2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım ben yeni döndüm tatilden evet normal zamanki gibi fazla yüzemiyosun ama zorlanmadım da çok. Şimdide izmire geldim 32 haftaya kadar burda kalıcam sonra ankaraya dönücem. Eğer sağlık sıkıntın yoksa doktorunda okey derse bol su içerek yine gidebilirsin :)

Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce geçer parol da ne kadar etki eder ki şu durumfa çok kötü olmuş
İlk günler gibi değilim şükür canım ama arada ağrısı saplanıyor tabi parol maalesef bi işe de yaramıyor boşu boşuna içmeyeyim diyorum
Sagolasin canım yola cikicam bi sıkıntı olmasa bari

Gecmis olsun canim . Zamanlama bakimdan sikintili bir surecek . Nasil durumun peki . Onun sancisini tahmin ediyorum . Simdi ekstrasi da vardir
Sagolasin canim, biraz daha iyiyim şükür zaten bol bol su içiyordum iyice arttırdım. Bi ilaç falan içemeyince çekmesi tabi çok daha zor oluyor. Ama Allaha şükür ilk günler gibi çok fazla girmiyor artık ağrı

Bakamadım da canim mesajlara noldu bisey çıktı mı?

özellikle son 2-3 hafta bebişin kilo alımı simdiki kadar çok olmuyor diye okudum genellikle.
bu sekilde 2 hafta ilerilikler normal seyrine dönebiliyor farklar kapanabiliyor diye denk geldim burada.
tabi boşa kilo almayın ama yine de şimdiden strese girmeyin lütfen.
inşallah herkesin doğumu çok güzel olur
İlk günler gibi değilim şükür canım ama arada ağrısı saplanıyor tabi parol maalesef bi işe de yaramıyor boşu boşuna içmeyeyim diyorum
Diloş ben de seni merak etmiştim nasıl oldun diye.
yola ne zaman cıkıyorsun kesinleşti mi?

İnşallah bir an önce geçer ağrısı komple canım

Ah geçmiş olsun ya bünyen de düşüktü zaten tam zamanını bulmuş bol bol c vitamini tüketmeye çalış canım ben öyle atlattım
Doktora 2. Gidişimdi memnunum canım ilgileniyor doktor, hastası var ama öyle kalabalık beklemedim de hiç. Güleryüzlü ilgili bi doktor. 2 hafta önce gitmiştim şimdi pazartesi tekrar gidicem rapor almak için salı da memlekete gidicem inşallah. Biraz böbrekten sıkıntı yaşıyorum ağrılarım var ama yolda falan sıkıntı olmaz inşallah

Kesinleşti canım salı günü gidiyorum inşallah bileti aldım ben de ilk günkü gibi değilim ama hala ağrılarım oluyor bi de yalnızım evde sabah akşam hemen bileti aldık artık şu ağrım geçerse gideyim 35. Haftada diyordum ama beklemicem, evde yalnız kalmak daha da sıkıntılı.
Pazartesi de raporu alıcam bakalım, fitili daha dün gece anca kullanabildim erimiş cok fena sicaktan. Karnımın sertligi o kasılma aynı hala

Bakamadım da canim mesajlara noldu bisey çıktı mı?
İdrar yolu enfeksiyonu canım hem antibiotik tedavisi hem bu suya karıştırılıyor gece yatmadan idrarını yapmıyorsun onu verdi hemen iyi geldi normal doğumda bu iltihap çocuğa geçiyor çıkarken ondan tedavi edilmeli hoş benim sezeryan olcak ama öle sancı yaptıki doğuruyorum sandım:)

ay iyi bekleme daha fazla bence de. ne olur ne olmaz.
iyi gelir inşallah olmadı gidince de doktora görünürsün yeniden.
zaten ağırlaştık da diloş, normalde de çok sancılı geçiyor günler.
üzerine yaşadığınız bu sıkıntılar iyice zorluyordur.
bi an önce toparlarsınız inşallah E ekim1903

Sorma ama korona mi bilmiyorum tabi sesim falan gitti sesim çıkmıyor şuan dün pazar vardı gittim meyve aldım biraz vücuda vitamin girsin dedim bitki çayları falan içiyorum sürekli. Aman iyi idarelik de olsa doktorun iyi olmasına sevindim. Arabayla mi gideceksin Hatay buradan 4-5 saat var sanırım biz Adana'dan 5 saatte falan gelmiştik buraya. Benim de sürekli idrarımda kan çıkıyordu hamileyken doktor hatta taş dusuruyorsun galiba diyordu ama ağrım falan olmuyordu bir kere düşürdüm çok iyi biliyorum ağrısını Allah yardımcın olsun canım

Bu son aylar idrar yolu enfeksiyonu falan çok görülüyor herhalde geçmiş olsun canım, biliyorum o suya karistirilani hatta bi tane kullaniliyordu sanırım. Çok sevindim ama şifa olmuş rabbim bi daha yaşatmasın bol bol kusana kadar su içmeye devam

Allah kolaylık versin insallah canim

Doktordan çıktım kızlar çok şükür bebek iyi durumda. 1750 olmuş. Gelişimi haftasıyla uyumlu sorun yok dedi. Kasık ağrılarımdan bahsettim idrarda yanma, kaşıntı var mı dedi bende olmadıgını söyleyince doğal artık kasık ağrıları hissetmen dedi. Bebek poposunu aşağıya vermiş duruyor daha yeri bol dönüp duruyor sanırım. 3 haftada sonraya çağırdı artık. Tansiyonumu düzenli takip etmemi istedii dikkatli ol bu aralar yükselmeler vs başlar takipte kal dedi. Bizde durumlar böylee teyzeleri. Hepimizin bebişi sağlığıyla sıhhatiyle gelsin inşallah

Bende sedef hastalığı var birde 2 senedir vücudumda vs çıkmıyordu kendi kendime tedaviler uygulamıştım. Şimdi bağısıklıgım düştüğü için ufak ufak çıkmaya başladı. Doktora söylediim bağışıklıgını c vitamini ile güçlendirelim dedi suya katılam tozlarda olur meyvelerde olur ikisinde de destek al dedi

1 ay kaldı işte yavrum, bir de 22 tane platin var omuriligimde düşün ne kadar agirlastigimi 1 haftada da 1 kiloya yakın almışım nasıl oldu da anlamadım sanki o kilolar bindikce sırtım daha da ağırlaşıyor. Ekstradan kilolu da hamile kalinca. Doktor o yüzden çok kilo almamami sırt ağrısı olacağını söylemişti anlıyorum şimdi. Ama bu kadar olumsuzluğa iyi bile geldim diyorum 30. Haftaya kadar at koşturuyordum şükür, artık şöyle anamın koltuğuna yayılıp dinlenme vakti
Canım bu eczanede c vitamini oluyor suda eritmek için onlardan da alabilirsin sorarak, ben kışın olmuştum kış meyvelerinden kusana kadar yiyordum geçsin diye afedersin. 3 günde de toparlanmistim.
Canım ben Hataylı değilim orda da tayinciydik şimdi Diyarbakıra çıktı tayin buraya geldik. Normalde Manisalıyız oraya gidicem uçakla. Önce İzmire ordan da 3 saat manisa ilçeye.
Bende de idrarda kan çıktı yavrum ya kum ya taş dediler, ilaçta vermedi bol su parol dedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…