- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Anladım, çok teşekkürler, Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmak nasip etsinDüzenli nst takibinde gözlemledim hepsini. Evde de doppler var oradan da bakıyorum cok yüksek çıkıyor
Kocam bey duymasın şimdiden istemeye gelir yemin ederim.
Ay evet yaa hatta kendi demişti sanırım biliyor musunKatinanın suyu da gece gelmiş bak ben diyorum saat üç gibi geliyo bu su
Burda araya girmek istiyorum senin kızın ayı tutmuyo daha kısmetimize mani olmasana
Amin hepimize inşallahAnladım, çok teşekkürler, Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmak nasip etsin
Ooo çok güzel hemen geliyoruz
Ayyyy çok güzel görünüyorsunuz bayıldım böyle samimi çekimleri çok seviyorumBiz bugun aycicek tarlasina fotograf cektirmeye gittikcok yorulduk ama cok guzel fotograflar cikti
Evet canım içerdeki alanları azalmış ondan daha az tepki veriyorlarSanırım biz 34. Haftadayız diye iyice alanları küçüldü. Şu 1 hafta sonrasını söylüyoruz ya garip oluyorda ben 33+0 dayım bebek 35+0 acaba iyice büyüdü diemi ama bende dürtünce tepki veriyor
Benim bi tık azaldı kıpırdanmalarını bende hissediyorum ama dediğin gibi taklalar gibi değil
Doğru ya, kan falan alırlarken o ağlar ben de ağlarım, aşısı maşısı da var. Vah yavrum..
Ben Perşembe günü aldım şimdi baktım e nabizda görünüyorRapor alan arkadaşlar e nabızda gözüküyor mu sizinki benim hala düşmemiş
Canım 33.haftayı doldurduk bizde 34teyiz artık.. benim oğlanın maşallahı var hareketleri hala kuvvetli ama bu tamamen çocuğa göre değişiyor bence.. işk oğlum da bu kadar hissetmiyordum mesela.. ama doktorum şunu da dedi hareketleri azalabilir korkma yeri daralacak artık diye..Kızlar gün içinde nekadar hissediyorsunuz bebişleri benim gibi 33. Haftada olanlara sorayım gündüz hiç yoktu akşam yemekten sonra yaptı ama eskisi kadar değil
AA bu çocuk niye ağlıyor diye ağlarız ben ağlarım kesin
Aynen.. ben çok ağladımDoğru ya, kan falan alırlarken o ağlar ben de ağlarım, aşısı maşısı da var. Vah yavrum..
Bende de oluyor o artık gitmiyorum wc yeDediğini dün yaşadıım resmen ayağımıydı neresiyse artık aha dedim cıkaracak heralde kendini diye öyle bir hissiyattı hayır tekmeledikce sanki içimden de bir şey akıyor gibiydi lavobaya gidiyorum hiç bir ıslaklık vs de yok
Canım 36 37 den sonra dönmeye başlar dedi bana doktorum.. yine bebekten bebeğe değişiyordurBide perşembe günü kontrole gitmiştim kafası yukarıda poposu ayaklar aşağıda daha pozisyon almamıs dedi doktor onunda etkisi sanırım.
Tahmini ne zaman pozisyon alıyor kızlar bileninşz var mı
Kıyamam yaa.. ilk olunca insan istiyor aslında.. benğm annem gelecek 40ım çıkana kadar kalacağını söyledi ilk doğumumda ben gitmiştim annemlere.. ama şu varki 40 bebek büyütmüş gibi oluyorsun hiç bunlara takılmaKızlar ilk kez doğum yapacaklar anne baba desteği alıyor musunuz? Benimkiler mirin kırın ediyor doğumdan sonra peşpeşe kalmaya.biraz uzak evleri ama biz getir goturunu de yaparız. Ozellikle annem yok baban yok ev ne olur diyor. Ben nolcam peki? Çok zoruma gidiyor
Oğlum okulda olacak beni okuldan alırsınız diyor seni görmek istiyorum diyor.. nasıl olacak bilmiyorum ama Rabbim hayırlı bir yol göstersin inşAllahÇok geçmiş olsun canımbenim de aynı yaşta oğlum var aklım hep onda kalıyor doğum anında napicak diye en kötüsü hastanede yanıma alırım diyorum aksilik olurda kimse gelemezse bu zamanda çocuk kolay kolay kimseye emanet edilmez
Ayy bakayım canım hiç aklıma gelmedi benim e nabıza bakmak. ben çalışabilir aldım gerçi ama oda sisteme düşer herhalde..Rapor alan arkadaşlar e nabızda gözüküyor mu sizinki benim hala düşmemiş
kahvecibaby canım çalışabilir aldıktan sonra sıkıntı yaşayınca 1 hafta sonra dahi olsa doğum iznimizi başlatabiliyor muyuz ?
Evet canım içerdeki alanları azalmış ondan daha az tepki veriyorlar
Yok hissediyorum ama bazen 4-5 saat olmayınca triplere giriyorumCanım 33.haftayı doldurduk bizde 34teyiz artık.. benim oğlanın maşallahı var hareketleri hala kuvvetli ama bu tamamen çocuğa göre değişiyor bence.. işk oğlum da bu kadar hissetmiyordum mesela.. ama doktorum şunu da dedi hareketleri azalabilir korkma yeri daralacak artık diye..
Aynen.. ben çok ağladım8 yaşındaki oğlum hala hasta olsa ağlarım.. güzel bir şey olsa ağlarım biraz ağlak bir anneyim
Bende de oluyor o artık gitmiyorum wc ye
Canım 36 37 den sonra dönmeye başlar dedi bana doktorum.. yine bebekten bebeğe değişiyordur
Kıyamam yaa.. ilk olunca insan istiyor aslında.. benğm annem gelecek 40ım çıkana kadar kalacağını söyledi ilk doğumumda ben gitmiştim annemlere.. ama şu varki 40 bebek büyütmüş gibi oluyorsun hiç bunlara takılma
Oğlum okulda olacak beni okuldan alırsınız diyor seni görmek istiyorum diyor.. nasıl olacak bilmiyorum ama Rabbim hayırlı bir yol göstersin inşAllah
Ayy bakayım canım hiç aklıma gelmedi benim e nabıza bakmak. ben çalışabilir aldım gerçi ama oda sisteme düşer herhalde..
Ağlak annelikte sana meydan okumaya geliyorum bebito.Aynen.. ben çok ağladım8 yaşındaki oğlum hala hasta olsa ağlarım.. güzel bir şey olsa ağlarım biraz ağlak bir anneyim
34te donenler bidaha geri donmuyorlar ama 34 haftaya kadar donenler tekrardan makat gelisi donebiliyor benim kizda daha donmemisti bu sabah basi midemdeydi okadar yukari nasil cikmis dehsetle izledim bayagi bi korkuttu beni cimcimeBide perşembe günü kontrole gitmiştim kafası yukarıda poposu ayaklar aşağıda daha pozisyon almamıs dedi doktor onunda etkisi sanırım.
Tahmini ne zaman pozisyon alıyor kızlar bileninşz var mı
Cok guzel dedin canim ben 22 yasinda anne oldum simdi bakiyorumda cocukmusum daha el kadar bebege yanliz baktim rabbim bir sekilde kolayini veriyor esimde cok yardimci olmustu yemek yoksa yemek yapti bulasik yikadi yeri geldi ben uyudum bebegi sabaha kadar pispisladi ve uyumadan işe gitti allah raziolsun ne diyim sirtimizi yaslayabilecegimiz gozumuz kapali guvenebilecegimiz en azindan benim icin oyle olan tek kisi esimKızlaar kafanızı rahat tutun lütfen bu konuda birilerine güvenip yapmadık biz bu çocukları insan tabi ki yanında birisi olsun etsin ister ama bu cocukların bir babası da var lütfen onu unutmayın. Madem bu adamlara güvenip cocuk yaptık o zaman onunda sorumlulugunu iki kişi birden alacak. Çocuk bakımına iyi kötü evin işlerine. Tek kalmak tabi ki hiç birimiz istemeyiz istemiyoruz da korkuyoruz ama bunu stres üzüntü haline getirmeyin lütfen. Hemşirelerden hastanede alt değilştirme kıyafet giydirme emzirme vs her türlü şeyi rica ederek öğrenebilirsiniz. Bence güzel bir uslupla ilk defa anne oldugunuzu ve bebek altı nasıl değişir bilmediğinizi söylerseniz gayette güzel anlatırlar birisinden görünce cesaret gelir bizede. Bu konuda strese girmeyin bence. Yapan şehir dışında annesiz babasız nasıl bakıyor çocuklarına mecbur kalınca insan bir başına kalınca her şeyi yapabilir. Geleninde gelmeyeninde canı sağolsun diyelim biz bebeklerimizin tadını çıkaralım
Ama siz coooook tatlisinizBiz bugun aycicek tarlasina fotograf cektirmeye gittikcok yorulduk ama cok guzel fotograflar cikti
Ay maşallah ya bakalım inşallah yarın bende kilo almış görürüm de içim rahat eder :)Bende senin gibi hiç kilo almadım bebekte almadı diye düşünüordum ama 29. haftada 1.800 olan bebişim 32. haftada 2200 çıktı yani bu kilo alımı hiç annenin kilosuyla alakalı değil bence. düşünsene 400 gr almış ama bende gr değişiklik yok o yüzden için rahat olsun :)
Loresima8989 canım 13 ağustosta almıştım o gün düşmüş sisteme
34te donenler bidaha geri donmuyorlar ama 34 haftaya kadar donenler tekrardan makat gelisi donebiliyor benim kizda daha donmemisti bu sabah basi midemdeydi okadar yukari nasil cikmis dehsetle izledim bayagi bi korkuttu beni cimcimeazimdan cikacak neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?