2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun bol bol dinlenirsin

Sabir tasi olsa catlardi yat yatamiyor insan yuru yuruyemiyorum topuklarim agriyor agirliktan egilip kalkmayi zaten konusmuyorum 4 yasinda bir afacanin arkasindan butun gun oyuncak topluyorum zavali ben aksam olunca yemek bulasik ahhh ahh cocuksuz hamisler size sesleniyorum rahatmisiniz acaba

Yıkılmadım ama ayakta da değilim

Hadi hayırlı olsun
Su konusuyla alakalı pek bilgim yok

bnm dr daha ıyı olabılırdi dedi ama yeterli şimdilk dedi haftaya gidicem bakalım bu saatten snrada yenılemiyormuş öyle yazıyorlar.

kızlar bnde bgn baya temizlik yaptım.karnım kasıldı korkttm yatıyorum.. sakın bnm gbi gaza gelmeyin hergun süpürüp siliyorum ama yavas yavas dinlene dinlene bgn tam heyacana geldım pişman oldum
Ya bak sana çok kızıyorum. Az sabır vaktini bekleyecek bebeyi niye acele ettiriyorsun
Anlıyorum seni de kendimi az iyi hisseder gibi olsam makineye çamaşırı kendim atmaya kalkıyorum (düşün o kadarcık eğiliyorum) sonra bi sancı, bi akıntı artışı hemen yatıyorum

kızlar bnde bgn baya temizlik yaptım.karnım kasıldı korkttm yatıyorum.. sakın bnm gbi gaza gelmeyin hergun süpürüp siliyorum ama yavas yavas dinlene dinlene bgn tam heyacana geldım pişman oldum
Yapma nolur. Bırak dağınık kalsın valla ben tam o moddayım artık

Aynen. Az değil ama daha dolu olabilirdi dedi. Belki birkaç hafta sonra azalabilir dedi. Kontrol edicez bakalım
cumartesi bakalım ne dicek,yinede bol su soda içmeye çalısıyorum.

ahhh walla daha cantamı yapmadım nedense gözümde büyüyor ama bgn temizlik olayı bnı korkuttu.haftaları gecince rahatlama başlıyor insan ama yok tamam 2hafta daha ınşallah ondan snr sanırm bn eski halime dönerim
Yapma nolur. Bırak dağınık kalsın valla ben tam o moddayım artık
sancıdan snr gıkım cıkmıyor suan

Kesinlikle şikayet ediyor gibi görünmeyeyim burda yazıyorum çünkü dönüt alınca insan kendini iyi hissediyor normalmiş diyor
Bizim kardeş kıskançlığımız da başlamış parmak emme belirtisi gösteriyor onunla uğraşıyorum daha ziyade :/

Ben de yarın rapor alıyorum inşallahhh 2 senelik ara veriyorum nasipse okula

ay ben gecen rimel surene kadr kollarim da derman kalmadi. ayakta makyaj bile yapamadim

Oh süper canım dinlen evinde rahat kafayla bebişin eşyalarını ihtiyaçlarını hazırlarsın

Çok zor kolaylıklar diliyorum Benim mide yanmalarım feci halde hala hiçbirşey fayda etmiyor uzanmak istiyorum kuyruk sokumum batıyor oturunca çünkü uzanınca midem ağzıma geliyor

Çanta yapılır
ben kendime kıyafet koydum sadece yarın yanıma alıcam yine
Aynen 2 hafta geçsin bi dur
Ooo süpersin

Aynısını diyorum başından beri öldüm bittim, epidural istiyorum lütfen diye başlayacam ben
Bende senin dediğin gibi sanıyodum, hastanede dogum istiyorum ve epiduralli olsun diyince, bana bunları söyledi yok şuan karar verilemez, isteğe baglı değil vs

ay allahim ya bu da sacma bir sistemmis.
Neyse sen youtube dan uc bes sanci videosu izle ona gore rol yap

Benim kız son 2 saatki performansını devam ettirirse sezeryanda kesmelerine gerek kalmadan kendi yırtıcak beni sanırım böyle bir acı taş gibi olmak yok ama aşağıda değil bu his yer mi değiştiriyor benim içimden bir şeyler mi koparıyor çözemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…