2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen oyle bazi gunler yatiyorum isten gelince o yapiyor butun isleri sikayette etmiyor goruyor sonucta yapamadigimi bir tek oglana bakamiyor cunku anneci annem yedirsin annem yikasin annem gezdirsin hep surekli anne

Benimde olmadı henüz inşallah olmaz Çalışmak güzel oluyor gerçekten sabah kalkma zor sadece

Benimde olmadı henüz inşallah olmaz Çalışmak güzel oluyor gerçekten sabah kalkma zor sadece
Gece çok güzel uyuyorum ben canım çok şükür uyanmak kolay oluyor o yüzden. gece boyu hareket etmeyen uslu bir kızım var Hamileliğimizin sonları yaza denk geldi ya ben ondan korkuyorum yazın şişlik ödem daha kolay oluyor.
2. çocuğumun doğumunu kışa denk getirmek istiyorum bu bence hepimize ders olsun

Canım benim Eli kulağındadır
Eee işimizi biliyoruz

Benden her şeyi iste ama İstanbul’a gelin deme tam sınırda oturuyoruz bize yetiyor
Ya güzel olmaz mı burnu annesine çekmiş huyu da çekecek bence
İnşallah sarıp sarmalayacağın kucağından inmek istemeyeceği günler çok yakın

Ayy deme öyle. Sizi korkutmamak için yazmadım buraya ama 2,3 gündür ciddi nefes darlığı yaşıyorum ve yapılacak hiç bir şey yok sanırım. Sadece bununla sınansam yeter bana birde ödem olmasın. Bir kişi daha yazmıştı buraya nefes darlığı yaşadım çok kötüydü diye kimdi hatırlamıyorum ama onda da olunca bende kendiminkini normal karşıladım doktora gitmedim.

Ah kuzum zaten havalar çok sıcak
Bebek azcık yukarı dayansın insan nefes alamıyor. Yemek porsiyonunu azcık fazla yesek benzer sıkıntılar.
Ne yapılabilir mesela nefes egzersizleri var zaten özellikle normal doğum istiyorsanız yapın diyorlar. Bu zamanlardaki nefes darlıkları için de iyi oluyormuş.
Biraz daha az porsiyon sık sık beslenilebilir ki mide de sıkıştırmasın.
Ki katı ve sıvı beslenmeyi birbirinden ayırmak cok rahatlatır. en azından 15 dk ara koy mesela. Bu reflüye de iyi gelir.

Bende mide yangısı inanılmaz arttı.
Hatta hayatımda hiç yaşamamıştım bi anda uykudan ciddi öksürük ve boğaz yanmasıyla uyanıyorum reflü ciddi başladı sanırım.

İnşallah canım… inşallah beslemeye bugün başlayacaklarmış bu bir süreç tabii dediler, yarın görüş günü, yarın asıl sonuç belli olacakmış. Hayatım beklemek ile geçiyor resmen…

Mide yanması bende hep vardı canım ama bu zamana kadarkiler yanma değilmiş asıl şimdi görüyorum yanmayı. Aynen senin gibi uyurken ciddileşiyor. Bebeğinde yeri daraldı sanırım sıkıştırıp duruyor gün içinde nefes alamıyorum. Uyurken burun bandıyla uyuyorum hep. Dediğin gibi sıcakta kötü etkiliyor. Sanki bunların hepsi yaz mevsiminde olduğumuz için başımıza geliyor.

Bir hafta oldu bende de başlayalı, artık bu haftalardan sonra nefes darlığı yaşanması çok normalmiş bebeğim, az kaldı ha gayret.

Bir hafta oldu bende de başlayalı, artık bu haftalardan sonra nefes darlığı yaşanması çok normalmiş bebeğim, az kaldı ha gayret.
Bende panik atak var birde nefes alamadıkça eve sığamıyorum Arada diğer anneler grubunuda okuyorum biz ekim anneleri dışında herkes gayet normal hep birlikte her şeyi yaşadık

Bende panik atak var birde nefes alamadıkça eve sığamıyorum Arada diğer anneler grubunuda okuyorum biz ekim anneleri dışında herkes gayet normal hep birlikte her şeyi yaşadık
Biz ne kadar benziyoruz, bir panik atak da bende var. O yüzden iyi bilirim nefes darlığı bizim için ekstra zor.

Evet evet, ya biri bizim topiğimize nazar etti ya da aramızdan biri gusülsüz geziyor, kimse çıksın çabuk ortaya!!

Benim 29. Haftada başladı 32-33 de tavan yaptı canım yoksa ben zaten zayıf hamile kaldım +11 ama gören sadece göbek diyor ama ödem 3 kilodur kesin

Selam kızlar ben bugün kontroldeydim.
Kilo alımı ve boy uzaması biraz gerilemiş bizim oğlanın. Doktor bisey demedi de özellikle boy kafama çok takıldı kağıtta da 1 hafta geri görünüyor. Benimle aynı haftada olanlar sizin bebislerin boyları ne kadar? 43 cm hala kilo da 2487 çıktı. 30dan 32ye kadar 600 gr alıp boyu da güzel gitmişti. 32den 34e 300 gr almış hadi onu normal sayıyorum da boy niye böyle oldu bilemedim

Mide bulantısı panik atak gerçekten hamileliği aynı geçirdik Bir sıkıntı var bizim grupta bende çözemedim

Sorma.. ilk gebeliğimi hiç bilmemiştim nisanda doğum yaptım süperdi.. şimdi sıcak basıyor şansımıza ayrı bir sıcak bu sene bide.. ama az kaldı
Mide yanması loading aynı şekilde gece bende bazen uyanıyorum yanmayla ne su kesiyor ne başka birşey sonra geri sızıyorum.. az kaldı diyorum
Ayy hadi inşAllah bakalım canım hayırlı güzel haberler alasın inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…