2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bence kimseyi karistirtmayin. Cok kisisel bir sey. Elestirenlerin cocuklarinin ismi
Ben yazdım canım emin olmak için çünkü 32ye girmemiş olursan veremiyormuş bir sor istersen ben sordum 7 eylül dedi 19 ocak sat tarihim
Canim benim SAT 30 ocak 32+0 da rapor yazarim demisti. O da 10 eylule geliyor. Bence senin tarihin daha erken olabilir. Bi baksana fazladan calisma. Ben sahsen extradan 1 saat bile calismak istemiyorum. 32. Yi bi goriim hayirlisiyla raporu basicam

Ne siparisi verdin cnm

anurkoc bencede canım senin 7 eylül olamaz ya aramızda 2 gün var sadece. Ben 29 ağustosda 32. Haftama giriyorum

anurkoc canım benimde sat 19 Ocak doktorum 31 Ağustos tarihinde gel rapor yazalım dedi tam 32+0 oluyor acaba senin doktorun neden 7 Eylül dedi

rahim ağzı kısalmasın diye vermiştir. ben gebeliğimin başından beri kullanıyorum 32 haftalık olucaz. progestanın zararı olmaz faydası olur.
Ben hamileligimin ilk 5 ayinda kullandim devamli olarak ama 20ci haftadan sonra bebek kiz ise dogurganligini etkiler dedi doktorum oyuzden biraktirdi kiz bebekler icin devamliligi zararli progestan plesanta zaten uretiyor bu hormonu kasilmalar icin kalsiyum ve magneziyum onerilir... Ne biliyim bende baska doktora daha gorunsun bilemedim bana cokta guven vermedi bu doktor acikcasi

merhabalarr kasım annelerinden geliyorum bir şey soracağım
karnım taş gibi ve bebek içeride kendini geriyormuş gibi hissediyorum doktorum akşamcı o yüzden ona akşam soracağım yalan kasılmamı yoksa başka bir şey mi anlamadım

Hareketleri nasıl normal olarak ve sancin falan oluyor mu regl sancısı gibi

Canım daha yeni sayılır 5 gün oldu fitilim biteli enfeksiyon sanmıyorum ama öyleyse hiç olmazsa erken gelcek korkusu yaşamam 33.hafta aslında ama kalsın 4 hafta daha. Bebiş hareketli canım hep hissediyorum hani böyle adet olcanda söküldün sökülcen o his

ayağa kalktığımda kasıklarımda baskı ağrı hissediyorum hareketleri içimde kayıyor kendini geriyor gibi tekme gibi hissetmiyorum
Bebek normalde aşağıda falan miydi önceden var mıydı bu his yani? Yat dinlen uzan bakalım soluna doğru magnezyum falan alıyor musun? Çok yorulmuş olabilirsin belki ya da yalanci kasılmalar da olabilir bende gerçek kasılma olduğu zaman karnım böyle taş fibi oluyordu ve canımı çok yakıyordu ağrı yapıyordu

Allah Allah ya seni korkutmak istemem ama benim yaşadığım doğum ağrılarını anlatıyorsun hareketli olması iyi hareketlerde azalma olunca sıkıntı olabiliyor. İnşallah başka bir şeydir belki usutmussundur ya da yorulmussundur onun ağrısıdır. Duşa falan girdin mi azalma oldu mu hiç ?

İnşallah içine siner canım

önceden yoktu sadece sabahları kalktığımda çok sert oluyor 1 saate geçiyor magnezyum kullanmıyorum çalışıyorum ama oturarak yorulmadan dolayı olamaz ama bugün grip gibiyim biraz onunla alakalı olur mu bilmiyorum

Bilmiyorum doktorum mu yanlış hesaplıyor satta mı kayma var o yüzden yazdım 7 Eylül dedi

Cnm korkutmak nedemek sizin deneyimleriniz bizim için önemli bi farklılık var çıkacak kokusu ne duş ne yatmak banamısın demiyor idrar yolu enfeksiyonuda geçirdim ben ilk başlarda böyle bir ağrı değildi

anurkoc bencede canım senin 7 eylül olamaz ya aramızda 2 gün var sadece. Ben 29 ağustosda 32. Haftama giriyorum
Hesaplayınca banada yanlışlık var gibi geliyor canım ama olmazsa ağustosun sonunda giderim zaten 10 gün muayene süresi var sıkıntı olursa sonraki hafta tekrar giderim

Eklentiler

• 3CFCC766-3132-474A-B533-8C65BAAA16D4.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 98
O da olabilir doktoruna görünme gibi bir ihtimalin var mi ? Belki enfeksiyon falan vardır ya da çok stres falan yaptıysan bu aralar belki bebek de etkilenmiştir çünkü onlar etkileniyor bizim yasadiklarimizdan
Cnm korkutmak nedemek sizin deneyimleriniz bizim için önemli bi farklılık var çıkacak kokusu ne duş ne yatmak banamısın demiyor idrar yolu enfeksiyonuda geçirdim ben ilk başlarda böyle bir ağrı değildi
Ne bileyim yani kendimi düşünerek konuşuyorum birisi bana doğum sancısına benziyor dese korkardim o yüzden korkarak yazdım seni incitmek korkutmak istemediğim için gittikçe şiddeti artıyor mu ? Bende git gide artmıştı bebek kasiliyordu aynı zamanda 2dkda 1 e düşmüştü sancılarım çok güçlü geliyordu olduğum yere çömelip kalıyordum nefesim kesiliyordu resmen ağlıyordum çok farklı bir agri yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…