İşte zayifligin getirileriİyi yapmışsınbiz de ilkini doğurduk biliyorsun 2. İçin aramızda pazarlık yapıyoruz
Umudumdan başka bi şeyim yok anlıyor musunşuan göbek deliğimin altı içerden yırtılıyor sanki bastırıyorum daha fazla ittirmesin diye
Kolay gelsin canımİyi yapmışsınbiz de ilkini doğurduk biliyorsun 2. İçin aramızda pazarlık yapıyoruz
Umudumdan başka bi şeyim yok anlıyor musunşuan göbek deliğimin altı içerden yırtılıyor sanki bastırıyorum daha fazla ittirmesin diye
Neden agrıyormuş böbregin taş filan mı var canımAhaha bende de uykusuz geceler hakim canım, bir de şu sıralar böbrek ağrısı çekiyorum idrarda kan çıktı. Şuan şükür daha iyiyimde tamamen kesilse çok sevinicem.
Ay sen son zamana gelmişsin artıkçok az kaldı heyecan var mii
Benim de Sol kafes bugün itibari ile çürümeye başlamış olabilirİşte zayifligin getirilerigerçi bende yağ varda noluyor kaburgama mideme doğru icerden hallediyor
tek olmadığımı söyle nolr
Ya taş ya kum döküyorsun dediler acilde canim tek çözümü parol bol su iç dediler işte yolladılar eve. Zaten çok su içerim iyice arttırdım azaldı ama ağrılarKolay gelsin canım
Neden agrıyormuş böbregin taş filan mı var canımheyecan var hemde cok fazla ama zaman geçmiyor işte
Ay Allah sabır versin diyelim az kaldı diye kendimizi oyalıyoruzBenim de Sol kafes bugün itibari ile çürümeye başlamış olabilirönceki itişler meğer itiş değilmiş
Mide zaten ameliyatlı çocuğum tam yerine çakıyorallahım 3.5 kiloluk bi çocuğu hayal edemiyorum
Bendede taş var şükür aylarca korka korka sona getirdim düşürmeden eger cok rahatsız etseydi stent takıcaklardı geçmiş olsın canım inşallah daha fazla agrımaz onun sancısını bilirim kafayı duvarlara vurdurur.evet bnde öyle düşünüyorım dogursam diye sonra üzülüyorum böyle düşündüğüm için kesin özlicez bu günleriYa taş ya kum döküyorsun dediler acilde canim tek çözümü parol bol su iç dediler işte yolladılar eve. Zaten çok su içerim iyice arttırdım azaldı ama ağrılar
Bazen insan dogursam da bitse diye bekliyormuş valla ama sonra da bu hallerini özlerim diyorum
Ay kıyamam gerçekten çok zor böbrek ağrısı insan üsütünce bile nasıl sızlıyorBendede taş var şükür aylarca korka korka sona getirdim düşürmeden eger cok rahatsız etseydi stent takıcaklardı geçmiş olsın canım inşallah daha fazla agrımaz onun sancısını bilirim kafayı duvarlara vurdurur.evet bnde öyle düşünüyorım dogursam diye sonra üzülüyorum böyle düşündüğüm için kesin özlicez bu günlerigündüz gene birşekilde idare ediyorumda gece çok zorlanıyorum oturarak uyuyorum kimi zaman
Bi yandan hiç bitmesin istiyorum bi yandan şu son zamanları hızlıca geçsem diyorumAy Allah sabır versin diyelim az kaldı diye kendimizi oyalıyoruz
Annemin beni 5 kilo doğurup sende hep kaburgamın altında duruyordun demesi geldi aklımaagirlastikca diyorum nası taşıdın mübarek 5 kilo ne yav
bu mideyle ancak bu kadar oluyor yoksa çok pis kapışırdımsenin masum bnmsıralamam bu
ay ben bir kere arkadasimin kizini isirarak sveerken fazla kacirmisim agladi yavrumSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Yedim durmadı içtim durmadı. yattım, durdu sandım. Üzerine yatmışım herhalde tekrar başladısaatlerdir gözünü kırpamadı
Sabahtan beri neler çektiğimi bi ben bi Allah bilir
İz yapa yapa ısıracağımne nazik şaplağı
Artık 2 haftada bir olması normal ya
Erken benimki gibi haftada 1 çağırıyor
canim 30 dan sonra iki haftada bir cagirmiyorlar mi ?Kizlar ben 27 de muayeneye gittim 32.hafta raporu almaya gitcem 10 eylulde.sonra kendi doktoruma 36.haftada gitsem cok mu ara vermis oluyorum.normalde 4 haftada 1 di kontrillerimiz.ama 15 gunleri gorunce sorayim dedim
ay yatma kiz , evde rahat rahat takilirsinYarın doktor kontrolümüz var
Niyet ettim bu sefer hastaneye yatmadan eve geri dönmeye
Geçen haftadan beri çeşit çeşit sancılar kasılmalar ve aşağı Farklı baskılar hissettim.
Sorunsuzca eve dönebilirsem Bebek 2 hafta daha dayanır düşüncesine iyice ikna olabilirim
Nstde kasılmam çıkmasın diye yanımda yastığımla gitme fikri çık aklımdan
oo sevgili kocam hamilelikte kisitli sayida cinsel hayatimiz olmak zorunda oldugunu gorunce , normalde hemen pes pese yapariz dedigi 2. bebege 2-3 sene ara verelim dediBen ikinciden vazgeçtim esime sesimi çıkarmıyorum da yok arkadaş ben elendim
ay benm arkadasin esi bu yuzden ikinciyi istemediDaha demin esime dedim hazir buyuttuk tekrar uykusuz geceler ve bebek bezine hazirmiyiz diyeevde bir sessizlik hakim
bende cikolata kasikliyorum gecelerikızlar ben bu ara gece yemek yemelere başladım sbh cok sağlıklı besleniyorum gece gece felaket
Bitane daha vardı kendi kendine mesaneye indi sonra hastanede aldılar buda öyle olur heralde son haddeye gelene kadar benmle dururAy kıyamam gerçekten çok zor böbrek ağrısı insan üsütünce bile nasıl sızlıyornapacaksin doğumdan sonra kırıyorlar falan öyle bisey mi?
O kadar rahatsız mı ediyor yatamıyor musun canım, burası çok sıcak hem ondan hemde karnım sertlesiyor ve tuvalet yüzünden uyuyamiyorum ben
Yarın doktor kontrolümüz var
Niyet ettim bu sefer hastaneye yatmadan eve geri dönmeye
Geçen haftadan beri çeşit çeşit sancılar kasılmalar ve aşağı Farklı baskılar hissettim.
Sorunsuzca eve dönebilirsem Bebek 2 hafta daha dayanır düşüncesine iyice ikna olabilirim
Nstde kasılmam çıkmasın diye yanımda yastığımla gitme fikri çık aklımdan
Ayy minik sıpaa laflara bakAyni sikinti bizdede var canim ama elimden geldigince bazen gelmesede ogluma yetmeye calisiyorum cunku ne baba nede bir kaskasi annenin yerini tutmuyor malesef oglum sabah annecim kalkmana yardim edeyim dedi elini uzatti yataktan kaldirmak icin karnimi gorunce anne keselim onu yuk oluyor dedi kiskancligi cok asiri olmaya basladigini farkettim bebek dogunca ona meme verme diyor banasinirlerim bozuldu iyice kardesin o senin diyorum ben istemedim ki diyor nerden geldiyse oraya gitsin diyor bugun iadesi yok dedim ama ver diyor
Ay inanmazsın belimden, popomdan ayak parmak uçlarıma kadar sancılanıyorum su an. Çocuk döndü sanki iyi oldu diyordum ama şimdi yeniden ayaklarını aşağıya çevirdi sanırım. Ay yarabbim çok fenaay ben bir kere arkadasimin kizini isirarak sveerken fazla kacirmisim agladi yavrum
ay yatma kiz , evde rahat rahat takilirsinGunes’cigime soyle yabancilarin yaninda hanim hanimcik dursun yarin
Gerçekten daha da yazmayacağım böyle giderseKuzuum sessiz sessiz dillendirmeden devam etsene olayına ya maşallah güzel geldiin bi 2 hafta daha gececek Allahın izniyle
Bugun depo indirimi vardi toms da . Anne kiz kombini toms aldimbirde ilerde 1-2 yasinda giymesi icinde baska modeller aldim
ya benm kiz bas asagi pozisyonda , doktora sordum donebilir mi diye , umarim donmez boyle kalir dedi . gecen ay basindaki ultroson dada bas asagiydi. boyle kalicak heraldeAy inanmazsın belimden, popomdan ayak parmak uçlarıma kadar sancılanıyorum su an. Çocuk döndü sanki iyi oldu diyordum ama şimdi yeniden ayaklarını aşağıya çevirdi sanırım. Ay yarabbim çok fena
Tam maşallah diyordum 2 sn geçmedi..ya benm kiz bas asagi pozisyonda , doktora sordum donebilir mi diye , umarim donmez boyle kalir dedi . gecen ay basindaki ultroson dada bas asagiydi. boyle kalicak heralde
sabah 75 gr seker yuklemem vardi kizlar. Sonuclara gore sanirim bende de diabet varbir o eksikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?