2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok zordur eminim ki . Ama şöyle düşün canım çok şükür ki sağlıklı emin ellerde . Beni tek gıcık eden tarafı neden günlük göstermiyorlar ki . Sende çok haklısın . Gerçi bu sefer acaba steril ortam sağlamak zor olduğu için mi yapmıyorlar o da olabilir . İnşallah coook yakında kavusacaksin yakışıklı oğlunla bizi kıskandıracaksiniz bakın biz doğduk evde sarılıp uyuyoruz siz hala bekleyin diye annesi bize fotolarını atar. Rabbim sana bol bol sabır versin tüm hislerin çok normal ve anlasilir hasret duyman ,endiselenmen sağlıkla gelsin evine Doruğumuz

Doktorundan yana hemşirelerden yana gönlüm rahat. Zamanı gelince emzirmeme bile müsade edecekler. Haftanın her günü olmasını geçtim bari haftanın 3 günü filan olsaydı. Buna da şükür ne diyeyim… İnsanımız çok tuhaf, cuma günü gittiğimizde içeri 2 yaşındaki çocuğu da sokmaya çalışanları mı söyleyeyim, cümbür cemaat geleni mi söyleyeyim… Allah hepimize sabır versin, artık rutin bir duruma gelmeyi nasip etsin Rabbim, süreç hızlansın kavuşalım istiyorum, bu belirsizlik beni yoruyor. Şükredecek çok şeyim var ama işte gelin görün ki insanoğlu da doyumsuz bir yerde.
Karnı şişmiş oğlumun beslemeye başlamışlardı sütle, şu an izlemeye almışlar ona canım sıkıldı biraz inşallah bir an önce normale döner.
Bu dediğin fotoğrafları çekip atabilecek miyim diye düşünüyorum bazen öyle kendimi bilinmezlik içinde görüyorum ki bu aralar…

Ahh canım kötüyü çağırma ve düşünme sakın. Biraz daha sabret kavuşacaksınız Dorukla. Emin ellerde diye düşün için rahat etsin. Hepimiz güzel haberler bekliyoruz senden. Dualarımız sizinle.

Tüm dualarına amin canım arkadaşım. O günleri Göreceksin tabi ki burda boy boy oğluş fotoları atacaksın
Sen umudunu yitirmeyeceksin. Allah’ın izniyle doruğumuz da mücadelesini bırakmayacak, sen de bırakma.

Bazen o kadar aşağıda hareket ediyor ki diyorum gelecek şimdi
Seni çok iyi anlıyorum canım elinden geldiğince dinlen inşallah şöyle böyle diye diye 38 leri göreceğiz
Daha dönememişti. Bugün İnş dönmeye çalışıyordur çok garip şeyler ve acılar oluyor bunların bi anlamı olmalı.
bana halimi hatrımı sormayın bence artık sizin de psikolojinizi bozmak istemiyorum

Gerçekten insanlar çok garip kurunun yanında yaşta yanıyor canim. İnşallah bir şey olmayacak süt almaya başlaması çok iyi .
Tabi ki boy boy fotoğraflar çekileceksiniz annesi . Bazen korkman ,uzulmen o kadar normal ki bir anne olarak evladın için tabi kaygilaniyorsun ben sana üzülme diyemem bu imkansız ama iyi yönünden bakınca çok şükür ki büyük sağlık sıkıntıları yok evet ufak tefek şeyler var bu senin korkman için de çok yeterli . Çünkü sabır isteyen zorlu bir süreç . Ama sonucu güzel bitecek buyuk bir sıkıntı yok çok şükür . Bu ufak sorunlar da bir an önce bitsin yavrunu da al evinde mutlu mesut dinlenin inşallah canım

karın şişmesi normal deneme yapıoladdr bir anne sütü verecekler kesıcekler tekrar olucak, sen dua et inşallah cok sağlıklı bşr şekilde vericekler sana

İnşallah sağlıkla dönecek annesi bekleyecek küçük hanım biraz daha . Arada bir nazlaniyor annesine çok şükür geçen haftalarda doğdu doğacak diye korkuyorduk bak bekliyor inşallah şu otuz altı hatta otuz dört bile geçince süreç o kadar korkutucu olmayacak

İnşallah, kıvrandıkça hepimiz için dua ediyorum, kimseyi es geçiyorum sanılmasın
Çok şükür bekledi gerçekten artık duygular korkular alışkanlık yaptı hoh hoh ede ede sakinleyip geçirmeye çalışıyorum
2 hafta daha beklese tamamız inşallah

İnşallah aynen öyle canım bende korka korka korkmaktan vazgeçtim çok az kaldı inşallah

İnşallah canım inşallah yarın için güzel haberler duymak için sabırsızlanıyorum, insan yavrusu için hep güzel şeyler duymak istiyor. En ufak birşeye tahammül edemiyormuş. Annem eskiden yüzümüzün asık olduğunu bile görse gece uyuyamadığını söylerdi, sanırım onu anlamaya başladım.
karın şişmesi normal deneme yapıoladdr bir anne sütü verecekler kesıcekler tekrar olucak, sen dua et inşallah cok sağlıklı bşr şekilde vericekler sana
İnşallah canım evet süreç böyle işleyebiliyormuş verdikleri antibiyotiği değiştirip beklemeye almışlar, tuhaf şekilde anne yüreği her bir olumsuz bişey duyduğumda canım sıkılmasa olmaz.

İnşallah canım biliyorum iyi olacak ama özledim de oğlumu, o yüzden ekstra olarak huzursuzum bugün amin inşallah Allah razı olsun
Sağol canım benim iyi ki varsınız

Yaa gerçekten öyle anne olunca anlarsın lafını anlamaya başlıyor insan . En ufak birşey bile aklına takılıyor canım çok haklısın . Yarın rahatlarsın insallah ogluşunu görünce .

Sen bize saçma şeylere takılmamamızı gösteriyorsun neler çektin çekiyorsun halen güçlüsün biraz kasılmam ağrım olsa sen geliyorsun aklıma öyle deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…