2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ne guzel valla fazla kilo almamissin. Kremlerine dikkat et . Gunluk sur. Catlak o leyiciler. Bende de suan yok ama kasintim cok. Sivriden mi sogutten mi catlak once si mi bilmiyorum ama bu saatten sonra.dikkatli olmak lazım
Daha en az bir ayımız var kilo alırız daha diye düşünüyorum. Çok az kilo alanlar bile bu saatten sonra alır bence
Ama bebişlerimiz sağlıklı olsun da varsın alalım. Veririz inşallah kiloları nolcak. Karnımızda bir can taşıyoruz her birimiz, kolay mı bu sıcaklarda.
Ama dediğin gibi çatlak önleyicileri artık her gün kullanmak gerek arada üşengeçliğim tutuyor işte. Kaşınma mevzusuna gelince benimde önce kaşındı tatlı tatlı, sonra baktım çatlamış karnımın alt tarafları. Biraz üzüldüm yani ne yalan söyleyeyim

Canım ben hesapladım şimdi sen tam 29 ağustosta 32+0 oluyorsun. Yani o gün çalışamaz raporu yada çalışabilir raporu alabilirsin. Benim de 9 ağustosta doldu 32. haftam gidip aldım raporumu.
Çok sağol Peki 32 haftası içinde gitsem herhangi bir gün olur mu 30-31-1-2 gibi biliyor musun ?

Saglik olsun ne diyelim olan olmus . En azindan cikolatasi iyi sanirim.. Bu isler risk isi dikkat etmek lazim :) Onu da senin yazini gorunce aklima geldi en azijdan stickerlarini cikartayim
Öyle tabi.. Çikolatasını da pek beğenmedim kötünün iyisi işte.
Kesinlikle haklısın. Vallahi zaten insanın elinden geliyorsa, yapabildiğin kadar kendin yapıcan herşeyi. Ben bu zamana kadar çalıştığım için hiçbir şeye vakit ayıramadım. Bir an önce şunu da alayım, bunu da yapayım bitsin çıksın aradan kafasındayım. Ne kadar çok kritik yaptık buralarda şunu nasıl adınız, alacaksınız vs. gibisinden. Başlarda alışveriş işleri hoşuma gidiyordu ama artık midem bulanıyo açıkçası

Ayy bende bugün konuştum onlarla sipariş geçmedik daha çok güzel görseli keşke tadıda güzel olsaydı üzüldüm neyse hatıra olarak saklasınlar artık

Çok sağol Peki 32 haftası içinde gitsem herhangi bir gün olur mu 30-31-1-2 gibi biliyor musun ?
Sende sağol canım ne demek. Benim 32+0 9 ağustosa denk geliyordu. Ben 10 ağustosta gidebildim. Yani 32+1 de. Doktor 10 ağustosta başlattı raporumu. Yani anladığım 32. haftan çıkmadan herhangi bir günde verebiliyor. Yine de yanlış bir bilgi vermek istemem

Ben çok bakamiyorum. Koydeyim. Gelen giden oluyor. Geriye de bana yatmak kaliyor. Görseydim söylerdim m ama kismet değilmiş:) bende daha tamamlayamadim islerimi

Ben bu saatten sonra diyet yapamam herhalde de eskiye nazaran az yiyorum . Misafirlikte isem de ikinci teklifi yapmayın diyorum . Hayir diyemiyorum cunku :) Dogjm sonrasi is var
emzirme dönemi bol bol gidiyor diyolla :):)
diyet dediğim baya aç bırak tarzı değil canım asla demem öyle bi şey, ye gitsin
havalar da çok sıcak sadece su tüketimi artırmak porsiyon ufaltmaya yarayabilir. ya da sık sık bol sütlü, kuruyemişli ara öğünler eklenebilir gibi, tercihine göre. :)

bu can darlanması bana da geldi. bunaldık sanırım. alayım almıyım derken aldım bitti yapıyorum. yeter artık modundayım .kararsız kaldıklarıma sonra bakacağım artık. düşünmüyorum pek

Su iciyorum sukur . Bir o kadar da tuvalet isi var iste. Gece 2 litre bitmis . Simdi iciyorum ama gitmiyor su mubarek :) Beden yurumeme musade etmiyor ya ondan saldim bende .. dogumdan sonra arada sitenin bahcesine iner yurururum 15 dk 20dk . Cocugun durumuna bagli

bu can darlanması bana da geldi. bunaldık sanırım. alayım almıyım derken aldım bitti yapıyorum. yeter artık modundayım .kararsız kaldıklarıma sonra bakacağım artık. düşünmüyorum pek
Insan niye bu kadar kararsiz ya . Insan alıyor aliyor gibi görünüyor ama ne var bilmiyorum bile ... dolap alınca anlayacağım bende sanirim :)

Ya bende 6dan sonra yemek istemiyorum ama esimde 7 den sonra geliyor. Kiyamiyorum tek yesin istemiyorum. Bende yemek istemiyorum. Olan oluyor iste. Ne formul yapacagim bilmiyorum ama eskisi gibi yemiyorum

Ben çok bakamiyorum. Koydeyim. Gelen giden oluyor. Geriye de bana yatmak kaliyor. Görseydim söylerdim m ama kismet değilmiş:) bende daha tamamlayamadim islerimi
Ohh ne güzel vallahi bu sıcaklarda köyler cennet gibi geliyor insana. Eşimin köyüne gidiyoruz bizde ayda iki üç kere. Akşamları falan yorganla uyuyoruz, hırkalarla oturuyoruz havanın serinliğinden. Üşümeyi özlemişiz dedim hatta geçen gittiğimizde
Tamamlanır Allah'ın izniyle güzel telaşeler bunlar. Ben bitirdim alışveriş işini bu hafta itibariyle. Artık odasını düzenleyeceğim, eşyalarını yıkama, hastane çantası hazırlama kaldı çok şükür. Maddi yönden de pil bitti bir şey çıkmasın diye dua ediyorum ne yalan söyleyeyim

Canim tadini vs bilemem tabi ama bence uzerindeki gorsel cok hos gorunuyor ben begendim. Instagramdan bir sey almak sans isi zaten ama bence guzel.

Kizlar kilo durumunuz nasil benim gibi 20 kilo alan var mi 30. Haftadan sonra kac kilo daha alinir acaba

Canim kafaya hic takma emzirirken verirsin onemli olan bebis saglikli olsun. Bak ben az kilo aldim ama bebek haftasindan geri cikti simdi onun korkusunu yasiyoruz ne olacak diye. Vicdanim cok rahatsiz acaba ben yediklerime dikkat ederek bu duruma sebep mi oldum acaba daha da geriler mi diye korkuyorum. Zaten bir kismi dogumda gider kalani da emzirirken gider kalirsa da pesinden kosarken gider hiiic uzulme

Hem de ne bunalma. Çünkü kaç aydır bir yandan araştırma yap, bir yandan indirim kovala, kredi kartının ödemesini ayarla derken 8 ay geçti neredeyse. Valla ben bayrağı çektim artık. Bundan sonra doğsun ihtiyaç oldukça alırım diyorum. Çünkü ekonomide bir terim vardır. İhtiyaçlar sınırsızdır diye. Bebeğin tamamen sınırsız Bundan mütevellit almayacağım birşey büyük sözüme tövbe, o sitelerde indirim kovalamak bile bezdirdi Güneş kızın annesi

Vallahi ben suan evin icindeyim. Disarisi kavurucu. Simdi bir dus alip cikacagim ortaliga.. nemden oturulmuyor bile... Aksamlari da rahatca oturuyorum sukur...

Benim daha isim bitmedi bakalim ne olacak.. kucuk seyler aklima geldikce Trendyol dans almaya gayret ediyorum. Buyuk esyalarda inşallah esimle :) su cop kovasini alsam mi onu düşünüyorum su aralar

Zaten o şekilde gidiyor sonra o da vardı şu da vardı derken insanın beyni yanıyor

Korbell diyorsun dimi ? İnanırmısın o meşhur çöp kovasını bende aldım. Alırken çok kararlıydım. Sonra kargo geldi, ne gerek var ki buna bu kadar para vermeye dedim. İade etmeye kalktım. Alırken yanlışlıkla çalıştığım ofisin kurumsal bilgileriyle almışım. İade faturası vs. istedi hepsiburada. Öyle olunca elimde patladı yani. Uğraşmamak için aldım. İnşallah övdükleri gibi süper bir icattır da utandırır beni

amaan artık yapabildiğin kadar sen kendine iyi bak yeter. eskisi gibi yürüyemiyorsan zorlama bi yerde kendini dinle.
boşver az kaldı zaten. umutlugunler10 çok güzel yazmış, kalan kilolar da en kötü peşinden koşarken gider
Insan niye bu kadar kararsiz ya . Insan alıyor aliyor gibi görünüyor ama ne var bilmiyorum bile ... dolap alınca anlayacağım bende sanirim :)
sıfırdan bi insanın ihtiyacını düzüyoruz ondan sanırım bi bitmiyor hiçbir şey
yerleştirme başlayınca cıkar ortaya ne almışız almamışız :)
ay valla kafamı amma mesgul etmişim aylardır. bilgileneyim diye bi sürü şey oku, burda yeni anne gruplarını takip ediyordum filan. alayını saldım zaten baya da bilgi depolamışım bundan sonrasına bakcaz artık
korbell ile ilgili tek pişmanlığım şubat ayında eşimi dinleyip almamam. gitti güzelim çöp kovası 180 tl den sonra en kötü banyoda kullanırdık bundan sonra hayatta almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…