- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.480
- 548
Canım kasılmanij ne olduğunu yeni öğrendim ben toplanıyor sanıyordum sanırım o kasılma oluyormus . Dün kasıklarıma bir ağrı saplantı yuruyemedim yine birde gece çıkacak zannettim çocuk afedersin ama cidden aşağıda komple hissettimKasılmalar mi oluyor canım korkma çok az zamanımız kaldı aramızda bi gün var senle
Ben de çok korkuyorum. Keşke sezeryan seçme şansım olsa, normal dogumda epidurali bile talep edemiyormuşum, onlar karar veriyormuş anne adayı yorgun düştüğünü ve dayanılmayacak gibi oldugunu düşünürlerseSevindim bunu okuyunda benimde öyle bebeğin kilolu olduğunu söylemişti doktor ve bu konuda baya azarlamıştı beni yediklerine dikkat et diyeO günden beri bende az yemeye çalışıyorum bebek normale dönsün diye haftaya randevum var çok merak ediyorum durumları Yalnız normal doğumda bebeğin kilolu olması çok sıkıntılıymış kafam ona takıldı acaba epidural normal doğum mu olsa diye düşünüyorum çünkü bebek ne kadar büyükse o kadar can yakıyormuş
Canımm içimi rahatlattın sagolözellikle son 2-3 hafta bebişin kilo alımı simdiki kadar çok olmuyor diye okudum genellikle.
bu sekilde 2 hafta ilerilikler normal seyrine dönebiliyor farklar kapanabiliyor diye denk geldim burada.
tabi boşa kilo almayın ama yine de şimdiden strese girmeyin lütfen.
inşallah herkesin doğumu çok güzel olur
Diloş ben de seni merak etmiştim nasıl oldun diye.
yola ne zaman cıkıyorsun kesinleşti mi?
Kuzum maşallah Sedef hastalığı harici her şey yolundaDoktordan çıktım kızlar çok şükür bebek iyi durumda. 1750 olmuş. Gelişimi haftasıyla uyumlu sorun yok dedi. Kasık ağrılarımdan bahsettim idrarda yanma, kaşıntı var mı dedi bende olmadıgını söyleyince doğal artık kasık ağrıları hissetmen dedi. Bebek poposunu aşağıya vermiş duruyor daha yeri bol dönüp duruyor sanırım. 3 haftada sonraya çağırdı artık. Tansiyonumu düzenli takip etmemi istedii dikkatli ol bu aralar yükselmeler vs başlar takipte kal dedi. Bizde durumlar böylee teyzeleri. Hepimizin bebişi sağlığıyla sıhhatiyle gelsin inşallah
Aman kuzum dikkatli ol.1 ay kaldı işte yavrum, bir de 22 tane platin var omuriligimde düşün ne kadar agirlastigimi1 haftada da 1 kiloya yakın almışım nasıl oldu da anlamadım sanki o kilolar bindikce sırtım daha da ağırlaşıyor. Ekstradan kilolu da hamile kalinca. Doktor o yüzden çok kilo almamami sırt ağrısı olacağını söylemişti anlıyorum şimdi. Ama bu kadar olumsuzluğa iyi bile geldim diyorum 30. Haftaya kadar at koşturuyordum şükür, artık şöyle anamın koltuğuna yayılıp dinlenme vakti
ah aminCanımm içimi rahatlattın sagol
İnşallah kuzum hepimiz saglıkla kolaylıkla dogurup bebişlerimiİ alalım kucagımıza
Bakalım eczane uzak biraz halim de yok hix bakalim geçmezse alırız olmadı canım teşekkür ederim1 ay kaldı işte yavrum, bir de 22 tane platin var omuriligimde düşün ne kadar agirlastigimi1 haftada da 1 kiloya yakın almışım nasıl oldu da anlamadım sanki o kilolar bindikce sırtım daha da ağırlaşıyor. Ekstradan kilolu da hamile kalinca. Doktor o yüzden çok kilo almamami sırt ağrısı olacağını söylemişti anlıyorum şimdi. Ama bu kadar olumsuzluğa iyi bile geldim diyorum 30. Haftaya kadar at koşturuyordum şükür, artık şöyle anamın koltuğuna yayılıp dinlenme vakti
Canım bu eczanede c vitamini oluyor suda eritmek için onlardan da alabilirsin sorarak, ben kışın olmuştum kış meyvelerinden kusana kadar yiyordum geçsin diye afedersin. 3 günde de toparlanmistim.
Canım ben Hataylı değilim orda da tayinciydik şimdi Diyarbakıra çıktı tayin buraya geldik. Normalde Manisalıyız oraya gidicem uçakla. Önce İzmire ordan da 3 saat manisa ilçeye.
Bende de idrarda kan çıktı yavrum ya kum ya taş dediler, ilaçta vermedi bol su parol dedi sadece
Bende tam çözemiyorum bebek kendini kaburgamın altında topluyor kendini kasıyor gibi oluyor.Canım kasılmanij ne olduğunu yeni öğrendim ben toplanıyor sanıyordum sanırım o kasılma oluyormus . Dün kasıklarıma bir ağrı saplantı yuruyemedim yine birde gece çıkacak zannettim çocuk afedersin ama cidden aşağıda komple hissettimartık gülüyorum durumuma bakalım cumartesi randevu var . Vajinal ultrason yoaarsa yine kaç gün ağrıyla dönerim
Şifa olsun canım inşallah.Bakalım eczane uzak biraz halim de yok hix bakalim geçmezse alırız olmadı canım teşekkür ederimamaan ben Hatay li saniyorim seni hayırlı yolculuklar şimdiden inşallah rahat bir şekilde gidersin.
Hamilelikte ilaç kullanılamıyor evet inşallah bir an önce atlatırsın ya
Neden seçim şansın yok peki ben var diye biliyorum daBen de çok korkuyorum. Keşke sezeryan seçme şansım olsa, normal dogumda epidurali bile talep edemiyormuşum, onlar karar veriyormuş anne adayı yorgun düştüğünü ve dayanılmayacak gibi oldugunu düşünürlerse
İnşallah hepimizizn sağlıkla kolay dogumu olur, bi avazda fırt diye çıkar
Bak benim takvimde kan hacmi arttığı için ağırlıkta artacak diyor, mübarek herseyin ağırlığını çekiyoruzKuzum maşallah Sedef hastalığı harici her şey yolunda
böyle de devam eder inşallah. C vitamini de faydalı olur umarım
Aman kuzum dikkatli ol.
Gerçekten çok güzel geldin bu haftalara 22 platin etkisini tahmin edemem
Bizim kilo alma hızımız artıyor galiba artık
Ama takma kafana şimdiler hiç:)
Çok güzel söyledinşimdi annenin yanında dinlen bol bol
ah amin
İnşallah canım sağolŞifa olsun canım inşallah.
Yok değilim ordan oraya geziyorum süreklisagolasin canım inşallah sıkıntısız bitiririm yolculuğu ağrı falan tutmasında iyice sıkıntı basıyor beni zaten uçakta
ay allahım haftaya neler yaşayacağım kim bilir o zaman.Bak benim takvimde kan hacmi arttığı için ağırlıkta artacak diyor, mübarek herseyin ağırlığını çekiyoruz
Aynen gideyim dinleneyim az kaldı zaten artık
Evet tekme yerine hareketi hissediyorum bende daha çokBende tam çözemiyorum bebek kendini kaburgamın altında topluyor kendini kasıyor gibi oluyor.
Bir de büyüdüler ya iyice agirlastilarda normal diye düşünüyorum canim o ağırlıkla aşağı doğru baskı uygulasa onu hissediyorsundur. Çünkü benimkinin hareketler artık tekme şeklinde değil ordan oraya sertleşme şeklinde olmaya başladı
Bazen bende hissediyorum aşağıya doğru baskı yaptığını
Ben yatmayı hiç sevmiyorum nefesim daralıyo dediğin gibi kalktığımda her yerim ağrıyo koltukta geriye doğru oturmak en rahatı bazı kadınlar 41e kadar nasıl dayanıyo ya ama en güzel his doğumdan sonra karnın boş kucağında bebekle yürümek :) o hafiflik için 1 ay daha sabırInsallah kuzum artik iyice agirlasmis hissediyorum kendimi yorgun ve bitkin biran once zaman gecsin ve hersey normale donsun istiyorum. Aksam uyumak icin yattigimda cok sukur uyudum ama her sag ya veya sola donusumde aciyla uyandim allah affetsin karnimi bi koseye koyup tek basima uyumayi ozledim karnimin uzerine yatmayi ozledim birde sabah uyandigimda sanki bir araba dayak yemisim gibi uyandim ve bu durum bu hafta cok olmaya basladi daha 7 haftam var nasil dayanicam bu duruma hic bilmiyorum sinirlerim bozulmaya basladi
Geçmiş olsun kuzum iyi gelir inşallah bebişte iyiymiş çok şükürBende sedef hastalığı var birde 2 senedir vücudumda vs çıkmıyordu kendi kendime tedaviler uygulamıştım. Şimdi bağısıklıgım düştüğü için ufak ufak çıkmaya başladı. Doktora söylediim bağışıklıgını c vitamini ile güçlendirelim dedi suya katılam tozlarda olur meyvelerde olur ikisinde de destek al dedi
Diloşum benimde lise arkadaşım senin gibiydi skolyozdan ameliyat olmuştu 20 platinle geçti hamileliği şimdi minnoşumuz 4 yaşında çokta güzel geçti doğumu darısı sana1 ay kaldı işte yavrum, bir de 22 tane platin var omuriligimde düşün ne kadar agirlastigimi1 haftada da 1 kiloya yakın almışım nasıl oldu da anlamadım sanki o kilolar bindikce sırtım daha da ağırlaşıyor. Ekstradan kilolu da hamile kalinca. Doktor o yüzden çok kilo almamami sırt ağrısı olacağını söylemişti anlıyorum şimdi. Ama bu kadar olumsuzluğa iyi bile geldim diyorum 30. Haftaya kadar at koşturuyordum şükür, artık şöyle anamın koltuğuna yayılıp dinlenme vakti
Canım bu eczanede c vitamini oluyor suda eritmek için onlardan da alabilirsin sorarak, ben kışın olmuştum kış meyvelerinden kusana kadar yiyordum geçsin diye afedersin. 3 günde de toparlanmistim.
Canım ben Hataylı değilim orda da tayinciydik şimdi Diyarbakıra çıktı tayin buraya geldik. Normalde Manisalıyız oraya gidicem uçakla. Önce İzmire ordan da 3 saat manisa ilçeye.
Bende de idrarda kan çıktı yavrum ya kum ya taş dediler, ilaçta vermedi bol su parol dedi sadece
Ah bilsemNeden seçim şansın yok peki ben var diye biliyorum daŞahsen ben hep yorgunum, direk en kolayına alsınlar beni
Aminn inşallah hepimiz için tam zamanında kolay ve mutlu bir doğum olur, bebişlerde sağlıkla dünyaya gelir.
Evde doğumu da çok tercih edenler varmış Hollanda’daAh bilsemgerekli görülürse ancak yapılır dedi, dogumu uzatan bişey ve riskli dedi. Herşeyin dogalını tercih ediyorlar ve masrafsızını tabi :) Hollanda sağlık sistemi türkiye ye göre çok farklı, parasını vereyim desende değişmeyen şeyler vR
aa nasil yaaBen de çok korkuyorum. Keşke sezeryan seçme şansım olsa, normal dogumda epidurali bile talep edemiyormuşum, onlar karar veriyormuş anne adayı yorgun düştüğünü ve dayanılmayacak gibi oldugunu düşünürlerse
İnşallah hepimizizn sağlıkla kolay dogumu olur, bi avazda fırt diye çıkar
Evet bitane cnm zaten bütün gece tuvalete gitmiyim diye debelendindim durdumBu son aylar idrar yolu enfeksiyonu falan çok görülüyor herhalde geçmiş olsun canım, biliyorum o suya karistirilani hatta bi tane kullaniliyordu sanırım. Çok sevindim ama şifa olmuş rabbim bi daha yaşatmasın bol bol kusana kadar su içmeye devam
Kızlar aranızda testi beyaz cizgi cıkan varmı ? İlk 5 dk dolmadan cıktıHer gün magnezyum alıyorum ama biraz önce bacağıma bir kramp girdi oyyyhep 5 saniyede geçerdi, geçmedi, ay çok korktum. Magnezyum alanlar kramp giriyor mu size? Değiştirsem mi ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?