2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kuzum doruk kuşumuz hala anne sütü ile beslenemiyor, safra geliyormuş. İzliyorlar şu an, inşallah en kısa zamanda yeniden beslenmeye başlayabilir
Allahım inşallah tez zmnda annesının guzel sütü şifa olur.

Bunda sıfır alırız diye tahmin ediyorum kuzum.
bebeğe alacağımız ürünlerde kocam beyi 2. Ele ikna edemiyorum
bebek arabası doona 2. El alacaktım da yine ikna edemedim
ooo en sevilen koca tarzi

Ay bugun abimin univ den kankasi burasi kuzeyde yasiyor ailesiyle , o aradi. Doona getircekmis gelirken , kizi icin kullanmislar kucukken bayadir oyle depo da duruyormus. dedim getirhemen sar sarr

ooo en sevilen koca tarzi

Ay bugun abimin univ den kankasi burasi kuzeyde yasiyor ailesiyle , o aradi. Doona getircekmis gelirken , kizi icin kullanmislar kucukken bayadir oyle depo da duruyormus. dedim getirhemen sar sarr

Dooonaaat deseydin
Böyle nasipli olan siz misiniz yoksa bebiş mi bilemedim ama, devam

Bu doğru ama bunu kontrol etmek de senin elinde pohpohcuğum
Bol bol protein yesen bir de her öğünde çorba içsen. Hem mideyi tok tutuyor hem eskilerin deyimiyle sütü kaynatıyor.
Bir de suyu eksin etmezseniz hiçbişey kalmaz.
Yalnız benim memeler artık farklı bir boyuta geçti 5 kilo kesin onlar şu an. Bu sabah tartıldım 69 kiloyum, kesin hamile kalmadan öncekinden daha zayıfım.

-Sunshine hayyal den hbr var mı? doruk inşallah iyidir
Canım İnanın ki pek keyfim yok dua edip bekliyorum, pozitif de olamıyorum bu ara çok gel gitli bir durumdayım. Oğlumu az görmeye alıştırdım kendimi, evet Allah’a şükür iyi ama hala beslenemiyor bu durum yıpratıcı. 1 hafta 10 gün içinde en geç bu sorunun çözülmesi gerekiyormuş. Dua edin bize nolur artık rutin beslenme sürecine girelim.
Dün liv hospital’a gittik bebeğin süreci ile alakalı başka bir uzman görüşü almaya. Doktor çok tatlı bir insandı, Doruk’un doktorunu duyunca ona güvenmemiz gerektiğini sürecin tamamen bebeğin sindirimi ile alakalı olduğunu ve tek yapmamız gereken sabırla beklememiz olduğunu söyledi. Tabii Doruk’un şansına küvezin ilk hafta sorunlarını atlamışız biz şükür solunumu ve kalp atışı yerinde. Sindirim sorununu da aşarsak daha rahat edeceğiz hayırlısıyla.

Çok güzelsiniz
Dediğin gibi olay suda bitiyor. Bir de bazı şeylere dikkat edersen, fırsat oldukça uyumak gibi, düzenli emzirmek gibi, hiçbişey kalmaz.
Gene de hamileliğin en rahat süreç olduğunu ısrarla savunuyorum Lohusalık zor ya. Bir de Doruk nasipse taburcu olunca 2. Lohusalık durumum var benim

O senin güzelliğin canım❤ Rabbim tez vakitte Doruk'un beslenmesinin düzene girmesini, Doruk'u kucağına alıp büyütmeni nasip etsin inşAllah

Çok cesaretlisin hope 2 sene sonra bir bebek daha mı
Hamileyken de aynı şeyi düşünüyordum şu an daha da eminim, bu doğum hikayemden sonra daha çok yani Allah isteyene 2-3 ne kadar isterse çocuk nasip etsin. Ben ancak oğluşumu büyüteceğim. Doruk iyi iyi olmasına da, süt kabul etmedi vücudu hala.
O beni çok düşündürüyor.
Hayyal canım naptın Doruk nasil ? İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin
Canım çok keyfim yoktu giremedim. Hastaneye git gel bu İstanbul trafiğinde çok yorucu. Bir de istediğimiz güzel haberleri alamayınca daha da sıkıntı veriyor insana. Kısmet diyelim… salı günü uyuyordu gittiğimizde, gene izin aldım ellerini ayaklarını sevdim ama uyanmadı. Çok huzurlu uykudaydı yavru kuşum.

hepsi nasipli yaa masallah kuzularimiza

Hayyal kuzum daha cok yeni kendini anne karninda bile saniyor olabilir Doruk’cum Eminim en kisa surede sindirim sorunuda cozulecektir Dualarimiz sizinle
İnşallah canım artık tamamen bir teslimiyet içine girdim. Oğlumu da önce Allah’a sonra doktorlarına emanet ettim.
Kesinlikle kendini anne karnında sanıyor, uyuyuşu ultrasondaki gibi hala

Allahım sağlık versin bir an önce kucağına al doya doya sev annesi İnşallah. Bir sonraki görüş ne zaman ?

Allahım sağlık versin bir an önce kucağına al doya doya sev annesi İnşallah. Bir sonraki görüş ne zaman ?
Yarın 2de canım. zaten 3-4 dakika ancak durabiliyorsun. Sanırım eskiden böyle değilmiş covid diye böyle bir düzenleme gelmiş. Bir gün daha görmeyi teklif ettik doktora kabul etmedi Neyse oğluş iyi olsun da yeter ki, uzak kalırız ne yapalım.

Neyse ki bu sefer yakın zaman vermişler canım çok mutlu oldum peki tarih veriyorlar mı çıkışla ilgili ? İnsalalh bir supriz yapar miniğin bir iki haftaya alır gelirsiniz eve

Insallah kuzum artik iyice agirlasmis hissediyorum kendimi yorgun ve bitkin biran once zaman gecsin ve hersey normale donsun istiyorum. Aksam uyumak icin yattigimda cok sukur uyudum ama her sag ya veya sola donusumde aciyla uyandim allah affetsin karnimi bi koseye koyup tek basima uyumayi ozledim karnimin uzerine yatmayi ozledim birde sabah uyandigimda sanki bir araba dayak yemisim gibi uyandim ve bu durum bu hafta cok olmaya basladi daha 7 haftam var nasil dayanicam bu duruma hic bilmiyorum sinirlerim bozulmaya basladi

Kızlar 13 temmuz da tr de perinatolog bizim bebişe baktıgında 2 hafta 5 gün ileri oldugunu genel olarak iri bi bebek oldugunu söylemişti. Sonra ben yemek yemeyi kestim (dr yemesende alır kilo demişti ama ) 1,5 kg verdim. Hollanda da ebe bunu görünce dr randevusu ayarladı ve bgn gittik, hala 2 hafta kadar ileri gibi ama normal oldugunu, endişelenecek bir durum olmadıgını, yesemde yemesemde böyle devam edeceğini söyledi.
Yani benim durumumda olan varsa (plasenta geçirgenliği yüksek) çok fazla dertlenmesin,bazı şeyler genetik sanırım
İnşallah normal dogumun cok zor olmasına sebep olmaz

Sevindim bunu okuyunda benimde öyle bebeğin kilolu olduğunu söylemişti doktor ve bu konuda baya azarlamıştı beni yediklerine dikkat et diye O günden beri bende az yemeye çalışıyorum bebek normale dönsün diye haftaya randevum var çok merak ediyorum durumları Yalnız normal doğumda bebeğin kilolu olması çok sıkıntılıymış kafam ona takıldı acaba epidural normal doğum mu olsa diye düşünüyorum çünkü bebek ne kadar büyükse o kadar can yakıyormuş

Malum

Malum iĺk gebelik olunca insan biraz ne yapacagini sasiriyor

Her şeyi oluruna bırak kuzum bebek sen iyi olda önemli olan o

Rabbim yardımcın olsun inşallah canım benim sağlıklı güzel haberleri almak nasip olsun
31 de 7 bitiyor diye biliyorum canım ben
Farklı yazıyor ya internette karışıyor
Az kaldı kuzum az azıcık sabır zaman geçiyor çok şükğr

Benimde aynı durum canım bende kendimce ekmeği yok denecek kadar çıkardım öğünlerden az ve öz yemeye çalışıyorum tatlı nerdeyse hiç yemiyorum zaten gebelik öncesi gibi cmrtsi kontrol var bakalım ne diyecek Dr bizim kafa ölçüsü ve kilosu önde

Sende nasıl mağdur oldun yavrum ya, o kadar yorum sahte mi valla anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…