2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla ne mutlu oldim anlatamam ya cok sag ol
Bende yüksek kiloda hamile kaldım mutlu olacaksan 7 kilo aldım 7 ayda benim için iyi şu an daha çok alırım zannediyordum öncede 30 kiloya yakın vermiştim kilo alınır verilir sağlıklı olmamız önemli bizim ve bebeklerimizin

Benimde yarıın bebişimi görme günüm resmen bugün geçmek bilmedi yaa bir an önce uyuyup saatin 13:30 olması lazım
Ayy çok sevindim bak bakalım minnoş napıyor ben bu ay geciktirdim biraz sıkıntı olmayınca gitmedim 29 ağustosta gidicem inşallh

Doktorum hemen gelmemi istedi. Gittik neyseki hicbir sorun gormedi yine nst ye bagladik. Orda da her sey normal.Bu aralar dinlen yorma kendini dedi. Sanirim seminer doneminde yoruluyorum. Oglusum korkuttu bizi ama icerde cani sikildi herhalde.

Aman çok şükür kuzum öyle olsuun Aynen dikkat et kendine 32. Haftanda izne ayrılacak mısın

Ayy çok sevindim bak bakalım minnoş napıyor ben bu ay geciktirdim biraz sıkıntı olmayınca gitmedim 29 ağustosta gidicem inşallh

Aynen biz seninle peş peşe gidiyoruz sanırıım. Azıcık yoğun geçiyor benim bugünlerim sürekli ayakta vs oluyorum o yüzden bu ay bir an önce gidip göreyim modundayım

Valla hiç hatırlamıyorum canım.. inan bebekten bebeğe göre bile değişir o durum.. 3 ayı bulmadı ama yaa..

Ay insallah bu kilo ile normal dogum da olursa insallah iyi olacağım. Beklemedigim bir kilo da

Tatilden geldi ayaklarım, ellerim yine şişti Ben bir tatil daha istiyorum sadece yol korkutuyor, çok sıkılmıştım yolda. 29. haftadan sonra gidilir mi kızlar? Doktorum aşırı serbest git diyor bir de çok sıcak sanırım lekeden de korkuyorum. Ama tatil istiyorum ben ya

kızlar size kötü bir hbrim var emzirirken bir acıkıyorsunuz bır acıkıyorsunuz off size anlatamam.bnm en cok korkttuğum dönem eğer bırakırsanız bnm ılk doğumumdaki ipin ucu kaçar. hoş snr yıne verdım ama hala herkes anlatıyor

Ben bu sene cesaret edemedim yaa aslında durağan geçmiyor hamileliğim yorucu geçiyor günleriim ama genede tatile cesaret edemiyorum aslında tatile gitsem dinlenmiş olurum aslında

Ay insallah bu kilo ile normal dogum da olursa insallah iyi olacağım. Beklemedigim bir kilo da

Ya tabi ki yemene içmene dikkat ette psikolojini öyle şartlama iyi olacak inşallah her şey öyle düşüün bu kadar kilo alan tek sen değilsiin sonuçta sonda olmayacaksın millet nasıl doğurduysa sende öyle inşallah doğuracaksıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…