2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Memorial hangi sube acaba memnun kaldiniz mi

Kizlar kilo durumunuz nasil benim gibi 20 kilo alan var mi 30. Haftadan sonra kac kilo daha alinir acaba
28+3 17kg

senin , Birbasak ve -Sunshine nin bebekleri cok yaramaz vallahi , dogunca birer nazik saplak hakediyorlar popolarina

Aynen cnm yarın sabah yapıcam bakalım
Benim doğumkontrol hapını bıraktığım ay bundan almıştım dedim bi yapayım böyle çıktı dedim hamileyim ablamlar olmaz beyaz çizgi anlamsız dedi hastanede yaptırdım çıkmadı ertesi ay hemen pembe çizgi çıktı bide düşün adetime 10 gün vardı. Sen al yap ama bu markayı alma

Hımmm dgrudur cnmmm bakalımmm. Yarın belli olur hersey

Hep beraber deliririz 2 sene iki cocukla loresimacim hakkimizda hayirlisini diliyorum

Kizlar 31+1 doktor bugun bir sey demedi . Sadece kilosu malum benim yuksek onunda 1. 800 mus kilolu dogacak bicirik. Baska bir durum suan koyde oldugum icin söğüt biti diye ne idüğü belirsiz seyin bana olan savasi ve kazanmasi. Oyle pis kasindiriyor ki farkli bir sey de mi var acaba diyorum. Dermatoloji gorsun dedi. Seker zaten 1. Saat sinirda idi. Onun icin de dahiliyeci gorsun dedi . Oyle genel durum sorun yok. 15 gun sonra gelirsin dedi. Niye erken çağırabilir ki ... yani 33. Haftada

Çok zor kolaylıklar diliyorum Benim mide yanmalarım feci halde hala hiçbirşey fayda etmiyor uzanmak istiyorum kuyruk sokumum batıyor oturunca çünkü uzanınca midem ağzıma geliyor
Hamileligin en berbat yani sanirim bu mide yanmasi ve reflu... Bi ara oturup aglamistim sirf buyuzden

Ben geçen hafta gittim 30+2 de 2 hafta sonra gel dedi ,bundan sonra iki haftada bir görüşeceğiz demişti doktorum

Kilosu cok iyimis masallah bende 32 de gidicem en son gittigimde 1442gm di insallah kilo almistir nedense hic almayacak 2bucuk kilo dogacak saniyorum umarim yanilirim

Her doktorun kilolu olayı farklı canım. Bence çok kilolu doğmaz merak etme benim 30+1 de 2.000 ydi

Vallahi ben çocukla dusunemiyorum Nehircim ben rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…