- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Canım ben yeni döndüm tatilden evet normal zamanki gibi fazla yüzemiyosun ama zorlanmadım da çok. Şimdide izmire geldim 32 haftaya kadar burda kalıcam sonra ankaraya dönücem. Eğer sağlık sıkıntın yoksa doktorunda okey derse bol su içerek yine gidebilirsin :)Tatilden geldi ayaklarım, ellerim yine şiştiBen bir tatil daha istiyorum sadece yol korkutuyor, çok sıkılmıştım yolda. 29. haftadan sonra gidilir mi kızlar? Doktorum aşırı serbest git diyor bir de çok sıcak sanırım lekeden de korkuyorum. Ama tatil istiyorum ben ya
İlk günler gibi değilim şükür canım ama arada ağrısı saplanıyor tabi parol maalesef bi işe de yaramıyor boşu boşuna içmeyeyim diyorumAllah yardımcın olsun inşallah bir an önce geçer parol da ne kadar etki eder ki şu durumfa çok kötü olmuş
Sagolasin canim, biraz daha iyiyim şükür zaten bol bol su içiyordum iyice arttırdım. Bi ilaç falan içemeyince çekmesi tabi çok daha zor oluyor. Ama Allaha şükür ilk günler gibi çok fazla girmiyor artık ağrıGecmis olsun canim . Zamanlama bakimdan sikintili bir surecek . Nasil durumun peki . Onun sancisini tahmin ediyorum . Simdi ekstrasi da vardir
Bakamadım da canim mesajlara noldu bisey çıktı mı?Ben 10 kilodayım canım 33. Haftamdayım
Cnm dün akşam doğruyorum sandım bakalım enfeksiyonmu çıkcak kız şakamı yaptı:)
İnşallah canım benim
Sanırım dün benimkide döndü canım ya da gerçekten boşuna sezeryan demiyorum benim canım tatlı herhalde
özellikle son 2-3 hafta bebişin kilo alımı simdiki kadar çok olmuyor diye okudum genellikle.Kızlar 13 temmuz da tr de perinatolog bizim bebişe baktıgında 2 hafta 5 gün ileri oldugunu genel olarak iri bi bebek oldugunu söylemişti. Sonra ben yemek yemeyi kestim (dr yemesende alır kilo demişti ama) 1,5 kg verdim. Hollanda da ebe bunu görünce dr randevusu ayarladı ve bgn gittik, hala 2 hafta kadar ileri gibi ama normal oldugunu, endişelenecek bir durum olmadıgını, yesemde yemesemde böyle devam edeceğini söyledi.
Yani benim durumumda olan varsa (plasenta geçirgenliği yüksek) çok fazla dertlenmesin,bazı şeyler genetiksanırım
İnşallah normal dogumun cok zor olmasına sebep olmaz
Diloş ben de seni merak etmiştim nasıl oldun diye.İlk günler gibi değilim şükür canım ama arada ağrısı saplanıyor tabi parol maalesef bi işe de yaramıyor boşu boşuna içmeyeyim diyorum
Sagolasin canım yola cikicam bi sıkıntı olmasa bari
İnşallah bir an önce geçer ağrısı komple canımİlk günler gibi değilim şükür canım ama arada ağrısı saplanıyor tabi parol maalesef bi işe de yaramıyor boşu boşuna içmeyeyim diyorum
Sagolasin canım yola cikicam bi sıkıntı olmasa bari
Ah geçmiş olsun ya bünyen de düşüktü zaten tam zamanını bulmuşEnfeksiyon yapıyor demek ki ona da ilaç verirler geçer inşallahbu sıcaklarda bol bol su içilmeli ben Diyarbakır'da günlük 3 litre içiyordum ama enfeksiyonum yine geçmiyordu 4 litreye çıktım baya farketmisti
Amiiiiniyiyim ya ne bileyim çok çabuk modum değişiyor esim korona oldu atlattı sanırım şimdi bana geçti lohusalıkta bı koronam eksikti memnun kaldın mı nasıl? Senin durumun nasıl bebiş nasıl
Kesinleşti canım salı günü gidiyorum inşallah bileti aldımözellikle son 2-3 hafta bebişin kilo alımı simdiki kadar çok olmuyor diye okudum genellikle.
bu sekilde 2 hafta ilerilikler normal seyrine dönebiliyor farklar kapanabiliyor diye denk geldim burada.
tabi boşa kilo almayın ama yine de şimdiden strese girmeyin lütfen.
inşallah herkesin doğumu çok güzel olur
Diloş ben de seni merak etmiştim nasıl oldun diye.
yola ne zaman cıkıyorsun kesinleşti mi?
Allah razı olsun canım inşallah sen nasılsın iyi misin ?İnşallah bir an önce geçer ağrısı komple canım
İdrar yolu enfeksiyonu canım hem antibiotik tedavisi hem bu suya karıştırılıyor gece yatmadan idrarını yapmıyorsun onu verdi hemen iyi geldi normal doğumda bu iltihap çocuğa geçiyor çıkarken ondan tedavi edilmeli hoş benim sezeryan olcak ama öle sancı yaptıki doğuruyorum sandım:)Bakamadım da canim mesajlara noldu bisey çıktı mı?
ay iyi bekleme daha fazla bence de. ne olur ne olmaz.Kesinleşti canım salı günü gidiyorum inşallah bileti aldımben de ilk günkü gibi değilim ama hala ağrılarım oluyor bi de yalnızım evde sabah akşam hemen bileti aldık artık şu ağrım geçerse gideyim 35. Haftada diyordum ama beklemicem, evde yalnız kalmak daha da sıkıntılı.
Pazartesi de raporu alıcam bakalım, fitili daha dün gece anca kullanabildim erimiş cok fena sicaktan. Karnımın sertligi o kasılma aynı hala
Sorma ama korona mi bilmiyorum tabi sesim falan gitti sesim çıkmıyor şuanAh geçmiş olsun ya bünyen de düşüktü zaten tam zamanını bulmuşbol bol c vitamini tüketmeye çalış canım ben öyle atlattım
Doktora 2. Gidişimdi memnunum canım ilgileniyor doktor, hastası var ama öyle kalabalık beklemedim de hiç. Güleryüzlü ilgili bi doktor. 2 hafta önce gitmiştim şimdi pazartesi tekrar gidicem rapor almak için salı da memlekete gidicem inşallah. Biraz böbrekten sıkıntı yaşıyorum ağrılarım var ama yolda falan sıkıntı olmaz inşallah
Çok şükür dün yine ağrılarım tuttu ama artık korkmuyorum canım su içiyorum uzanıyorum .. öyle geçiyorAllah razı olsun canım inşallah sen nasılsın iyi misin ?
Bu son aylar idrar yolu enfeksiyonu falan çok görülüyor herhalde geçmiş olsun canım, biliyorum o suya karistirilani hatta bi tane kullaniliyordu sanırım. Çok sevindim ama şifa olmuş rabbim bi daha yaşatmasın bol bol kusana kadar su içmeye devamİdrar yolu enfeksiyonu canım hem antibiotik tedavisi hem bu suya karıştırılıyor gece yatmadan idrarını yapmıyorsun onu verdi hemen iyi geldi normal doğumda bu iltihap çocuğa geçiyor çıkarken ondan tedavi edilmeli hoş benim sezeryan olcak ama öle sancı yaptıki doğuruyorum sandım:)
Allah kolaylık versin insallah canimSagolasin canim, biraz daha iyiyim şükür zaten bol bol su içiyordum iyice arttırdım. Bi ilaç falan içemeyince çekmesi tabi çok daha zor oluyor. Ama Allaha şükür ilk günler gibi çok fazla girmiyor artık ağrı
1 ay kaldı işte yavrum, bir de 22 tane platin var omuriligimde düşün ne kadar agirlastigimi
Canım bu eczanede c vitamini oluyor suda eritmek için onlardan da alabilirsin sorarak, ben kışın olmuştum kış meyvelerinden kusana kadar yiyordum geçsin diye afedersin. 3 günde de toparlanmistim.Sorma ama korona mi bilmiyorum tabi sesim falan gitti sesim çıkmıyor şuandün pazar vardı gittim meyve aldım biraz vücuda vitamin girsin dedim bitki çayları falan içiyorum sürekli. Aman iyi idarelik de olsa doktorun iyi olmasına sevindim. Arabayla mi gideceksin Hatay buradan 4-5 saat var sanırım biz Adana'dan 5 saatte falan gelmiştik buraya. Benim de sürekli idrarımda kan çıkıyordu hamileyken doktor hatta taş dusuruyorsun galiba diyordu ama ağrım falan olmuyordu bir kere düşürdüm çok iyi biliyorum ağrısını Allah yardımcın olsun canım
Kasılmalar mi oluyor canım korkma çok az zamanımız kaldı aramızda bi gün var senleÇok şükür dün yine ağrılarım tuttu ama artık korkmuyorum canım su içiyorum uzanıyorum .. öyle geçiyor
Allah razı olsun canım, hiç birinize hastalık sıkıntı uğramasın amiiinnnAllah kolaylık versin insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?