2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
göbek altında hissediyorum ozmn dönmüştür oğlumda da dönerken midem bulanmıstı.

Bende öyleydim dün bugün iyiyiym ama eesmen sıcaklar imtihanımız oldu kuzum

İyi olmana sevindim kuzumm kendini kasma strese girme hepimiz ara ara yaşıyoruz bu sürecii. Kendini yalnız hissetme

Teşekkür ederim minnoşum, inşallah hafifler ama pek ümidim yok, katlanarak artacak belli, doğumdan sonra kurtulacağım kısmetse.
Welcome back baby Anneyi tırmalayan bir minnoş var demek sevindim sıkıntı olmamasına umarım bundan sonrası biraz daha rahat geçer sizin için benimde doktorum 6 Ekimden sonra alabilirim dedi

Benimki kankalarına benzemiyor grubun haşarısı sanırım Göbeğim yer değiştiriyor annem bu çıkacak herhalde ben korkuyorum herşeyini hazır edelim diyor babişkoda hareketli dayısıda öyle onlara benzemiş galiba

Birbasak sancin olmasina uzuldum kuzum ama bir sorun olmamasina da sevindim Son bir bucuk ay ozaman senin icin

Hayyal kuzum biraz rusvet gibi olabilir ama oradaki hemsilere kahve fln ismarlasaniz yada gittiginiz de guzel bir pastaneden cayin yanina kurabiye cikolata fln alsaniz her seferinde , belki iclerinden biri yardimci olur size .

Benim oglum da ayni sekilde

Aynen öyle, iki kutu daha bitiririz ne olacak? Kullanırken benim de bulantım var ama böyle bütün günümü zehir etmiyor.

Regl sancısı bende hep vardı bebeğim kasılma ağrısı çok farklı ama boş ver bilme, yaşamadan bitir süreci inşallah.

Welcome back baby Anneyi tırmalayan bir minnoş var demek sevindim sıkıntı olmamasına umarım bundan sonrası biraz daha rahat geçer sizin için benimde doktorum 6 Ekimden sonra alabilirim dedi
Hoş buldum bebek.

Doktorun verdiği tarihte 39+1 olacak kısmetse. 38+0 olur diye kendi kendime plan yapmıştım.

Vaktini bekleyip sağlıkla doğsunlar da, üç beş gün daha bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…