Kızlar günaydın dün 40 sayfa okudum ne güzel kapı süsleri konusulmuş çoğumuzda aynı model seçmişiz Ay ama bitmiyor ben bir bunaldım hastane çantası eksiği bitse hastane süslemesi var odası var delirecem daraldım valla bu modelden seçtim bende kızçemiz Yağmur Allahım hepimize vaktinde sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Olsun hiçbir şey olmaz. Diğer sıkıntılarımızın yanında bu hiçbir şey. Olabilir. Doğumla birlikte bitecek. Bana önce diyet vermişlerdi. Düşmedi maalesef insülin kullanıyorum. Bebiş te etkilenmemiş çok şükür. Ama diyetle çok güzel kilo verdim. Tontik bı hamileydim şimdi çok daha rahat ve konforluyum. Ayrıca benim takiplerim şehir Hastanesi'nde ve gebe takip çok kalabalık. Şekerden dolayı perinatoloji takip ediyor artık. Sıra bekleme yok. USG ler en az 20 dk falan. Herşeyde bir hayır var
Olsun hiçbir şey olmaz. Diğer sıkıntılarımızın yanında bu hiçbir şey. Olabilir. Doğumla birlikte bitecek. Bana önce diyet vermişlerdi. Düşmedi maalesef insülin kullanıyorum. Bebiş te etkilenmemiş çok şükür. Ama diyetle çok güzel kilo verdim. Tontik bı hamileydim şimdi çok daha rahat ve konforluyum. Ayrıca benim takiplerim şehir Hastanesi'nde ve gebe takip çok kalabalık. Şekerden dolayı perinatoloji takip ediyor artık. Sıra bekleme yok. USG ler en az 20 dk falan. Herşeyde bir hayır var
Benim de smdi pazartesi Nst ve ultroson var . bebegin boy kilo olcumu yapilcak . Cok sukur suana kadar bir sknti yoktu hep haftasiyla uyumlu gitti.
ya ben zaten kilolu hamile kalmistim, hep cok kilo alacakmisim gbi sartlamistim kendimi zaten simdi bile 2 kg fark ediyorum sadece , bu gidisle bende gene kilo vericem senin gibi
son bir kac aydi bunuda atlatiriz allahin izniyle canim
canlar bgn instegramla buraya düştüm. bir sayfaya denk geldım simgedduman diye normal doğum yapmak isteyen arkadSlara cok güzel tavsiyeler var. maşallah ne gebeler var diyorum kadın 38.haftada resmen köprü kuracakbnde 2ayağa kalktm vicdan azabındayım
Çok iyi bir hoca ben de online ders aldım kendisinden ara vermiştim bu ay tekrar başlayacagim. Cok güzel teknikleri var ve vücudu çok rahatlatıyor . Resmen yapamadıgim zamanlarda koreldim
Kızlar günaydın dün 40 sayfa okudum ne güzel kapı süsleri konusulmuş çoğumuzda aynı model seçmişiz Ay ama bitmiyor ben bir bunaldım hastane çantası eksiği bitse hastane süslemesi var odası var delirecem daraldım valla bu modelden seçtim bende kızçemiz Yağmur Allahım hepimize vaktinde sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin Eki Görüntüle 3115793
Çok iyi bir hoca ben de online ders aldım kendisinden ara vermiştim bu ay tekrar başlayacagim. Cok güzel teknikleri var ve vücudu çok rahatlatıyor . Resmen yapamadıgim zamanlarda koreldim
Kendisini takibe aldim. Cok guzel videolari aslinda ders almak lazim normal dogumu cok kolaylastirdigi soyleniyor. Ben de elcindemirel i takip ediyorum. Ona da bakabilirsiniz
Günaydın canım valla sanki buradaki bebisler aceleci gibi. Gününü bekleyen yok. Ama Çevremde herkes gününde ve hatta daha da geç doğum yapmış. Çok yaman çelişki. Gruplara bakınca hemen doğuracak mışım gibi geliyo.
Benim cevremde herkes sezeryan yapmis resmen gunleri belirli oluyor dolayisiyla. Ben normal dogum istiyorum o yuzden merak ediyorum ne zaman gelir diye. 1.5 ayim var diyorum soranlara bakalim nolucak heyecanlanmaya basladim artik
Kendisini takibe aldim. Cok guzel videolari aslinda ders almak lazim normal dogumu cok kolaylastirdigi soyleniyor. Ben de elcindemirel i takip ediyorum. Ona da bakabilirsiniz
Evet , normal doğum olmasa bile sezeryan sonrasında.da toparlanmak konusunda çok faydalı olduğunu söylüyor gebeler. Normal istiyorum inşallah hayırlısı ile nasip olur