canlar bgn instegramla buraya düştüm. bir sayfaya denk geldım simgedduman diye normal doğum yapmak isteyen arkadSlara cok güzel tavsiyeler var. maşallah ne gebeler var diyorum kadın 38.haftada resmen köprü kuracakbnde 2ayağa kalktm vicdan azabındayım
Pizza cok onemli degil de ,
elvada cokokrem , mini kekler , rulokat, milkshake , makarna , tost, bagel ve ekmek
Kanim da mart ayinda 72 iken simdi 11 cikmis. resmen somurmus beni velet
elvada cokokrem , mini kekler , rulokat, milkshake , makarna , tost, bagel ve ekmek
Hem ne sömürme. Geçen gün idrar testinde keton çıktı. Hocam nedir bu dedim. Açlıktan dedi . Nasıl yani dedim. Meğer aç kalmışım bebek vücutta şeker bulamayınca yağ deposundan almaya başlamış herşeyi. Ara öğünlerin öneminden bahsetti uzunca bir süre
Hem ne sömürme. Geçen gün idrar testinde keton çıktı. Hocam nedir bu dedim. Açlıktan dedi . Nasıl yani dedim. Meğer aç kalmışım bebek vücutta şeker bulamayınca yağ deposundan almaya başlamış herşeyi. Ara öğünlerin öneminden bahsetti uzunca bir süre
Kizlar gunaydiin, bir sorum var diger gruplari takip eden arkadaslara. Genelde anneler tarihlerinden daha erken mi doguruyor gec mi? Farkettiniz mi bununla ilgili bir sey
Yapma annem yapma yavrum
Büyüyorlar anniş son aylar innnanılmaz çalıyorlar ben de takviyeyi değiştirip günde 2 ye çıkardım doktorumla bi de meyveyle tüketiyorum, en azından çok şükür 1 aydır azalmamış
Kizlar gunaydiin, bir sorum var diger gruplari takip eden arkadaslara. Genelde anneler tarihlerinden daha erken mi doguruyor gec mi? Farkettiniz mi bununla ilgili bir sey
Doğu görevinde misiniz canım senin eşinde asker miydi yanlış mı hatırlıyorum?
Evet Hatayda da uzak kalıyorduk burası iyice uzak oldu artık batıya gitsek sabit kalacağın yer çok zor, sonumuz hayrola
Aynen bende korkumu bende biraz yendim ama kendimi istemsiz kasıyorum arabayla da gidilecek yol değil ki 1500 km
Aynen canım doğu görevi 3 senemiz bitti kaldı 2 inşallah jandarma benimki de canım
Bizde Sakaryaliyiz arabayla 1300 km falan git git bitmiyor normalde Eylül'de izine gidecektik ama şuan çok sıkıştık maddi açıdan ve Eylül 15 ten sonra ev tasicaz o da izin zamanina denk geliyor bir de köyden yeni geldik zaten malum sebepten dolayı biliyorsun kasıma alacak eşim izini biraz geçsin kışın gidelim diyor öyle yapacağız uçakla gideceğiz arabayı götürmeyecegiz mazot parası 5 6 bin tutuyor geçen gelirken hesapladik git gel uçak daha ucuza geliyor
Sizin neden sabit olmuyor ki canım askerlerde böyle mi oluyor ki ?
Sevindim bunu okuyunda benimde öyle bebeğin kilolu olduğunu söylemişti doktor ve bu konuda baya azarlamıştı beni yediklerine dikkat et diye O günden beri bende az yemeye çalışıyorum bebek normale dönsün diye haftaya randevum var çok merak ediyorum durumları Yalnız normal doğumda bebeğin kilolu olması çok sıkıntılıymış kafam ona takıldı acaba epidural normal doğum mu olsa diye düşünüyorum çünkü bebek ne kadar büyükse o kadar can yakıyormuş
Bizimde dn kontrolümüz vardı bebek yapılı olacak dedi. ama ben zaten çok az kilo aldığım için doktor bana yediklerine dikkat et dememe gerek yok zaten çok az kilo aldın dedi. aynı şekilde devam biraz genetik galiba oğlumda 4 kiloya yakın doğmuştu. bu sanki ondan biraz daha iri olacak gibi dedi hatta. ben şuana kadar 2,5 kilo aldım bebek 2,200 olmuş.
Bizimde dn kontrolümüz vardı bebek yapılı olacak dedi. ama ben zaten çok az kilo aldığım için doktor bana yediklerine dikkat et dememe gerek yok zaten çok az kilo aldın dedi. aynı şekilde devam biraz genetik galiba oğlumda 4 kiloya yakın doğmuştu. bu sanki ondan biraz daha iri olacak gibi dedi hatta. ben şuana kadar 2,5 kilo aldım bebek 2,200 olmuş.
Aayy maşallah bebişe Ben genetikte de küçük doğar diye düşünüyordum çünkü biz hep zayıfız ailecek Doktorda öyle azarlayınca beni baya moralim bozulmuştu fakat sizlerden duyunca aslında normal bir durum olduğunu düşünüyorum, seviniyorum oğluşun normal doğum mu oldu peki bu konuda çok tedirginim sadece aslında acı eşiğim çok yüksek dayanıklıyım fakat normal doğum çok zorlarsa çok uzun sürerse nasıl olur diye tedirgin oluyorum
Günaydın canım valla sanki buradaki bebisler aceleci gibi. Gününü bekleyen yok. Ama Çevremde herkes gününde ve hatta daha da geç doğum yapmış. Çok yaman çelişki. Gruplara bakınca hemen doğuracak mışım gibi geliyo.