2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim doktorum akşamcı geldiği saatte arayacağım

Yok cnm benim öyle değil bildiğin regl sancıları ama dün gece karnım çok kasıldı o an karnımdan sırtıma ağrılar vurdu şuan sadece bel ağrım var ama gece kasık ağrılarıda eşlik etti ama karnımda boşalma var yani üstteydi şişlik gögsümün hemen altındaydı annemde dedi bebek artık daha çok göbek deliğimin hemen oralarda hissediyorum

Kızlar az önce tuvaletteyken peçeteye pembe lekelenmem oldu. İlk kez kanama yaşıyorum. Sizce neden olmuş olabilir. Çok korkuyorum. İnşallah kötü bir şey yoktur. Daha dün doktordaydık. Her şey yolunda dedi. Hatta nst ye de girdim. Hiç bu haftalarda kanama yaşayan var mı? Doktora sorucam şimdi ama ilk size yazdım korkumdan

Kizlar size bir sorum var kasiklar ve vajinada bıçak saplanma gibi ağrı bu hafta normal mi?bu gün bu rahatsızlık var yaşayan varmı?

Ya doktor muayanede sorun olsa söylerdi ama acaba dün ayakta vs çok mu durdun ki

teşekkür ederim doktorum akşamcı geldiği saatte arayacağım
Rica ederim buraya da yazarsın merak ettim
Benim o sancıları çektiğim günün sabahı başladı belimden bı ağrı kasiklara yayıldı sonra hatta senin gibi dedim sanki regl olcam söküldü sökülecek öyle bir ağrı dedim gittikçe arttı o da. Bakalım idrar sonucun ve nst nasıl çıkacak Rabbim yardımcın olsun akintin hala geliyor mu ? Bir de aşağıda baskı var mı
Gebelikte hiçbir şekilde lekelenme normal değil derdi doktorum. Acaba enfeksiyon falan olmuş olabilir misin bazen enfeksiyon olunca kanama tarzında akıntı olabiliyormuş ya da dün alttan muayene falan etti mi belki tahriş vs olmuştur

Reactions: 11K
Yok alttan hiç muayene yapmıyor.

Çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir şey değildir

Hesaplayınca banada yanlışlık var gibi geliyor canım ama olmazsa ağustosun sonunda giderim zaten 10 gün muayene süresi var sıkıntı olursa sonraki hafta tekrar giderim
7 Eylül olur mu ya benimde 16 ocak sat, 27 ağustosta gideceğim rapor için. Seninde en fazla 29 Ağustostur net bir şekilde

Canım benim de oldu doktora git birşey olmaz korkma bence bir muayineye git

Tekrar yazdım 19 ocak bir arkadaşım var diye hayır yanlışlık yok dedi ben en iyisi ağustosta gideyim
Çok şaşırdım valla umarım yanlışlık senin doktorun hesaplamasındadır, bizimkiler yanlış hesapladıysa çok üzülürüm Gerçi ben çalışabilir raporu alacağım için 26 Eylüle kadar, en son kontrolümde hesaplamıştık bunu doktorla birlikte o yüzden şaşırdım sana verilen tarihe

Ayy görücez bakalım

bunu ilk defa sizden duydum rahim ağzı kısalığı yaşayıp doğuma kadar progestan fitil yada progestan iğne kullanan o kadar insan var ki. benim öyle bir durumum olmadı ama tüp bebek olduğu için kıymetli gebelik doktorum tedbir amaçlı bıraktırmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…