giderim sonra tekmeyi yiyip sancı girince kendime geliyorum
maşallah aşağıda demiştin canım pek anlamam ama bana aşağıda gibi gelmedi karnın aynıyız nerdeyse
O sırada kasılmam vardı sanırım yoksa az daha aşağıda
ve göbüşlü olmanın bazı faydaları
Aynı ben çay tehlikeli ama çocuklar tekmeyi koymaya başlıyor üzerine binince
ben 3.hedefımı tutturmus oluyorumhayırlı vakıtte gelsınlerde inşallah. walla cok sukur 32 yı gördük 25ten beri elim yüreğimdeydi biraz daha gecse ne guzel olur
Aynen ben de
İnş çiçeğim geçireceğiz inş :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…