zaten adini da alex koymak istiyordu demi canimKocam bey duymasın şimdiden istemeye gelir yemin ederim.
beklerim kuzumOoo çok güzel hemen geliyoruz
yakin zamanda izni yok mu kuzum ? hemen sizde ayarlayin bir cekimAyyyy çok güzel görünüyorsunuz bayıldım böyle samimi çekimleri çok seviyorumkeşke kocam olsaaa
amin canim hepimizinAma siz coooook tatlisinizMasallah mutlulugunuz daim olsun insallah bebisin gelisinlede kat kat artsin bu mutluluk
Cok guzel dedin canim ben 22 yasinda anne oldum simdi bakiyorumda cocukmusum daha el kadar bebege yanliz baktim rabbim bir sekilde kolayini veriyor esimde cok yardimci olmustu yemek yoksa yemek yapti bulasik yikadi yeri geldi ben uyudum bebegi sabaha kadar pispisladi ve uyumadan işe gitti allah raziolsun ne diyim sirtimizi yaslayabilecegimiz gozumuz kapali guvenebilecegimiz en azindan benim icin oyle olan tek kisi esim
AminnKızlar güzel bir hafta diliyorum en önemlisi doğurmadığımız bir hafta olsun
Evettt bu haftalara geldik +11 kg hemde ayaklarım 3 numara büyümüş el ödemlerim dahil:)
Benimde son 3 haftadır çok var dehşet hemde 35.5 ayağım 38-39 şuan el parmaklarım kırık uyanıyorum o derece ay inşallah sizde olmazAminnşimdilik ödem yok bakalım 30 dan sonra başlıyor sanırım gorucez bakalım
Evet beybi.zaten adini da alex koymak istiyordu demi canim
Bir haftadır hadi aslanım hadi yiğidim diye diye dün sonunda kapıları sildirdim, nasıl rahatladım anlatamam.Maşallah canım daim olsunBende öyleyim çok şükür geçen gün ev çok pisti kalktı süpürdü viledaladı sağolsun onun temizlediğiyle duruyoruz. Eşlerinizden talep edin bence kızlar yapmıyor etmiyor gözüyle bakmayın evden bir iş yükünüzü alsa o bile yeter
Sağol canımÖzellikle bunu sordum canım.. evet dedi doktorum 34te baktın çalışamayacaksın direk değiştirebilirsin dedi bana
ahahaEvet beybi.Bak söyledim, hemen kertelim vakit kaybetmeyelim diyor ahshsk
Bir haftadır hadi aslanım hadi yiğidim diye diye dün sonunda kapıları sildirdim, nasıl rahatladım anlatamam.Darısı mutfak dolaplarına, bir iki güne başlarım söylenmeye.
Tam olarak kaçıncı haftada başladı canım ödem? ben hala çalışıyorum ödem olacak diye çok korkuyorum zaten 40 numara giyiyorum kendime ayakkabıda bulamam ödem olursa ayak numaram büyürse. Toplam 4 kg aldım kilodan değil ama ödemden korkuyorum. Çoğu hamilede ödem oluyor en azından hangi haftalarda artıyor onu bilmek istedim.Kızlar güzel bir hafta diliyorum en önemlisi doğurmadığımız bir hafta olsun
Evettt bu haftalara geldik +11 kg hemde ayaklarım 3 numara büyümüş el ödemlerim dahil:)
Tam olarak kaçıncı haftada başladı canım ödem? ben hala çalışıyorum ödem olacak diye çok korkuyorum zaten 40 numara giyiyorum kendime ayakkabıda bulamam ödem olursa ayak numaram büyürse. Toplam 4 kg aldım kilodan değil ama ödemden korkuyorum. Çoğu hamilede ödem oluyor en azından hangi haftalarda artıyor onu bilmek istedim.
31+5im ben bugün. Ödem olursa 40 numaranın üstünde ayakkabıda bulamam işi falan bırakırım :) crocs tarzı terliklerim çok var onları rahat giyerim ama iş yeri ortamım resmi uygun değil bırakmak zorunda kalırım. Sağlık ocağındaki ebe işi bırakma bırakırsan hamileliğin daha zorlu geçebilir demişti. Sürekli aktif çalıştığım için ödem olmadı mı acaba diye aklıma geldi şuan. Annemde de çok ödem olmuş kaçıncı haftada başlar diye merak ettimBen bugün 31. Haftaya başlangıc yaptım. Geçen hafta ödemlerim başladı parmaklarım ve ayaklarım şiş. Burnum dudaklarım büyüdü. Akşamları ayakkabı giyemiyorum. Kişiye göre değişir bence birbirimize yakınız mesela sende başlamamıs ama
Az kaldı senin dayan canımBenimde son 3 haftadır çok var dehşet hemde 35.5 ayağım 38-39 şuan el parmaklarım kırık uyanıyorum o derece ay inşallah sizde olmaz
Analık böyle birşeyAğlak annelikte sana meydan okumaya geliyorum bebito.
Canım ben daha bugün eşimle gönderdim zorla.. o teslim etme işini bilmiyorum inanki.. müdür yardımcını arayıp sorsan belki daha iyi olur.. yada fotosunu gönderirsin sonra aslını iletirsinheh şimdi düşmüş demek haftasonu diye düşmedi sağ olun okula hemen vermek lazım mı acaba okuldan çok uzaktayım
Bende trip atıyorum suratımı asıyorum napimKesinlikle herkes kendine bir yöntem belirlesiinnben acitasyon yapıyorum meselaa
Benimde bu gün 31 başlangıç şimdilik ödem yok bakalım ağız burun sismemis daha diyor yakınlarım banadaBen bugün 31. Haftaya başlangıc yaptım. Geçen hafta ödemlerim başladı parmaklarım ve ayaklarım şiş. Burnum dudaklarım büyüdü. Akşamları ayakkabı giyemiyorum. Kişiye göre değişir bence birbirimize yakınız mesela sende başlamamıs ama
31+5im ben bugün. Ödem olursa 40 numaranın üstünde ayakkabıda bulamam işi falan bırakırım :) crocs tarzı terliklerim çok var onları rahat giyerim ama iş yeri ortamım resmi uygun değil bırakmak zorunda kalırım. Sağlık ocağındaki ebe işi bırakma bırakırsan hamileliğin daha zorlu geçebilir demişti. Sürekli aktif çalıştığım için ödem olmadı mı acaba diye aklıma geldi şuan. Annemde de çok ödem olmuş kaçıncı haftada başlar diye merak ettim
Dudaklarımdan çok memnunum ödem orda baki kalabilir incecikti köfte oldularBen bugün 31. Haftaya başlangıc yaptım. Geçen hafta ödemlerim başladı parmaklarım ve ayaklarım şiş. Burnum dudaklarım büyüdü. Akşamları ayakkabı giyemiyorum. Kişiye göre değişir bence birbirimize yakınız mesela sende başlamamıs ama
:) öyle oldu birazcık. Cinsiyet belli olur olmaz
Güzel çocuk dimiBen dorukcuğumu şimdiden cok beğendimhem benim kızı o kadar uzaklara yollayamam otursunlar dizimizin dibinde
Sen de evde sık sık ölç tansiyonu canım ihmalde bırakmaO günleri tekrar hatırlayıp strese girmene istemem o yüzden çekinerek sordum. Bende de tansiyonum normal cıkıyor yükselme vs yok doktorum takipte kal dedi. Ama benim parnaklarımda ödem oluşuyor sürekli ve sol elim uyuşuyor doktoruma bundan bahsediyim ben ara ara olmuştu önemsemedim ama şu 1 haftadır sürekli tekrarlanıyor doktora daha perşembe günü gittim sorun görmedi her şey yolunda dedi.
Çok şükür Rabbim sana bebeğini bağışladı şimdide sütünü kabul etmesini nasip edipte güzel güzel kilo alıp kollarına aldığın evinize geldiğiniz günleride nasip edecek canım benim
Canımsın
Dilekolay kuzum kac aydir derdimizi sevincimizi paylastik burada hepimiz iyi olalim bebeklerimiz saglikla vaktinde dogusun diye dugalar ediyoruz insallah Eylül ayinida bitirince patir patir hepimiz doguracagiz miniklerimizi ehhh tabi topigimizin ilk annelerindenHayyal ve eylül ayinda dogum yapacaklarida unutmuyorum rabbim hepimize sag saglim bebislerimize kavusmayi nasip etsin
Ses ederim merakta birakmam artik kimseyi
Senin bebiste alt bolgeye bacaklarini vuruyor mu kuzum gerci ben ayak olduklarindanda emin deilim kollarida olabilir ama resmen arkaya yaslanmadan oturdugumda cok afedersin vajinamdan bir uzuvu cikacak gibi geliyor ben boyle bebek gormedim duymadim bu neymiş ya boyle
Canım çok teşekkür ederimEndol fitil kullandım bende 1 aydan fazla bende ödem vs yapmamıştı canım
Küçük prematüre oglusunu benim yerime de sev olur mu. Ah ne tatlıdır şimdi oinşallah herşey çok güzel olacak sizin için. Bu zor ve ayrı geçen günlerin yerini bol sarılmalı günler alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?