2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İşte zayifligin getirileri gerçi bende yağ varda noluyor kaburgama mideme doğru icerden hallediyor

Kolay gelsin canım
Neden agrıyormuş böbregin taş filan mı var canım heyecan var hemde cok fazla ama zaman geçmiyor işte

İşte zayifligin getirileri gerçi bende yağ varda noluyor kaburgama mideme doğru icerden hallediyor
Benim de Sol kafes bugün itibari ile çürümeye başlamış olabilir önceki itişler meğer itiş değilmiş
Mide zaten ameliyatlı çocuğum tam yerine çakıyor allahım 3.5 kiloluk bi çocuğu hayal edemiyorum

Kolay gelsin canım

Neden agrıyormuş böbregin taş filan mı var canım heyecan var hemde cok fazla ama zaman geçmiyor işte
Ya taş ya kum döküyorsun dediler acilde canim tek çözümü parol bol su iç dediler işte yolladılar eve. Zaten çok su içerim iyice arttırdım azaldı ama ağrılar
Bazen insan dogursam da bitse diye bekliyormuş valla ama sonra da bu hallerini özlerim diyorum

Ay Allah sabır versin diyelim az kaldı diye kendimizi oyalıyoruz
Annemin beni 5 kilo doğurup sende hep kaburgamın altında duruyordun demesi geldi aklıma agirlastikca diyorum nası taşıdın mübarek 5 kilo ne yav

Bendede taş var şükür aylarca korka korka sona getirdim düşürmeden eger cok rahatsız etseydi stent takıcaklardı geçmiş olsın canım inşallah daha fazla agrımaz onun sancısını bilirim kafayı duvarlara vurdurur.evet bnde öyle düşünüyorım dogursam diye sonra üzülüyorum böyle düşündüğüm için kesin özlicez bu günlerigündüz gene birşekilde idare ediyorumda gece çok zorlanıyorum oturarak uyuyorum kimi zaman

Ay kıyamam gerçekten çok zor böbrek ağrısı insan üsütünce bile nasıl sızlıyor napacaksin doğumdan sonra kırıyorlar falan öyle bisey mi?
O kadar rahatsız mı ediyor yatamıyor musun canım, burası çok sıcak hem ondan hemde karnım sertlesiyor ve tuvalet yüzünden uyuyamiyorum ben

Ay Allah sabır versin diyelim az kaldı diye kendimizi oyalıyoruz
Annemin beni 5 kilo doğurup sende hep kaburgamın altında duruyordun demesi geldi aklıma agirlastikca diyorum nası taşıdın mübarek 5 kilo ne yav
Bi yandan hiç bitmesin istiyorum bi yandan şu son zamanları hızlıca geçsem diyorum
işin şakası Bebiş iyi olacaksa ve bekleyecekse zamanını çekeceğim tüm acılara razıyım da, ah endişeler işte
Annene helal olsun vallahi kadıncağız iyi çekmiş
senin masum bnmsıralamam bu
bu mideyle ancak bu kadar oluyor yoksa çok pis kapışırdım

ay ben bir kere arkadasimin kizini isirarak sveerken fazla kacirmisim agladi yavrum
Kizlar ben 27 de muayeneye gittim 32.hafta raporu almaya gitcem 10 eylulde.sonra kendi doktoruma 36.haftada gitsem cok mu ara vermis oluyorum.normalde 4 haftada 1 di kontrillerimiz.ama 15 gunleri gorunce sorayim dedim
canim 30 dan sonra iki haftada bir cagirmiyorlar mi ?
ay yatma kiz , evde rahat rahat takilirsin Gunes’cigime soyle yabancilarin yaninda hanim hanimcik dursun yarin
Ben ikinciden vazgeçtim esime sesimi çıkarmıyorum da yok arkadaş ben elendim
oo sevgili kocam hamilelikte kisitli sayida cinsel hayatimiz olmak zorunda oldugunu gorunce , normalde hemen pes pese yapariz dedigi 2. bebege 2-3 sene ara verelim dedibu 9 ay in acisi fena cikacak gbi duruyor
Daha demin esime dedim hazir buyuttuk tekrar uykusuz geceler ve bebek bezine hazirmiyiz diye evde bir sessizlik hakim
ay benm arkadasin esi bu yuzden ikinciyi istemedi
kızlar ben bu ara gece yemek yemelere başladım sbh cok sağlıklı besleniyorum gece gece felaket
bende cikolata kasikliyorum geceleri

Bitane daha vardı kendi kendine mesaneye indi sonra hastanede aldılar buda öyle olur heralde son haddeye gelene kadar benmle dururdönemiyorm kuzum belimden aşagısı zorluyor gece agrıdan bacaklarım cok sızlıyor özellkle sağ bacagım.spor yaparsında kas agrısı olur ya ertesi gün öyle tutulup kalıyor gece.gündüzde bacaklarımın üstüne basamıyorum.şükrediyorum orası farklı ama bu agrılarda dogursamda kurtulsam artık dedirtcek derecede

Kuzuum sessiz sessiz dillendirmeden devam etsene olayına ya maşallah güzel geldiin bi 2 hafta daha gececek Allahın izniyle
Ayy minik sıpaa laflara bak

ay ben bir kere arkadasimin kizini isirarak sveerken fazla kacirmisim agladi yavrum
ay yatma kiz , evde rahat rahat takilirsin Gunes’cigime soyle yabancilarin yaninda hanim hanimcik dursun yarin
Ay inanmazsın belimden, popomdan ayak parmak uçlarıma kadar sancılanıyorum su an. Çocuk döndü sanki iyi oldu diyordum ama şimdi yeniden ayaklarını aşağıya çevirdi sanırım. Ay yarabbim çok fena

Artık ısırmak net farz oldu anlıyor musun
Bu kızdan çekeceğimiz var anlaşlan
Kuzuum sessiz sessiz dillendirmeden devam etsene olayına ya maşallah güzel geldiin bi 2 hafta daha gececek Allahın izniyle
Gerçekten daha da yazmayacağım böyle giderse

Bugun depo indirimi vardi toms da . Anne kiz kombini toms aldim birde ilerde 1-2 yasinda giymesi icinde baska modeller aldim

bnmde bgn gerim gerim kasılıyorhıckırığı kasık altında hissedince acaba basımı ayağımı anlayamıyorum

Ay inanmazsın belimden, popomdan ayak parmak uçlarıma kadar sancılanıyorum su an. Çocuk döndü sanki iyi oldu diyordum ama şimdi yeniden ayaklarını aşağıya çevirdi sanırım. Ay yarabbim çok fena
ya benm kiz bas asagi pozisyonda , doktora sordum donebilir mi diye , umarim donmez boyle kalir dedi . gecen ay basindaki ultroson dada bas asagiydi. boyle kalicak heralde

sabah 75 gr seker yuklemem vardi kizlar. Sonuclara gore sanirim bende de diabet var bir o eksikti

Eklentiler

• 8C9842D9-2E68-4556-B943-2D433D84626E.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 87
Tam maşallah diyordum 2 sn geçmedi..
Geçmiş olsun
Pizzaların arasında Haftada 1 yediğin pizzaya da elveda mı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…