2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ay ben en çok verilen paralara üzülüyorum bi de saçma şekilde pahalıdır bunlar ya
Terlikte bunlar ağzımada bir sakız aldım mı tamamdır artık izmir şoparı olarak lohusalığa adım atabilirim

ay ben en çok verilen paralara üzülüyorum bi de saçma şekilde pahalıdır bunlar ya
Aynen öyle ekru bir pijama takımı bulmuştum bir esnafta fiyatından dolayı kararsız kalmıştım keşke alsaymışım maviyi evde unutucam yalandan, diğerini mecbur giyicem artık. Birde çok beğenmiş gibi davrandım heveslilerdi diye kıyamadım

Aman yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bişey kalmadı aman az sabret iş falan yapma güneş hanım pek nazlı

seni tanıdıklarına emin misin

Ne güzel düşünüp almışlar bizimki asla çöp almaz
Evde filan giyersiniz

Terlikte bunlar ağzımada bir sakız aldım mı tamamdır artık izmir şoparı olarak lohusalığa adım atabilirim
Yaaaa çok güldüm alınmazsın değil mi

Valla şu beyaz dışındakiler gözümü yaktı. Ben ki sadelik abidesi gerçekten senin için bir çözüm arıyorum şuan.
Renkleri de öyle ki rengi atsın diye karıştırsan başka çamaşırlarla attığın diğer çamaşırları bozar

En iyisi yüksek derece ve devirde yıkayıp çekmesini sağlamak… ama yazık günah ya ihtiyacı olan bir sürü de insan var.

Kayınvalidenin ilk Gelini olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam bu ne heves

Beyaz güzel gibi aslında diğerlerini evde giyerim de bırak

Papatyam
Anlıyorum seni de. Sen nasıl iyi hissedeceksen. Allah’ın izniyle vakitlice bebeni kucağına alacağına inanıyorum
2 ay sonrasına müjdeli haberini bekliyoruz o zaman arkadaşım, dikkat et kendine

Hep dugalarimda olacaksin papatyam insallah en kisa surede aramiza donersin. Hersey gelip gecici bunu unutma sakin kal dizi falan seyret dinlen bol bol hic bir seyi dusunmemeye calis bu gunler de bitecek allahin izniyle az kaldi
Kizlar çok teşekkür ederim sakinleşmiş bir şekilde geri geldim . Sanırım aşırı kaygılı ruh halim geçti çok fena takıntı yapıyordum her şeyi . Biraz kendimi salinca rahatladım ve deli gibi su içiyorum çok rahatlatıyor sizde bol bol su için . Bazen bebiş çıkacak zannediyorum hala aşırı baskı yapıyor bazen uzanıp ayağımın altına yastık koyuyorum . Çok şükür moralim duzeldi biraz daha ve sizleri özledim buraya alışmışım umarım herkes iyidir .

Hayyal canım mesajlarini okudum çok şükür iyi olmana o kadar sevindim ki . Sütünün gelmesi de çok güzel . İnşallah miniğin bir an önce çıkacak annesi sesini duyunca sakinleşmiş çok düşkün olacak sana bir kucagina alıp eve gel tüm bu günleri unutacaksın eminim yarın teyzelerinden de selam söyle miniğine

Ne güzel düşünüp almışlar bizimki asla çöp almaz
Evde filan giyersiniz
Yok o konuda Allah eşimden razı olsun işin şakasındayım tabi ama giymeyeceğim şeyede para verilmesine üzüldüm açıkçası
Neden alınayım bende gülüyorum özelikle terlikler ve mavi gecelik kombiniyle kendimi hastane odasında düşünürken

İkisinden birini giymem lazım laciverti seçtim mecbur. Diğerini evde unutmuş gibi yaparım sonrada dolapta satarım diye düşünüyorum

Küçük gelinim ben eltim sever çiçekli böcekli şeyleri keza evi falan ayıcıklar pembeler danteller içinde tam kaynanamın kafadan yani.

Beyaz güzel gibi aslında diğerlerini evde giyerim de bırak
Beyaz olanı çok beğenerek kendim seçtim zaten Diğerleri gözümü kanatıyor ama bakıcam bir çaresine

Son düzenleme:
Depend i ben çok yoğun çalışma dönemlerinde kaza olmasın diye regl iken kullandığım cok oldu. Cok rahat bence. Çok kanamalı geçer beni ancak o paklardı. Şimdi de bi paket aldım
Kuzum terletmiyor mu bende ilk başta sıcak bakıyordum ama hasta bezine doğru kaydı fikrim sezeryan olacağı için de ne bilim hangisi daha kullanışlı olur acaba

Beyaz olana bende bayıldım nerden almislar acaba beyazı hastanede giyersin olmadı digerlerini de kırılmasın diye evde giyebilirsjn canim

Beyaz olana bende bayıldım nerden almislar acaba beyazı hastanede giyersin olmadı digerlerini de kırılmasın diye evde giyebilirsjn canim
Beyaz olan Magic formun ürünü çok hoş duruyor üstte tam kalıp ben fiyatından dolayı kıyıp alamamıştım ama çok beğenmiştim. Kendi sitesinden almış sanırım eşim internetten aldım dedi. Diğerlerini de esnaftan almışlar beyazın manken görüntüsünüde atayım fikir olsun

Eklentiler

• 85DB6D8C-B1F9-468E-AA9B-EB5643E0753F.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 4028B385-54FC-4C70-879E-221A41EB0E72.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 87
Ayyy evet şahane duruyor canim ama fiyatı da öyleymiş modelinden dolayı pahalı sanırım güzel günler de kullan güzel anne

Kuzum terletmiyor mu bende ilk başta sıcak bakıyordum ama hasta bezine doğru kaydı fikrim sezeryan olacağı için de ne bilim hangisi daha kullanışlı olur acaba

Burada birisi yazmisti sezaryende dependin lastikleri dikise geliyormus sorun oluyor demis ebe. Kim yazmisti hatirlamiyorum simdi

Ya mavi cok iyi kesinlikle giymelisin hatta foto cekimini falan da onunla yaptir mukemmel bir parca

Burada birisi yazmisti sezaryende dependin lastikleri dikise geliyormus sorun oluyor demis ebe. Kim yazmisti hatirlamiyorum simdi
Evet o bakımdan düşününce vazgeçiyor insan pamuklu iç çamaşırı ile hasta bezi daha cazip geliyor kanamaya göre normal ped de olabilir tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…