2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kocam bey duymasın şimdiden istemeye gelir yemin ederim.
zaten adini da alex koymak istiyordu demi canim
Ooo çok güzel hemen geliyoruz
beklerim kuzum
Ayyyy çok güzel görünüyorsunuz bayıldım böyle samimi çekimleri çok seviyorum keşke kocam olsaaa
yakin zamanda izni yok mu kuzum ? hemen sizde ayarlayin bir cekim
Ama siz coooook tatlisiniz Masallah mutlulugunuz daim olsun insallah bebisin gelisinlede kat kat artsin bu mutluluk
amin canim hepimizin

Maşallah canım daim olsun Bende öyleyim çok şükür geçen gün ev çok pisti kalktı süpürdü viledaladı sağolsun onun temizlediğiyle duruyoruz. Eşlerinizden talep edin bence kızlar yapmıyor etmiyor gözüyle bakmayın evden bir iş yükünüzü alsa o bile yeter

Eylül annelerinin doğumları başlamış vallahi heyecan bastı ben de kızımı düşünüyorum 2,5 yaşında annemin yanındayım onunla hastaneye gitsek babam izin alsa ilgilenebilir mi bensiz durur mu aklım fikrim onda kalacak.

Bir haftadır hadi aslanım hadi yiğidim diye diye dün sonunda kapıları sildirdim, nasıl rahatladım anlatamam. Darısı mutfak dolaplarına, bir iki güne başlarım söylenmeye.

Kızlar güzel bir hafta diliyorum en önemlisi doğurmadığımız bir hafta olsun

Evettt bu haftalara geldik +11 kg hemde ayaklarım 3 numara büyümüş el ödemlerim dahil:)
Tam olarak kaçıncı haftada başladı canım ödem? ben hala çalışıyorum ödem olacak diye çok korkuyorum zaten 40 numara giyiyorum kendime ayakkabıda bulamam ödem olursa ayak numaram büyürse. Toplam 4 kg aldım kilodan değil ama ödemden korkuyorum. Çoğu hamilede ödem oluyor en azından hangi haftalarda artıyor onu bilmek istedim.

Ben bugün 31. Haftaya başlangıc yaptım. Geçen hafta ödemlerim başladı parmaklarım ve ayaklarım şiş. Burnum dudaklarım büyüdü. Akşamları ayakkabı giyemiyorum. Kişiye göre değişir bence birbirimize yakınız mesela sende başlamamıs ama

31+5im ben bugün. Ödem olursa 40 numaranın üstünde ayakkabıda bulamam işi falan bırakırım :) crocs tarzı terliklerim çok var onları rahat giyerim ama iş yeri ortamım resmi uygun değil bırakmak zorunda kalırım. Sağlık ocağındaki ebe işi bırakma bırakırsan hamileliğin daha zorlu geçebilir demişti. Sürekli aktif çalıştığım için ödem olmadı mı acaba diye aklıma geldi şuan. Annemde de çok ödem olmuş kaçıncı haftada başlar diye merak ettim

Ağlak annelikte sana meydan okumaya geliyorum bebito.
Analık böyle birşey ağlamadan olmuyor istemsiz akıyor.. dirayetli duranların önünde saygıyla eğiliyorum
heh şimdi düşmüş demek haftasonu diye düşmedi sağ olun okula hemen vermek lazım mı acaba okuldan çok uzaktayım
Canım ben daha bugün eşimle gönderdim zorla.. o teslim etme işini bilmiyorum inanki.. müdür yardımcını arayıp sorsan belki daha iyi olur.. yada fotosunu gönderirsin sonra aslını iletirsin
Kesinlikle herkes kendine bir yöntem belirlesiinn ben acitasyon yapıyorum meselaa
Bende trip atıyorum suratımı asıyorum napim kardeşim burdayken oda rahattı da işte gitti bacım

Benimde bu gün 31 başlangıç şimdilik ödem yok bakalım ağız burun sismemis daha diyor yakınlarım banada demek çoğu kişi yaşıyor

Ben 33+2 deyim ödem daha yok şükür ama ilk gebeliğimde şiştim ben.. yürüdüğümde elim şişiyor sadece

Dudaklarımdan çok memnunum ödem orda baki kalabilir incecikti köfte oldular
Ben 13 kilo almışım 60 oldum 2 haftadır ödem oluyor ama bazen geçiyor anlamadım kahveyi de bıraktım işe yaradı sanırım

Ya siz daha biri doğmamış çocukları kerttiniz mi naptınız Hayyal
:) öyle oldu birazcık. Cinsiyet belli olur olmaz -Sunshine oğlumu istedi ben de verdim gitti

Ben dorukcuğumu şimdiden cok beğendim hem benim kızı o kadar uzaklara yollayamam otursunlar dizimizin dibinde
Güzel çocuk dimi bir bana güzel gelmiyor. Ah çiçeğim insan görünce yemek istiyormuş, alıp kalbine sokası geliyormuş. gerçekten çok farklı bir duygu İstanbul’a gelin siz bence yakın olalım
Sen de evde sık sık ölç tansiyonu canım ihmalde bırakma
Amin inşallah dört gözle saat 14.00ü bekliyorum telefon İçin.
Canımsın

Canım çok teşekkür ederim
Allah inşallah senin de gönlüne göre versin, inşallah kucağın istediğinde sağ Salim vakitli zamanlı dolsun
KK teyzelerinin çok selamı var oğluma yarın hepsini ileticem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…