2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlarrr yazamadım ne zamandır. Herkes kalsiyum kullanıyormu ya benim doktor başlamadı bana daha. Neyse 31 inde ankaraya dönmüş olurum inşallah 32 hafta kontrolüm var o gün sorarım :) bende daha hiçbir hazırlık yok ama hastane çıkışımız geldi :) eve dönünce de artık yıkama ütüleme yaparım sonrakş hafta da çantamızı hazır ederim diye düşünüyorum

Eklentiler

• 0A58AD20-DCBF-4E4F-A467-A89DC1002554.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 89
  • E66BAB28-6002-45F1-9F18-21A124F7C3BA.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 97

Yaşıyorum bunu evet hatta bugün sol kaşığımdan bi ağrı kalktı, sol bacağım çekti, ayakta duramadım, uzandım biraz da öyle düzeldi. Akşam yine aynı şeyler oldu, hep de ayaktayken oldu bu.

Sen de bendensin ya :) benim eşimde her temizlik yaptığımda ev kirli değildi ki der ben tutamam kendimi yaparım. Aman zaten gebelik normal gidiyorsa yapıcaz tabi hasta değiliz hamileyiz
Kızlar benim de kapı süsüm geldi
Çok güzelll güle güle kullansın. Benmkiyle aynı benimki sadece pembesi :)

Yaşıyorum bunu evet hatta bugün sol kaşığımdan bi ağrı kalktı, sol bacağım çekti, ayakta duramadım, uzandım biraz da öyle düzeldi. Akşam yine aynı şeyler oldu, hep de ayaktayken oldu bu.

Bende oturdum bugün sürekli öyle oldu misafirlikteydim kendimi pek geriye atıp oturamadım o anda olmaya basladı sonra devam etti bir süre artık uzanındım yarım saat sonra rahatladım

Olsuun kızlar son zamanlar dikkatli olun siz kendinizi temizliğe fazla kaptırmayın. Hasta değiliz tabi ki her türlü aktivitemize çok şükür devam ediyoruz ama riske atmayada gerek yok

Hee o kadarını bilmiyorum canım doğrudur Allah yardımcınız olsun canım benim çok zor gerçekten. Amiiin cümlemizin hakkında hayırlısı olsun
Ooo hadi ya o zaman düşmez kesin neyse hayırlısı olsun napalim

Olsuun kızlar son zamanlar dikkatli olun siz kendinizi temizliğe fazla kaptırmayın. Hasta değiliz tabi ki her türlü aktivitemize çok şükür devam ediyoruz ama riske atmayada gerek yok
Zorlamak iyi değil canım gerçekten doğru söylüyorsun ben bugün çalışmadım öğlen 1 saat uyudum ya kendimi o kadar dinç hissediyorum ki hiç ağrım kalmadı haftaiçi kuyruk sokumuma kadar ağrıyor inan

İyice büyüdü bebekler artık 1.500-1.700 arasıdır en küçük bebek kilomuz artık elimizde 1 saat belki o ağırlıgı hiç hareket ettirmeden tutsak bileğimiz yorulur. Karnımızda o ağırlık var bide bunun plesantası suyu ödemi alınan kilosu vs var kolay değil. Bir şey olmaz diye zorlamamak lazım. Bol bol her fırsattadi dinlenmekte fayda var

Aynı böyle oluyordu canım. Yalnız doktoru aradığımda geçen hafta, ayağa kalktığım gibi yaptı saatlerce bunu. Aynı anlattığın gibi oluyor

Açlık 93 üstü olmamalı. 1 saat sonra toklukta 140 üzeri olmamalı. Eğer o yemekler şekerini yükseltiyorsa tüketmemelisin canım ben ekmeği hayatımdan tamamen cıkarmış gibiyim sadece sabahları tam buğday iki dilim yiyorum oda kahvaltıda ekmeksiz yapamadığım için. Onun dışında şekerden tamamen uzağım meyve tüketirsemde mutlaka yürüyüs vs yapmaya calısıyorum aksamları o yüzden 3 ay sabredeceğiz artık :)

Amin canım aynen hersey bu kadar uçmuşken pek beklemiyorum bende düşmesini

Kızlar benim de kapı süsüm geldi
Ben de almila ada koyacağım kızımın adını. Arapça olan almira bu arada
Almila öztürkçe almula, almıla dan geliyor.
Elma yanaklı kız demek,, hatta kızıl elma demek
Ay bana yorum yapan olmadı zaten heyheylerim üstümde
Öyle bir sınır çiziyorum ki herkese. Doğuma kdr kimseyle yüz göz olmamam lazım

Evet anlamına bayıldığım için koydum bende Çok güzel bir isim erkek olsa da Türkçe koyacaktim adını bana yorumlar geldi eşime de söyleyemiyorlarmis unutuyorlarmis başka isim yok muymus

Evet anlamına bayıldığım için koydum bende Çok güzel bir isim erkek olsa da Türkçe koyacaktim adını bana yorumlar geldi eşime de söyleyemiyorlarmis unutuyorlarmis başka isim yok muymus
Yok anasını satıyım dünya üzerinde başka isim kalmadı ne cok boş yapıyorlar ya

Görüldüğü üzere pazar pazar gene sinirlerim üzerimde

4 te alarm ile uyandım. ilaç içmem gerekiyordu.
Hala gözümü kırpmadım.
2 bardak filtre kahve içtim.
Son 10 günde filan 3 kilo almışım sanırım. Ya da Endol ödem yapar mı bilemiyorum. Kilo Umrumda değil tabi sonrasında bakarız.

Neyse benim için güzel başlamadı ama
Bugün hepimiz için çok güzel bir güne evrilir inşallah

Bu arada;

Canım insanların tepkileri beni mahvediyor
Bizim içimize sinmesi yetmiyor bir de milletin içine sinmesini bekliyoruz
Adıyla mükemmel bir hayat yaşasın
Ödeme ve tansiyona dikkat et çiçeğim…

Abinin gerçekten sorunları var bence. Ne tuhaf konuşmalar bunlar ayrıca sare ismi de çok hoş. Ne alaka fare ile yahu Hangi dönemde kalmış ya da kızları ile video çekip sana atmak nedir tövbe estağfurullah

Canım insanların tepkileri beni mahvediyor
Bizim içimize sinmesi yetmiyor bir de milletin içine sinmesini bekliyoruz
Adıyla mükemmel bir hayat yaşasın
Valla hiç takmadım hayyalcim . Böyle olacak diyorum aksine onlar sinirleniyor bu sayede yapacağım şeyi sormayacagimi daha iyi anlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…