iyi olmana çok sevindim yaKizlar çok teşekkür ederim sakinleşmiş bir şekilde geri geldim . Sanırım aşırı kaygılı ruh halim geçtiçok fena takıntı yapıyordum her şeyi . Biraz kendimi salinca rahatladım ve deli gibi su içiyorum çok rahatlatıyor sizde bol bol su için . Bazen bebiş çıkacak zannediyorum hala aşırı baskı yapıyor bazen uzanıp ayağımın altına yastık koyuyorum . Çok şükür moralim duzeldi biraz daha ve sizleri özledim buraya alışmışım umarım herkes iyidir .
Terleme sorunu yaşamadım kuzum yaKuzum terletmiyor mu bende ilk başta sıcak bakıyordum ama hasta bezine doğru kaydı fikrim sezeryan olacağı için de ne bilim hangisi daha kullanışlı olur acaba
Beli yüksek aslında direkt dikişlere nasıl denk geliyor bilemedim. Beden seçimi yanlış olabilir belki.Burada birisi yazmisti sezaryende dependin lastikleri dikise geliyormus sorun oluyor demis ebe. Kim yazmisti hatirlamiyorum simdi
Bende öyle düşündüm terliklerle falan süper uyumlu olurYa mavi cok iyi kesinlikle giymelisin hatta foto cekimini falan da onunla yaptir mukemmel bir parca
Hahahhaah çok aslında benim kullandığım ped e benziyor ama onun büyüğü gibi düşünelim cırt cırtlı değildiiyi olmana çok sevindim yahoş geldin canım
Terleme sorunu yaşamadım kuzum ya
Hasta bezi dediğin bildiğin cırtlı bel bantlı bezlerden mi diyorsun?
Geçen hastane yatışım yapılacaktı üstümü soydurdular zorla hasta bezi takmamı istediler büyük boy bebek bezi gibi. İğrenç bir şeydi, bir de kocaman. Hastanede yatmayıp çıkmak istememe pozitif etkisi olmuştu
Daha depend almamıştım onu görünce hemen aldım.
Beli yüksek aslında direkt dikişlere nasıl denk geliyor bilemedim. Beden seçimi yanlış olabilir belki.
Dependin öyle bi dar lastikli dikişi yok yani bilemedim
Ay iyi bariHahahhaah çok aslında benim kullandığım ped e benziyor ama onun büyüğü gibi düşünelim cırt cırtlı değildi
Hos bulduk canım geçmiş yorumları okudum sen nasılsın iyi misiniyi olmana çok sevindim yahoş geldin canım
Beyaz olana cidden bayıldım bu aradaKızlar eşim ve kaynanam bana sürpriz yapıp geceliklerimi almışlar, hastane çekimi için istediğim dışında diğerlerinden nefret ettim
Belki bozulurlar diye yüksek ısıda yıkadım hiç birşey olmadıbana akıl verin kalp kırmadan nasıl kurtulabilirim bunlardan. Eşimde ayıla bayıla getirdi yok çok tatlı çok yakıştı falan diye deliriyorum
iyi olmana çok sevindim yahoş geldin canım
Terleme sorunu yaşamadım kuzum ya
Hasta bezi dediğin bildiğin cırtlı bel bantlı bezlerden mi diyorsun?
Geçen hastane yatışım yapılacaktı üstümü soydurdular zorla hasta bezi takmamı istediler büyük boy bebek bezi gibi. İğrenç bir şeydi, bir de kocaman. Hastanede yatmayıp çıkmak istememe pozitif etkisi olmuştu
Daha depend almamıştım onu görünce hemen aldım.
Beli yüksek aslında direkt dikişlere nasıl denk geliyor bilemedim. Beden seçimi yanlış olabilir belki.
Dependin öyle bi dar lastikli dikişi yok yani bilemedim
Düşünce çok güzel ama sormak gerekir bencede beyazı götür diğerleri evde kalsın bir kez giyer kaldırırsın gönlü olur ne biçim insanlar var etrafta düşünmüşler en azındanHiç sanmıyorum
Ya hadi kaynanam neyse eski toprak onu anlarım ama eşime inanamadımçok mutluydu bozulsunda istemedim ama zor tutuyorum kendimi o terlikleri giyebileceğime nasıl ikna oldu insan karısını hiçmi bilmez
Aynen rahat bende doğumdan sonra karnım inince adet dönemlerimde kullandım o zaman rahat oldu ama sezeryan olduğum için zorlanmıştım birde göbek hala olduğundan yukarı çıkmamıştı:)))Depend i ben çok yoğun çalışma dönemlerinde kaza olmasın diye regl iken kullandığım cok oldu. Cok rahat bence. Çok kanamalı geçer beni ancak o paklardı. Şimdi de bi paket aldım
Bende normalde migren oldugu icin yatak odasinda kalin karartmali stor var aslinda ama bu ara hava o kadar sicak ki onu kapatinca hic hava gelmiyor odaya o yuzden acik tutuyorum bu aksam bir deneyeyim bakalim belki ise yararBende öyleyim maalesefuyurken döndüğümde bile uyanıyorum sonrası uyuyorum ama 5 sonrası kalktıysam tuvalete bidaha uyumak çok zor odaya mümkün oldukça güneş ışığının girmemesine dikkat et öyle olunca yine dalıyosun bi sekilde bazen
Ohh afiyet olsunUykusuzluğa alıştım çiş perilerinede öylefakat şimdi yeni huy edindim gece uykudan uyanıp 3 4 civarlarında yemek yiyorum hemde öyle hafif şeylerde değil ne bulduysam onu, engel olamıyorum kendime
Ah canım başladı benim bel ağrılarım kasık ağrılarım onun haricinde iyiyim kendini topladığına psikolojinin iyileşmesine çok sevindim az kaldı dişimizi sıkıcaz artık ay zaman yaklaştıkça heyecan yükseliyor
Ay bende uyuyamadimBen de uyuyamadım maalesefhava karardı, yağmur da bastırdı hayırlısı
İnş ben de uyurum, uyumakben
İmkan varsa uyuyalım bol bol
İdare ediyoruz canım kafama takmamaya çalışıyorumHos bulduk canım geçmiş yorumları okudum sen nasılsın iyi misin
Belki de lastikleri degilde icindeki pamuklu tabaka dikislere yapisiyor olabilir.
Aynen beni de bi tek karın konusu düşündürüyor belki bi tık zor giyebilirim ama büyük aldım bilerekAynen rahat bende doğumdan sonra karnım inince adet dönemlerimde kullandım o zaman rahat oldu ama sezeryan olduğum için zorlanmıştım birde göbek hala olduğundan yukarı çıkmamıştı:)))
Şuraya büyüyen bi bebe çizelimAy bende uyuyamadim
Dedigin gibi hava da tam uyumalik aslinda ama bugun mesaneme o kadar baski yapiyor ki sakasiz 15 dk da bir tuvaletteyimtuvalete gitmekten uykuya dalmam mumkun degil
Hahah evet galiba buyuyorİdare ediyoruz canım kafama takmamaya çalışıyorum
Senin de Dediğin gibi ben de aynıyım. Bu sabah aksiyonlu başladı
sabahtan beri ayaklarımı diktim popo altından kaldırdım yatıyorum hayırlısı olsun bakalımen azından baskı yatınca hafifliyor, tolere edemez oldum :)
Olabilir belki de yaşamadan bilemeyeceğiz
Aynen beni de bi tek karın konusu düşündürüyor belki bi tık zor giyebilirim ama büyük aldım bilerekhayırlısı bakalım
Ama zaten genellikle ynında hiçbir şey olmasa bile hemşirelerden isteyince getiriyorlar steril paketli bezlerden. Kanama yaşadığım dönemlerde ansızın gidince bunu da sık sık deneyimlemiştim
Şuraya büyüyen bi bebe çizelim
Evet canım bol su iç bende üç dört gün çok bel ağrısı çektim hafta arttıkça ondan da olabilir .dediğim gibi su içtikçe ağrım azaldı benimAh canım başladı benim bel ağrılarım kasık ağrılarım onun haricinde iyiyim kendini topladığına psikolojinin iyileşmesine çok sevindim az kaldı dişimizi sıkıcaz artık ay zaman yaklaştıkça heyecan yükseliyor
Bazen o kadar aşağıda hareket ediyor ki diyorum gelecek şimdiİdare ediyoruz canım kafama takmamaya çalışıyorum
Senin de Dediğin gibi ben de aynıyım. Bu sabah aksiyonlu başladı
sabahtan beri ayaklarımı diktim popo altından kaldırdım yatıyorum hayırlısı olsun bakalımen azından baskı yatınca hafifliyor, tolere edemez oldum :)
Canım çok teşekkür ederim inan ki her bilgi alma saati geldiğinde başıma ağrılar giriyor artık. Çok özledim dün, oturdum ağladım. Kaç gün orada kalacağını bilsem, en azından geriye dönük şafak sayarım rahatlamak için.Hayyal canım mesajlarini okudum çok şükür iyi olmana o kadar sevindim ki . Sütünün gelmesi de çok güzel . İnşallah miniğin bir an önce çıkacak annesi sesini duyunca sakinleşmiş çok düşkün olacak sana bir kucagina alıp eve gel tüm bu günleri unutacaksın eminim yarın teyzelerinden de selam söyle miniğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?