2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Diloşum benimde lise arkadaşım senin gibiydi skolyozdan ameliyat olmuştu 20 platinle geçti hamileliği şimdi minnoşumuz 4 yaşında çokta güzel geçti doğumu darısı sana
Yaa normal doğum mu yaptı yoksa sagolasin kuzum tesekkur ederim ağırlaşana kadar şükür bende de sıkıntı yoktu kilo da eklenince ekstra oluyor sadece az kaldı ama

Ay bende eğer bir tarafa çok yatarsam sinirleniyor doner gibi uyuyorum gece kafası dönüyor bir süre sonra uyuyor
Ay ben o kadar anlamiyorum
Ama hickirinca gerçekten kaburgama doğru bi bastiriyor ama canım çıkacak benimkinin derdi de yukarıda hala alt kasık tarafim bile şişmemiş doğru düzgün tepede oyalaniyor

Soyledigim an farkina vardim o sessizlikte ondan oldu kurbanlik koyun gibi sezaryan gununu bekliyorum
Ay buyur geçer inşallah bir dogsunlar da .
Gerçi bunu dediğimi bana hatırlatirsin kesin o zaman da başka şeylerden korkacagiz

Canım acı tüketiyor musun o da yapar bka
Valla ben bu kadar olaydan sonra nasıl unuturum bilmiyorum bı doğsun da sonrasına bakalım
Acı da hayatta tüketemem
Papatyam iflah olmaz bi süreç geçiriyorum boşver sen beni

Bak dediğin gibi aşırı Zeki akıllı bıcır bıcır bir kız çocuğu olur da baktıkça ah bi tane daha olsa diye aşka gelesimiz olursa o zaman kesin yaparım
Haftaya ani bi kilo alımı görebilirsin belki yavrum
Amiinn amiin hep diyorum kendi işimizi yapacak iyilikte olalım hepimiz
Ay olur valla su göbeğim biraz kilo alırsa belki çocuk biraz rahatlar
Ay gerçekten kendi işimizi göremeyecek duruma gelmek cok zor Allah iyi etsin
Dilos6342 gezinirkene kimi yakaladım buralarda
Hoşgeldin anacım

Yaa normal doğum mu yaptı yoksa sagolasin kuzum tesekkur ederim ağırlaşana kadar şükür bende de sıkıntı yoktu kilo da eklenince ekstra oluyor sadece az kaldı ama
Ayy valla detayını sormamıştım doğması çok mucizeydi bizim için doktorları taşıyamazsın sırtından dolayı sıkıntı yaşarsın diyorlardı dünyaya gelmesi büyük neşe oldu bizim için yani

Hoşbulduk canım agustos anneleri kesmedi orda dogumlar bitmeye baslayınca ekim annelerinede bi göz atayım dedim

Kız benimki büyüyor son aya bırakmış kendini yok yok derken, ama yine de sığmıyor onu napcaz

aynı ben rahim filmi cekılmesi için adetımı bekliyordum bı olamadım okdr, bnm de oğlum 6ya girecek aşkım minnoşum bnm.

Hoşbulduk canım agustos anneleri kesmedi orda dogumlar bitmeye baslayınca ekim annelerinede bi göz atayım dedim
İyi yapmışsın biz de ilkini doğurduk biliyorsun 2. İçin aramızda pazarlık yapıyoruz
Kız benimki büyüyor son aya bırakmış kendini yok yok derken, ama yine de sığmıyor onu napcaz
Umudumdan başka bi şeyim yok anlıyor musun şuan göbek deliğimin altı içerden yırtılıyor sanki bastırıyorum daha fazla ittirmesin diye

Ay ne alaka hiç kimse bana öyle bisey demedi kıza psikolojik baskı olmuş resmen. Yeni ameliyatlı falan miydi diyicem genelde bu ameliyat ergenlikte yapılıyor. Evet illaki çok normallik beklemiyor insan ama ameliyat olmasaydım ve şuan hamile olsaydım ağrıdan duramazdım. Omurilik belli bi eğiklige gelince ve başka çözüm yolu kalmayınca ameliyat hayat kaliteni arttırıyor resmen. Evet süreci çok zor ama o süreci atlatinca eski haline göre bin kat şükrediyorsun. Bir de kamu spotu gibi geçeyim surdan, anne baba bilinçli olmalı bu hastalığı kimse bilmediği için farkedilmiyor ama farkedilmeyecek durum değil aslında. Özellikle kız çocuklarında oluyor, ben hastalığımı kendim araştırıp bulmuştum eğer erken ögrenseydim fizik tedavi yüzme korse gibi şeylerle düzelme ihtimali vardı. 18 yaşında ameliyat oldum ki 13 14 yaşlarında ortaya çıkıyor. Ailem şikayetlerime önem vermişti ama maalesef umursuz doktorlara denk geldim film bile çekmeden bisey olmaz bundan yok kilodan öyle gözüküyor falan diyip geçiştirmişlerdi. O yüzden hep geç kaldım en son skolyoz uzmanı olan doktoru kendim bulmuştum hastalığı da kendim buldum. Ailenizde sağa sola eğik duran sırt ağrısı çeken özellikle kız çocuğu varsa dikkatinizi verin sana cevap olarak herkese yazdım biraz uzun oldu ama ameliyat olmadan düzelme imkanı var çünkü

Napim uyumaya calısıyorum tık yok iyice salaklaştım napcamı bilmez halde dolanıyorum benim kız azdaha zorlasa agzıma kadar ittirecek ayaklarını öyle yukarı vuruyor halim harap kısacası sende durumlar ne
Ahaha bende de uykusuz geceler hakim canım, bir de şu sıralar böbrek ağrısı çekiyorum idrarda kan çıktı. Şuan şükür daha iyiyimde tamamen kesilse çok sevinicem.
Ay sen son zamana gelmişsin artık çok az kaldı heyecan var mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…