2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay kizlar normal randevuya doktorun ofisine gittim , tansiyonum yuksek cikti beni hemen hastaneye nst ve ultrosona yolladi .

ilk defa nst ye girdim , sevgili kizim cihazi tekmeledi bir kac kez kan ve idrar testlerimde hersey normal cikti .

Yarin seker yuklemesi yapilcak. pzartesi de tekrar nst ve buyumesine bakmak icin ultrosona girecegim.

Ayda bir olan ultroson randevulrimida, 3 haftada bire dusurduler . Ben bu gidisle haftada bir giderim

Kuzum tansiyonun nasıl ? Kızçeyle buluşacağım diye Heyecan mı yaptın sen
Pazartesiye güzel haberlerle inş

Benimki de cihazı cok tekmeliyor çekin şunu üstümden diyo resmen cihazdan cıkınca sakinliyor hemen
Bu arada bebişe bugün hiç bakılmadı sanırım ?

Kordon kanı saklamayı ben de merak ediyorum, bir şey dedi mi doktorun bu konuda?

Valla ben de cok istiyorum anlatamam. Tatile giden arkadaslarimi falan gorunce kucuk cocuk gibi aglayasim geliyor ben de istiyorum diye doktorun gidilir dediyse 32. haftaya kadar bence gidilir ben olsam giderdim. Hem yuzersin iyi olur.

tansiyonum eve gelince cicek gibi oldu 12/8
hava cok sicakti ya birde maske taktirdilar gln baya bunaldim ondan cikmis olabilir tansiyonum .

yok ya ben cok sakindim ama doktorum panikledi ama iyi oldu ultrosona girdim bas asagi donmus , 3.2 cm rahim uzunlugum , iyi dedi doktorum .
Pazarteside kilosunu fln ogrenirim artik
Aldiklari oda dogum alaniydi, ozaman bir tirsmadim degil

Ben o dönemde bol su tüketiyordum.. evet acıkıyorsun ama emzirirken de su içiyordum.. sütünde arttığını düşünüyorum su ile. Zaten o içriğim su ile de kilo falan kalmamıştı.. maalesef spor yapamama gibi bir sıkıntım var 2 gün yapsam 3.gün bitiyor benim spor işi

Buda benim yandan görünüş 32+1 di.. günden güne değişiyorum sanki

Dün çok kötü oldum bende açık havaya gidelim dedik değişiklik olsun. Oturuyorum oturulmuyor kalkıyorum olmuyor ağlayacaktım nerdeyse en son arabaya uzandım biraz öyle kendime geldim eve gelip duş alıp yattım direk.. şimdi de bu saatte ayaktayım

Ya biz doğurcaz hala yok yanii anlayamıyoruuz internette 28.-29. dolunca 7. Ay bitmiş diyordu yalanmıymııs
Yalanda diyemiyorum artik yeni bir tez atilacak ortaya diye zaman cabuk gecsinde dogurayim artik normale doneyim istiyorum hamilelik zor zanaat resmen 1 yilimizi aliyor bir bebegi dunyaya getirmemiz hamilelik suphesiyle gecmek bilmeyen ay ve testler 9 ay 10 gun hamilelik 40 gun lohusalik oda sansliysak tabi bazinin 50 veya 60 gune kadar uzaniyor allah hepimizin yardimcisi olsun insallah yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah sag salim kavusalim miniklerimize

Ben gün hesabına geçtim gebeliğin 240.günü 8.ay dolacak diyorum artık.. aslında günden ziyade hafta hafta gitmek daha mantıklı

Masallah ne kadae kibar bir gobus
ay bazen bende oyle oluyorum , otursam oturamiyorum , kalkip dolaniyorum olmuyor. mecbur uzaniyorum .

Bugun facebook marketten yerde yuvarlanmalik oyuncak aldim . gecenlerde herkes cok onermisti

Eklentiler

• 52ABF02C-3389-426F-92F1-E33857E548DF.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 77

Kuzum öyle tabii bide hamile kalmadan öncesi vardı bizde her ay acaba hamile kalmaya çalışmalar yok yumurtlamask yok testler stresi vs derken insan yoruluyormuş. Az kaldı az Allahın izniyle bebeler doğunca bence bizde yeniden doğcaz

ay bazen bende oyle oluyorum , otursam oturamiyorum , kalkip dolaniyorum olmuyor. mecbur uzaniyorum .

Bugun facebook marketten yerde yuvarlanmalik oyuncak aldim . gecenlerde herkes cok onermisti

Ben bu oyuncağın çocuklarının boylarını uzattığını düşünüyorum bu kıyasıı 3 çocuk üzerinden yaptım ama olsuun 2sinin bundanı var diğerinin yok kendi kendime tez ürettim eskilerin bir lafı vardır çocukları bırakın çırpınsınlar çırpındıkca uzarlar diye buda öyle bir şey bence çocuk sürekli çırpınıyor hareket ediyor bununla vakit geçirdiğinde sonra bunu alıyorsun ya ayagının altından hala devam ediyor hareket etmeye

ya bunu zaten tekmeleme pianosu diye geciyormus ben hep saniyordum kafasi elleri piano tarafinda olacak ama ayaklariyla basiyormus kesin uzatir boyu ya , uzana uzana kaslae uzuyordur

Malum
Malum iĺk gebelik olunca insan biraz ne yapacagini sasiriyor

Oo valla doğumhanede normal insanın tansiyonu oynuyor
Maşallah maşallah iyisin iyi güzel götürüyorsun

Maşallah birileri büyümüş

Haftalık sadece 200 gr büyümenin bu kadar farkedeceğini ben de düşünmemiştim
Bu son haftalarda artık En rahat olduğun pozisyonda kalacaksın mecburen.
son zamanlar insanlar da bize uyum sağlamalı

Minikkuş güzel günlerde kullansın inş benim de heves var alıcam bi tane

Oo valla doğumhanede normal insanın tansiyonu oynuyor
Maşallah maşallah iyisin iyi güzel götürüyorsun

Minikkuş güzel günlerde kullansın inş benim de heves var alıcam bi tane
Beni heycanlandirmasalar , iyiyim aslinda

ikinci el bak kuzum , zaten baya ufak bir yasina kadr max kullanir

Beni heycanlandirmasalar , iyiyim aslinda

ikinci el bak kuzum , zaten baya ufak bir yasina kadr max kullanir
Bunda sıfır alırız diye tahmin ediyorum kuzum.
bebeğe alacağımız ürünlerde kocam beyi 2. Ele ikna edemiyorum
bebek arabası doona 2. El alacaktım da yine ikna edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…