Kızlar bi arkadaşım 30 haftalık hamile, bugün kontrolü varmış.
Bebek bazen toplanıyor bir yerde falan deyince doktor acaba kasılma mı var takip et deyip bir de vajinal alması İçin Protestan vermiş.
Başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Doktorun tavrı çok güven vermedi bana ama tecrübe ettiğim bir şey değil tabi
Peki beni görmeden kumral ve burnumun küçük olması durumu kızımda inşallah öyle olur bende kısa öz anlamlı diye naif bi kız olsun diye nil istedim Metehan Bey ilerde iş yerinde bir müdür pozisyonunda
evet hıc bır ozel ucret almıyorlar. sadece bazı hastaneler mesela göz dr. u getıriyorlar rop için onun parasını isteyebiliyorlar ama onu da sormadan yapmıyorlar. bez ve e proteını sen alıosun okdr
Kızlar çok sancım var adet ağrısı gibi sırtıma vuruyor ama hastaneye gidemem bizim burda kadın doğumcu yok nst yapıp ebe bakıcak ebede alttan muayene eder diyorlar istemiyorum
Şimdi içtim cnm yok ama şuan bitık daha iyiyim yattığımdada geçmedi ama şuan okadar şiddetli ağrılarım yok ama yarın kesin karar verdim ağrım olur olmaz gidicem bakıyım bunlar sancı diyemi geçecek
Şimdi içtim cnm yok ama şuan bitık daha iyiyim yattığımdada geçmedi ama şuan okadar şiddetli ağrılarım yok ama yarın kesin karar verdim ağrım olur olmaz gidicem bakıyım bunlar sancı diyemi geçecek
bnmde bu ara oluyor ama beklıyorum şiddetleniyor mu eğer geciyorsa artmıyorsa tamam diyorum panık yapmıcam hafta olarakta cok sukur artk bir yere geldık.eski panikliğim kalmadı sanki
Kızlar bi arkadaşım 30 haftalık hamile, bugün kontrolü varmış.
Bebek bazen toplanıyor bir yerde falan deyince doktor acaba kasılma mı var takip et deyip bir de vajinal alması İçin Protestan vermiş.
Başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Doktorun tavrı çok güven vermedi bana ama tecrübe ettiğim bir şey değil tabi
Canım yalancı kasılmalar 30 haftadan sonra başlıyor kısa süreli karında baskı hissi kasılma hissi normal panik yapmayın geçmesini bekleyin vücut doğuma hazırlık yapıyor