2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsuun canım enfeksiyondan kurtulamadın ki bi hamileliğin başından beri. İlaçlarını ihmal etme bol bol su az kaldı zaten azıcık sabret

Oy maşallah

Güle güle kullanın annesii
inş ama ben bu arkadaşı ya kirlenirse diye kıyıp da hastane kapısına taşıyamam galiba şaşırmayın
Kızlar bugün fotosu benden gelsin
maşallah biri yanımda diğeri karnımda pozlarına bayılıyorum
Ya biraz daha beklim belki indirim olur filan :)
benim böyle şeylerin yaşanmasına olan inancım kalmadı

ah yavrum senin daha acın taze
bi anda verince koyuyor ama bence rahat 1 tur daha bu tutarda alışveriş yaparsın hazır ol

yaa daha güzelleri sizin olsun çiçeğim. benim de heyecanımı artırdı valla :)

gerçi sizin büyükler de önden alışverişe destek olmuştu sankiii kıyafetler o kadar tutmaz bununla geçmiş olsun
Aynen kuzum oda takımı, anne yanı araba vs o tarz büyük parçaları aldılar sağolsunlar

Kizlar kilo durumunuz nasil benim gibi 20 kilo alan var mi 30. Haftadan sonra kac kilo daha alinir acaba
canim ben 3 kg aldm ama birincisi ben ilk 5.5 ay kustum 8-9 kilo kaybettim . ikincinci ben zaten kilolu hamile kalmistim , 93 kg ile . ucuncusu sizlerden ortalama 3-4 hafta geriden geliyorum , bebegim daha yeni 1 kg ya ulasmistir muhtemelen .

Benim bir arkadasim 32 kg almisti , dogumdan sonra 6 ay icinde eski haline dondu. hic kafana takmak canim
Emzirme donemi evet cok kalori yakiyormusuz ama cokta acikiyormusuz. dengeyi kurmak onemli. yoksa 10 sene sonra hala dogum kilolarini vermedik diye gezeriz vallahi
Kızlar sonuçlar çıktı idrar yollarımda enfeksiyon varmış tedavi edelim sancılarının sebebi o olabilir dedi doktor ilaç yazdı iki tane
gecmis olsun kuzum
Kızlar bugün fotosu benden gelsin
cok guzelsiniz masallah
gule gule kullanin kuzum

Emzirme donemi evet cok kalori yakiyormusuz ama cokta acikiyormusuz. dengeyi kurmak onemli. yoksa 10 sene sonra hala dogum kilolarini vermedik diye gezeriz vallahi

gule gule kullanin kuzum
Dur o motivasyon mesajıydı. Sonrasına bakıcaz

İnşallah kuzuum Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip Etsin hepimize

Kizlar ben bugun kadin doguma gidicem . Aklimda bazi sorular onlari sorucam ama sizce baska neler sormaliyim ? Her zaman kadin doguma ulasanadigim icin gitmisken herseyi sorayim

Benim sorularim;
Mantar enfeksiyonu icin idrar testi
Glukoz yukleme
Aldigim ilaclar epidural almama engel olucak mi ?
Sezeryan mi normal dogum mu ?
Kordon konu saklama

canim ben 3 kg aldm ama birincisi ben ilk 5.5 ay kustum 8-9 kilo kaybettim . ikincinci ben zaten kilolu hamile kalmistim , 93 kg ile . ucuncusu sizlerden ortalama 3-4 hafta geriden geliyorum , bebegim daha yeni 1 kg ya ulasmistir muhtemelen
Valla ne mutlu oldim anlatamam ya cok sag ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…