2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bununla geçmiş gitmiş olsun inşallah.

bebiş büyüyor, büyüdükçe hareketleri, dönüp yerleşmeye çalışmaları çok sancı da yapabiliyor.
diğer topiklerde hep benzer söylemişler. artık eskisi gibi kolay pozisyon değiştiremiyorlar malum.

senin de tariflerini kestiremiyorum ben de çeşit çeşit hisler yaşıyorum, 2 haftadır özellikle. önceki gün kesin bi şeyler oluyor dedim ama pozisyon değiştirdi galiba. baş aşağıya dönmeye çalışıyordu ve becerdi sanırım. çünkü 2 gündür de farklı tipte acılarım mevcut

bi de senin bebiş haftasından ilerideydi bu belinde de ekstra zorlanmana sebep olabilir belki.
bende bile o an kasılmam olmasa bile bebek hareketleri coşunca belime sancı giriyor.

Canim valla oyle siparis usulu guzel oluyor hazir ama benden tavsiye, çikolata bildigin yerden toptan sekerleme adi altinda alip ustune fotokopiciden sticker cikartabilirsin . Cikolata alindi mi da yapistirilir . Ben 1 sene olmadi iste nikahimin cikolatalarini ben kendim alip yapistirdim ustlerini. Gayette lezzetli ve guzel oldu idi. Dugunde cikolata kalmadi . Fazla yaptirmama ragmen . Kilosu kac tl idi hatirlamiyorum. Ama 1 kiloda 120 tane mi 60 tanemi ne cikiyordu.

Geri kabulde etmezler şimdi bunu.. üstündeki yazılar gerçekten çok ufak olmuş. Çabuk gelmiş ama işçilik biraz baştansavma olmuş herhalde. Ne dediler sen söyleyince
Zaten öyle bir teklifte dahi bulunmadılar, özür dileriz karışıklık olmuş diyorlar. Geri gönderirsem bunları da bulamam para da arada kaynar diye hiç söylemedim bende. Sizlerin bilgisi olsun en azından. Düzgün bir şey yapsaydılar buradan görüp kaç arkadaş söyleyecekti belkide.

Ara ara sancilarım tutuyor canım, bol su parol içmekten başka biseyde yapamıyorum maalesef. Bir iki gün daha çok sancilanırsam tekrar gidicem bakalım
Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce geçer parol da ne kadar etki eder ki şu durumfa çok kötü olmuş

Böbrekte sancim vardı idrarda kan çıktı canım kum veya taş döküyormuşum. Bu aralar onla uğraşıyorum biraz
aaa canım benim şimdi gördüm mesajını bende. Hay Allah çok üzüldüm. Geçen yıl arkadaşımın hamileliğinde geldi aynı şey başına onu da çok hırpalamıştı. Çok geçmiş olsun Diloşum ❤

Böbrekte sancim vardı idrarda kan çıktı canım kum veya taş döküyormuşum. Bu aralar onla uğraşıyorum biraz
Gecmis olsun canim . Zamanlama bakimdan sikintili bir surecek . Nasil durumun peki . Onun sancisini tahmin ediyorum . Simdi ekstrasi da vardir

Kizlar kilo durumunuz nasil benim gibi 20 kilo alan var mi 30. Haftadan sonra kac kilo daha alinir acaba
Ben varım maalesef Hayatım boyunca hep 48 kiloydum, hamile kaldığımda da 48 kiloydum fakat şu an 63 kiloyum Ben çok yiyorum, bu yüzden bebekte olması gerekenden kiloluymuş doktor uyarıda bulundu. Birde çok sağlıklı beslendiğimde söylenemez canım hep fast food, cips, tatlı, hamurişi çekiyor dayanamayıp yiyorum

Hiç aklıma gelmedi öyle birşey yapmak, çok mantıklı.
Biz zaten o gün kızlarla sipariş etsek mi etmesek mi derken ben pat diye bir anda sipariş verdim. Şakasını da yaptık burada hatta.
Bunda da 100 adet var dediler ama saymadım da hiç. İnstagramdan sipariş her zaman biraz da risk zaten. Gidip satıcıların arasından ben de bunu çekip almışım işte

Kizlar kilo durumunuz nasil benim gibi 20 kilo alan var mi 30. Haftadan sonra kac kilo daha alinir acaba
Vallahi bende 53 kiloyla hamile kaldım. 32. haftaya kadar 60 kiloyla geldim. Yalnız bugün 33+1 olduk sabah tartıya aç karnına çıktım 62 ye yaklaşmışım gözlerime inanamadım. Ve karnımda bir tane bile çatlak yoktu 3 tane birden beliriverdi bir anda. Bu haftalardan sonra daha hızlı kilo alacakmış bebek. Ona yormak istiyorum, yani inşallah bebek alıyordur

Ne guzel valla fazla kilo almamissin. Kremlerine dikkat et . Gunluk sur. Catlak o leyiciler. Bende de suan yok ama kasintim cok. Sivriden mi sogutten mi catlak once si mi bilmiyorum ama bu saatten sonra.dikkatli olmak lazım

Ben 10 kilodayım canım 33. Haftamdayım
Noldu canım neyin var bisey yoktur insallah
Cnm dün akşam doğruyorum sandım bakalım enfeksiyonmu çıkcak kız şakamı yaptı:)
Evet canım inşallah sakin kal birşey çıkmaz
İnşallah canım benim
Sanırım dün benimkide döndü canım ya da gerçekten boşuna sezeryan demiyorum benim canım tatlı herhalde

Saglik olsun ne diyelim olan olmus . En azindan cikolatasi iyi sanirim.. Bu isler risk isi dikkat etmek lazim :) Onu da senin yazini gorunce aklima geldi en azijdan stickerlarini cikartayim

Bende bu zamana kadar bilmiyordum her doktor farkli konusuyor zaten kime inanicagimizi sasirdik bilgi sadece paylasmak istedim ikinci bir gorus almak kimseye zarar vermez sonucta

Enfeksiyon yapıyor demek ki ona da ilaç verirler geçer inşallah bu sıcaklarda bol bol su içilmeli ben Diyarbakır'da günlük 3 litre içiyordum ama enfeksiyonum yine geçmiyordu 4 litreye çıktım baya farketmisti
Mesajını şimdi gördüm canım rabbim sabırların en büyüğünü versin sana. Bugün nasılsın iyi misin?
Gittim canım dediğim o doktora geçen hafta cumartesi günü
Amiiiin iyiyim ya ne bileyim çok çabuk modum değişiyor esim korona oldu atlattı sanırım şimdi bana geçti lohusalıkta bı koronam eksikti memnun kaldın mı nasıl? Senin durumun nasıl bebiş nasıl

Abur cubur isi biraz sikintili imis bende arada yiyiyorum. Ama benim almamdaki sebep yedi mi iki tabak yiyorum. Pirinc yani vs oluyor . Pide oluyor. Arada cizlama derken bir baktim.80 e ulasmisim . Vahim durumdayim.. hormonlar ah hormonlar . Ben cok yemem halbuki . Oglan 2 hafta onden gidiyordu . Yarin kontrol bakalim ne diyecek

Bir şey deyim mi internette çikolata üzerine yapışkanlı baskılar vardı iyice bir araştır ucuz oluyor öyle yaptırıp yeniden yapıştıranilirsin o etiketin üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…