Ben normalde manikurcuyum hamile kalinca ara verdim iki haftadir tirnaklarima bakiyorum kessemmi yoksa yapsam mi diye buyuk ihtimal gecen ay gibi yine kesicemya arada bende gaza geliyorum iste ama sonu hep hüsrannkoltukta yada yatakta iki seksen uzanmis oluyorum
Canım onu kafaya takma yarın sor ama o bende de başladı bende de aynı kabızlık problemi kronikleşmiş durumdayken şimdi ishal gibiyim sürekli bence o kullandığımız desteklerden ve sıcaktan kaynaklı olabilir38 imkansız 36 beeeelkş ama zor
Kendimin farkındayım tüm belirtilerim sıkıntılarım 4 hafta önden gidiyor
Ömrüm boyunca Belalı bir kabızdım, feci ishale döndüm zaten
Benim uyumam imkansız ya bebek sanki zincire vurulmuş gibi çırpınmaya başlıyor
Ya nası ishale döndün, ne yiyorsun? Ben kabızdan çok zorlanıyorum38 imkansız 36 beeeelkş ama zor
Kendimin farkındayım tüm belirtilerim sıkıntılarım 4 hafta önden gidiyor
Ömrüm boyunca Belalı bir kabızdım, feci ishale döndüm zaten
Benim uyumam imkansız ya bebek sanki zincire vurulmuş gibi çırpınmaya başlıyor
Doğumdan 2 sene 3 sene sonra küçük bebek isteniyor daha doğrusu kardeş isteniyor galiba. 5.5 yaşında oğlum var evde en büyük destekcim diyebilirim anne sen eğilme anne sana yardım edim diyip dolanıyor etrafımda biraz huy meselesi galiba çok uysal bir çocuktu hep oğlum hala da öyle oyuncaklarını felan hep toplar. Hii bu yorulmadigim anlamına gelmiyor yemek bulaşık çamaşır tabiki de bitmiyor ama her şekilde yapılmak zorunda bunlardaBen 2. ye hamile olanlara aşırı saygı duyuyorum. Arkadaş aylarca yemek pişiremedim, yattığım yerden kalkamıyorum, siz nasıl diğerine bakıyosunuz valla maşallahassslaaa büyük konuşmuyorum ama Allah isteyene versin
Ben hamilelikten önce kesin iki çocuk diyordum şimdi hayırlısı bakalım bı beş on yıl geçsin diyorum şu hissettiklerimi unutabilirsem belki bı de çok akıllı bir kızım olursaBen 2. ye hamile olanlara aşırı saygı duyuyorum. Arkadaş aylarca yemek pişiremedim, yattığım yerden kalkamıyorum, siz nasıl diğerine bakıyosunuz valla maşallahassslaaa büyük konuşmuyorum ama Allah isteyene versin
işte o benBen 2. ye hamile olanlara aşırı saygı duyuyorum. Arkadaş aylarca yemek pişiremedim, yattığım yerden kalkamıyorum, siz nasıl diğerine bakıyosunuz valla maşallahassslaaa büyük konuşmuyorum ama Allah isteyene versin
Şeftali kabız yapmaz mı canım ? Ben mi yanlış biliyorum . Kabızlık da çok normal tam bu haftalarda ama o da çok ağrı yapar sancilarla karıştırabilirsin bol su içiyor musunYa nası ishale döndün, ne yiyorsun? Ben kabızdan çok zorlanıyorumkuru kayısı, taze kayısı, seftali, brokoli.. bildiğim ne varsa yiyorum hala sıkıntım var
Tamamen aynı fikirdeyim, allah isteyene 2-3 versin ama benim bidaha bu süreci yaşayacak gücüm kuvvetim yokBen 2. ye hamile olanlara aşırı saygı duyuyorum. Arkadaş aylarca yemek pişiremedim, yattığım yerden kalkamıyorum, siz nasıl diğerine bakıyosunuz valla maşallahassslaaa büyük konuşmuyorum ama Allah isteyene versin
Ay yapar mı şeftali eşim ye iyi gelir dediŞeftali kabız yapmaz mı canım ? Ben mi yanlış biliyorum . Kabızlık da çok normal tam bu haftalarda ama o da çok ağrı yapar sancilarla karıştırabilirsin bol su içiyor musun
Ben 2. ye hamile olanlara aşırı saygı duyuyorum. Arkadaş aylarca yemek pişiremedim, yattığım yerden kalkamıyorum, siz nasıl diğerine bakıyosunuz valla maşallahassslaaa büyük konuşmuyorum ama Allah isteyene versin
Rabbim oncelikle saglik sonrada sabir versin biz cocuklu hamislere ne diyim bugun peltim cikti ev isi cocuk yemek anca oturuyorumBen 2. ye hamile olanlara aşırı saygı duyuyorum. Arkadaş aylarca yemek pişiremedim, yattığım yerden kalkamıyorum, siz nasıl diğerine bakıyosunuz valla maşallahassslaaa büyük konuşmuyorum ama Allah isteyene versin
Bir daha soyleVallahi ben çocukla dusunemiyorum Nehircim ben rahatım
Su icmezseniz hem kabızlık artar hemde sancıların canım bol bol su icAy yapar mı şeftali eşim ye iyi gelir dediKimden ne duysam yiyorum. Kabızlık çoook kötü su az içiyorum artırmalıyım
Ben ikinciden vazgeçtim esime sesimi çıkarmıyorum da yok arkadaş ben elendimBir daha soyle
Şeftali tutar barsaklari canım. Sıkıntın varsa tüketmeAy yapar mı şeftali eşim ye iyi gelir dediKimden ne duysam yiyorum. Kabızlık çoook kötü su az içiyorum artırmalıyım
Bir de erik ve suyunu dene o da çok iyi geliyorAy yapar mı şeftali eşim ye iyi gelir dediKimden ne duysam yiyorum. Kabızlık çoook kötü su az içiyorum artırmalıyım
Ay inşallah öyledirCanım onu kafaya takma yarın sor ama o bende de başladı bende de aynı kabızlık problemi kronikleşmiş durumdayken şimdi ishal gibiyim sürekli bence o kullandığımız desteklerden ve sıcaktan kaynaklı olabilir
Kuzum aylardır çabalardım, günde 4 kez duphalac şuruplar içtiğim olduYa nası ishale döndün, ne yiyorsun? Ben kabızdan çok zorlanıyorumkuru kayısı, taze kayısı, seftali, brokoli.. bildiğim ne varsa yiyorum hala sıkıntım var
Doğumdan 2 sene 3 sene sonra küçük bebek isteniyor daha doğrusu kardeş isteniyor galiba. 5.5 yaşında oğlum var evde en büyük destekcim diyebilirim anne sen eğilme anne sana yardım edim diyip dolanıyor etrafımda biraz huy meselesi galiba çok uysal bir çocuktu hep oğlum hala da öyle oyuncaklarını felan hep toplar. Hii bu yorulmadigim anlamına gelmiyor yemek bulaşık çamaşır tabiki de bitmiyor ama her şekilde yapılmak zorunda bunlarda
Çocuğun en azından ilkokula başlaması lazım kesinlikleBen hamilelikten önce kesin iki çocuk diyordum şimdi hayırlısı bakalım bı beş on yıl geçsin diyorum şu hissettiklerimi unutabilirsem belki bı de çok akıllı bir kızım olursa
Ayni sikinti bizdede var canim ama elimden geldigince bazen gelmesede ogluma yetmeye calisiyorum cunku ne baba nede bir kaskasi annenin yerini tutmuyor malesef oglum sabah annecim kalkmana yardim edeyim dedi elini uzatti yataktan kaldirmak icin karnimi gorunce anne keselim onu yuk oluyor dedi kiskancligi cok asiri olmaya basladigini farkettim bebek dogunca ona meme verme diyor banaOğlum doğunca soracam ona sen hep yatıyorsun hep halsizsin dedi banaçok üzüldüm ama kafam kalkmıyordu şükürki geçti ama şimdi de yere oturup oynayamıyorum onunla eğilemiyorum bile.. Allah'tan kardeşim geldi de şimdi biraz daha iyi yoksa beynimi yiyor.. eşim gelince ilgileniyor ama işte çocuk sıkılıyor..
Okul kapanınca oğlumla bol bol gezerim doğuma kadar dedim oda olmuyordoğumdan sonra İnŞAllah rahatlarız..
Ay yapar mı şeftali eşim ye iyi gelir dediKimden ne duysam yiyorum. Kabızlık çoook kötü su az içiyorum artırmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?