2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben de kucukken bobrek hastaligimdan dolayi cok hastanede kaldim da , ailem calisanlara sigaradir , yiyecekdir duzenli alirdi , tesekkur olarak.
Birsey oldumu hemen yardimci olurlardi. Genelde devlet hastanelerinde malesef bu sekilde islerini cozebiliyorsun.

Perşembe doktora gitcem kuzum sorcam bu durumu. Ya bende kilo varya bide ondan da az hissediyor olabilirim

Ay inşallah bakalım az kaldıı Diyorum eşime 2. Olursa nasipse kış hamileliği yaşıycam diye

selam kızlar bu soruyu sorduktan sonra akşam 9 buçukta acil doktora gittim. bebeğim saat 6 dan 9 a kadar doğru dürüst hareket etmedi hiç. en son endişelendim baya baya karnımı dürttüm yürüdüm ettim uzandım hiç hareket yok. o kadar korktum ki ağlamaya başladım direkt. eşim geldi yanıma o da uğraştı hareket etmedi. hemen hastaneye gidelim dedik çıktık yolda hareket etmeye başladı. hayatımda yaşadığım en büyük korkuydu.. bugün annemlerin kedisi hasta olduğu için baya ağladım üzüldüm sanırım ondan oldu stresten saatlerce karnım kasıldı zaten. doktor baktı çok şükür her şey yolundaydı. bebeğim solunum hareketi yapıyordu ilk defa gördüm doktor bunun hareket etmesinden daha kıymetli olduğunu söyledi. su yuttuğunu da gördük. yüzünü de gördük kızımın. içim rahatladı.

Az kaldıı 32. Haftaya rapor alacaktın zateen 2 haftacık daha sık dişini
Bırakmayacaklar gibi çocuklar gelecek kalabildiğin kadar kal diyor müdürüm tüm kadro değişti sadece ben kaldım ing öğretmeni yenilere yol göster öyle çık dedi ama bakalım dayanabildiğim yere kadar

ohh cok sukur insanın içi öyle ferahlıyorki o an, gözünüz aydın

Daha doktora giderken oluşan psikolojik rahatlamayla hissetmeye başladın belki de
Ben de bazen oh doktora gidiyorum rahatlığıyla aşırı dinç hissediyorum
Bak sitelerde artık bu haftalardan sonra amniyon sıvısı azalacak, hareketleri eskisi kadar cok hissetmeyeceksiniz de yazıyor, bilmek hazır olmak lazım. Stres yapma güzellik

Ay yada öyle yaparsın artık kuzum bakarsın götürebildiğin yere kadsr baktın gitmiyor bırakırsın artık

Hazırlıklar nasıl gidiyor her şey yolunda mı?
Artık yavaş yavaş dinlenme zamanı yetişirsin
Kanamam oldu benimde 29+5 te, plasentam aşağıdaymış benim doktorum çokca rica etti internetten bakma diye hala bakmadım dinlendim plasenta kaynaklıdır diye düşündü sancı yada suda azalma yoktu. Çok sevdiğim arkadaşımın bebeği 1.450 kg erken doğmuştu doktora gidene kadar çok gerildim kesin doğacak diye. Öyle hiç hazırlık alışveriş yapmıyorum eşimle kendimle kavgalı yatarak kramplarla yaşıyorum

32+0 geldik hala Asel hanım ters duruyor, okurken gördüm ama alıntılamamışım Aselin hareketlerinide öyle çok hissetmiyorum 1 kerede öyle gittik doktora korkuyla çok şükür bir şey yoktu doktorumuzda sakin bir bebek olabilir dedi tek umudum doğumdan sonrada sakin bir bebek olması

Ah Çok geçmiş olsun. Previa demek. İstirahat bol bol. Asel hanımı sen de kucağına Vakitlice alırsın inşallah
Strese kapılma lütfen, hepimize tek tavsiyem şu aşamada ön plana sadece kendinizi ve bebelerinizi koyun.
Şahsen stres sıkıntı tüm sıkıntılarımı daha da artırıyor..
İmkan dahilinde biraz hazırlıklar alışverişe yönelip kafa dağıt bence hem heyecanını yeniden kazanırsın

İnşallah canım biliyorum iyi olacak ama özledim de oğlumu, o yüzden ekstra olarak huzursuzum bugün amin inşallah Allah razı olsun

Sağol canım benim iyi ki varsınız
Allah kavuştursun canım bütün dualarım seninle. Özlemin bir an önce son bulsun, kucağına al inşallah bebeğini canım benim

Toplu bir online seans lazım İnşallah bütün bebişlerimiz hayırlı zamanında gelsin Sen neden uyumuyorsun bu saatte bakalımmm

Hoşgeldin canım çok merak etmiştim seni. İyi olmana çok sevindim. Senin bücür de korkutmak istemiş demek ki annesini. İnşallah sen de sağlıkla zamanında alacaksın kucağına canım

Toplu bir online seans lazım İnşallah bütün bebişlerimiz hayırlı zamanında gelsin Sen neden uyumuyorsun bu saatte bakalımmm
Lazım gerçekten
Amin canım
Ay anlamadım ki
streslendim herhalde. bi de bebito bana ciddi ciddi idrar kaçırtmaya mı başladı bunu da anlamadım hiç.
Pozisyonunda da değişiklikler hissediyorum, garip şeyler oluyor sabahtan beri kasılmalar sancılar filan uyuyacağız inş

Ay bende geçen hafta depend alayım denemenin vakti sanırım dedim ama geçti bizim kız idrar torbamda tepindiğinden olmuş inşaaalaaah seninkide hemencecik geçer pozisyondandırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…