2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
iyi olmana çok sevindim ya hoş geldin canım
Kuzum terletmiyor mu bende ilk başta sıcak bakıyordum ama hasta bezine doğru kaydı fikrim sezeryan olacağı için de ne bilim hangisi daha kullanışlı olur acaba
Terleme sorunu yaşamadım kuzum ya
Hasta bezi dediğin bildiğin cırtlı bel bantlı bezlerden mi diyorsun?
Geçen hastane yatışım yapılacaktı üstümü soydurdular zorla hasta bezi takmamı istediler büyük boy bebek bezi gibi. İğrenç bir şeydi, bir de kocaman. Hastanede yatmayıp çıkmak istememe pozitif etkisi olmuştu
Daha depend almamıştım onu görünce hemen aldım.

Burada birisi yazmisti sezaryende dependin lastikleri dikise geliyormus sorun oluyor demis ebe. Kim yazmisti hatirlamiyorum simdi
Beli yüksek aslında direkt dikişlere nasıl denk geliyor bilemedim. Beden seçimi yanlış olabilir belki.
Dependin öyle bi dar lastikli dikişi yok yani bilemedim

Hahahhaah çok aslında benim kullandığım ped e benziyor ama onun büyüğü gibi düşünelim cırt cırtlı değildi

Beyaz olana cidden bayıldım bu arada

Belki de lastikleri degilde icindeki pamuklu tabaka dikislere yapisiyor olabilir.

Düşünce çok güzel ama sormak gerekir bencede beyazı götür diğerleri evde kalsın bir kez giyer kaldırırsın gönlü olur ne biçim insanlar var etrafta düşünmüşler en azından

Depend i ben çok yoğun çalışma dönemlerinde kaza olmasın diye regl iken kullandığım cok oldu. Cok rahat bence. Çok kanamalı geçer beni ancak o paklardı. Şimdi de bi paket aldım
Aynen rahat bende doğumdan sonra karnım inince adet dönemlerimde kullandım o zaman rahat oldu ama sezeryan olduğum için zorlanmıştım birde göbek hala olduğundan yukarı çıkmamıştı:)))

Bende normalde migren oldugu icin yatak odasinda kalin karartmali stor var aslinda ama bu ara hava o kadar sicak ki onu kapatinca hic hava gelmiyor odaya o yuzden acik tutuyorum bu aksam bir deneyeyim bakalim belki ise yarar

Uykusuzluğa alıştım çiş perilerinede öyle fakat şimdi yeni huy edindim gece uykudan uyanıp 3 4 civarlarında yemek yiyorum hemde öyle hafif şeylerde değil ne bulduysam onu, engel olamıyorum kendime
Ohh afiyet olsun
Bende cise kalktigimda hep midem kaziniyor oluyor yani gidip yemeye usenmesem kesin yerim

Ben de uyuyamadım maalesef hava karardı, yağmur da bastırdı hayırlısı
İnş ben de uyurum, uyumak ben
İmkan varsa uyuyalım bol bol
Ay bende uyuyamadim
Dedigin gibi hava da tam uyumalik aslinda ama bugun mesaneme o kadar baski yapiyor ki sakasiz 15 dk da bir tuvaletteyim tuvalete gitmekten uykuya dalmam mumkun degil

Hos bulduk canım geçmiş yorumları okudum sen nasılsın iyi misin
İdare ediyoruz canım kafama takmamaya çalışıyorum
Senin de Dediğin gibi ben de aynıyım. Bu sabah aksiyonlu başladı
sabahtan beri ayaklarımı diktim popo altından kaldırdım yatıyorum hayırlısı olsun bakalım en azından baskı yatınca hafifliyor, tolere edemez oldum :)

Belki de lastikleri degilde icindeki pamuklu tabaka dikislere yapisiyor olabilir.
Olabilir belki de yaşamadan bilemeyeceğiz
Aynen rahat bende doğumdan sonra karnım inince adet dönemlerimde kullandım o zaman rahat oldu ama sezeryan olduğum için zorlanmıştım birde göbek hala olduğundan yukarı çıkmamıştı:)))
Aynen beni de bi tek karın konusu düşündürüyor belki bi tık zor giyebilirim ama büyük aldım bilerek hayırlısı bakalım

Ama zaten genellikle ynında hiçbir şey olmasa bile hemşirelerden isteyince getiriyorlar steril paketli bezlerden. Kanama yaşadığım dönemlerde ansızın gidince bunu da sık sık deneyimlemiştim
Ay bende uyuyamadim
Dedigin gibi hava da tam uyumalik aslinda ama bugun mesaneme o kadar baski yapiyor ki sakasiz 15 dk da bir tuvaletteyim tuvalete gitmekten uykuya dalmam mumkun degil
Şuraya büyüyen bi bebe çizelim

Hahah evet galiba buyuyor ben de daha simdiden 29+3 te boyleysem 32 den sonra tuvalette yasamaya baslarim herhalde

Evet canım bol su iç bende üç dört gün çok bel ağrısı çektim hafta arttıkça ondan da olabilir .dediğim gibi su içtikçe ağrım azaldı benim

30-31 haftalık olan arkadaşlarım bebek hareketleriniz nasıl? Benim kız hiçbir zaman öyle çok hareketli olmadı sert tekmeler vursun falan çok nadirdir. Bazen 2 3 saat çıtı çıkmıyor beni strese sokuyor neden az hareket ediyor diye. 2 3 gün çok hareketli ise 4 5 gün sakin. Bebeği böyle olan var mı?

Bazen o kadar aşağıda hareket ediyor ki diyorum gelecek şimdi
Seni çok iyi anlıyorum canım elinden geldiğince dinlen inşallah şöyle böyle diye diye 38 leri göreceğiz

Canım çok teşekkür ederim inan ki her bilgi alma saati geldiğinde başıma ağrılar giriyor artık. Çok özledim dün, oturdum ağladım. Kaç gün orada kalacağını bilsem, en azından geriye dönük şafak sayarım rahatlamak için.
Allah hiçbir anneyi çocuğundan ayrı düşürmesin. Yarın bu zaman oğlumun yanında olcam. O benim en iyi arkadaşımdı aylar boyu, şimdi bir yanım eksik. Ayrılık çok koyuyor kelimelerle anlatamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…