Ben de kucukken bobrek hastaligimdan dolayi cok hastanede kaldim da , ailem calisanlara sigaradir , yiyecekdir duzenli alirdi , tesekkur olarak.Olabilir canım mantıklı söyledin, yarın gittiğimizde pazar günü için de konuşacağım. Gerçekten çok özlüyorum sürekli aklım onda. Sabah olsun diye saatleri saydım artık bugün hiç geçmek bilmedi.
Canım bana Çapa’da verilen bir bilgi kağıdında akşam yemeği yedikten sonra yapılan bir kontrol testinden bahsettiler. Akşam 9 İla 1.00 arası bebeğin en hareketli olduğu saatler kabul edilirmiş. Telefon ya da televizyon olmayan bir odada loş ışıkta bir kağıt alacaksın eline. Her bebek hareketinde bir çentik atacaksın. 10 hareketi kaç saatte tamamladığı önemli. 2 saati geçkin sayılıyorsa hareketler bu durum sorun kabul ediliyormuş.
ahh kış hamıleliği tertemiz, kıyafet derdin yok ayağın hep sıcakta, yemek derdi daha ıyi meyveler daha orantılı yaz demek dondurma, tatlı, meyve demek gelsin şekerev daha temiz kalıyor balkonlar kapalı ne toz oluyo ne bişe. şimdi her dkka banyo her dkka camasır az kaldı inşallah son 1ay
Evet genelde eğleniyoruz kuzum ama geceleri zorluyor çünkü sabah erken kalkmam gerekiyor uyumayınca çok kötü oluyorum okuldaAyy minnak hareketli olmasıda eğlenceli oluyorduur
selam kızlar bu soruyu sorduktan sonra akşam 9 buçukta acil doktora gittim. bebeğim saat 6 dan 9 a kadar doğru dürüst hareket etmedi hiç. en son endişelendim baya baya karnımı dürttüm yürüdüm ettim uzandım hiç hareket yok. o kadar korktum ki ağlamaya başladım direkt. eşim geldi yanıma o da uğraştı hareket etmedi. hemen hastaneye gidelim dedik çıktık yolda hareket etmeye başladı. hayatımda yaşadığım en büyük korkuydu.. bugün annemlerin kedisi hasta olduğu için baya ağladım üzüldüm sanırım ondan oldu stresten saatlerce karnım kasıldı zaten. doktor baktı çok şükür her şey yolundaydı. bebeğim solunum hareketi yapıyordu ilk defa gördüm doktor bunun hareket etmesinden daha kıymetli olduğunu söyledi. su yuttuğunu da gördük. yüzünü de gördük kızımın. içim rahatladı.30-31 haftalık olan arkadaşlarım bebek hareketleriniz nasıl? Benim kız hiçbir zaman öyle çok hareketli olmadı sert tekmeler vursun falan çok nadirdir. Bazen 2 3 saat çıtı çıkmıyor beni strese sokuyor neden az hareket ediyor diye. 2 3 gün çok hareketli ise 4 5 gün sakin. Bebeği böyle olan var mı?
Evet genelde eğleniyoruz kuzum ama geceleri zorluyor çünkü sabah erken kalkmam gerekiyor uyumayınca çok kötü oluyorum okulda
Bırakmayacaklar gibi çocuklar gelecek kalabildiğin kadar kal diyor müdürüm tüm kadro değişti sadece ben kaldım ing öğretmeni yenilere yol göster öyle çık dedi ama bakalım dayanabildiğim yere kadarAz kaldıı 32. Haftaya rapor alacaktın zateen 2 haftacık daha sık dişini
ohh cok sukur insanın içi öyle ferahlıyorki o an, gözünüz aydınselam kızlar bu soruyu sorduktan sonra akşam 9 buçukta acil doktora gittim. bebeğim saat 6 dan 9 a kadar doğru dürüst hareket etmedi hiç. en son endişelendim baya baya karnımı dürttüm yürüdüm ettim uzandım hiç hareket yok. o kadar korktum ki ağlamaya başladım direkt. eşim geldi yanıma o da uğraştı hareket etmedi. hemen hastaneye gidelim dedik çıktık yolda hareket etmeye başladı. hayatımda yaşadığım en büyük korkuydu.. bugün annemlerin kedisi hasta olduğu için baya ağladım üzüldüm sanırım ondan oldu stresten saatlerce karnım kasıldı zaten. doktor baktı çok şükür her şey yolundaydı. bebeğim solunum hareketi yapıyordu ilk defa gördüm doktor bunun hareket etmesinden daha kıymetli olduğunu söyledi. su yuttuğunu da gördük. yüzünü de gördük kızımın. içim rahatladı.
Daha doktora giderken oluşan psikolojik rahatlamayla hissetmeye başladın belki deselam kızlar bu soruyu sorduktan sonra akşam 9 buçukta acil doktora gittim. bebeğim saat 6 dan 9 a kadar doğru dürüst hareket etmedi hiç. en son endişelendim baya baya karnımı dürttüm yürüdüm ettim uzandım hiç hareket yok. o kadar korktum ki ağlamaya başladım direkt. eşim geldi yanıma o da uğraştı hareket etmedi. hemen hastaneye gidelim dedik çıktık yolda hareket etmeye başladı. hayatımda yaşadığım en büyük korkuydu.. bugün annemlerin kedisi hasta olduğu için baya ağladım üzüldüm sanırım ondan oldu stresten saatlerce karnım kasıldı zaten. doktor baktı çok şükür her şey yolundaydı. bebeğim solunum hareketi yapıyordu ilk defa gördüm doktor bunun hareket etmesinden daha kıymetli olduğunu söyledi. su yuttuğunu da gördük. yüzünü de gördük kızımın. içim rahatladı.
Bırakmayacaklar gibi çocuklar gelecek kalabildiğin kadar kal diyor müdürüm tüm kadro değişti sadece ben kaldım ing öğretmeni yenilere yol göster öyle çık dedi ama bakalım dayanabildiğim yere kadar
Kanamam oldu benimde 29+5 te, plasentam aşağıdaymış benim doktorum çokca rica etti internetten bakma diyeHazırlıklar nasıl gidiyorher şey yolunda mı?
Artık yavaş yavaş dinlenme zamanı yetişirsin
Ah Çok geçmiş olsun. Previa demek. İstirahat bol bol. Asel hanımı sen de kucağına Vakitlice alırsın inşallahKanamam oldu benimde 29+5 te, plasentam aşağıdaymış benim doktorum çokca rica etti internetten bakma diyehala bakmadım dinlendim plasenta kaynaklıdır diye düşündü sancı yada suda azalma yoktu. Çok sevdiğim arkadaşımın bebeği 1.450 kg erken doğmuştu doktora gidene kadar çok gerildim kesin doğacak diye. Öyle hiç hazırlık alışveriş yapmıyorum eşimle kendimle kavgalı yatarak kramplarla yaşıyorum
Allah kavuştursun canımİnşallah canımbiliyorum iyi olacak ama özledim de oğlumu, o yüzden ekstra olarak huzursuzum bugün amin inşallah Allah razı olsun
Sağol canım benim iyi ki varsınız
Toplu bir online seans lazımAh Çok geçmiş olsun. Previa demek. İstirahat bol bol. Asel hanımı sen de kucağına Vakitlice alırsın inşallah
Strese kapılma lütfen, hepimize tek tavsiyem şu aşamada ön plana sadece kendinizi ve bebelerinizi koyun.
Şahsen stres sıkıntı tüm sıkıntılarımı daha da artırıyor..
İmkan dahilinde biraz hazırlıklar alışverişe yönelip kafa dağıt bencehem heyecanını yeniden kazanırsın
Hoşgeldin canımBebitolar selam. Çok etiket vardı hepsini alıntı yapamadım ne çok birikmiş.
Bugün doktor randevumuz vardı, çok şükür her şeyin yolunda olduğunu söyledi, hatta beni rahatlatıp yüzümü güldürmek için bayağı çabaladı sağ olsun ama asla keyfim yerine gelmiyor, can çekişir gibiyim artık. Gebeliği ağrısız sızısız gül bahçesinde geçen kadınlara imreniyorum, kıymetini bilsinler.
Bu bebeye kim neşter verdi de anasının rahim ağzını parçalamaya çalışıyor? Ölüyorum anlasana dedim bugün ekranda onu seyrederken.
Kasılmalarım çok şiddetli, çok sık ve inanılmaz ağrılı. Doktorun yanındayken bile o 15 dakikada kaç defa kasım kasım kasıldım ağrıdan iki büklüm dinledim adamı.
Ama normalmiş işte. Benim nasibimdeki süreç de böyleymiş demek ki, ne diyeyim buna da şükür.
Eylül sonu bitirelim bu işi hocam dedim.Olmaz 39.haftayı bekleyelim 5 Ekim olsun dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda. Vakitlice sağlıklı doğumlar nasip olsun hepimize minnoşlarım benim.
@pinkywom Beybisi Cuma gününden beri ilacım yok, bir daha denersem iki olsun. Rezil oldum, bütün gün bulantıdan kıvranıyorum. Prilama devam.
Lazım gerçektenToplu bir online seans lazımİnşallah bütün bebişlerimiz hayırlı zamanında gelsin Sen neden uyumuyorsun bu saatte bakalımmm
Ay bende geçen hafta depend alayım denemenin vakti sanırım dedimLazım gerçekten
Amin canım
Ay anlamadım ki
streslendim herhalde. bi de bebito bana ciddi ciddi idrar kaçırtmaya mı başladı bunu da anlamadım hiç.
Pozisyonunda da değişiklikler hissediyorum, garip şeyler oluyor sabahtan berikasılmalar sancılar filan uyuyacağız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?