2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar size bir sorum var kasiklar ve vajinada bıçak saplanma gibi ağrı bu hafta normal mi?bu gün bu rahatsızlık var yaşayan varmı?

Canim bende de oluyor bazen bicak gibi bazen daha hafif. Biraz bekleyince geciyor o yuzden cok uzerinde durmadim ben bu tarz agrilar normal gebeligin sonuna dogru diyorlar

Tekrar yazdım 19 ocak bir arkadaşım var diye hayır yanlışlık yok dedi ben en iyisi ağustosta gideyim
Canım ben hesapladım şimdi sen tam 29 ağustosta 32+0 oluyorsun. Yani o gün çalışamaz raporu yada çalışabilir raporu alabilirsin. Benim de 9 ağustosta doldu 32. haftam gidip aldım raporumu.

Kızlar nst de bir şey çıkmadı en fazla 23 lerde gezen durum vardı idrar verdim sonuç bekliyorum bana dedilerki o anda gelmen lazım gece gelcektin ama doğum sancısı olsa zaten devam eder demekki yalancı kasılmalarmış bakalım enfeksiyon çıkcak mı

Dilos6342 anurkoc Kızlar şu merak ettiğimiz çikolatalar bugün geldi. Sizin için resmini çektim. Kargoda erime vs. bir sorun olmamış. Ama tam istediğim modeli yapmamışlar. Çikolataların üzerindeki yazıları da büyüteçle zor okursunuz o kadar minik yazmışlar. Çikolataların tadını da beğenmedim açıkçası ve bir şişe kolonya hediyemizdir diyolardı. Kolonya şişesini de boş şişe şeklinde yollamışlar içerisinde kolonya yok Piyasada da çok araştırma yapmamıştım fiyatlar nasıl gidiyor pek bilgim yok ama 170 lira yapmaz bence. Yani diyeceğim ben memnun kalmadım kendilerine de ilettim zaten. İnstagramda molicikolata sayfanın ismi. Haber vermiş olayım sizlere.

Eklentiler

• 299511899_10225325461417958_3392340187125502899_n.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 88
  • 299545971_10225325459777917_3134814918133592709_n.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 94
  • 299665996_10225325461297955_6843511988791704887_n.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 89
Buyuk ihtimal enfeksiyondur canım şimdi gördüm mesajı insallah birşey çıkmaz bende de yalancı kasılmalar olmuştu hatirlarsan bol su iç geçiyor bir haftadie azaldı

aa bende o sayfayı takip ediyordum cidden çok küçük yazmışlar ya o nedir öyle

Canım yalancı kasılmalar 30 haftadan sonra başlıyor kısa süreli karında baskı hissi kasılma hissi normal panik yapmayın geçmesini bekleyin vücut doğuma hazırlık yapıyor
Iki gun olunca o baski kasilma msiydi simdi insan garip oluyor ya vakit geliyor sanırım

Buyuk ihtimal enfeksiyondur canım şimdi gördüm mesajı insallah birşey çıkmaz bende de yalancı kasılmalar olmuştu hatirlarsan bol su iç geçiyor bir haftadie azaldı
Aynen enfeksiyona bağlı oldu sanırım ya da bizim kız şakalaştı benimle çok su içiyorum kesin 3 lt hergün canım

Kizlar kilo durumunuz nasil benim gibi 20 kilo alan var mi 30. Haftadan sonra kac kilo daha alinir acaba

Bugün nasılsınız kizlar ben biraz burugum bugün tam 1 ay oldu bugün zaman çok acımasız akıp gidiyor Dilos6342 naptın doktora gittin mi buralarda
Mesajını şimdi gördüm canım rabbim sabırların en büyüğünü versin sana. Bugün nasılsın iyi misin?
Gittim canım dediğim o doktora geçen hafta cumartesi günü

Geri kabulde etmezler şimdi bunu.. üstündeki yazılar gerçekten çok ufak olmuş. Çabuk gelmiş ama işçilik biraz baştansavma olmuş herhalde. Ne dediler sen söyleyince

Aynen enfeksiyona bağlı oldu sanırım ya da bizim kız şakalaştı benimle çok su içiyorum kesin 3 lt hergün canım
Kasilmalar devam ediuor mu canim benim 2 gundur baski oluyor . Dunku gerci gaz problemi vardi sanırım. Yarim saate lavobaya gıttım rahatladim

aa bende o sayfayı takip ediyordum cidden çok küçük yazmışlar ya o nedir öyle
Evet takipçi sayısı iyi, alışveriş yapanların da memnuniyet mesajlarına güvenerek sipariş verdim bende. Her şeyden önce çikolataların tadı bi değişik şöyle mis gibi kokmuyor bile. Kutunun kurdelalarını gri istemiştim onu bile siyah göndermişler. Mesajda özür dileriz karışıklık olmuş vs. diyorlar birde. İdare edicez artık elimizdekilerle. Sizlere de ondan yazdım. Ha benim şansıma böyle oldu, herkese aynısı olacak diye bişey yok ama. Çikolataların tadı da değişmez herhalde diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…