2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ya arada bende gaza geliyorum iste ama sonu hep hüsrann koltukta yada yatakta iki seksen uzanmis oluyorum
Ben normalde manikurcuyum hamile kalinca ara verdim iki haftadir tirnaklarima bakiyorum kessemmi yoksa yapsam mi diye buyuk ihtimal gecen ay gibi yine kesicem o gaza gelmeleri biliyorum yani sonu husran oluyor bendede

Canım onu kafaya takma yarın sor ama o bende de başladı bende de aynı kabızlık problemi kronikleşmiş durumdayken şimdi ishal gibiyim sürekli bence o kullandığımız desteklerden ve sıcaktan kaynaklı olabilir

Ya nası ishale döndün, ne yiyorsun? Ben kabızdan çok zorlanıyorum kuru kayısı, taze kayısı, seftali, brokoli.. bildiğim ne varsa yiyorum hala sıkıntım var

Doğumdan 2 sene 3 sene sonra küçük bebek isteniyor daha doğrusu kardeş isteniyor galiba. 5.5 yaşında oğlum var evde en büyük destekcim diyebilirim anne sen eğilme anne sana yardım edim diyip dolanıyor etrafımda biraz huy meselesi galiba çok uysal bir çocuktu hep oğlum hala da öyle oyuncaklarını felan hep toplar. Hii bu yorulmadigim anlamına gelmiyor yemek bulaşık çamaşır tabiki de bitmiyor ama her şekilde yapılmak zorunda bunlarda

Ben hamilelikten önce kesin iki çocuk diyordum şimdi hayırlısı bakalım bı beş on yıl geçsin diyorum şu hissettiklerimi unutabilirsem belki bı de çok akıllı bir kızım olursa

işte o benama hani diyolar ya 2.yapın beraber büyüsün iyiki öyle yapmamısın yoksa gercekten 1.ye yazık olurdu

Ya nası ishale döndün, ne yiyorsun? Ben kabızdan çok zorlanıyorum kuru kayısı, taze kayısı, seftali, brokoli.. bildiğim ne varsa yiyorum hala sıkıntım var
Şeftali kabız yapmaz mı canım ? Ben mi yanlış biliyorum . Kabızlık da çok normal tam bu haftalarda ama o da çok ağrı yapar sancilarla karıştırabilirsin bol su içiyor musun

Tamamen aynı fikirdeyim, allah isteyene 2-3 versin ama benim bidaha bu süreci yaşayacak gücüm kuvvetim yok

Şeftali kabız yapmaz mı canım ? Ben mi yanlış biliyorum . Kabızlık da çok normal tam bu haftalarda ama o da çok ağrı yapar sancilarla karıştırabilirsin bol su içiyor musun
Ay yapar mı şeftali eşim ye iyi gelir dedi Kimden ne duysam yiyorum. Kabızlık çoook kötü su az içiyorum artırmalıyım

Oğlum doğunca soracam ona sen hep yatıyorsun hep halsizsin dedi bana çok üzüldüm ama kafam kalkmıyordu şükürki geçti ama şimdi de yere oturup oynayamıyorum onunla eğilemiyorum bile.. Allah'tan kardeşim geldi de şimdi biraz daha iyi yoksa beynimi yiyor.. eşim gelince ilgileniyor ama işte çocuk sıkılıyor..
Okul kapanınca oğlumla bol bol gezerim doğuma kadar dedim oda olmuyor doğumdan sonra İnŞAllah rahatlarız..

Rabbim oncelikle saglik sonrada sabir versin biz cocuklu hamislere ne diyim bugun peltim cikti ev isi cocuk yemek anca oturuyorum su an ogluma bakiyorum her an anne ben uyuyacagim diyebilir onu hazirlamak gerek yikayim pijamalari giyiyoruz disler fircalaniyor yourt yapiyoruz sonra yatagina yatiyor ve annesinin cilesi basliyor oyuncaklarla bousuyorum resmen ses cikarmadan toplamaya calisiyorum bide ama yavrum oyle guzel guluyor ki onun iyi geceler annecim demesi bile bana yetiyor ilk cocuga hamile olanlar 1 sene sonra beni anlayacaklar rabbime binlerce kez sukurler olsun bana anne olmayi nasip ettigi icin dunyadaki en guzel meslek annelik

Bu akşam az yürüyelim dedik eve yakın cami var hem namazı kılarız hem çay bahçesinde otururuz dedik gittik.. neyse namaz için camiye girdik kadınlar bölümünde benimle birlikte 3 kişiydik. Namazdan sonra kadın geldi son ayınız değil herhalde dedi yyok dedim 1.5 ayım kaldı.. sen hareket ettikçe beni hararet bastı diyor içimden birde bana sor dedim
Yürüdükçe artık altta alttan vuruyor elimle destekli tutarak yürüyorum kaç saat oldu hala içerde napıyor bilmiyorum.. canımı acıtıyor

Ay inşallah öyledir biraz çorba içiyorum ama normalde ishali keser yazıyor, onun haricinde bi değişiklik de yok
Kuzum aylardır çabalardım, günde 4 kez duphalac şuruplar içtiğim oldu
Hiç bu hale gelememiştim
Ama denemek istersen kuru incir kayısı ve kırmızı erikten komposto yapıp taneli olarak bir süre tüketmeni tavsiye ederim bi tık rahatlatıyor.
maşallah oğluşa be Aslan
Ben hamilelikten önce kesin iki çocuk diyordum şimdi hayırlısı bakalım bı beş on yıl geçsin diyorum şu hissettiklerimi unutabilirsem belki bı de çok akıllı bir kızım olursa
Çocuğun en azından ilkokula başlaması lazım kesinlikle
Tabi önce eşimle birlikte bu yaşadıklarımızı iyice unutmamız lazım

Ayni sikinti bizdede var canim ama elimden geldigince bazen gelmesede ogluma yetmeye calisiyorum cunku ne baba nede bir kaskasi annenin yerini tutmuyor malesef oglum sabah annecim kalkmana yardim edeyim dedi elini uzatti yataktan kaldirmak icin karnimi gorunce anne keselim onu yuk oluyor dedi kiskancligi cok asiri olmaya basladigini farkettim bebek dogunca ona meme verme diyor bana sinirlerim bozuldu iyice kardesin o senin diyorum ben istemedim ki diyor nerden geldiyse oraya gitsin diyor bugun iadesi yok dedim ama ver diyor

Ay yapar mı şeftali eşim ye iyi gelir dedi Kimden ne duysam yiyorum. Kabızlık çoook kötü su az içiyorum artırmalıyım

Şeftali kabız yapar canım.. kayısı tüketebilirsin bide oda bağırsakları çalıştırıyor.. bide benğm bağırsakları şalgam çalıştırıyor.. zararı olur mu bilmiyorum ama yarım bardak bile içsem beni ishal ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…