2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar göğüs pompası aldınız mı? Şunu alsam mı acaba? Eki Görüntüle 3114663

Canim ben elektrikli aldim ama bunu da kesinlikle alin diyen cok var. Anladigim kadariyla ikisi baska amaclara hizmet ediyor. Bunun elektrikli kadar cekim gucu yok ama cocugu emziriyorsun diyelim diger gogsunden akan sutu topluyor ki o esnada da baya sut akiyormus. Mesela cocugu emzirirken diger gogsunu sagamazsin cunku elektrikliler ses cikariyor malum.
Benim fikrimce eger calismaya geri doneceksen elektrikli mantikli. Ama calismiyorsan bu yeterli azar azar toplar biriktirirsin sutleri acil durumlarda yetecek kadar cikmis olur.

Progestandan zarar gelmez bana da serklajdan sonra verildi doğuma kadar kullanılacak dedi ama benimki ağızdan iciliyordu
Kızlar bi arkadaşımda erken doğum riski var özel hastanelerde küvöz olayı nasıl? Ssk kapsamında mı biliyor musunuz?
Ben Memorial de doğum yaptım hiçbir ücret almadılar. Ama dışardan doktor falan getirtilirse onun için ek ücret falan aliniyormus. Normal yoğun bakımlar ücretsiz
Geç oluyor biraz da , böyle sancı olunca bir duşa gir dustan sonra artıyorsa, dinlenince geçmiyorsa azalmiyorsa, düzenliyse ve kasılma sancı ikisi birden oluyorsa doğum sancısı. Şimdi nasılsın?

Bütün gece çektim sancı valla uyuyakalmışım tabi gerçek sancı olsa uyutmazdı ya benim ağrı eşiğim düşük daha fazla hissediyorum herhalde

Sarı sümüksü akıntım var ve bel ağrım devam ediyor hani adet olcaksında sökülemiyor gibi bir his bugün aynı sancılarımda nst ye giriyim diyorum

Sarı sümüksü mü? Ne zamandan beri var bu nasıl geliyor ?

Ben de yorumları çok olumlu görünce sormak istedim, neredeyse herkes çok memnun. Ama bazıları da hem emzirip, hem vakum yapamıyorsunuz demiş. O yüzden kararsız kaldım. Aslında en iyisi doğumdan sonra karar vermek. Ya da uygun bulunca ikisini de almak. İşe 2 yıl sonra dönmeyi düşünüyorum ama belki 1 yıl da olabilir. Ben kesin ikisini de alırım garanti olsun diye teşekkür ederim

Her gün magnezyum alıyorum ama biraz önce bacağıma bir kramp girdi oyyy hep 5 saniyede geçerdi, geçmedi, ay çok korktum. Magnezyum alanlar kramp giriyor mu size? Değiştirsem mi ilacı

Elektrikli mi manuel mi alacaksın canım?

Manuel almayı düşünüyorum şimdilik bebek 6 aylık olana kadsr işe dönmeyi düşünmüyorum ondan dolayı. Zaten bu ucuzdu hastane çantama atarım lazım olursa. Ya bide ben yeni alışverişe başladıgım için her şey zaten çok pahalıı dedim onuda ihtiyaç olursa doğumdan sonra iyi bir elektrikli makine alırım dedim. Şimdiden beyni süt konusunda olumlu etkilemek gerekir amaa bakalım bebiş emecek mi süt olacak mıı bide bunlar var hiç kullanmadan rafa kaldırmak var bide

Bu sabah ve dün geldi canım doktoruma yazdım idrar tahlili ve nst istiyor 13.00 gibi gidicem yani şu belim kopuyor hissi düşündürüyor beni
Hem ağrı diyorsun hem sümüksü akıntı diyorsun enfeksiyondan da olabiliyor ama benim nişanım sarı ve sümüksü bir şekilde gelmişti hatta acildeki doktor nişan değildir o normal akintidir demişti de kendi doktorum nişanın gelmiş demişti. Enfeksiyon belirtilerine de benziyor nişana da benziyor inşallah ufak bir enfeksiyondur da ilaçla hemencecik duzelirsin canım haber ver merak ederim ben şimdi seni. Bebiş nasıl hareketli mi

Haklısın. Arkadaşım paket paket göğüs pedi almış. Hiç o kadar sütün gelmedi diyip bana verdi. Aslında aceleci olmamak lazım.

Bu sabah ve dün geldi canım doktoruma yazdım idrar tahlili ve nst istiyor 13.00 gibi gidicem yani şu belim kopuyor hissi düşündürüyor beni
Bel ağrısı şikayeti çok var, hatta YouTube da hamilelerde bek ağrısı için egzersiz başlıkları görüyorum. Belki de akıntıyla bağlantısı yoktur canım. Sende kilo var mıydı?

Erken doğum yapmasaydim bende mochi istiyordum ama bebek kuvoze girdiği için doktor elektrikli pompa al bir an önce sütün gelsin demişti bizde ebebekte en ucuz hangisiyse ondan almıştık hemen ama çekimi çok iyi 3 kademeli en yukseginde calistiramadim bile canım acımıştı. eve gelip bir kere denedik sonraki gün sabah tekrar denedik hemen sütümü getirmişti.

Doktoruna görünmen en güzeli inşallah sadece enfeksiyondur
Bir sıkıntı olmadığına dair haberlerini bekliyoruz inşallah

24 haziranda sipariş vermiştim kuzum ben hala yapmadım deyince iptal ettim
Ben de az kalsın dün iptal ediyordum 1 ayı geçmişti. Neyseki dün hazırlayıp kargoya vermişler. Bakalım nasıl birşey gelecek çok merak ediyorum. Allahtan zamanımız var daha canım üzülme. Son günlere bırakmayıp tedbirli olmanın avantajı işte

Nee ben de erteleyip duruyordum kapi susu isini hani diger ihtiyaclardan ona henuz sira gelmemisti off

24 haziranda sipariş vermiştim kuzum ben hala yapmadım deyince iptal ettim
bende temmuz basinda siparis verdim dönence kece den , 15 eylul gibi anca kargolariz dediler .

eger lazer la yazilcak urunler degilse baya uzun sure veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…