Kızlar bi şey sorucam sizlere. Beşik / yatak / karyol mevzularını ne yaptınız? Her kafadan bir ses çıkıyor kafam karıştı.
1. Anne yanı alıyoruz anladığım kadarıyla.
2. Park yatak çok öneriliyor.
3. Asansörlü beşikler iyi deniliyor.
4. Büyüyen yatak alın ileride de kullanır diyorlar.
5. Bir de Montessori mevzusu var.
Şimdi biz kaç tane alıyoruz tam olarak?
Neye gore dedi?Maşallah bu gün banada sezeryan dedi tırstım valla
Çok şükür eşimde rahat kendini idare ediyor. Bana sıkıntısı olmuyor ama (büyük konuşmayın yine deBende o moddayım valla strese girdikce daha kötü oluyor her şey gibi en iyisi mi kafa rahatlığı valla akışına bırakmakta fayda var bazı şeyleri. Sorunlarımız rahatsızlıklarımız oluyor tabi ki önlemimizi alıp olumlu düşünüyoruz. Bu süreçte en yanında olması gereken kişi eşin birde onunla o dengeyi oturttun mu her şey daha yoluna giriyor
Canım çok geçmiş olsun nasıl durumu şimdiStres demeyin bana
Annem rahatsızlandı apar topar doktoruna götürdüler ağlama krizlerine girdim 2 gündür doğum korkusu da başladı her şey üstüste geliyor doğumda yalnız kalıcam büyük ihtimal napıcam bilmiyorum
Stres demeyin bana
Annem rahatsızlandı apar topar doktoruna götürdüler ağlama krizlerine girdim 2 gündür doğum korkusu da başladı her şey üstüste geliyor doğumda yalnız kalıcam büyük ihtimal napıcam bilmiyorum
Ya düğüne gitmiştim orda sıkıştım mı ne oldu anlamadım tuvalete giderken durmadı birden bişeyler aktı suyu olduğunu düşündüm çok ayakta kalmıştım o gün ertesi gün doktora gidince suyu azalmış dedi alttan muayene etti sızıntı yok dedi akıntı için sirkeli suyla yıkan dedi çok fazla akıntım var suyu mudur gelen onu da anlamıyorum.
Anneciğine Çok geçmiş olsun. Tez zamanda o da iyileşir inşallah.Evet 1 ay oldu döneli annemlerde gelmişti doğuma kadar kalacaklardı yanımda annem rahatsızlandı nakil hastası acil doktoruna gitti tekrar istanbula benim de hem erken doğum korkusu hem doğumdan sonra yalnız kalma korkusu hem suyun gelmesi herşey üstüste geldi sıkıntıdan patlamak üzereyim
Doktor da 3 litre su iç dedi içiyorum bir de günde 2 havuç yiyorum inşallah işe yarar
Çok şükür eşimde rahat kendini idare ediyor. Bana sıkıntısı olmuyor ama (büyük konuşmayın yine de) şu an onu bile takmam.
Şimdi kızım içerde hickiriyo ritmik ritmik. Anın tadını çıkarıyorum. Çok şükür Allah'ım. İsteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda tattirsin. Hep bu duayı ediyorum
İnşallah canımBu haftalarda artık suyu artmayacak zaten bebişlerimizin. Doktorda muayene etmiş. Bişicik olmaz Allah'ın izniyle annesi
Hastaneye yatırdılar 5-6 gün durumuna göre kalabilirmiş. Kortizon tedavisi alacak bugünkü tahlil sonuçları iyiye doğru gitmişCanım çok geçmiş olsun nasıl durumu şimdi
Amin canım benim de tedavi ile oldu. tüp bebek. Hem de sadece bir yumurtam vardı. Rabbim nasip etti çok şükür. Sonra bir daha olur mu bilmiyorum. Galiba biraz da bunun için her anımı kaçırmadan yaşamak istiyorumAmin kuzum amiin hemde tedavi sürecleriyle uğraşıp hamile kaldım cok sükür aşılama tüp bebek uğraştırmadı bizi ama o kadarı bile fazlasıyla yıpratmıstı eşime diyorum yıllarca emek veren insanlar nasıl baş ediyor bende mi çok güçsüzmüşüm diye o gündür hep ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin karnını da kucağınıda boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Diğer şeyleri bi şekilde hallederim diyorum ama banyo konusu beni korkutuyor koca tarafı da insaniyet olmadığı için tek kalmaktan o yüzden korkuyorum. Artık başa gelen çekilir bi şekilde zamanında sağlıkla doğsun daDüşünme bunları canım simdiden sen ve bebek iyi olsunda bakım işini bir şekilde halledersiniz ya. Destek vs olması her zaman iyidir ama olmuyorsa da bunun stresini yaşama. Çevremde gözlemdiğim anne baba ne kadar rahatsa çocukta o kadar huzurlu ve rahat oluyor bunu düşün. Sütümüzden stresimiz mutlulugumuz da gececek bu çocuga onuda düşünün
En son doğum sezeryan 12 yıl geçmesine ragmen tekrar sezeryan dedi üzüldümNeye gore dedi?
Amin canım benim de tedavi ile oldu. tüp bebek. Hem de sadece bir yumurtam vardı. Rabbim nasip etti çok şükür. Sonra bir daha olur mu bilmiyorum. Galiba biraz da bunun için her anımı kaçırmadan yaşamak istiyorum
Çok şükür canım insalalh bir an önce çıkar Allah annene de evladına da iyilik versinHastaneye yatırdılar 5-6 gün durumuna göre kalabilirmiş. Kortizon tedavisi alacak bugünkü tahlil sonuçları iyiye doğru gitmiş
İnşallah canım çok sağol.Anneciğine Çok geçmiş olsun. Tez zamanda o da iyileşir inşallah.
Ama sakin kalmaya çalış lütfen.
Suyun olduğunu sanmıyorum doktor da sızıntı yok demiş. Su gibi akıntı ile alakalı benzer şeyler yaşıyoruz sanıyorum ki idrar bile kaçıyor. Tuvaletten kalkıyorum bir kaç saniye sonra geri oturuyorum. Daha dün gece yatarken 2 kere iç çamaşırı değiştirdim söyleniyordum kendi kendime yahu n’oluyo diye ama. Gelen şey Suyumuz olsa ufak ufak sürekli bi akış olur canım.
Amin cümlemizinkineÇok şükür canım insalalh bir an önce çıkar Allah annene de evladına da iyilik versin
Olsun canim saglikla gelsin. Baska sey dusunmeEn son doğum sezeryan 12 yıl geçmesine ragmen tekrar sezeryan dedi üzüldüm
Diğer şeyleri bi şekilde hallederim diyorum ama banyo konusu beni korkutuyor koca tarafı da insaniyet olmadığı için tek kalmaktan o yüzden korkuyorum. Artık başa gelen çekilir bi şekilde zamanında sağlıkla doğsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?