2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Katinanın suyu da gece gelmiş bak ben diyorum saat üç gibi geliyo bu su

Burda araya girmek istiyorum senin kızın ayı tutmuyo daha kısmetimize mani olmasana
Ay evet yaa hatta kendi demişti sanırım biliyor musun
Doğumların gece başlamasının bilimsel bi açıklaması varmış
Anladım, çok teşekkürler, Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmak nasip etsin
Amin hepimize inşallah

Evet canım içerdeki alanları azalmış ondan daha az tepki veriyorlar

Kızlar gün içinde nekadar hissediyorsunuz bebişleri benim gibi 33. Haftada olanlara sorayım gündüz hiç yoktu akşam yemekten sonra yaptı ama eskisi kadar değil
Canım 33.haftayı doldurduk bizde 34teyiz artık.. benim oğlanın maşallahı var hareketleri hala kuvvetli ama bu tamamen çocuğa göre değişiyor bence.. işk oğlum da bu kadar hissetmiyordum mesela.. ama doktorum şunu da dedi hareketleri azalabilir korkma yeri daralacak artık diye..
AA bu çocuk niye ağlıyor diye ağlarız ben ağlarım kesin

Doğru ya, kan falan alırlarken o ağlar ben de ağlarım, aşısı maşısı da var. Vah yavrum..
Aynen.. ben çok ağladım 8 yaşındaki oğlum hala hasta olsa ağlarım.. güzel bir şey olsa ağlarım biraz ağlak bir anneyim
Bende de oluyor o artık gitmiyorum wc ye
Bide perşembe günü kontrole gitmiştim kafası yukarıda poposu ayaklar aşağıda daha pozisyon almamıs dedi doktor onunda etkisi sanırım.

Tahmini ne zaman pozisyon alıyor kızlar bileninşz var mı
Canım 36 37 den sonra dönmeye başlar dedi bana doktorum.. yine bebekten bebeğe değişiyordur
Kıyamam yaa.. ilk olunca insan istiyor aslında.. benğm annem gelecek 40ım çıkana kadar kalacağını söyledi ilk doğumumda ben gitmiştim annemlere.. ama şu varki 40 bebek büyütmüş gibi oluyorsun hiç bunlara takılma
Oğlum okulda olacak beni okuldan alırsınız diyor seni görmek istiyorum diyor.. nasıl olacak bilmiyorum ama Rabbim hayırlı bir yol göstersin inşAllah
Rapor alan arkadaşlar e nabızda gözüküyor mu sizinki benim hala düşmemiş
Ayy bakayım canım hiç aklıma gelmedi benim e nabıza bakmak. ben çalışabilir aldım gerçi ama oda sisteme düşer herhalde..

kahvecibaby canım çalışabilir aldıktan sonra sıkıntı yaşayınca 1 hafta sonra dahi olsa doğum iznimizi başlatabiliyor muyuz ?

Özellikle bunu sordum canım.. evet dedi doktorum 34te baktın çalışamayacaksın direk değiştirebilirsin dedi bana

Evet canım içerdeki alanları azalmış ondan daha az tepki veriyorlar

Yok hissediyorum ama bazen 4-5 saat olmayınca triplere giriyorum

Kızlar güzel bir hafta diliyorum en önemlisi doğurmadığımız bir hafta olsun

Evettt bu haftalara geldik +11 kg hemde ayaklarım 3 numara büyümüş el ödemlerim dahil:)

Bide perşembe günü kontrole gitmiştim kafası yukarıda poposu ayaklar aşağıda daha pozisyon almamıs dedi doktor onunda etkisi sanırım.

Tahmini ne zaman pozisyon alıyor kızlar bileninşz var mı
34te donenler bidaha geri donmuyorlar ama 34 haftaya kadar donenler tekrardan makat gelisi donebiliyor benim kizda daha donmemisti bu sabah basi midemdeydi okadar yukari nasil cikmis dehsetle izledim bayagi bi korkuttu beni cimcime azimdan cikacak neredeyse

Cok guzel dedin canim ben 22 yasinda anne oldum simdi bakiyorumda cocukmusum daha el kadar bebege yanliz baktim rabbim bir sekilde kolayini veriyor esimde cok yardimci olmustu yemek yoksa yemek yapti bulasik yikadi yeri geldi ben uyudum bebegi sabaha kadar pispisladi ve uyumadan işe gitti allah raziolsun ne diyim sirtimizi yaslayabilecegimiz gozumuz kapali guvenebilecegimiz en azindan benim icin oyle olan tek kisi esim

Ay maşallah ya bakalım inşallah yarın bende kilo almış görürüm de içim rahat eder :)

Ay bunlar çok fena benimkide bütün gece enlemesine durdu bildiğiniz aynı kendinide genleştirdi mi napıyorsa uyutmadı bütğn gece yeri daha bol heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…