2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
en iyisi canım boşver. Doruk İçin de moruk diyorlardı dalga geçerlermiş falan filan. Doruk oldu işte
Ay ne alaka ya gerçekten can sıkmak için yapıyorlar bende bayıldım ismine herkes Ahmet Mehmet koymak zorunda sanki

Normalde ennn fazla 9/6 olan tansiyonum bu aralar 11/7 seyrediyor genelde ama kimse bunu tansiyon yükselmesinden saymıyor tabi, ben de saymalı mıyım bilmiyorum
Yok canım 14 üstü alarm sebebi.
Ben doğum haftam öncesi aniden 3 kilo almıştım. O yüzden ani kilo alışlarına hep dikkat diyorum

Ay ne alaka ya gerçekten can sıkmak için yapıyorlar bende bayıldım ismine herkes Ahmet Mehmet koymak zorunda sanki
Teşekkür ederim papatyacım Aynen öyle yarın oğlumu tekrar sütle besleme yapacaklar bu arada. Çok heyecanlıyım. Doktor cuma günü olumlu konuştu, oğluşumu da iyi gördüm maşallah Olacak gibi hissediyorum Allah’ım yüzümüze gülsün inşallah
İçim içime sığmıyor bugün.

Yok canım 14 üstü alarm sebebi.
Ben doğum haftam öncesi aniden 3 kilo almıştım. O yüzden ani kilo alışlarına hep dikkat diyorum

Oy bunun yanında Vücudumda cok garip şeyler oluyor surda yazmaya kalksam kompozisyona döner
Hüseyin hoca da tam 34+0 olduğumda 5 günlük tatile çıkıyormuş, denk getirmemem lazım
Oh oh maşallah

Ayyy çok heyecanlandım inşallah bir an önce geçecek bu günler aklıma geldikçe içten dua ediyorum canım. Maşallah çıkacak en kısa zamanda

Canım her sabah ellerimi hissetmeden uyanıyorum öyle ödemliyizki aman kilo nedir uykusuz her gece emzirmeler yemek mi yiyebilcek sanki

en iyisi canım boşver. Doruk İçin de moruk diyorlardı dalga geçerlermiş falan filan. Doruk oldu işte
Her isme mana bulunabilir istedikten sonra yeterki insanların içi iyi olsun ben beğenmesemde ismi söylemem karşımdakine. Doruk çok güzel bir isim şu forumda en çok beğendiğim insanlardan biri -Sunshine Güneş ismi kızlarda çok hoşuma gidiyor. Ada ismide ben kızıma Nil koyarken hiç düşünmediö halende hiç düşünmüyorum ne anlamını ne birşeyi

Oy bunun yanında Vücudumda cok garip şeyler oluyor surda yazmaya kalksam kompozisyona döner
Hüseyin hoca da tam 34+0 olduğumda 5 günlük tatile çıkıyormuş, denk getirmemem lazım

Oh oh maşallah

Tut içinde biraz daha çıkarma benim de doktora ilk sorduğum o tarihte burdasınız dimi :) Allah kaza bela vermezse burdayım dedi vermesin dedim
Canım her sabah ellerimi hissetmeden uyanıyorum öyle ödemliyizki aman kilo nedir uykusuz her gece emzirmeler yemek mi yiyebilcek sanki
Benim de sabahları avuçlarım sızlıyor gün içinde bol suyla azalıyor

Abinin gerçekten sorunları var bence. Ne tuhaf konuşmalar bunlar ayrıca sare ismi de çok hoş. Ne alaka fare ile yahu Hangi dönemde kalmış ya da kızları ile video çekip sana atmak nedir tövbe estağfurullah

Doruklara sevdalandım diye türkü söyleyecek kızlar seninkine de daha ne olsun forsa bak :)

Açıkçası ecrin’dense (ecrin koyanlar alınmasın da ) toprak doğa yağmur güneş ay su hepsi de daha anlamlı :)

Ayyy çok heyecanlandım inşallah bir an önce geçecek bu günler aklıma geldikçe içten dua ediyorum canım. Maşallah çıkacak en kısa zamanda
İnşallah canım Önümüzde uzun maraton var ama olsun level level atlatacağız inşallah valla bu haftasonu bir ağır çekim geçti ki, Pazartesi sonrasında salı hiç olmayacak gibi geliyor
Değil mi? Hayırlı olsun ismi der geçersin illa fikir beyan edecekler. Herkes beğenecek çok teşekkür ederim, birbirimizi ağırlamak gibi oldu ama Nil ismi çok kibar, çok sade ama çok hoş. Kesinlikle güzel bir tercih
Sorma, ben bu çocuğu nasıl paylaşacağım cadı kaynana olmaktan korkuyorum Yarabbim

Vardı canım, son zamanlar iki el parmaklarım da iptaldi. Bir de ayaklarım çok şişmişti, son 1 haftada da +3 kilo almıştım.
Ben sabaha karşı böyle parmaklarım kendiliğinden kırık pozisyonda kalkıyorum sabah yüzümü yıkarken soğuk syla yıkıyorum gün içinde nekadar su içsemde şuan parmaklarım 2 katı:) 33. Haftamdayım ama bebek 35 de sanırım yaklaşıyor diye iyice şiştim bugün yine gögsümün altında kaburgamı kırıp taş gibiyim

Merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım. Uzun zaman oldu giremedim üsten okuduğum kadarıyla Hayyal cim doğum yapmışsın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah en kısa zamanda mis kokulu oğluşuna kavuşursun.

-Sunshine sende hastanede yatmışsın geçmiş olsun şu anki durumun iyidir umarım. Sağlıkla zamanında doğururuz inşallah hepimiz.

Benimde bebek çok aşağıda 1 aydır hep haftada bir gidiyorum doktora bundan sonra da böyle haftada bir gitmem gerekecek bazen hareketlerini hissetmediğim oluyordu. En son çarşamba gittiğimde ise suyunun azaldığını söyledi nstde bi problem görmedi bende anlamıyorum zaten nstden bişey. Yüzünü göremedik plesanta üzerindeymiş filan moralim yerlerde erken doğmasından korkuyorum. En son gittiğimde 32+0da 2100 gram olduğunu kilosunun haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi hala daha gelişim geriliği olmadı şükür inşallah olmadan sağlıkla doğururuz hepimiz çok az bi zaman kaldı baştaki günler kadar stresli ve endişeliyiz Allah bu 1 ayı stressiz bi şekilde atlatmayı bebikolarımıza kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…