2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dinlicem diicem sizi de korbellde hala emin degilim :) alasim var

Evet korbellde koku birakmiyor ya ondan heves ettim. Sen niye vaz caydın :)

Sen zaten anneliğin torik bilgi açısından bu işin ordinaryüsü oldun Pratikte de çok bilgili ve becerikli bir anne olacağına o kadar eminim ki

Sorma o aylarda gerçekten 2. el fiyatınaymış dediğin rakam. Keşke alsaymışsın. Ben Şubatta daha ne alınır bebeğe onu araştırıyordum çöp kovası en son aklıma gelecek şeydi açıkçası Bence de alma, alınacak bi hali kalmamış zaten

Dinlicem diicem sizi de korbellde hala emin degilim :) alasim var
mesela ben bu aşamada bu kadar alasım varsa alır geçerdim güzel kafamı hiç yoramam modundayım
Kızlar sonuçlar çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış tedavi edelim sancılarının sebebi o olabilir dedi doktor ilaç yazdı iki tane
ah kuzum ya geçmiş olsun kurtulamadın gitti enfeksiyondan. biliyorsun zaten enfeksiyon aşırı sancı yapıyor.
tüm test sonuçlarım aylardır temiz çıkıyor ama akıntıdan dolayı fitil kullandığım dönem bana bile iyi gelmişti. sancılarım azalmıştı.
suyu 3 lt içiyorsan 4 içmeye bakacaksın mecburen artık.
ekstra yoğurt tarzı probiyotikli besin tüketimini de artırırsan işe yarar inşallah

Evet korbellde koku birakmiyor ya ondan heves ettim. Sen niye vaz caydın :)
Videoları izledim izledim heveslendirdiler beni kullananlar ama parası içime oturdu sonradan Annemde ne gerek vardı bunca masrafın arasında bi çöp kovası mı kalmıştı dedi diye Ama almasaydım da aklıma takılıp kalacaktı biliyorum kendimi. Şaka bi yana da kullananlar çok memnun. Allah nasip ederse kullanınca görücez bakalım ne kadar gerekliymiş

Ya biraz daha beklim belki indirim olur filan :)

ay inşallah ama hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapacağız ben de bundan eminim

şubat ayında benim listem hazırdı nerdeyse ne bulduysam yazmışım
Eee umutlugunler10 vaz caymis . Almis bu ne demis iade edecegim demis. Iade edememiş
memnuniyet oranı yüksek ama.
alınmış olan alınmıştır
boşver aklında duracağına yanında dursun
dün mesela yarım kundak bakıyordum diye bahsetmiştim, gece bir iki kez daha açıp bakınca dedim amaaaaaaaaan
aldım geçtim kafamı bulandırmasın artık

Kizlar kilo durumunuz nasil benim gibi 20 kilo alan var mi 30. Haftadan sonra kac kilo daha alinir acaba

Canıım kilo durumun çok değilse bence takma yaa bu saatten sonra bebekler asıl kilolarını alacaklar sen vitaminli sağlıklk beslenmeye geç bebek daha sağlıklı kilo alsıın. Birde her bünyenin kilo alma durumu çok farklı

Ooo sizin kafalar rahatlamis . Bize de nasip olur insallah:))

Kızlar kapı süsüm geldi.

Askıya asılmış halini ben çektim. biraz iplikleri düzelttim kargoda biraz şekli kaymış tabi. Saç spreyi ile sabitliyorlarmış yaprakları tarayıp ufak bi düzelteceğim.
Kargo Isparta’dan geldi.
Kargo dahil 160 ödedim 20 TLsi kargo.
12 Ağustos Cuma öğlen sipariş verdim 15 Ağustos pazartesi kargoya verildi. Normalde teslim süresi için 1 hafta demişlerdi, erken doğum ihtimalim var diye rica edince erkenden yolladılar. Genel olarak memnun kaldığım bi sipariş oldu, tavsiye ederim.
Dolaptan iletişime geçtim isteyene telefon numarasını verebilirim.

Yine yaptığım karşılıksız bi Reklamın sonuna geldik hoççagalın

Eklentiler

• 1FE2EE9C-8DBD-432D-9DB4-295ED7C1923C.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 113
  • C81C7F2F-13CE-46D3-B049-839D247AF54A.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 117
  • 5AF94315-6EDF-4290-9032-5683ECBD2F83.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar sonuçlar çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış tedavi edelim sancılarının sebebi o olabilir dedi doktor ilaç yazdı iki tane

Geçmiş olsuun canım enfeksiyondan kurtulamadın ki bi hamileliğin başından beri. İlaçlarını ihmal etme bol bol su az kaldı zaten azıcık sabret
Kızlar bugün fotosu benden gelsin
Oy maşallah
Güle güle kullanın annesii

Canımızı sıkan kafamızı kurcalayan her şeyi el birliği ile def edelim lütfen, çünkü hiç gerek yok
Alışveriş darlandırıyordu boşverdim

Bende daha yenii alışverişten geldiim biberondur emziktir banyo setidir ıslak mendilidir o tarz şeylerini alayım dedim her reyonu gezdikce aa bizim bundamız yok aa buda mı lazım dedim dedim sepete attım 4.500 TL diyince kasada ki kadın ayıktım ama mecbur verildii yavaş yavaş vereceğime toplu vermek daha çok etkiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…