2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kasılmalar mi oluyor canım korkma çok az zamanımız kaldı aramızda bi gün var senle
Canım kasılmanij ne olduğunu yeni öğrendim ben toplanıyor sanıyordum sanırım o kasılma oluyormus . Dün kasıklarıma bir ağrı saplantı yuruyemedim yine birde gece çıkacak zannettim çocuk afedersin ama cidden aşağıda komple hissettim artık gülüyorum durumuma bakalım cumartesi randevu var . Vajinal ultrason yoaarsa yine kaç gün ağrıyla dönerim

Ben de çok korkuyorum. Keşke sezeryan seçme şansım olsa, normal dogumda epidurali bile talep edemiyormuşum, onlar karar veriyormuş anne adayı yorgun düştüğünü ve dayanılmayacak gibi oldugunu düşünürlerse
İnşallah hepimizizn sağlıkla kolay dogumu olur, bi avazda fırt diye çıkar

Canımm içimi rahatlattın sagol
İnşallah kuzum hepimiz saglıkla kolaylıkla dogurup bebişlerimiİ alalım kucagımıza

Kuzum maşallah Sedef hastalığı harici her şey yolunda
böyle de devam eder inşallah. C vitamini de faydalı olur umarım
Aman kuzum dikkatli ol.
Gerçekten çok güzel geldin bu haftalara 22 platin etkisini tahmin edemem
Bizim kilo alma hızımız artıyor galiba artık

Ama takma kafana şimdiler hiç:)
Çok güzel söyledin şimdi annenin yanında dinlen bol bol
Canımm içimi rahatlattın sagol
İnşallah kuzum hepimiz saglıkla kolaylıkla dogurup bebişlerimiİ alalım kucagımıza
ah amin

Bakalım eczane uzak biraz halim de yok hix bakalim geçmezse alırız olmadı canım teşekkür ederim amaan ben Hatay li saniyorim seni hayırlı yolculuklar şimdiden inşallah rahat bir şekilde gidersin.
Hamilelikte ilaç kullanılamıyor evet inşallah bir an önce atlatırsın ya

Bende tam çözemiyorum bebek kendini kaburgamın altında topluyor kendini kasıyor gibi oluyor.
Bir de büyüdüler ya iyice agirlastilarda normal diye düşünüyorum canim o ağırlıkla aşağı doğru baskı uygulasa onu hissediyorsundur. Çünkü benimkinin hareketler artık tekme şeklinde değil ordan oraya sertleşme şeklinde olmaya başladı
Bazen bende hissediyorum aşağıya doğru baskı yaptığını

Şifa olsun canım inşallah.
Yok değilim ordan oraya geziyorum sürekli sagolasin canım inşallah sıkıntısız bitiririm yolculuğu ağrı falan tutmasında iyice sıkıntı basıyor beni zaten uçakta

Neden seçim şansın yok peki ben var diye biliyorum da Şahsen ben hep yorgunum, direk en kolayına alsınlar beni
Aminn inşallah hepimiz için tam zamanında kolay ve mutlu bir doğum olur, bebişlerde sağlıkla dünyaya gelir.

Bak benim takvimde kan hacmi arttığı için ağırlıkta artacak diyor, mübarek herseyin ağırlığını çekiyoruz
Aynen gideyim dinleneyim az kaldı zaten artık

Şifa olsun canım inşallah.
Yok değilim ordan oraya geziyorum sürekli sagolasin canım inşallah sıkıntısız bitiririm yolculuğu ağrı falan tutmasında iyice sıkıntı basıyor beni zaten uçakta
İnşallah canım sağol
Ah bizde öyleyiz Diyarbakır'da 2 yılımız kaldı öyle hesapladik bir an önce batıya gidelim böyle ailelerden uzak çok zor oluyor burada herşeyi tek başımıza yasadik iyice zorlanıyoruz artık
İnşallah tutmaz ya uçağı hiç sevmiyorum bende hele tek hiç binemiyorum soğuk soğuk ter basıyor bayılacak gibi oluyorum

Bak benim takvimde kan hacmi arttığı için ağırlıkta artacak diyor, mübarek herseyin ağırlığını çekiyoruz
Aynen gideyim dinleneyim az kaldı zaten artık
ay allahım haftaya neler yaşayacağım kim bilir o zaman.
allahım hepimizin süreçlerinin devamını kolaylaştırsın inşallah . hani en azından diyorum
tadını çıkar tadını

Evet tekme yerine hareketi hissediyorum bende daha çok

Ben yatmayı hiç sevmiyorum nefesim daralıyo dediğin gibi kalktığımda her yerim ağrıyo koltukta geriye doğru oturmak en rahatı bazı kadınlar 41e kadar nasıl dayanıyo ya ama en güzel his doğumdan sonra karnın boş kucağında bebekle yürümek :) o hafiflik için 1 ay daha sabır

Geçmiş olsun kuzum iyi gelir inşallah bebişte iyiymiş çok şükür

Diloşum benimde lise arkadaşım senin gibiydi skolyozdan ameliyat olmuştu 20 platinle geçti hamileliği şimdi minnoşumuz 4 yaşında çokta güzel geçti doğumu darısı sana

Ah bilsem gerekli görülürse ancak yapılır dedi, dogumu uzatan bişey ve riskli dedi. Herşeyin dogalını tercih ediyorlar ve masrafsızını tabi :) Hollanda sağlık sistemi türkiye ye göre çok farklı, parasını vereyim desende değişmeyen şeyler vR

Evde doğumu da çok tercih edenler varmış Hollanda’da en çok bu kısmına şaşırdım. Sistem bize göre çok farklıymış, kardeşim de orada yaşıyor ve çok kızıyor
Allah kolaylık versin size

aa nasil yaa ben daha dun doktorumla
konustum , normal yaparsam epidural alabilirsin dedi. hatta benm arkadas dogururken kac kere gelip sordular istiyormusun epidural diye.

Tamm buradada normal doguma zorluyorlar ama epidural veriyorlar. sasirdim dogrusu . Sende numaradan artik dayanamiyorum cok yoruldum fln ayagina yaticaksin kuzum yapicak bisi yok

Evet bitane cnm zaten bütün gece tuvalete gitmiyim diye debelendindim durdum

Her gün magnezyum alıyorum ama biraz önce bacağıma bir kramp girdi oyyy hep 5 saniyede geçerdi, geçmedi, ay çok korktum. Magnezyum alanlar kramp giriyor mu size? Değiştirsem mi ilacı
Kızlar aranızda testi beyaz cizgi cıkan varmı ? İlk 5 dk dolmadan cıktı

Eklentiler

• 69F8282F-4149-4659-858C-45275A29E53A.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…