Kizlar 31+1 doktor bugun bir sey demedi . Sadece kilosu malum benim yuksek onunda 1. 800 mus kilolu dogacak bicirik. Baska bir durum suan koyde oldugum icin söğüt biti diye ne idüğü belirsiz seyin bana olan savasi ve kazanmasi. Oyle pis kasindiriyor ki farkli bir sey de mi var acaba diyorum. Dermatoloji gorsun dedi. Seker zaten 1. Saat sinirda idi. Onun icin de dahiliyeci gorsun dedi . Oyle genel durum sorun yok. 15 gun sonra gelirsin dedi. Niye erken çağırabilir ki ... yani 33. Haftada
Bir cogu biizim kadar kilo aliyor ama yazmak istemiyor merak etme boyle hizli alanlar cok hizli veriyor.ben ilk hamileligimde 15.gun 15kg gitmisti cogu odem su bu kilonun
Ben yedim de olabilir de normal hayatimda yerim yine ama hareketim fazla oldugu icin yedigimi eritirim. Ilk defa gordugum icin de sasiriyorum . Ama kabulleniyorum . Niye gizleyim . CNim sıkılıyor ama yapacak bir sey yok
Benim kız son 2 saatki performansını devam ettirirse sezeryanda kesmelerine gerek kalmadan kendi yırtıcak beni sanırım böyle bir acı taş gibi olmak yok ama aşağıda değil bu his yer mi değiştiriyor benim içimden bir şeyler mi koparıyor çözemiyorum
Kizlar 31+1 doktor bugun bir sey demedi . Sadece kilosu malum benim yuksek onunda 1. 800 mus kilolu dogacak bicirik. Baska bir durum suan koyde oldugum icin söğüt biti diye ne idüğü belirsiz seyin bana olan savasi ve kazanmasi. Oyle pis kasindiriyor ki farkli bir sey de mi var acaba diyorum. Dermatoloji gorsun dedi. Seker zaten 1. Saat sinirda idi. Onun icin de dahiliyeci gorsun dedi . Oyle genel durum sorun yok. 15 gun sonra gelirsin dedi. Niye erken çağırabilir ki ... yani 33. Haftada
Ben yedim de olabilir de normal hayatimda yerim yine ama hareketim fazla oldugu icin yedigimi eritirim. Ilk defa gordugum icin de sasiriyorum . Ama kabulleniyorum . Niye gizleyim . CNim sıkılıyor ama yapacak bir sey yok
Kilosu cok iyimis masallah bende 32 de gidicem en son gittigimde 1442gm di insallah kilo almistir nedense hic almayacak 2bucuk kilo dogacak saniyorum umarim yanilirim
Kizlar ben 27 de muayeneye gittim 32.hafta raporu almaya gitcem 10 eylulde.sonra kendi doktoruma 36.haftada gitsem cok mu ara vermis oluyorum.normalde 4 haftada 1 di kontrillerimiz.ama 15 gunleri gorunce sorayim dedim
Eveeettt merhaba güzel anne adayları. An itibariyle izne ayrılmış bulunmaktayım çok şükür. Darısı diğer çalışan annelerimize inşallah. Bugün kontrolde amniyon sıvısı sınırda çıktı benzer durumlar yaşayana oldu mu acaba
Gözün aydın bol istirahatleroğlumda 28.haftada benimde suyum azalmış ama bol bol su içerek 38.haftaya kadar normale dönmüştü bide havuç suyu yada elma suyumu içtim çok hatirlayamiyirum çünkü 7 sene oldu ama faydasını görmüştüm. Bi sıkıntı olmadı çok şükür sadece haftada bi kontrole gidiyordum
Yarın doktor kontrolümüz var
Niyet ettim bu sefer hastaneye yatmadan eve geri dönmeye
Geçen haftadan beri çeşit çeşit sancılar kasılmalar ve aşağı Farklı baskılar hissettim.
Sorunsuzca eve dönebilirsem Bebek 2 hafta daha dayanır düşüncesine iyice ikna olabilirim
Nstde kasılmam çıkmasın diye yanımda yastığımla gitme fikri çık aklımdan
Kizlar ben 27 de muayeneye gittim 32.hafta raporu almaya gitcem 10 eylulde.sonra kendi doktoruma 36.haftada gitsem cok mu ara vermis oluyorum.normalde 4 haftada 1 di kontrillerimiz.ama 15 gunleri gorunce sorayim dedim
Geçen haftadan beri çeşit çeşit sancılar kasılmalar ve aşağı Farklı baskılar hissettim.
Sorunsuzca eve dönebilirsem Bebek 2 hafta daha dayanır düşüncesine iyice ikna olabilirim
38 imkansız 36 beeeelkş ama zor
Kendimin farkındayım tüm belirtilerim sıkıntılarım 4 hafta önden gidiyor
Ömrüm boyunca Belalı bir kabızdım, feci ishale döndüm zaten
Eveeettt merhaba güzel anne adayları. An itibariyle izne ayrılmış bulunmaktayım çok şükür. Darısı diğer çalışan annelerimize inşallah. Bugün kontrolde amniyon sıvısı sınırda çıktı benzer durumlar yaşayana oldu mu acaba
Benimki üst sınırda çıkmıştı canım, şekerden şüphelendiler. Azıcık şekeri kestim (ama azıcık) çok şükür geçti.
Ohh iyi dinlenmeler izninde hayırlı olsun
Sabir tasi olsa catlardi yat yatamiyor insan yuru yuruyemiyorum topuklarim agriyor agirliktan egilip kalkmayi zaten konusmuyorum 4 yasinda bir afacanin arkasindan butun gun oyuncak topluyorum zavali ben aksam olunca yemek bulasik ahhh ahh cocuksuz hamisler size sesleniyorum rahatmisiniz acaba
Ben 2. ye hamile olanlara aşırı saygı duyuyorum. Arkadaş aylarca yemek pişiremedim, yattığım yerden kalkamıyorum, siz nasıl diğerine bakıyosunuz valla maşallah assslaaa büyük konuşmuyorum ama Allah isteyene versin
38 imkansız 36 beeeelkş ama zor
Kendimin farkındayım tüm belirtilerim sıkıntılarım 4 hafta önden gidiyor
Ömrüm boyunca Belalı bir kabızdım, feci ishale döndüm zaten
Benim uyumam imkansız ya bebek sanki zincire vurulmuş gibi çırpınmaya başlıyor