2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

1 tane odana anne yanı alıyorsun. Park yatakta anne yanı olarak kullanabileceğin bir yatak. Odasına bir şey almayacağım daha diyorsan park yatak 2-3 yaşına kadar kullanan çok kişi var.

Büyüyen yatak yada montessori tamamen sana kalmıs bir şey canım. Büyüywn yatak 2 yaşına kadar beşik gibi duruyor sonra ayak ucından ki şeyleri ve yandakileri kaldırıyor büyüyor yatak 80x200 oluyor onuda kullanması süresi sana kalmıs ama çevremde herkes 4-5 yasında değiştirip normal baza başlık yatak şeklinde aldılar 90x190 ölcüsünde

Montessori ise yer de olan yataklarda çocuk kendi rahat yatıp kalksın diye tamamen cocugun özgüvenini geliştiren bir teknik cocuk kendi kendine hareket edip güveni yerine geliyor fakat beni boyum 1.75 eşimin 1.85 üzeri illa ki bu cocuk 2-3 yasına da gelse 8-9 aylıkta olsa bir yerlerde uyuyakalınca biz götürüp yatırcaz yada kalkınca kucağımıza vs gelmek isteyecek ben eğilip kalkarsam sürekli fıtık olurum valla o yüzden montessori ve ondan bir tık yğkseklere bakmadım bizde kendimize lazımız sonuçta özgüvenini başka bir şeyle desteklerim ben onun

Çok şükür eşimde rahat kendini idare ediyor. Bana sıkıntısı olmuyor ama (büyük konuşmayın yine de ) şu an onu bile takmam.
Şimdi kızım içerde hickiriyo ritmik ritmik. Anın tadını çıkarıyorum. Çok şükür Allah'ım. İsteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda tattirsin. Hep bu duayı ediyorum

Canım çok geçmiş olsun nasıl durumu şimdi

Düşünme bunları canım simdiden sen ve bebek iyi olsunda bakım işini bir şekilde halledersiniz ya. Destek vs olması her zaman iyidir ama olmuyorsa da bunun stresini yaşama. Çevremde gözlemdiğim anne baba ne kadar rahatsa çocukta o kadar huzurlu ve rahat oluyor bunu düşün. Sütümüzden stresimiz mutlulugumuz da gececek bu çocuga onuda düşünün

Anneciğine Çok geçmiş olsun. Tez zamanda o da iyileşir inşallah.
Ama sakin kalmaya çalış lütfen.
Suyun olduğunu sanmıyorum doktor da sızıntı yok demiş. Su gibi akıntı ile alakalı benzer şeyler yaşıyoruz sanıyorum ki idrar bile kaçıyor. Tuvaletten kalkıyorum bir kaç saniye sonra geri oturuyorum. Daha dün gece yatarken 2 kere iç çamaşırı değiştirdim söyleniyordum kendi kendime yahu n’oluyo diye ama. Gelen şey Suyumuz olsa ufak ufak sürekli bi akış olur canım.

Amin kuzum amiin hemde tedavi sürecleriyle uğraşıp hamile kaldım cok sükür aşılama tüp bebek uğraştırmadı bizi ama o kadarı bile fazlasıyla yıpratmıstı eşime diyorum yıllarca emek veren insanlar nasıl baş ediyor bende mi çok güçsüzmüşüm diye o gündür hep ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin karnını da kucağınıda boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin canım benim de tedavi ile oldu. tüp bebek. Hem de sadece bir yumurtam vardı. Rabbim nasip etti çok şükür. Sonra bir daha olur mu bilmiyorum. Galiba biraz da bunun için her anımı kaçırmadan yaşamak istiyorum

Diğer şeyleri bi şekilde hallederim diyorum ama banyo konusu beni korkutuyor koca tarafı da insaniyet olmadığı için tek kalmaktan o yüzden korkuyorum. Artık başa gelen çekilir bi şekilde zamanında sağlıkla doğsun da

Amin canım benim de tedavi ile oldu. tüp bebek. Hem de sadece bir yumurtam vardı. Rabbim nasip etti çok şükür. Sonra bir daha olur mu bilmiyorum. Galiba biraz da bunun için her anımı kaçırmadan yaşamak istiyorum

Çok şükür Rabbim nasip edince oluyor işte canım bencede tadını çıkar geri kalan öyle bir yol alır ki. Alışma sürecimiz vs olacak illa ki ama önemli olan o süreçleri güzek geçirmek

İnşallah canım çok sağol.
Su akmadıysa neden nasıl azaldı bilmiyorım kendi kendine mi azalıyor her gelen akıntıyı su sanıp strese giriyorum dünden beri harekette etmiyordu doğru düzgün daha yeni etmeye başladı iştahım çok bişey yiyemiyorum yemek yemeden de hareket etmiyor hanfendi

Kızlar doğum çantanızı hazırladınız mı benim hiçbir şeyim hazır değil evime gidip geliyordum merdivenle 8. Kat asansörümüzü sözde açacaklardı artık açmadılar bi türlü şimdi böyle söyleyince doktor eve de çıkamıyorum haftada bir merdivenle in çık yapmak istemedim. Dolap aldık asansör yok diye getirmiyorlar aldığım her şey yerde evimin halıları serili değil temizlik yapılması lazım herşey hazır olsa bu kadar stres yapmazdım belki

Göbek bağı düşüne kadar biz yıkamayız cocukları ıslak bir pamuklu bezle silinir. 1 hafta 10 gün arasında düşüyor zaten. O zamana kadar da eşinde sende bebeği tutmaya alışmış olursunuz. Fileler var artık elinle destekleyip fileye yatırırsın eşinde suyu döker sanki yeni doğmuş tertemiz ten illa ki sampuanlamaya vs gerek yok kendini ne zaman tam tutmaya hazır hissedersin o zaman gğzelce yıkarsın. Annelik tamamen iç güdü ya emin ol o iç güdü sana her şeyi yaptıracak bir bakmıssın sanki ilk değilde 3-4. Cocugunmus gibi her şeyi yapacaksın. Ben aşırı uyku düşkünü biriyim tepemde davul çal uyanmam kolay kolay gece en ufak tekmesine uyanıyorum. Eşim uyurken bacağını bana atıp uyumaya alısıktır mesela hamile kaldıgımdan beri dikkat edip yatmaya calısıyoruz bazıı geceler öyle ayak atacak olurken ayagını havada yakalarken buluyorum kendimi. Şaşırıyorum kendime hatta yani ne hissiyatı beni uyandırdı diye. Eksiğiyle fazlasıyla hepimiz çok güzel anne olacağız inşallah kendime bebeğimize güvenelim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…