2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende öyleydim dün bugün iyiyiym ama eesmen sıcaklar imtihanımız oldu kuzum
ahh kış hamıleliği tertemiz, kıyafet derdin yok ayağın hep sıcakta, yemek derdi daha ıyi meyveler daha orantılı yaz demek dondurma, tatlı, meyve demek gelsin şeker ev daha temiz kalıyor balkonlar kapalı ne toz oluyo ne bişe. şimdi her dkka banyo her dkka camasıraz kaldı inşallah son 1ay

37 de mi oluyor o zaman sezeryan diyemi
Biz bugün telefonla görüştük canım 6 ekimden sonra tarih seçebiliriz dedi risk yok ama ben korkuyorum normal doğum yapmaktan çok fazla travma yaratacak hikaye anlatıldı etrafımda kardeşim 5.500 kg doğmuş normal annem onu anlatır hep bende iri bir bebekmişim zor geçmiş yani yıllardır korkusu kaldı bende de

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Benimde iri bebek muhabbeti var ama bakalım son a doğru karar veririz heralde

Gözün aydın olsun, hayırla büyüsün güzel Doruk inşallah

Canım bana Çapa’da verilen bir bilgi kağıdında akşam yemeği yedikten sonra yapılan bir kontrol testinden bahsettiler. Akşam 9 İla 1.00 arası bebeğin en hareketli olduğu saatler kabul edilirmiş. Telefon ya da televizyon olmayan bir odada loş ışıkta bir kağıt alacaksın eline. Her bebek hareketinde bir çentik atacaksın. 10 hareketi kaç saatte tamamladığı önemli. 2 saati geçkin sayılıyorsa hareketler bu durum sorun kabul ediliyormuş.

Olabilir canım mantıklı söyledin, yarın gittiğimizde pazar günü için de konuşacağım. Gerçekten çok özlüyorum sürekli aklım onda. Sabah olsun diye saatleri saydım artık bugün hiç geçmek bilmedi.

Benimde iri bebek muhabbeti var ama bakalım son a doğru karar veririz heralde
Bende 7 Eylülde gidicem hem detaylı konuşucaz hem raporu ayarlayacağım o gün,isteğim sezaryen yönünde ama doktorumu da dinlerim bir ona göre ortak noktada buluşuruz inşallah

Yazmayı unutmuşum soluna doğru yatacakmışsın bu testi yaparken.

Bu doktorumun söylediği uygulama regl içinde buradan takip ediyordum hamilelik içinde aynısı canım Unabuna

Eklentiler

• 782D7913-ACAC-4E1F-97A4-F2E5581F2CE8.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 75

Ayy minnak hareketli olmasıda eğlenceli oluyorduur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…