2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Her gün yaşadığım şey, doktorum bunu hiç umursamıyor çünkü olabilecek bir şey.

Bana da pek güven vermedi, bir hekimle daha mı görüşse?

Peki beni görmeden kumral ve burnumun küçük olması durumu kızımda inşallah öyle olur bende kısa öz anlamlı diye naif bi kız olsun diye nil istedim Metehan Bey ilerde iş yerinde bir müdür pozisyonunda

Ay kaderleri bahtları güzel olsun yavrularımızın inşallah ömürleri güzel geçsiin

Hem de nasıl çekiyor, şimdi balkondayım tüttürüyorum diye hayal ediyorum. Rüyamda bile gördüm ya bir ara.

Ay sakin olup böyle şeyleri düşünmüyoruuz o rüya olayı bende de çok oluyor ya

Kızlar bi arkadaşımda erken doğum riski var özel hastanelerde küvöz olayı nasıl? Ssk kapsamında mı biliyor musunuz?

Kızlar bi arkadaşımda erken doğum riski var özel hastanelerde küvöz olayı nasıl? Ssk kapsamında mı biliyor musunuz?
evet hıc bır ozel ucret almıyorlar. sadece bazı hastaneler mesela göz dr. u getıriyorlar rop için onun parasını isteyebiliyorlar ama onu da sormadan yapmıyorlar. bez ve e proteını sen alıosun okdr

bnmde bu ara oluyor ama beklıyorum şiddetleniyor mu eğer geciyorsa artmıyorsa tamam diyorum panık yapmıcam hafta olarakta cok sukur artk bir yere geldık.eski panikliğim kalmadı sanki

rahim ağzı kısalmasın diye vermiştir. ben gebeliğimin başından beri kullanıyorum 32 haftalık olucaz. progestanın zararı olmaz faydası olur.

Kızlar kapı süs iptal oldu kadın başlamamış bile yaptırıp memnun kalanlar beni etiketlerse çok sevinirim Taç terlik yastık kapı süsü yaptırıcam

Kizlar karniniza baski uygulamasi var mi ? Bende dun aksam ve bu aksam kisa sureli oldu da ne olabilir ?
Canım yalancı kasılmalar 30 haftadan sonra başlıyor kısa süreli karında baskı hissi kasılma hissi normal panik yapmayın geçmesini bekleyin vücut doğuma hazırlık yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…