2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ahhh ikinci bebek. Kızıma bir kardeş yoldaş. Çok isterim. Rabbim nasip eder İnşallah. Bu hamileliğim bile zor oldu tüp bebek süreci falan. Elinden gelen yapsın bence

Ay yapar mı şeftali eşim ye iyi gelir dedi Kimden ne duysam yiyorum. Kabızlık çoook kötü su az içiyorum artırmalıyım
Şeftali kabız yapar canım annem bana küçüklükten beri çok az yedirir muz aynı şekilde sabahları ılık su iç hiçbirşey yemeden en güzel çözüm

Kaç yaşında canım? Benim oğlum 8 yaşında kıskançlıktan ziyade derdi benim halsizliğimdi işte.. anne kafası nerde diyip elini öptürüyor
içine atmasından korkuyorum bazen.. aslında rahat ve kendini çok güzel ifade eden bir çocuk bir o kadarda merhametli kıyamıyor kendinden küçüklere ama iş kardeş olunca işte nasıl olacak bakalım

4 yasinda canim tam cok bilmis siralari. Ve tatlis sohbetine bazen doyamiyorum yavrusumun buyumuste kuculmus gibi

Canım acı tüketiyor musun o da yapar bka
Valla ben bu kadar olaydan sonra nasıl unuturum bilmiyorum bı doğsun da sonrasına bakalım

Bir beş yıl sonra yine düşünürum

Çocuk kendini idare etmeye başlayınca acaba deniliyor benim sürecim uzun sürdü 2. İçin 8 yaşını doldurdu oğlum 3.sınıfa başlayacak bu sene aslında rahata da alıştım.. nasip işte doktorlar normal yollarla çocuğun olmaz dediler bana tüp bebeğe başlayacaktık hatta eşim ikizde olursa oh diyordu defter kapanır tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldım çok şükür diyorum..

Canım benim hamile kalma süreci de sıkıntılı pko var bende zor hamile kalıyorum eşimde diyor ki hiç korunmayalim bende oldu canım diyorum . Hiç korunmadan bir yıl bekledim olmadı o tedavi süreci de hamilelikten çok daha ayrı zor bir süreç . Ama işte sizinki gibi nasıp olursa bir beş altı yıl sonra bilemem sende istiyormussun demek ki bebiş vücudun hazırlamış kendini çok güzel olmuş

allah gonlune gore versin papatyam bakma sen bana benim afacan 4 yasina girdi ben bebek sevmek istiyorum bence sende seninki buyuyunce yine bebek sevmek isteyeceksin
Ay çok severim çocukta benim çocuk olunca nolur bilemem . Kardeşi olsun yalnız kalmasinlar da isterim ama gözüm cidden korktu

Kizlar ben 27 de muayeneye gittim 32.hafta raporu almaya gitcem 10 eylulde.sonra kendi doktoruma 36.haftada gitsem cok mu ara vermis oluyorum.normalde 4 haftada 1 di kontrillerimiz.ama 15 gunleri gorunce sorayim dedim

Kuzum son 2 ay bence ihmale gelmez sen bilirsin ama artık 2-3 haftada bir çağırıyorlar

Doğu görevinde misiniz canım senin eşinde asker miydi yanlış mı hatırlıyorum?
Evet Hatayda da uzak kalıyorduk burası iyice uzak oldu artık batıya gitsek sabit kalacağın yer çok zor, sonumuz hayrola
Aynen bende korkumu bende biraz yendim ama kendimi istemsiz kasıyorum arabayla da gidilecek yol değil ki 1500 km

ay allahım haftaya neler yaşayacağım kim bilir o zaman.
allahım hepimizin süreçlerinin devamını kolaylaştırsın inşallah . hani en azından diyorum
tadını çıkar tadını
Haftaya ani bi kilo alımı görebilirsin belki yavrum
Amiinn amiin hep diyorum kendi işimizi yapacak iyilikte olalım hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…