Vardı canım, son zamanlar iki el parmaklarım da iptaldi. Bir de ayaklarım çok şişmişti, son 1 haftada da +3 kilo almıştım.
Merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım. Uzun zaman oldu giremedim üsten okuduğum kadarıyla @Hayyal cim doğum yapmışsın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah en kısa zamanda mis kokulu oğluşuna kavuşursun.
-Sunshine sende hastanede yatmışsın geçmiş olsun şu anki durumun iyidir umarım. Sağlıkla zamanında doğururuz inşallah hepimiz.
Benimde bebek çok aşağıda 1 aydır hep haftada bir gidiyorum doktora bundan sonra da böyle haftada bir gitmem gerekecek bazen hareketlerini hissetmediğim oluyordu. En son çarşamba gittiğimde ise suyunun azaldığını söyledi nstde bi problem görmedi bende anlamıyorum zaten nstden bişey. Yüzünü göremedik plesanta üzerindeymiş filan moralim yerlerde erken doğmasından korkuyorum. En son gittiğimde 32+0da 2100 gram olduğunu kilosunun haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi hala daha gelişim geriliği olmadı şükür inşallah olmadan sağlıkla doğururuz hepimiz çok az bi zaman kaldı baştaki günler kadar stresli ve endişeliyiz Allah bu 1 ayı stressiz bi şekilde atlatmayı bebikolarımıza kavuşmayı nasip etsin
Çok güzel bir post kızlargününüz güzel geçsin
Canım seninle aynı haftadayiz. Bebişlerimizin kilosu da aynı ve bana da bu hafta suyun sınırda dedi. Benim de nst de sıkıntı çıkmadı. Birkaç haftaya suyun az diyebiliriz belki dedi. Ama sıkıntı yok şu an dedi. Bu haftalarda böyle demekkiMerhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım. Uzun zaman oldu giremedim üsten okuduğum kadarıyla @Hayyal cim doğum yapmışsın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah en kısa zamanda mis kokulu oğluşuna kavuşursun.
-Sunshine sende hastanede yatmışsın geçmiş olsun şu anki durumun iyidir umarım. Sağlıkla zamanında doğururuz inşallah hepimiz.
Benimde bebek çok aşağıda 1 aydır hep haftada bir gidiyorum doktora bundan sonra da böyle haftada bir gitmem gerekecek bazen hareketlerini hissetmediğim oluyordu. En son çarşamba gittiğimde ise suyunun azaldığını söyledi nstde bi problem görmedi bende anlamıyorum zaten nstden bişey. Yüzünü göremedik plesanta üzerindeymiş filan moralim yerlerde erken doğmasından korkuyorum. En son gittiğimde 32+0da 2100 gram olduğunu kilosunun haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi hala daha gelişim geriliği olmadı şükür inşallah olmadan sağlıkla doğururuz hepimiz çok az bi zaman kaldı baştaki günler kadar stresli ve endişeliyiz Allah bu 1 ayı stressiz bi şekilde atlatmayı bebikolarımıza kavuşmayı nasip etsin
Tam anneye ve kvye atmalik gorsel
Ben inanilmaz takintiliyim cocugumu baska cocuklarla kiyaslayacaklar diye sinir oluyorum zaten bebek zayif dogacak gibi duruyor bir de hem benim abimlerin hem esimin abisi ve kiz kardesinin hep kucuk cocuklari var daha yeni doganlar var. Daha simdiden bebek icin kiyafet ya da esya gosteriyorum aa bundan sununda vardi, bak o cocugunu soyle buyuttu cocuk soyle akilli oldu gibi gibi konusup duruyorlar.
En az 1 aydir ailelerden kimseyle gorusmuyorum neredeyse kafam rahat ama cocuk dogunca illa gorusmek zorunda kalicaz.
Offf sıkıntı bastı yakabilsem yakardim suan bir dal
Kıyamamm yakma dal yakmaTam anneye ve kvye atmalik gorsel
Ben inanilmaz takintiliyim cocugumu baska cocuklarla kiyaslayacaklar diye sinir oluyorum zaten bebek zayif dogacak gibi duruyor bir de hem benim abimlerin hem esimin abisi ve kiz kardesinin hep kucuk cocuklari var daha yeni doganlar var. Daha simdiden bebek icin kiyafet ya da esya gosteriyorum aa bundan sununda vardi, bak o cocugunu soyle buyuttu cocuk soyle akilli oldu gibi gibi konusup duruyorlar.
En az 1 aydir ailelerden kimseyle gorusmuyorum neredeyse kafam rahat ama cocuk dogunca illa gorusmek zorunda kalicaz.
Offf sıkıntı bastı yakabilsem yakardim suan bir dal
Bende cevap veriyorum ya normalde kimseye bulaşmam cahil anlatılmaz der geçerdim şimdi hayır doktorum şöyle söyledi ben ona güveniyorum diyorum susuyorlarValla canım ben hamile kaldıgımı öğrendiğimde eltim de 5 aylık hamileydi ondan bir ay büyük eşimin kuzenin eşi hamileydi vs peş peşe hepimizin ki ya böyle saçma sapan kıyasa girdiler yok senin ki doğdugunda benim ki 5 aylık olcak gider gelir elini seninkinin gözüne sokmaya çalısır vs yaptı böyle ama onlar konusurken ben böyle boşluğa bakar gibi bakmaya devam ettim 5 aylık cocuk yani daha yeni yeni oturmaya başlamış olacak hani ne biliyim nerden ne çıkarım yapacaklarını şaşırdılar iyice. Neyse işte kuzenin eşi doğum yapınca arada da 1 ay vardı birisi zayıf birisi kilolu doğdu vs birbirinden farklı iki çocuk şimdi ikisi yan yana gelince herkes kıyas yapıyor vs bunların zoruna gitmiş yan yana getirmiyorlar diğer cocukla laflarıda çok kıyaslıyorlar biz rahatsız oluyor. Ee sen niye benim daha doğmamış cocugumla kendi çocugunu kıyaslıyorsun madem rahatsız oluyorsun bu kadar derdin ne şimdi. Her çocuk kendine özeldir her çocuk farklıdır bakışı huyu suyu hareketlenmesi kimi geç yürür kimi erken yürür kimi esmer olcak kimi beyaz olacak yani bizler gibi onlarda bambaşka özellikle doğuyorlar. En iyisi ketum olmak ağzından lafı eksik etme valla ben hamile kalmadan önce böyle şeylere susmanın en iyi cevap olduğunu düşünürdüm ama yok o bile ederi olan insanlara susulurmuş. Böylelerine hep verecek cevabın olmalı ki sınırlarını bilsinler
En güzeli valla hele ki lohualıgımıza az kaldı içimize hiç bir şeyi dert etmiyoruz patır patır söylüyoruz her şeyii. Bebeklerimiz ve sütümüz değerli olacakBende cevap veriyorum ya normalde kimseye bulaşmam cahil anlatılmaz der geçerdim şimdi hayır doktorum şöyle söyledi ben ona güveniyorum diyorum susuyorlar
Ayy eminim zaman gecmiyordur annesi ama çok şükür ki her şey iyiye gidiyor bakİnşallah canımÖnümüzde uzun maraton var ama olsun level level atlatacağız inşallah valla bu haftasonu bir ağır çekim geçti ki, Pazartesi sonrasında salı hiç olmayacak gibi geliyor
Değil mi? Hayırlı olsun ismi der geçersin illa fikir beyan edecekler. Herkes beğenecekçok teşekkür ederim, birbirimizi ağırlamak gibi oldu ama Nil ismi çok kibar, çok sade ama çok hoş. Kesinlikle güzel bir tercih
Sorma, ben bu çocuğu nasıl paylaşacağım cadı kaynana olmaktan korkuyorum Yarabbim
Amin inşallah canım çok şükür gelişiminde sıkıntı yokmuş inşallah kendini üzme tamam mı bende 32. Hafta da dedim ki herhalde bu hafta dogururum doktor başı çok aşağıda dedi hemde rahmim kisalmisti üzerine iki hafta geçti çok yattım kalkmadim zaten haftalık kontrolün var nst de iyi çıkmış bol bol dinlen strese girmeMerhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım. Uzun zaman oldu giremedim üsten okuduğum kadarıyla @Hayyal cim doğum yapmışsın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah en kısa zamanda mis kokulu oğluşuna kavuşursun.
Her isme mana bulunabilir istedikten sonra yeterki insanların içi iyi olsun ben beğenmesemde ismi söylemem karşımdakine. Doruk çok güzel bir isim şu forumda en çok beğendiğim insanlardan biri-Sunshine Güneş ismi kızlarda çok hoşuma gidiyor. Ada ismide ben kızıma Nil koyarken hiç düşünmediö halende hiç düşünmüyorum ne anlamını ne birşeyi
Tut içinde biraz daha çıkarma benim de doktora ilk sorduğum o tarihte burdasınız dimi :) Allah kaza bela vermezse burdayım dedi vermesin dedim
Kuzum yokluğun belliydi ben de merak ediyordum artıkMerhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım. Uzun zaman oldu giremedim üsten okuduğum kadarıyla @Hayyal cim doğum yapmışsın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah en kısa zamanda mis kokulu oğluşuna kavuşursun.
Aynen. Bu anlarımız bir daha geri gelmeyecek. Boşverin. Tadını çıkaralım. Geçen gün arkadaşım çıkıştı bana hatta. Hayatımda gördüğüm en rahat hamilesin diye. Bu ikili üçlü taramadan sonra evhamı derdi tasayı bıraktım. Hamileliğimi mutlu stressiz geçirmeye çalışıyorum. Biz ne kadar iyiysek bebitolarda o kadar iyi. Çok şükür kendimi iyi hissediyorum. İnanıyorum ki bebeğimde iyi. Gerisini koyverdim. Ev mi batmış, biri bişey mi demiş. Amaaannn KasımpaşaEn güzeli valla hele ki lohualıgımıza az kaldı içimize hiç bir şeyi dert etmiyoruz patır patır söylüyoruz her şeyii. Bebeklerimiz ve sütümüz değerli olacak
Dinleniyorum elimden geldiği kadar inşallah vaktinde doğururuz hepimizYaşam sınırlarını aştık çok şükür canım inşallah erken doğmaz vakitlice sağlıkla doğar bebeğin kilosu gelişimi yerindeyse haftası uyumluysa korkma kalan sürecini bol bol dinlenerek yatarak geçirmeye bak çok ayakta durma zaten bir şey kalmadı Allahın izniyle zten haftada bir gidiyormussun kontrole bir şey olmadan gececek bu süreç insallah iyi düşün iyi olsun
Ya düğüne gitmiştim orda sıkıştım mı ne oldu anlamadım tuvalete giderken durmadı birden bişeyler aktı suyu olduğunu düşündüm çok ayakta kalmıştım o gün ertesi gün doktora gidince suyu azalmış dedi alttan muayene etti sızıntı yok dedi akıntı için sirkeli suyla yıkan dedi çok fazla akıntım var suyu mudur gelen onu da anlamıyorum.Canım seninle aynı haftadayiz. Bebişlerimizin kilosu da aynı ve bana da bu hafta suyun sınırda dedi. Benim de nst de sıkıntı çıkmadı. Birkaç haftaya suyun az diyebiliriz belki dedi. Ama sıkıntı yok şu an dedi. Bu haftalarda böyle demekki
Stres demeyin banaAmin inşallah canım çok şükür gelişiminde sıkıntı yokmuş inşallah kendini üzme tamam mı bende 32. Hafta da dedim ki herhalde bu hafta dogururum doktor başı çok aşağıda dedi hemde rahmim kisalmisti üzerine iki hafta geçti çok yattım kalkmadim zaten haftalık kontrolün var nst de iyi çıkmış bol bol dinlen strese girme
Beni de aydinlatin nolurKızlar bi şey sorucam sizlere. Beşik / yatak / karyol mevzularını ne yaptınız? Her kafadan bir ses çıkıyor kafam karıştı.
1. Anne yanı alıyoruz anladığım kadarıyla.
2. Park yatak çok öneriliyor.
3. Asansörlü beşikler iyi deniliyor.
4. Büyüyen yatak alın ileride de kullanır diyorlar.
5. Bir de Montessori mevzusu var.
Şimdi biz kaç tane alıyoruz tam olarak?
Aynen. Bu anlarımız bir daha geri gelmeyecek. Boşverin. Tadını çıkaralım. Geçen gün arkadaşım çıkıştı bana hatta. Hayatımda gördüğüm en rahat hamilesin diye. Bu ikili üçlü taramadan sonra evhamı derdi tasayı bıraktım. Hamileliğimi mutlu stressiz geçirmeye çalışıyorum. Biz ne kadar iyiysek bebitolarda o kadar iyi. Çok şükür kendimi iyi hissediyorum. İnanıyorum ki bebeğimde iyi. Gerisini koyverdim. Ev mi batmış, biri bişey mi demiş. Amaaannn Kasımpaşa
Evet 1 ay oldu döneli annemlerde gelmişti doğuma kadar kalacaklardı yanımda annem rahatsızlandı nakil hastası acil doktoruna gitti tekrar istanbula benim de hem erken doğum korkusu hem doğumdan sonra yalnız kalma korkusu hem suyun gelmesi herşey üstüste geldi sıkıntıdan patlamak üzereyimya bir de sen Nil dersin ama o senin içinde bambaşka bi kıpırtı oluşturur mesela güneş de benim için öyle.
bu isim konusu büyük hadsizlik meselesi
34 e kadar tutarım gibi geliyor da 35 in içinden cok korkuyorum
İnş vermez
Kuzum yokluğun belliydi ben de merak ediyordum artık
Yavaş yavaş su azalmalarımız oluyor artık bol sıvı desteği ve havuç suyu da diyorlar bir sorun olmaz Allah’ın izniyle inşallah
Kilosu cok iyi maşallah yine benimkinden iri
Zamanımız da güzel ilerledi bi sorun olmaz inşallah dinlenmene bak sadece.
Sen ne yaptın döndün mü İstanbul’dan ?
Ya düğüne gitmiştim orda sıkıştım mı ne oldu anlamadım tuvalete giderken durmadı birden bişeyler aktı suyu olduğunu düşündüm çok ayakta kalmıştım o gün ertesi gün doktora gidince suyu azalmış dedi alttan muayene etti sızıntı yok dedi akıntı için sirkeli suyla yıkan dedi çok fazla akıntım var suyu mudur gelen onu da anlamıyorum.
Bu haftalarda artık suyu artmayacak zaten bebişlerimizin. Doktorda muayene etmiş. Bişicik olmaz Allah'ın izniyle annesiYa düğüne gitmiştim orda sıkıştım mı ne oldu anlamadım tuvalete giderken durmadı birden bişeyler aktı suyu olduğunu düşündüm çok ayakta kalmıştım o gün ertesi gün doktora gidince suyu azalmış dedi alttan muayene etti sızıntı yok dedi akıntı için sirkeli suyla yıkan dedi çok fazla akıntım var suyu mudur gelen onu da anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?