Aaa dönmüş olabilir benim bebiş baş geliş ve hıçkırıkları hep çok aşağıda. Hiç karın bölgemde hıçkırık hissetmedim. Havalarda sıcak ya o nedenle hep halsizlik oluyor pazar günü bende hep yatmıştım.
canlar bgn bnm resmen mıde bulantısı baş dönmesi ile gecti, resmen hıc ayağa kalkmadım artk okdr bıkını bölgesinde hissediyorumki.. hıckırığınıda cok aşağıda acaba makat gelişiydi dönmüşmüdür ctsi kontrole gdicez
Kizlar çok teşekkür ederim sakinleşmiş bir şekilde geri geldim . Sanırım aşırı kaygılı ruh halim geçti çok fena takıntı yapıyordum her şeyi . Biraz kendimi salinca rahatladım ve deli gibi su içiyorum çok rahatlatıyor sizde bol bol su için . Bazen bebiş çıkacak zannediyorum hala aşırı baskı yapıyor bazen uzanıp ayağımın altına yastık koyuyorum . Çok şükür moralim duzeldi biraz daha ve sizleri özledim buraya alışmışım umarım herkes iyidir .
Welcome back baby Anneyi tırmalayan bir minnoş var demek sevindim sıkıntı olmamasına umarım bundan sonrası biraz daha rahat geçer sizin için benimde doktorum 6 Ekimden sonra alabilirim dedi
30+0 olduk kuzum benim oğlum aşırı hareket etmiyor zaten hissettiğimden beli hala öyle hiç hatta böyle çok hareketli olduğu gün yok diyebilirim sabah uyanırken hareket eder, gece yatarken birde gün içerisinde 2-3 kez ben burdayım der geçer
Benimki kankalarına benzemiyor grubun haşarısı sanırım Göbeğim yer değiştiriyor annem bu çıkacak herhalde ben korkuyorum herşeyini hazır edelim diyor babişkoda hareketli dayısıda öyle onlara benzemiş galiba
Birbasak
sancin olmasina uzuldum kuzum ama bir sorun olmamasina da sevindim Son bir bucuk ay ozaman senin icin
Hayyal
kuzum biraz rusvet gibi olabilir ama oradaki hemsilere kahve fln ismarlasaniz yada gittiginiz de guzel bir pastaneden cayin yanina kurabiye cikolata fln alsaniz her seferinde , belki iclerinden biri yardimci olur size .
Dogru diyorsun canim sagol simdi gecti zaten bebek de hareket etmiyor. Uyuyodur belki
Ya bu gecenki doktorun dediklerinden sonra pinpirikli oldum iyice bir de sanciyi anlamamaktan hep korkuyordum zaten.
Welcome back baby Anneyi tırmalayan bir minnoş var demek sevindim sıkıntı olmamasına umarım bundan sonrası biraz daha rahat geçer sizin için benimde doktorum 6 Ekimden sonra alabilirim dedi
Değil cnm sezeryanda 37. Hafta bitince alınıyor bide bebeğin durumu iyise kilosu filan bak benimde öyle 19 eylülden sonra alıncak 30. Hafta 2 kiloydu benimki şimdi bakalım kaç oldu
30+0 olduk kuzum benim oğlum aşırı hareket etmiyor zaten hissettiğimden beli hala öyle hiç hatta böyle çok hareketli olduğu gün yok diyebilirim sabah uyanırken hareket eder, gece yatarken birde gün içerisinde 2-3 kez ben burdayım der geçer
Ayy hayatta bırakmayı denemeyeceğim o zaman doğuma şurda ne kaldı zaten prilama rağmen hafif bulantım sürekli var. Doğurunca kurtuluruz inşallah
Kasılma nasıl oluyor onu daha çözemedim ama bende de 10 gündür geçmeyen adet ağrısı gibi ağrı var dik oturamıyorum ağrıdan. Ağrısız geçiren kadınlara gerçekten bende imreniyorum. Az kaldı sıkalım dişimizi. Bebişe kavuşunca unutacağız bunları