Doğum tarihlerimize daha var dur bakalım inşallah böylece geçer biterBen 33+2 deyim ödem daha yok şükür ama ilk gebeliğimde şiştim ben.. yürüdüğümde elim şişiyor sadece
Aynisi aynisi valla biz senle ayni gun doguracaz gibi geliyor bana kuzumAy bunlar çok fena benimkide bütün gece enlemesine durdu bildiğiniz aynı kendinide genleştirdi mi napıyorsa uyutmadı bütğn gece yeri daha bol heralde
Aynen oyle bazi gunler yatiyorum isten gelince o yapiyor butun isleri sikayette etmiyor goruyor sonucta yapamadigimi bir tek oglana bakamiyor cunku anneci annem yedirsin annem yikasin annem gezdirsin hep surekli anneMaşallah canım daim olsunBende öyleyim çok şükür geçen gün ev çok pisti kalktı süpürdü viledaladı sağolsun onun temizlediğiyle duruyoruz. Eşlerinizden talep edin bence kızlar yapmıyor etmiyor gözüyle bakmayın evden bir iş yükünüzü alsa o bile yeter
Benimde olmadı henüz inşallah olmaz31+5im ben bugün. Ödem olursa 40 numaranın üstünde ayakkabıda bulamam işi falan bırakırım :) crocs tarzı terliklerim çok var onları rahat giyerim ama iş yeri ortamım resmi uygun değil bırakmak zorunda kalırım. Sağlık ocağındaki ebe işi bırakma bırakırsan hamileliğin daha zorlu geçebilir demişti. Sürekli aktif çalıştığım için ödem olmadı mı acaba diye aklıma geldi şuan. Annemde de çok ödem olmuş kaçıncı haftada başlar diye merak ettim
Siz devam edin bebito, ben Kanada’ya yolluyorum oğlanı.bizimkiler bağlandı ama artık çok geç
Gece çok güzel uyuyorum ben canım çok şükür uyanmak kolay oluyor o yüzden. gece boyu hareket etmeyen uslu bir kızım varBenimde olmadı henüz inşallah olmazÇalışmak güzel oluyor gerçekten sabah kalkma zor sadece
Canım benim Eli kulağındadırTam olarak kaçıncı haftada başladı canım ödem? ben hala çalışıyorum ödem olacak diye çok korkuyorum zaten 40 numara giyiyorum kendime ayakkabıda bulamam ödem olursa ayak numaram büyürse. Toplam 4 kg aldım kilodan değil ama ödemden korkuyorum. Çoğu hamilede ödem oluyor en azından hangi haftalarda artıyor onu bilmek istedim.
Eee işimizi biliyoruz:) öyle oldu birazcık. Cinsiyet belli olur olmaz-Sunshine oğlumu istedi ben de verdim gitti
Güzel çocuk dimibir bana güzel gelmiyor. Ah çiçeğim insan görünce yemek istiyormuş, alıp kalbine sokası geliyormuş. gerçekten çok farklı bir duygu İstanbul’a gelin siz bence yakın olalım
Ayy deme öyle. Sizi korkutmamak için yazmadım buraya ama 2,3 gündür ciddi nefes darlığı yaşıyorum ve yapılacak hiç bir şey yok sanırım. Sadece bununla sınansam yeter bana birde ödem olmasın. Bir kişi daha yazmıştı buraya nefes darlığı yaşadım çok kötüydü diye kimdi hatırlamıyorum ama onda da olunca bende kendiminkini normal karşıladım doktora gitmedim.Canım benim Eli kulağındadır
Eee işimizi biliyoruz
Benden her şeyi iste ama İstanbul’a gelin demetam sınırda oturuyoruz bize yetiyor
Ya güzel olmaz mı burnu annesine çekmişhuyu da çekecek bence
İnşallah sarıp sarmalayacağın kucağından inmek istemeyeceği günler çok yakın
Ah kuzum zaten havalar çok sıcakAyy deme öyle. Sizi korkutmamak için yazmadım buraya ama 2,3 gündür ciddi nefes darlığı yaşıyorum ve yapılacak hiç bir şey yok sanırım. Sadece bununla sınansam yeter bana birde ödem olmasın. Bir kişi daha yazmıştı buraya nefes darlığı yaşadım çok kötüydü diye kimdi hatırlamıyorum ama onda da olunca bende kendiminkini normal karşıladım doktora gitmedim.
İnşallah canım… inşallahEee işimizi biliyoruz
Benden her şeyi iste ama İstanbul’a gelin demetam sınırda oturuyoruz bize yetiyor
Ya güzel olmaz mı burnu annesine çekmişhuyu da çekecek bence
İnşallah sarıp sarmalayacağın kucağından inmek istemeyeceği günler çok yakın
Mide yanması bende hep vardı canım ama bu zamana kadarkiler yanma değilmiş asıl şimdi görüyorum yanmayı. Aynen senin gibi uyurken ciddileşiyor. Bebeğinde yeri daraldı sanırım sıkıştırıp duruyor gün içinde nefes alamıyorum. Uyurken burun bandıyla uyuyorum hep. Dediğin gibi sıcakta kötü etkiliyor. Sanki bunların hepsi yaz mevsiminde olduğumuz için başımıza geliyor.Ah kuzum zaten havalar çok sıcak
Bebek azcık yukarı dayansın insan nefes alamıyor. Yemek porsiyonunu azcık fazla yesek benzer sıkıntılar.
Ne yapılabilir mesela nefes egzersizleri var zaten özellikle normal doğum istiyorsanız yapın diyorlar. Bu zamanlardaki nefes darlıkları için de iyi oluyormuş.
Biraz daha az porsiyon sık sık beslenilebilir ki mide de sıkıştırmasın.
Ki katı ve sıvı beslenmeyi birbirinden ayırmak cok rahatlatır. en azından 15 dk ara koy mesela. Bu reflüye de iyi gelir.
Bende mide yangısı inanılmaz arttı.
Hatta hayatımda hiç yaşamamıştım bi anda uykudan ciddi öksürük ve boğaz yanmasıyla uyanıyorum reflü ciddi başladı sanırım.
Bir hafta oldu bende de başlayalı, artık bu haftalardan sonra nefes darlığı yaşanması çok normalmiş bebeğim, az kaldı ha gayret.Ayy deme öyle. Sizi korkutmamak için yazmadım buraya ama 2,3 gündür ciddi nefes darlığı yaşıyorum ve yapılacak hiç bir şey yok sanırım. Sadece bununla sınansam yeter bana birde ödem olmasın. Bir kişi daha yazmıştı buraya nefes darlığı yaşadım çok kötüydü diye kimdi hatırlamıyorum ama onda da olunca bende kendiminkini normal karşıladım doktora gitmedim.
Bende panik atak var birde nefes alamadıkça eve sığamıyorumBir hafta oldu bende de başlayalı, artık bu haftalardan sonra nefes darlığı yaşanması çok normalmiş bebeğim, az kaldı ha gayret.
Biz ne kadar benziyoruz, bir panik atak da bende var.Bende panik atak var birde nefes alamadıkça eve sığamıyorumArada diğer anneler grubunuda okuyorum biz ekim anneleri dışında herkes gayet normal hep birlikte her şeyi yaşadık
Benim 29. Haftada başladı 32-33 de tavan yaptı canım yoksa ben zaten zayıf hamile kaldım +11 ama gören sadece göbek diyor ama ödem 3 kilodur kesinTam olarak kaçıncı haftada başladı canım ödem? ben hala çalışıyorum ödem olacak diye çok korkuyorum zaten 40 numara giyiyorum kendime ayakkabıda bulamam ödem olursa ayak numaram büyürse. Toplam 4 kg aldım kilodan değil ama ödemden korkuyorum. Çoğu hamilede ödem oluyor en azından hangi haftalarda artıyor onu bilmek istedim.
Mide bulantısı panik atak gerçekten hamileliği aynı geçirdikBiz ne kadar benziyoruz, bir panik atak da bende var.O yüzden iyi bilirim nefes darlığı bizim için ekstra zor.
Evet evet, ya biri bizim topiğimize nazar etti ya da aramızdan biri gusülsüz geziyor, kimse çıksın çabuk ortaya!!
Sorma.. ilk gebeliğimi hiç bilmemiştim nisanda doğum yaptım süperdi.. şimdi sıcak basıyor şansımıza ayrı bir sıcak bu sene bide.. ama az kaldıGece çok güzel uyuyorum ben canım çok şükür uyanmak kolay oluyor o yüzden. gece boyu hareket etmeyen uslu bir kızım varHamileliğimizin sonları yaza denk geldi ya ben ondan korkuyorum yazın şişlik ödem daha kolay oluyor.
2. çocuğumun doğumunu kışa denk getirmek istiyorum bu bence hepimize ders olsun
Mide yanması loading aynı şekildeAh kuzum zaten havalar çok sıcak
Bebek azcık yukarı dayansın insan nefes alamıyor. Yemek porsiyonunu azcık fazla yesek benzer sıkıntılar.
Ne yapılabilir mesela nefes egzersizleri var zaten özellikle normal doğum istiyorsanız yapın diyorlar. Bu zamanlardaki nefes darlıkları için de iyi oluyormuş.
Biraz daha az porsiyon sık sık beslenilebilir ki mide de sıkıştırmasın.
Ki katı ve sıvı beslenmeyi birbirinden ayırmak cok rahatlatır. en azından 15 dk ara koy mesela. Bu reflüye de iyi gelir.
Bende mide yangısı inanılmaz arttı.
Hatta hayatımda hiç yaşamamıştım bi anda uykudan ciddi öksürük ve boğaz yanmasıyla uyanıyorum reflü ciddi başladı sanırım.
Ayy hadi inşAllah bakalım canım hayırlı güzel haberler alasın inşAllahİnşallah canım… inşallahbeslemeye bugün başlayacaklarmış bu bir süreç tabii dediler, yarın görüş günü, yarın asıl sonuç belli olacakmış. Hayatım beklemek ile geçiyor resmen…
Bu arada son haftalar çetin geçecek anlaşılan, benim bulantı ilaç milaç dinlemez oldu çünkü.Mide bulantısı panik atak gerçekten hamileliği aynı geçirdikBir sıkıntı var bizim grupta bende çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?