Kuzum doruk kuşumuz hala anne sütü ile beslenemiyor, safra geliyormuş. İzliyorlar şu an, inşallah en kısa zamanda yeniden beslenmeye başlayabilir-Sunshine hayyal den hbr var mı? doruk inşallah iyidir
Kuzum tansiyonun nasıl ? Kızçeyle buluşacağım diye Heyecan mı yaptın senAy kizlar normal randevuya doktorun ofisine gittim , tansiyonum yuksek cikti beni hemen hastaneye nst ve ultrosona yolladi .
ilk defa nst ye girdim , sevgili kizim cihazi tekmeledi bir kac kezkan ve idrar testlerimde hersey normal cikti .
Yarin seker yuklemesi yapilcak. pzartesi de tekrar nst ve buyumesine bakmak icin ultrosona girecegim.
Ayda bir olan ultroson randevulrimida, 3 haftada bire dusurduler . Ben bu gidisle haftada bir giderim
Kizlar ben bugun kadin doguma gidicem . Aklimda bazi sorular onlari sorucam ama sizce baska neler sormaliyim ? Her zaman kadin doguma ulasanadigim icin gitmisken herseyi sorayim
Benim sorularim;
Mantar enfeksiyonu icin idrar testi
Glukoz yukleme
Aldigim ilaclar epidural almama engel olucak mi ?
Sezeryan mi normal dogum mu ?
Kordon konu saklama
Tatilden geldi ayaklarım, ellerim yine şiştiBen bir tatil daha istiyorum sadece yol korkutuyor, çok sıkılmıştım yolda. 29. haftadan sonra gidilir mi kızlar? Doktorum aşırı serbest git diyor bir de çok sıcak sanırım lekeden de korkuyorum. Ama tatil istiyorum ben ya
tansiyonum eve gelince cicek gibi oldu 12/8Kuzum tansiyonun nasıl ? Kızçeyle buluşacağım diye Heyecan mı yaptın sen
Pazartesiye güzel haberlerle inş
Benimki de cihazı cok tekmeliyor çekin şunu üstümden diyo resmencihazdan cıkınca sakinliyor hemen
Bu arada bebişe bugün hiç bakılmadı sanırım ?
ay yok doktor tansiyonum yuksek olunca beni acilen nst fln yolladi soramadm ama pazartesi randevum var ozaman soracagimKordon kanı saklamayı ben de merak ediyorum, bir şey dedi mi doktorun bu konuda?
kızlar size kötü bir hbrim var emzirirken bir acıkıyorsunuz bır acıkıyorsunuz off size anlatamam.bnm en cok korkttuğum dönem eğer bırakırsanız bnm ılk doğumumdaki ipin ucu kaçar. hoş snr yıne verdım ama hala herkes anlatıyor
Yalanda diyemiyorum artik yeni bir tez atilacak ortaya diyeYa biz doğurcaz hala yok yanii anlayamıyoruuzinternette 28.-29. dolunca 7. Ay bitmiş diyordu yalanmıymııs
Yalanda diyemiyorum artik yeni bir tez atilacak ortaya diyezaman cabuk gecsinde dogurayim artik normale doneyim istiyorum hamilelik zor zanaat resmen 1 yilimizi aliyor bir bebegi dunyaya getirmemiz hamilelik suphesiyle gecmek bilmeyen ay ve testler 9 ay 10 gun hamilelik 40 gun lohusalik oda sansliysak tabi bazinin 50 veya 60 gune kadar uzaniyor allah hepimizin yardimcisi olsun insallah yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah sag salim kavusalim miniklerimize
Masallah ne kadae kibar bir gobusBen o dönemde bol su tüketiyordum.. evet acıkıyorsun ama emzirirken de su içiyordum.. sütünde arttığını düşünüyorum su ile. Zaten o içriğim su ile de kilo falan kalmamıştı.. maalesef spor yapamama gibi bir sıkıntım var 2 gün yapsam 3.gün bitiyor benim spor işi
Buda benim yandan görünüş32+1 di.. günden güne değişiyorum sanki
Dün çok kötü oldum bende açık havaya gidelim dedik değişiklik olsun. Oturuyorum oturulmuyor kalkıyorum olmuyor ağlayacaktım nerdeyse en son arabaya uzandım biraz öyle kendime geldim eve gelip duş alıp yattım direk.. şimdi de bu saatte ayaktayım
Yalanda diyemiyorum artik yeni bir tez atilacak ortaya diyezaman cabuk gecsinde dogurayim artik normale doneyim istiyorum hamilelik zor zanaat resmen 1 yilimizi aliyor bir bebegi dunyaya getirmemiz hamilelik suphesiyle gecmek bilmeyen ay ve testler 9 ay 10 gun hamilelik 40 gun lohusalik oda sansliysak tabi bazinin 50 veya 60 gune kadar uzaniyor allah hepimizin yardimcisi olsun insallah yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah sag salim kavusalim miniklerimize
Masallah ne kadae kibar bir gobus
ay bazen bende oyle oluyorum , otursam oturamiyorum , kalkip dolaniyorum olmuyor. mecbur uzaniyorum .
Bugun facebook marketten yerde yuvarlanmalik oyuncak aldim . gecenlerde herkes cok onermisti
ya bunu zaten tekmeleme pianosu diye geciyormusBen bu oyuncağın çocuklarının boylarını uzattığını düşünüyorumbu kıyasıı 3 çocuk üzerinden yaptım ama olsuun 2sinin bundanı var diğerinin yok kendi kendime tez ürettim eskilerin bir lafı vardır çocukları bırakın çırpınsınlar çırpındıkca uzarlar diye buda öyle bir şey bence çocuk sürekli çırpınıyor hareket ediyor bununla vakit geçirdiğinde sonra bunu alıyorsun ya ayagının altından hala devam ediyor hareket etmeye
ya bunu zaten tekmeleme pianosu diye geciyormusben hep saniyordum kafasi elleri piano tarafinda olacak ama ayaklariyla basiyormus kesin uzatir boyu ya , uzana uzana kaslae uzuyordur
sagol kuzumAynen öylegüle güle kullansın minik kuş
Malum iĺk gebelik olunca insan biraz ne yapacagini sasiriyorYa tabi ki yemene içmene dikkat ette psikolojini öyle şartlama iyi olacak inşallah her şey öyle düşüün bu kadar kilo alan tek sen değilsiin sonuçta sonda olmayacaksın millet nasıl doğurduysa sende öyle inşallah doğuracaksıın
Oo valla doğumhanede normal insanın tansiyonu oynuyortansiyonum eve gelince cicek gibi oldu 12/8
hava cok sicakti ya birde maske taktirdilar gln baya bunaldim ondan cikmis olabilir tansiyonum .
yok ya ben cok sakindim ama doktorum panikledi ama iyi oldu ultrosona girdimbas asagi donmus , 3.2 cm rahim uzunlugum , iyi dedi doktorum .
Pazarteside kilosunu fln ogrenirim artik
Aldiklari oda dogum alaniydi, ozaman bir tirsmadim degil
Maşallah birileri büyümüşBen o dönemde bol su tüketiyordum.. evet acıkıyorsun ama emzirirken de su içiyordum.. sütünde arttığını düşünüyorum su ile. Zaten o içriğim su ile de kilo falan kalmamıştı.. maalesef spor yapamama gibi bir sıkıntım var 2 gün yapsam 3.gün bitiyor benim spor işi
Buda benim yandan görünüş32+1 di.. günden güne değişiyorum sanki
Eki Görüntüle 3115270
Dün çok kötü oldum bende açık havaya gidelim dedik değişiklik olsun. Oturuyorum oturulmuyor kalkıyorum olmuyor ağlayacaktım nerdeyse en son arabaya uzandım biraz öyle kendime geldim eve gelip duş alıp yattım direk.. şimdi de bu saatte ayaktayım
Minikkuş güzel günlerde kullansın inş benim de heves var alıcam bi taneMasallah ne kadae kibar bir gobus
ay bazen bende oyle oluyorum , otursam oturamiyorum , kalkip dolaniyorum olmuyor. mecbur uzaniyorum .
Bugun facebook marketten yerde yuvarlanmalik oyuncak aldim . gecenlerde herkes cok onermisti
Beni heycanlandirmasalar , iyiyim aslindaOo valla doğumhanede normal insanın tansiyonu oynuyor
Maşallah maşallah iyisin iyi güzel götürüyorsun
Minikkuş güzel günlerde kullansın inş benim de heves var alıcam bi tane
Bunda sıfır alırız diye tahmin ediyorum kuzum.Beni heycanlandirmasalar , iyiyim aslinda
ikinci el bak kuzum , zaten baya ufak bir yasina kadr max kullanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?