Bende yüksek kiloda hamile kaldım mutlu olacaksan 7 kilo aldım 7 ayda benim için iyi şu an daha çok alırım zannediyordum öncede 30 kiloya yakın vermiştim kilo alınır verilir sağlıklı olmamız önemli bizim ve bebeklerimizin
Doktorum hemen gelmemi istedi. Gittik neyseki hicbir sorun gormedi yine nst ye bagladik. Orda da her sey normal.Bu aralar dinlen yorma kendini dedi. Sanirim seminer doneminde yoruluyorum. Oglusum korkuttu bizi ama icerde cani sikildi herhalde.
Aynen biz seninle peş peşe gidiyoruz sanırıım. Azıcık yoğun geçiyor benim bugünlerim sürekli ayakta vs oluyorum o yüzden bu ay bir an önce gidip göreyim modundayım
ay bilmiyorum ki moro refleksi 3 ay devam ediyormuş diye bi bilgi var hafızamda. bana o yüzden cırtlılar daha mantıklı geldi senin oğlan ne kadar süre sıçramalar, kendini uyandırmalar yaşadı? ya da yaşadı mı ?
of konuştukça çok heyecanlanıp sabırsızlanıyorum
Merhaba
Hastanenizi belirlediniz mi? Ben sanırım değişiklik yapacagım ödemeden dolayı ama kararsızım.Liv Hospital Ulus hk bilgisi olab var mı aranızda?
Bende yüksek kiloda hamile kaldım mutlu olacaksan 7 kilo aldım 7 ayda benim için iyi şu an daha çok alırım zannediyordum öncede 30 kiloya yakın vermiştim kilo alınır verilir sağlıklı olmamız önemli bizim ve bebeklerimizin
Tatilden geldi ayaklarım, ellerim yine şişti Ben bir tatil daha istiyorum sadece yol korkutuyor, çok sıkılmıştım yolda. 29. haftadan sonra gidilir mi kızlar? Doktorum aşırı serbest git diyor bir de çok sıcak sanırım lekeden de korkuyorum. Ama tatil istiyorum ben ya
kızlar size kötü bir hbrim var emzirirken bir acıkıyorsunuz bır acıkıyorsunuz off size anlatamam.bnm en cok korkttuğum dönem eğer bırakırsanız bnm ılk doğumumdaki ipin ucu kaçar. hoş snr yıne verdım ama hala herkes anlatıyor
Tatilden geldi ayaklarım, ellerim yine şişti Ben bir tatil daha istiyorum sadece yol korkutuyor, çok sıkılmıştım yolda. 29. haftadan sonra gidilir mi kızlar? Doktorum aşırı serbest git diyor bir de çok sıcak sanırım lekeden de korkuyorum. Ama tatil istiyorum ben ya
Ben bu sene cesaret edemedim yaa aslında durağan geçmiyor hamileliğim yorucu geçiyor günleriim ama genede tatile cesaret edemiyorum aslında tatile gitsem dinlenmiş olurum aslında
Ya tabi ki yemene içmene dikkat ette psikolojini öyle şartlama iyi olacak inşallah her şey öyle düşüün bu kadar kilo alan tek sen değilsiin sonuçta sonda olmayacaksın millet nasıl doğurduysa sende öyle inşallah doğuracaksıın