ahh kış hamıleliği tertemiz, kıyafet derdin yok ayağın hep sıcakta, yemek derdi daha ıyi meyveler daha orantılı yaz demek dondurma, tatlı, meyve demek gelsin şeker ev daha temiz kalıyor balkonlar kapalı ne toz oluyo ne bişe. şimdi her dkka banyo her dkka camasıraz kaldı inşallah son 1ay
Welcome back baby Anneyi tırmalayan bir minnoş var demek sevindim sıkıntı olmamasına umarım bundan sonrası biraz daha rahat geçer sizin için benimde doktorum 6 Ekimden sonra alabilirim dedi
Biz bugün telefonla görüştük canım 6 ekimden sonra tarih seçebiliriz dedi risk yok ama ben korkuyorum normal doğum yapmaktan çok fazla travma yaratacak hikaye anlatıldı etrafımda kardeşim 5.500 kg doğmuş normal annem onu anlatır hep bende iri bir bebekmişim zor geçmiş yani yıllardır korkusu kaldı bende de
Biz bugün telefonla görüştük canım 6 ekimden sonra tarih seçebiliriz dedi risk yok ama ben korkuyorum normal doğum yapmaktan çok fazla travma yaratacak hikaye anlatıldı etrafımda kardeşim 5.500 kg doğmuş normal annem onu anlatır hep bende iri bir bebekmişim zor geçmiş yani yıllardır korkusu kaldı bende de
Bir gün bu topiğin ilk doğum yapanı Olacağımı söyleseler hayatta inanmazdım. Oğlum içerde durmak istemedi teyzeleri bütün gece beni sıkıştırdı, tansiyonum 18lerdeydi, Ne yaptılarsa düşmedi. Bugün acil olarak sezaryene alındım. Doğum yaptım sabah. Doruk’u henüz fotoğraflarda gördüm. İyiymiş, kendi nefes alabiliyor şükür küvezde şu an. Çam ve sakurada doğum yaptım.
30+0 olduk kuzum benim oğlum aşırı hareket etmiyor zaten hissettiğimden beli hala öyle hiç hatta böyle çok hareketli olduğu gün yok diyebilirim sabah uyanırken hareket eder, gece yatarken birde gün içerisinde 2-3 kez ben burdayım der geçer
Canım bana Çapa’da verilen bir bilgi kağıdında akşam yemeği yedikten sonra yapılan bir kontrol testinden bahsettiler. Akşam 9 İla 1.00 arası bebeğin en hareketli olduğu saatler kabul edilirmiş. Telefon ya da televizyon olmayan bir odada loş ışıkta bir kağıt alacaksın eline. Her bebek hareketinde bir çentik atacaksın. 10 hareketi kaç saatte tamamladığı önemli. 2 saati geçkin sayılıyorsa hareketler bu durum sorun kabul ediliyormuş.
Birbasak
sancin olmasina uzuldum kuzum ama bir sorun olmamasina da sevindim Son bir bucuk ay ozaman senin icin
Hayyal
kuzum biraz rusvet gibi olabilir ama oradaki hemsilere kahve fln ismarlasaniz yada gittiginiz de guzel bir pastaneden cayin yanina kurabiye cikolata fln alsaniz her seferinde , belki iclerinden biri yardimci olur size .
Olabilir canım mantıklı söyledin, yarın gittiğimizde pazar günü için de konuşacağım. Gerçekten çok özlüyorum sürekli aklım onda. Sabah olsun diye saatleri saydım artık bugün hiç geçmek bilmedi.
Bende 7 Eylülde gidicem hem detaylı konuşucaz hem raporu ayarlayacağım o gün,isteğim sezaryen yönünde ama doktorumu da dinlerim bir ona göre ortak noktada buluşuruz inşallah
Canım bana Çapa’da verilen bir bilgi kağıdında akşam yemeği yedikten sonra yapılan bir kontrol testinden bahsettiler. Akşam 9 İla 1.00 arası bebeğin en hareketli olduğu saatler kabul edilirmiş. Telefon ya da televizyon olmayan bir odada loş ışıkta bir kağıt alacaksın eline. Her bebek hareketinde bir çentik atacaksın. 10 hareketi kaç saatte tamamladığı önemli. 2 saati geçkin sayılıyorsa hareketler bu durum sorun kabul ediliyormuş.
Benimki kankalarına benzemiyor grubun haşarısı sanırım Göbeğim yer değiştiriyor annem bu çıkacak herhalde ben korkuyorum herşeyini hazır edelim diyor babişkoda hareketli dayısıda öyle onlara benzemiş galiba