Çekim için olanı ben seçmiştim gerçi onuda yakası farklı modeli almışlar ama yinede çok sevdimDiğerlerini eşimin yeni kotuyla attım 60ta belki renk verir küçülür falan bişey olur diye ama gördüğün gibi öylece duruyor lacivert olana bir nebze katlanabilirim ama o maviyi giyersem kahrımdan ölürüm kaynanam seçmiş maviyi altınada çiçekli terlik sipariş etmişler cidden depresyona girdim
Terlikte bunlar ağzımada bir sakız aldım mı tamamdır artık izmir şoparı olarak lohusalığa adım atabilirim
Aynen öyle ekru bir pijama takımı bulmuştum bir esnafta fiyatından dolayı kararsız kalmıştım keşke alsaymışımay ben en çok verilen paralara üzülüyorum bi de saçma şekilde pahalıdır bunlar ya
Aman yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bişey kalmadı aman az sabret iş falan yapma güneş hanım pek nazlıKuzum sende de enfeksiyon gibi bi problem mi yeniden azdı acaba ? Bu kadar ağrıya Akıntı da eşlik ediyorsa bi idrar kültürü, tahlili ver istersen.
Yok canım durumlar stabildi kasılmalar için genel sıvı beslenmeye çalışıyorum
Bazen ay noluyor modundayım her gün yeni bi şey yaşıyorumhayırlısı bakalım 3. Trimester cok zormuş gerçekten
seni tanıdıklarına emin misinAynen öyle ekru bir pijama takımı bulmuştum bir esnafta fiyatından dolayı kararsız kalmıştım keşke alsaymışımmaviyi evde unutucam yalandan, diğerini mecbur giyicem artık. Birde çok beğenmiş gibi davrandım heveslilerdi diye kıyamadım
Hiç sanmıyorumseni tanıdıklarına emin misin
Ne güzel düşünüp almışlar bizimki asla çöp almaz
Çekim için olanı ben seçmiştim gerçi onuda yakası farklı modeli almışlar ama yinede çok sevdimDiğerlerini eşimin yeni kotuyla attım 60ta belki renk verir küçülür falan bişey olur diye ama gördüğün gibi öylece duruyor lacivert olana bir nebze katlanabilirim ama o maviyi giyersem kahrımdan ölürüm kaynanam seçmiş maviyi altınada çiçekli terlik sipariş etmişler cidden depresyona girdim
Kızlar eşim ve kaynanam bana sürpriz yapıp geceliklerimi almışlar, hastane çekimi için istediğim dışında diğerlerinden nefret ettim
Belki bozulurlar diye yüksek ısıda yıkadım hiç birşey olmadıbana akıl verin kalp kırmadan nasıl kurtulabilirim bunlardan. Eşimde ayıla bayıla getirdi yok çok tatlı çok yakıştı falan diye deliriyorum
Yaaaa çok güldüm alınmazsın değil miTerlikte bunlar ağzımada bir sakız aldım mı tamamdır artık izmir şoparı olarak lohusalığa adım atabilirim
Beyaz güzel gibi aslında diğerlerini evde giyerim de bırakKızlar eşim ve kaynanam bana sürpriz yapıp geceliklerimi almışlar, hastane çekimi için istediğim dışında diğerlerinden nefret ettim
Belki bozulurlar diye yüksek ısıda yıkadım hiç birşey olmadıbana akıl verin kalp kırmadan nasıl kurtulabilirim bunlardan. Eşimde ayıla bayıla getirdi yok çok tatlı çok yakıştı falan diye deliriyorum
Canım ben de aynı şekildeyim aslında. Zaten takıntılı bir yapım var. Senin dediğin gibi ayaktayken sanki bebek aradan çıkacak gibi sancılarım oluyor bazen. Ama artık her şey olacağına varır diyip kendimi dizginliyorum. Bunlar hep annelik heyecanındanÇok tatlı bir anne olacaksın sen, inşallah kafanı rahatlatırsın canım. Gönlün ferah şekilde dönmeni bekliyoruz
Canım benim senin için en iyisi hangisi olacaksa o olsun, bende yalnızım ve dediklerini de anlayabiliyorum. Sende hep bizim dualarimdasin ama arayı fazla açma lütfen olur mu? En kısa sürede gel ve korkma telaş yapma artık hepimiz çok ilerledik hiç bisey olmayacak Allahın izniylekendine çok çok dikkat et en kısa sürede geri dön inşallah
Papatyam
Anlıyorum seni de. Sen nasıl iyi hissedeceksen. Allah’ın izniyle vakitlice bebeni kucağına alacağına inanıyorum
2 ay sonrasına müjdeli haberini bekliyoruz o zaman arkadaşım, dikkat et kendine
Canım beniim kendinede kızınada çok iyi baak. İçin sıkıldığı an aç bir kuran dinle. Ben özellikle sıkıldıgımda meryem suresi dinliyorum çok iyi geliyor. 2 ay sonra birbirimize güzel haberleri vermek nasip olsuun inşallah
Kizlar çok teşekkür ederim sakinleşmiş bir şekilde geri geldim . Sanırım aşırı kaygılı ruh halim geçtiHep dugalarimda olacaksin papatyam insallah en kisa surede aramiza donersin. Hersey gelip gecici bunu unutma sakin kal dizi falan seyret dinlen bol bol hic bir seyi dusunmemeye calis bu gunler de bitecek allahin izniyle az kaldi
Yok o konuda Allah eşimden razı olsun işin şakasındayım tabi ama giymeyeceğim şeyede para verilmesine üzüldüm açıkçasıNe güzel düşünüp almışlar bizimki asla çöp almaz
Evde filan giyersiniz
Neden alınayım bende gülüyorum özelikle terlikler ve mavi gecelik kombiniyle kendimi hastane odasında düşünürkenYaaaa çok güldüm alınmazsın değil mi
Valla şu beyaz dışındakiler gözümü yaktı. Ben ki sadelik abidesi gerçekten senin için bir çözüm arıyorum şuan.
Renkleri de öyle ki rengi atsın diye karıştırsan başka çamaşırlarla attığın diğer çamaşırları bozar
En iyisi yüksek derece ve devirde yıkayıp çekmesini sağlamak… ama yazık günah ya ihtiyacı olan bir sürü de insan var.
Kayınvalidenin ilk Gelini olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam bu ne heves
Beyaz olanı çok beğenerek kendim seçtim zatenBeyaz güzel gibi aslında diğerlerini evde giyerim de bırak
Kuzum terletmiyor mu bende ilk başta sıcak bakıyordum ama hasta bezine doğru kaydı fikrim sezeryan olacağı için de ne bilim hangisi daha kullanışlı olur acabaDepend i ben çok yoğun çalışma dönemlerinde kaza olmasın diye regl iken kullandığım cok oldu. Cok rahat bence. Çok kanamalı geçer beni ancak o paklardı. Şimdi de bi paket aldım
Beyaz olana bende bayıldım nerden almislar acabaKızlar eşim ve kaynanam bana sürpriz yapıp geceliklerimi almışlar, hastane çekimi için istediğim dışında diğerlerinden nefret ettim
Beyaz olan Magic formun ürünü çok hoş duruyor üstteBeyaz olana bende bayıldım nerden almislar acababeyazı hastanede giyersin olmadı digerlerini de kırılmasın diye evde giyebilirsjn canim
Ayyy evet şahane duruyor canim ama fiyatı da öyleymişBeyaz olan Magic formun ürünü çok hoş duruyor üsttetam kalıp ben fiyatından dolayı kıyıp alamamıştım ama çok beğenmiştim. Kendi sitesinden almış sanırım eşim internetten aldım dedi. Diğerlerini de esnaftan almışlar beyazın manken görüntüsünüde atayım fikir olsun
Kuzum terletmiyor mu bende ilk başta sıcak bakıyordum ama hasta bezine doğru kaydı fikrim sezeryan olacağı için de ne bilim hangisi daha kullanışlı olur acaba
Kızlar eşim ve kaynanam bana sürpriz yapıp geceliklerimi almışlar, hastane çekimi için istediğim dışında diğerlerinden nefret ettim
Evet o bakımdan düşününce vazgeçiyor insan pamuklu iç çamaşırı ile hasta bezi daha cazip geliyor kanamaya göre normal ped de olabilir tabikiBurada birisi yazmisti sezaryende dependin lastikleri dikise geliyormus sorun oluyor demis ebe. Kim yazmisti hatirlamiyorum simdi
Çok teşekkür ederimAyyy evet şahane duruyor canim ama fiyatı da öyleymişmodelinden dolayı pahalı sanırım güzel günler de kullan güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?