2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...


  • Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
31 haftalık benimki Max 10 dk duruyor sonrasında hep tekmeler dönmeler vs canımı acıtacak kadar gecede aynı şekilde hatta eşim şaşırıyor nasıl uyuyacaksın diye meyve ve tatlı çok yiyorum onun etkisi diye düşünüyorum yada hareketli bir çocuk olacak . Ama bir gün aşırı hareketliyse ertesi gün daha sakin hareket ediyor canımı acıtmıyo
 
Canım yemekten sonra bak bir hareketlerine iki üç saat sıkıntı değil diye biliyorum bir doktor on iki saatte yirmi hareket demişti bazıları akşam on ve gece iki arasında bir süreçte iki saatte on ile yirmi arası hareket sayın diyorlar . Bunu bir muhakkak doktoruna sor . Ama şundan eminim her bebeğin artık bir karakteri var seninki belli ki sakin bir çocuk olacak. Benim kız üç gün aşırı hareket eder ama durmuyor bir iki gün hiç sesi çıkmaz ilk başta o kadar korkuyordum ki şimdi alıştım hareketinden emin olmak için bir çikolata yiyorum beş dk yürüyorum bir soğuk birşey içiyorum uzanıyorum bir saat içerisinde harekete başlıyor . Aslında sende düzeni anlamışsın iki gün hareket üç gün dinleniyor demek ki .
 
Kızlar geçen gün kapı süsü fotoğrafları atmıştınız. Bende bir tane buldum. Ama aklıma bir soru takıldı bunu hastane kapısına neyle asacağız?
Eki Görüntüle 3113775
Canim ben buradan yaptirdim bunun aynisinin Ela yazilisini paylasmistim hatta burada. Bende de ayni soru isareti en tepesine ip ya da misina gibi bir sey baglamak gerekecek.
 
Bebitolar selam. Çok etiket vardı hepsini alıntı yapamadım ne çok birikmiş.

Bugün doktor randevumuz vardı, çok şükür her şeyin yolunda olduğunu söyledi, hatta beni rahatlatıp yüzümü güldürmek için bayağı çabaladı sağ olsun ama asla keyfim yerine gelmiyor, can çekişir gibiyim artık. Gebeliği ağrısız sızısız gül bahçesinde geçen kadınlara imreniyorum, kıymetini bilsinler.

Bu bebeye kim neşter verdi de anasının rahim ağzını parçalamaya çalışıyor? Ölüyorum anlasana dedim bugün ekranda onu seyrederken.

Kasılmalarım çok şiddetli, çok sık ve inanılmaz ağrılı. Doktorun yanındayken bile o 15 dakikada kaç defa kasım kasım kasıldım ağrıdan iki büklüm dinledim adamı.
Ama normalmiş işte. Benim nasibimdeki süreç de böyleymiş demek ki, ne diyeyim buna da şükür.

Eylül sonu bitirelim bu işi hocam dedim. Olmaz 39.haftayı bekleyelim 5 Ekim olsun dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda. Vakitlice sağlıklı doğumlar nasip olsun hepimize minnoşlarım benim.

pinkywom Beybisi Cuma gününden beri ilacım yok, bir daha denersem iki olsun. Rezil oldum, bütün gün bulantıdan kıvranıyorum. Prilama devam.
 
Canim cok cok gecmis olsun. Her seyin yolunda olmasina cok sevindim, merak etmistik seni. insallah kasilmalarinda hafifler dayanabilecegin hale gelir
 
Kizlar merhaba. Sancilariniz nasil oluyor? Ben daha once acile gittigimde doktor karin bolgenizde agri yoksa sorun yoktur demisti. Simdi karnimin on yan tarafina agri giriyor kaburgalarimin alt tarafina dogru diyebilirim acaba bu sanci mi?
 
Deneyimli gebelerimiz (sancıya) tamam bugün kasılmalarım,kızımın rahmimden çıkma atakları,bel ağrısı,kasık ağrısını yaşadım tamamda bu biraz şey olcak ama sorucam benim tuvaletim bunlarla sıklaştı ama idrar değil annemin değişiyle göbeğim aşağı inmiş göbek deliğimin üstü semsert göbeğimde artık gögüslerimden başlamıyor sorum şu kasılma yaşayan nst ye giren arkadaşlara tuvaletinizde değişiklik oluyor muydu?
 
Kizlar merhaba. Sancilariniz nasil oluyor? Ben daha once acile gittigimde doktor karin bolgenizde agri yoksa sorun yoktur demisti. Simdi karnimin on yan tarafina agri giriyor kaburgalarimin alt tarafina dogru diyebilirim acaba bu sanci mi?
Cnm kaburgana ağrı giriyorsa bebiş itiyordur 3 gün ağladım kaburgama yaptığı sancıdan
 
Canim cok cok gecmis olsun. Her seyin yolunda olmasina cok sevindim, merak etmistik seni. insallah kasilmalarinda hafifler dayanabilecegin hale gelir
Teşekkür ederim minnoşum, inşallah hafifler ama pek ümidim yok, katlanarak artacak belli, doğumdan sonra kurtulacağım kısmetse.
 
motherofcatss mesajını görünce yazmadan edemedim.

Bunu çok sefer ben de sordum, sorguladım ama şöyle; ben bugün 34+5 günümdeyim. 32. Haftaya kadar bazen hiç hissetmediğim günler bile oldu.

O zamanlar hergün hisseden, hatta hareketlerden uyuyamadığını uyandığını söyleyen arkadaşlarımı gördükçe de kesin bende bir problem var diyordum :)

Ama çok şükür bu sebeple hiç doktora gitmedim. Sabrımın sonuna geldiğim artık çok merak ettiğim anlarda ufak da olsa tepkiler aldım.

Benim pilesanta ön duvarda mesela yanı göbeğimin hemen altında, bebeğe ulaşmak İçin bu 2-2,5 cm’lik pilesantayı aşmak gerekiyor dolayısıyla bebek hareket etse bile ben bunu zor hissediyorum, hissediyordum daha doğrusu. 32 den sonra daha rahat ve düzenli hissedeceksin. Bizzat yaşadığım İçin biliyorum. Tabi yine aklına takılan bir durum olursa muhakkak git doktora ama kimi çocuk hareket eder kimi daha az eder. Aklına kötü şeyler getirme, bebekleri çok hareket eden arkadaşlarla kendini kıyaslayıp kötü hissetme diye yazmak istedim
 
30+0 olduk kuzum benim oğlum aşırı hareket etmiyor zaten hissettiğimden beli hala öyle hiç hatta böyle çok hareketli olduğu gün yok diyebilirim sabah uyanırken hareket eder, gece yatarken birde gün içerisinde 2-3 kez ben burdayım der geçer
 
Canim ben buradan yaptirdim bunun aynisinin Ela yazilisini paylasmistim hatta burada. Bende de ayni soru isareti en tepesine ip ya da misina gibi bir sey baglamak gerekecek.
Ben daha görüşmedim canım isimde karar veremedik hala ne kadara yaptırdın? Hastane odasının kapısında asmak için bir şey var mıdır ki o benim kafama takıldı
 
İnşallah canım biliyorum iyi olacak ama özledim de oğlumu, o yüzden ekstra olarak huzursuzum bugün amin inşallah Allah razı olsun

Sağol canım benim iyi ki varsınız
hemsirenden rica et fotosuna bakıp sğt sağıcam nolur de belki cekıp sana atar bı tane
 
canlar bgn bnm resmen mıde bulantısı baş dönmesi ile gecti, resmen hıc ayağa kalkmadım artk okdr bıkını bölgesinde hissediyorumki.. hıckırığınıda cok aşağıda acaba makat gelişiydi dönmüşmüdür ctsi kontrole gdicez
 
Ayy hayatta bırakmayı denemeyeceğim o zaman doğuma şurda ne kaldı zaten prilama rağmen hafif bulantım sürekli var. Doğurunca kurtuluruz inşallah
Kasılma nasıl oluyor onu daha çözemedim ama bende de 10 gündür geçmeyen adet ağrısı gibi ağrı var dik oturamıyorum ağrıdan. Ağrısız geçiren kadınlara gerçekten bende imreniyorum. Az kaldı sıkalım dişimizi. Bebişe kavuşunca unutacağız bunları
 
Aaa dönmüş olabilir benim bebiş baş geliş ve hıçkırıkları hep çok aşağıda. Hiç karın bölgemde hıçkırık hissetmedim. Havalarda sıcak ya o nedenle hep halsizlik oluyor pazar günü bende hep yatmıştım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…