Biz kanz with me anne yanı park yatak aldık bi kaç kez kurduk topladık denedik güzeldi.Çok açıklayıcı oldu buPark yatak alalım dedik, anne yanı da yaparız. Büyüyen yatak bana çok kaba geldi. Erkekler genelde çok öneriyor, ama kadınlar kullanışlı bulmuyor. Benimse aklım hep o asansörlü beşiklerde, görsel olarak çok güzel, zarif. Bakalım düşüneyim biraz daha.
Su içtikçe midem bulanıyor, ama yudum yudum içmeye çalışıyorum canım. İnşallah yarın iyi olur, buraya yazarım, çok sağolYavrum bol sıvı tüket öncelikle yarın da güzel haberlerle gel inş
Yoğurtlu çorba içtim canım, şimdi de ayran içeyim. Su midemi bulandırıyorAyran ve su iç canım sıvı kaybı olmasın
Ayrana filan yüklenebilrisin içmesi daha rahat olur hem de probiyotikSu içtikçe midem bulanıyor, ama yudum yudum içmeye çalışıyorum canım. İnşallah yarın iyi olur, buraya yazarım, çok sağol
Ay sana bir şey diimmi içimi nasıl rahatlattın bende duş alırken filan nefes alış verişini görüyorum ben anlam yüklüyorum diye kimselere demiyordum demek gördüğüm doğruymuşBen böyle sorulara pek cevap vermek istemiyorumama dayanamıcsm
Benim bebe cok hareketli olduğunda canımı çok acıtacak kadar hareketlendiğini genelde şekerim düşmüş oluyor. Şeker sorunum var zaten. O sırada Nabzı da 160 üstü oluyor. Evde de bakıyorum. Hemen çorba içiyorum biraz hafifliyor. Gün boyu genelde bu haldeyiz ama yerler daraldığı için 1 hafta öncesine göre bile benim de hareketler azalmış durumda.
Artık ben bazı şeyleri cok şiddetli hissetmemde rahim şeklinin etkili olduğuna iyice ikna oldum mesela.
Artık hareketlerin daha softlaşıp azalması normal diyorlar.
hareketleri hissetmesem bile resmen nefes alıp veriş sıklığını sırtını dayadığı kısımda dışarıdan görebiliyorum
Aha ben işte ben
notdefteri2_ kuzum gittin mi doktora ?
sen yakın zamanda idrar tahlili baktırdın mı ona da bi baktır bence.
Eylül annelerinde bulantı kusma durumunda idrar yolu enfeksiyonu çıkmış gayet mantıklı ihtimaller
Merhaba kasım grubundan kaçtım da geldimBen böyle sorulara pek cevap vermek istemiyorumama dayanamıcsm
Benim bebe cok hareketli olduğunda canımı çok acıtacak kadar hareketlendiğini genelde şekerim düşmüş oluyor. Şeker sorunum var zaten. O sırada Nabzı da 160 üstü oluyor. Evde de bakıyorum. Hemen çorba içiyorum biraz hafifliyor. Gün boyu genelde bu haldeyiz ama yerler daraldığı için 1 hafta öncesine göre bile benim de hareketler azalmış durumda.
Artık ben bazı şeyleri cok şiddetli hissetmemde rahim şeklinin etkili olduğuna iyice ikna oldum mesela.
Artık hareketlerin daha softlaşıp azalması normal diyorlar.
hareketleri hissetmesem bile resmen nefes alıp veriş sıklığını sırtını dayadığı kısımda dışarıdan görebiliyorum
Aha ben işte ben
notdefteri2_ kuzum gittin mi doktora ?
sen yakın zamanda idrar tahlili baktırdın mı ona da bi baktır bence.
Eylül annelerinde bulantı kusma durumunda idrar yolu enfeksiyonu çıkmış gayet mantıklı ihtimaller
Cnm bi anlık bir şey o 1 günde pozisyonu değişir şimdi annemle konuştum dedim daha 1 ay var dedi bir nezaman ölüceğine bi ne zaman doğucağını Allahtan başka kimse bilemez uykundan uyanırsın sancıyla doktorda her şey yolunda der gecesi doğurursun ondan nezaman doğum kanalına girecek bilemeyiz ayrıca hiç dönmeyen bebekler varBide perşembe günü kontrole gitmiştim kafası yukarıda poposu ayaklar aşağıda daha pozisyon almamıs dedi doktor onunda etkisi sanırım.
Tahmini ne zaman pozisyon alıyor kızlar bileninşz var mı
hoşgeldinizMerhaba kasım grubundan kaçtım da geldimyazınız dikkatimi çekti. geçenlerde bebeğim çok hareketliydi, sonra ter bastı aşırı terleme falan her neyse sonra şekerimin düştüğünü anladık. Bir tane küp şeker yedim kendime geldim. Şeker düşmesi bebekte hareketlilik yapar mı diye araştırdım ama bir sonuç bulamadım. Demek ki olabiliyormuş
Geçmiş olsun canım inşallah tertemiz sonuçlarla gelirsin yarın stres yüzünden olabilir sıkıntı yaşamıştın geçen hafta üzme kendiniYoğurtlu çorba içtim canım, şimdi de ayran içeyim. Su midemi bulandırıyor
Çok geçmiş olsun, sizin çok düşüyormuş. Şeker yüklemesinde o kadar çokmadı benim ama düşünce kaç oluyor bilmiyorum. Bebeğin nabzını nasıl ölçüyorsunuzhoşgeldiniz
Daha cuma günü randevum vardı. Özellikle bu şekilde sordum ^acıkınca resmen çırpınıyor gibi hareket ediyor, nabzı 160 çıkıyor böyle bir ilişki var mı dedim evet olur dedi.
Tabi bende ciddi şeker düşüklüğü oluyor tabi. Şeker yüklemesi 2. Saatim 29 çıkmıştı örneğin, hastanede bayılıyordum. Gebelik etkisiyle de Son 2 aydır vücudum aç kalmaya hiç tahammül edemez oldu.
Çoğu şeyi deneye yanıla öğrendim herkeste farklı şekilde tepkiler oluyor kendinize nasıl iyi geliyorsa öyle devam.
Düzenli nst takibinde gözlemledim hepsini. Evde de doppler var oradan da bakıyorum cok yüksek çıkıyorÇok geçmiş olsun, sizin çok düşüyormuş. Şeker yüklemesinde o kadar çokmadı benim ama düşünce kaç oluyor bilmiyorum. Bebeğin nabzını nasıl ölçüyorsunuz
Çok açıklayıcı oldu buPark yatak alalım dedik, anne yanı da yaparız. Büyüyen yatak bana çok kaba geldi. Erkekler genelde çok öneriyor, ama kadınlar kullanışlı bulmuyor. Benimse aklım hep o asansörlü beşiklerde, görsel olarak çok güzel, zarif. Bakalım düşüneyim biraz daha.
Bizim evler çok yakın buna rağmen annem 15 gün kalırım ne kadar kalcam fazla kalamam dedi. 31 yaşındayım ilk çocuğum ilk torunları olacak. Kimseye yalvaramam ben bakarım kendim. Hiç üzülme takma sakın. Bu süreçte nedense çok yalnız kalacağımı düşünüyorum yıpranmamak için kendimi şimdiden hazırlıyorum.Kızlar ilk kez doğum yapacaklar anne baba desteği alıyor musunuz? Benimkiler mirin kırın ediyor doğumdan sonra peşpeşe kalmaya.biraz uzak evleri ama biz getir goturunu de yaparız. Ozellikle annem yok baban yok ev ne olur diyor. Ben nolcam peki? Çok zoruma gidiyor
Cnm bi anlık bir şey o 1 günde pozisyonu değişir şimdi annemle konuştum dedim daha 1 ay var dedi bir nezaman ölüceğine bi ne zaman doğucağını Allahtan başka kimse bilemez uykundan uyanırsın sancıyla doktorda her şey yolunda der gecesi doğurursun ondan nezaman doğum kanalına girecek bilemeyiz ayrıca hiç dönmeyen bebekler var
eğer sezaryen olursanız 1.haftadan snr inan okdr kolayki çnkü uyuma süreleri uzun ya da sık sık az az oluyor bebeğinize göre değişir. programlı gidersen büyükler işine cok karısamayacağından az öz olmakta okdr kötü değil. iyileştikten snr okdr büyük bir güç geliyorki bu dünyadaki en ıı anne,en bilen anne sen oluyorsun çok üzülme.dolabının buzluk kısmına bişeyler at, en kötü ihtimalle artık bir telefonla herşey gelıyorKızlar ilk kez doğum yapacaklar anne baba desteği alıyor musunuz? Benimkiler mirin kırın ediyor doğumdan sonra peşpeşe kalmaya.biraz uzak evleri ama biz getir goturunu de yaparız. Ozellikle annem yok baban yok ev ne olur diyor. Ben nolcam peki? Çok zoruma gidiyor
Kızlar ilk kez doğum yapacaklar anne baba desteği alıyor musunuz? Benimkiler mirin kırın ediyor doğumdan sonra peşpeşe kalmaya.biraz uzak evleri ama biz getir goturunu de yaparız. Ozellikle annem yok baban yok ev ne olur diyor. Ben nolcam peki? Çok zoruma gidiyor
eğer sezaryen olursanız 1.haftadan snr inan okdr kolayki çnkü uyuma süreleri uzun ya da sık sık az az oluyor bebeğinize göre değişir. programlı gidersen büyükler işine cok karısamayacağından az öz olmakta okdr kötü değil. iyileştikten snr okdr büyük bir güç geliyorki bu dünyadaki en ıı anne,en bilen anne sen oluyorsun çok üzülme.dolabının buzluk kısmına bişeyler at, en kötü ihtimalle artık bir telefonla herşey gelıyor
aynen öyle, eğer yardıma gelırlerse de en guzeli uyumak. hem sütünüz artar hemde daha az ses duyarsınızKatılıyorum bunada canım birileri bu ister annem ister kayınvalidem olsun bebeğim ağlayınca sen susturamıyorsun diye kucağımdan alacağına, niye emziremiyorsun yada ne biliyim sürekli sütün var mı yok altını yanlıs değiştiriyoesun yok üstü şöyle olmus vs laflarını duyacağımı tek başıma açarım internetten bakarım sağlam kafayla öğrenirim daha iyi.
Ben 1 aydır fasulye alırken mesela 1 kilo alıyorum yarım kilo yemek için doğruyorsam yarım kilo da buzluga atıyorum. Bir anda uğraşmaktansa ara ara yapa yapa bir kaç poşet bamyam fasulyem vs oldu. Ispanak yıkarken toplu yıkıyorum onu süzdürüp buzluğa atıyorum elimde hazır dursun hemen soğan salçasını yapıp pişirmeye bırakırım
aynen öyle, eğer yardıma gelırlerse de en guzeli uyumak. hem sütünüz artar hemde daha az ses duyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?