2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun kuzum iyi gelir inşallah bebişte iyiymiş çok şükür

İnşallah kuzuum

Artık 2-3 haftalara düşmesi doğal canım çağırmalarının ben 30 dayım şuanda beni 33 için çağırdı

Bir cogu biizim kadar kilo aliyor ama yazmak istemiyor merak etme boyle hizli alanlar cok hizli veriyor.ben ilk hamileligimde 15.gun 15kg gitmisti cogu odem su bu kilonun
Ben yedim de olabilir de normal hayatimda yerim yine ama hareketim fazla oldugu icin yedigimi eritirim. Ilk defa gordugum icin de sasiriyorum . Ama kabulleniyorum . Niye gizleyim . CNim sıkılıyor ama yapacak bir sey yok

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yedim durmadı içtim durmadı. yattım, durdu sandım. Üzerine yatmışım herhalde tekrar başladı saatlerdir gözünü kırpamadı
senin , @Birbasak ve -Sunshine nin bebekleri cok yaramaz vallahi , dogunca birer nazik saplak hakediyorlar popolarina
Sabahtan beri neler çektiğimi bi ben bi Allah bilir
İz yapa yapa ısıracağım ne nazik şaplağı
Artık 2 haftada bir olması normal ya
Erken benimki gibi haftada 1 çağırıyor

Ben yedim de olabilir de normal hayatimda yerim yine ama hareketim fazla oldugu icin yedigimi eritirim. Ilk defa gordugum icin de sasiriyorum . Ama kabulleniyorum . Niye gizleyim . CNim sıkılıyor ama yapacak bir sey yok
Normalde bu yemege 20kg almazsin hamilelik doneminde boyle oluyor ama hizlica veriliyor merak etme

Kilosu cok iyimis masallah bende 32 de gidicem en son gittigimde 1442gm di insallah kilo almistir nedense hic almayacak 2bucuk kilo dogacak saniyorum umarim yanilirim
27 de mi ne gittim 1200du iste 1 ayda 600 gr artmis . Bu ay daha fazla artar gibi

Kizlar ben 27 de muayeneye gittim 32.hafta raporu almaya gitcem 10 eylulde.sonra kendi doktoruma 36.haftada gitsem cok mu ara vermis oluyorum.normalde 4 haftada 1 di kontrillerimiz.ama 15 gunleri gorunce sorayim dedim

Gözün aydın bol istirahatleroğlumda 28.haftada benimde suyum azalmış ama bol bol su içerek 38.haftaya kadar normale dönmüştü bide havuç suyu yada elma suyumu içtim çok hatirlayamiyirum çünkü 7 sene oldu ama faydasını görmüştüm. Bi sıkıntı olmadı çok şükür sadece haftada bi kontrole gidiyordum

Yarın doktor kontrolümüz var
Niyet ettim bu sefer hastaneye yatmadan eve geri dönmeye
Geçen haftadan beri çeşit çeşit sancılar kasılmalar ve aşağı Farklı baskılar hissettim.
Sorunsuzca eve dönebilirsem Bebek 2 hafta daha dayanır düşüncesine iyice ikna olabilirim

Nstde kasılmam çıkmasın diye yanımda yastığımla gitme fikri çık aklımdan

Kizlar ben 27 de muayeneye gittim 32.hafta raporu almaya gitcem 10 eylulde.sonra kendi doktoruma 36.haftada gitsem cok mu ara vermis oluyorum.normalde 4 haftada 1 di kontrillerimiz.ama 15 gunleri gorunce sorayim dedim
Bence cok olur. 31 den filan sonra bariz zorlanmalar başlıyor en azından 2-3 haftada bir gitmeni öneririm zatne sen de ihtiyaç duyacaksın muhtemelen

Canım ben sana ne diyorum sen öyle böyle 36 göreceksin 38 i zorlayacafiz bende bazen doguracagim aha şimdi diyorum sonra geçiyor

Ben bugün nst de uyuyacaktim az daha

Canım ben sana ne diyorum sen öyle böyle 36 göreceksin 38 i zorlayacafiz bende bazen doguracagim aha şimdi diyorum sonra geçiyor
38 imkansız 36 beeeelkş ama zor
Kendimin farkındayım tüm belirtilerim sıkıntılarım 4 hafta önden gidiyor
Ömrüm boyunca Belalı bir kabızdım, feci ishale döndüm zaten
Ben bugün nst de uyuyacaktim az daha
Benim uyumam imkansız ya bebek sanki zincire vurulmuş gibi çırpınmaya başlıyor

Benimki üst sınırda çıkmıştı canım, şekerden şüphelendiler. Azıcık şekeri kestim (ama azıcık) çok şükür geçti.
Ohh iyi dinlenmeler izninde hayırlı olsun

Ben 2. ye hamile olanlara aşırı saygı duyuyorum. Arkadaş aylarca yemek pişiremedim, yattığım yerden kalkamıyorum, siz nasıl diğerine bakıyosunuz valla maşallah assslaaa büyük konuşmuyorum ama Allah isteyene versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…