Dinlicem diicem sizi de korbellde hala emin degilim :) alasim varamaan artık yapabildiğin kadar sen kendine iyi bak yeter. eskisi gibi yürüyemiyorsan zorlama bi yerde kendini dinle.
boşver az kaldı zaten.umutlugunler10 çok güzel yazmış, kalan kilolar da en kötü peşinden koşarken gider
sıfırdan bi insanın ihtiyacını düzüyoruz ondan sanırım bi bitmiyor hiçbir şey
yerleştirme başlayınca cıkar ortaya ne almışız almamışız :)
ay valla kafamı amma mesgul etmişim aylardır. bilgileneyim diye bi sürü şey oku, burda yeni anne gruplarını takip ediyordum filan. alayını saldımzaten baya da bilgi depolamışım bundan sonrasına bakcaz artık
korbell ile ilgili tek pişmanlığım şubat ayında eşimi dinleyip almamam. gitti güzelim çöp kovası 180 tl densonra en kötü banyoda kullanırdık bundan sonra hayatta almam
Evet korbellde koku birakmiyor ya ondan heves ettim. Sen niye vaz caydın :)Zaten o şekilde gidiyor sonra o da vardı şu da vardı derken insanın beyni yanıyor
Korbell diyorsun dimi ? İnanırmısın o meşhur çöp kovasını bende aldım. Alırken çok kararlıydım. Sonra kargo geldi, ne gerek var ki buna bu kadar para vermeye dedim. İade etmeye kalktım. Alırken yanlışlıkla çalıştığım ofisin kurumsal bilgileriyle almışım. İade faturası vs. istedi hepsiburada. Öyle olunca elimde patladı yani. Uğraşmamak için aldım. İnşallah övdükleri gibi süper bir icattır da utandırır beni
Sen zaten anneliğin torik bilgi açısından bu işin ordinaryüsü oldunay valla kafamı amma mesgul etmişim aylardır. bilgileneyim diye bi sürü şey oku, burda yeni anne gruplarını takip ediyordum filan. alayını saldımzaten baya da bilgi depolamışım bundan sonrasına bakcaz artık
korbell ile ilgili tek pişmanlığım şubat ayında eşimi dinleyip almamam. gitti güzelim çöp kovası 180 tl densonra en kötü banyoda kullanırdık bundan sonra hayatta almam
mesela ben bu aşamada bu kadar alasım varsa alır geçerdimDinlicem diicem sizi de korbellde hala emin degilim :) alasim var
ah kuzum ya geçmiş olsun kurtulamadın gitti enfeksiyondan. biliyorsun zaten enfeksiyon aşırı sancı yapıyor.Kızlar sonuçlar çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış tedavi edelim sancılarının sebebi o olabilir dedi doktor ilaç yazdı iki tane
Videoları izledim izledim heveslendirdiler beni kullananlar ama parası içime oturdu sonradanEvet korbellde koku birakmiyor ya ondan heves ettim. Sen niye vaz caydın :)
Eeemesela ben bu aşamada bu kadar alasım varsa alır geçerdimgüzel kafamı hiç yoramam modundayım
Hamilelik kafası çok başka birşeymiş buradan bunu anladık
Ya biraz daha beklim belki indirim olur filan :)Videoları izledim izledim heveslendirdiler beni kullananlar ama parası içime oturdu sonradanAnnemde ne gerek vardı bunca masrafın arasında bi çöp kovası mı kalmıştı dedi diye Ama almasaydım da aklıma takılıp kalacaktı biliyorum kendimi. Şaka bi yana da kullananlar çok memnun. Allah nasip ederse kullanınca görücez bakalım ne kadar gerekliymiş
Geçmiş olsun canım sevindim inşallah ilaçlarla kurtulursunKızlar sonuçlar çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış tedavi edelim sancılarının sebebi o olabilir dedi doktor ilaç yazdı iki tane
ay inşallahSen zaten anneliğin torik bilgi açısından bu işin ordinaryüsü oldunPratikte de çok bilgili ve becerikli bir anne olacağına o kadar eminim ki
Sorma o aylarda gerçekten 2. el fiyatınaymış dediğin rakam. Keşke alsaymışsın. Ben Şubatta daha ne alınır bebeğe onu araştırıyordum çöp kovası en son aklıma gelecek şeydi açıkçasıBence de alma, alınacak bi hali kalmamış zaten
memnuniyet oranı yüksek ama.
Kizlar kilo durumunuz nasil benim gibi 20 kilo alan var mi 30. Haftadan sonra kac kilo daha alinir acaba
Çok sağolPeki 32 haftası içinde gitsem herhangi bir gün olur mu 30-31-1-2 gibi biliyor musun ?
Ooo sizin kafalar rahatlamis . Bize de nasip olur insallah:))ay inşallahama hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapacağız ben de bundan eminim
şubat ayında benim listem hazırdı nerdeyse ne bulduysam yazmışım
memnuniyet oranı yüksek ama.
alınmış olan alınmıştır
boşver aklında duracağına yanında dursun
dün mesela yarım kundak bakıyordum diye bahsetmiştim, gece bir iki kez daha açıp bakınca dedim amaaaaaaaaan
aldım geçtim kafamı bulandırmasın artık
Canımızı sıkan kafamızı kurcalayan her şeyi el birliği ile def edelim lütfen, çünkü hiç gerek yokOoo sizin kafalar rahatlamis . Bize de nasip olur insallah:))
Benimde sat 6 Ocak, yarın tam 32+0 oluyorum doktorum çalışabilir raporu almam için tam gününde gelmen lazım dedi. o yüzden yarın gideceğim bendeÇok sağolPeki 32 haftası içinde gitsem herhangi bir gün olur mu 30-31-1-2 gibi biliyor musun ?
Kızlar sonuçlar çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış tedavi edelim sancılarının sebebi o olabilir dedi doktor ilaç yazdı iki tane
Oy maşallahKızlar bugün fotosu benden gelsin
Güle güle kullanın annesiiKızlar kapı süsüm geldi.
Askıya asılmış halini ben çektim. biraz iplikleri düzelttim kargoda biraz şekli kaymış tabi. Saç spreyi ile sabitliyorlarmış yaprakları tarayıp ufak bi düzelteceğim.
Kargo Isparta’dan geldi.
Kargo dahil 160 ödedim 20 TLsi kargo.
12 Ağustos Cuma öğlen sipariş verdim 15 Ağustos pazartesi kargoya verildi. Normalde teslim süresi için 1 hafta demişlerdi, erken doğum ihtimalim var diye rica edince erkenden yolladılar. Genel olarak memnun kaldığım bi sipariş oldu, tavsiye ederim.
Dolaptan iletişime geçtim isteyene telefon numarasını verebilirim.
Yine yaptığım karşılıksız bi Reklamın sonuna geldikhoççagalın
Canımızı sıkan kafamızı kurcalayan her şeyi el birliği ile def edelim lütfen, çünkü hiç gerek yok
Alışveriş darlandırıyordu boşverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?