2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Biz kanz with me anne yanı park yatak aldık bi kaç kez kurduk topladık denedik güzeldi.
Sallanabiliyor ama bebeyi içine koyunca ne olur bilmiyoruz, bakalım.
İçine de az daha yüksek bi yatak ayarladık bizim yatakla aynı seviye olucak inşallah.

Ay sana bir şey diimmi içimi nasıl rahatlattın bende duş alırken filan nefes alış verişini görüyorum ben anlam yüklüyorum diye kimselere demiyordum demek gördüğüm doğruymuş

Merhaba kasım grubundan kaçtım da geldim yazınız dikkatimi çekti. geçenlerde bebeğim çok hareketliydi, sonra ter bastı aşırı terleme falan her neyse sonra şekerimin düştüğünü anladık. Bir tane küp şeker yedim kendime geldim. Şeker düşmesi bebekte hareketlilik yapar mı diye araştırdım ama bir sonuç bulamadım. Demek ki olabiliyormuş

Bide perşembe günü kontrole gitmiştim kafası yukarıda poposu ayaklar aşağıda daha pozisyon almamıs dedi doktor onunda etkisi sanırım.

Tahmini ne zaman pozisyon alıyor kızlar bileninşz var mı
Cnm bi anlık bir şey o 1 günde pozisyonu değişir şimdi annemle konuştum dedim daha 1 ay var dedi bir nezaman ölüceğine bi ne zaman doğucağını Allahtan başka kimse bilemez uykundan uyanırsın sancıyla doktorda her şey yolunda der gecesi doğurursun ondan nezaman doğum kanalına girecek bilemeyiz ayrıca hiç dönmeyen bebekler var

hoşgeldiniz
Daha cuma günü randevum vardı. Özellikle bu şekilde sordum ^acıkınca resmen çırpınıyor gibi hareket ediyor, nabzı 160 çıkıyor böyle bir ilişki var mı dedim evet olur dedi.
Tabi bende ciddi şeker düşüklüğü oluyor tabi. Şeker yüklemesi 2. Saatim 29 çıkmıştı örneğin, hastanede bayılıyordum. Gebelik etkisiyle de Son 2 aydır vücudum aç kalmaya hiç tahammül edemez oldu.
Çoğu şeyi deneye yanıla öğrendim herkeste farklı şekilde tepkiler oluyor kendinize nasıl iyi geliyorsa öyle devam.

Çok geçmiş olsun, sizin çok düşüyormuş. Şeker yüklemesinde o kadar çokmadı benim ama düşünce kaç oluyor bilmiyorum. Bebeğin nabzını nasıl ölçüyorsunuz

Çok geçmiş olsun, sizin çok düşüyormuş. Şeker yüklemesinde o kadar çokmadı benim ama düşünce kaç oluyor bilmiyorum. Bebeğin nabzını nasıl ölçüyorsunuz
Düzenli nst takibinde gözlemledim hepsini. Evde de doppler var oradan da bakıyorum cok yüksek çıkıyor

Kısa vadede çok bir şey almıycam diyorsan park yatak daha iyi olur asansörlü beşiklerdense asansörlü beşikler 60x120 yada 70x120 genelde ebatları. Park yatagı daha uzun süre kullanırsın

Bizim evler çok yakın buna rağmen annem 15 gün kalırım ne kadar kalcam fazla kalamam dedi. 31 yaşındayım ilk çocuğum ilk torunları olacak. Kimseye yalvaramam ben bakarım kendim. Hiç üzülme takma sakın. Bu süreçte nedense çok yalnız kalacağımı düşünüyorum yıpranmamak için kendimi şimdiden hazırlıyorum.

Aynen dönmeyende varmış gecenlerde biriyle konusuyoruz normal doğum diye bekliyordum 40+0 da kontrole gitti bebek pozisyon almamıs bununda tansiyonu cok yükselince sezeryana almıslar. O ihtimalde var tabi ki. Sağlıklarıyla gelsinlerde tabi ki önemli olan o ama insan heycanlanıyor artık. Gecenlerde eşime diyorum biz 2 ay kaldı diyoruz ama doğum dediğin şey 37. Hafta itibariyle başlar kabul ediyorlar daha az zamanımız kaldıysa da ya biz bilmiyorsak diye

eğer sezaryen olursanız 1.haftadan snr inan okdr kolayki çnkü uyuma süreleri uzun ya da sık sık az az oluyor bebeğinize göre değişir. programlı gidersen büyükler işine cok karısamayacağından az öz olmakta okdr kötü değil. iyileştikten snr okdr büyük bir güç geliyorki bu dünyadaki en ıı anne,en bilen anne sen oluyorsun çok üzülme.dolabının buzluk kısmına bişeyler at, en kötü ihtimalle artık bir telefonla herşey gelıyor

Kızlaar kafanızı rahat tutun lütfen bu konuda birilerine güvenip yapmadık biz bu çocukları insan tabi ki yanında birisi olsun etsin ister ama bu cocukların bir babası da var lütfen onu unutmayın. Madem bu adamlara güvenip cocuk yaptık o zaman onunda sorumlulugunu iki kişi birden alacak. Çocuk bakımına iyi kötü evin işlerine. Tek kalmak tabi ki hiç birimiz istemeyiz istemiyoruz da korkuyoruz ama bunu stres üzüntü haline getirmeyin lütfen. Hemşirelerden hastanede alt değilştirme kıyafet giydirme emzirme vs her türlü şeyi rica ederek öğrenebilirsiniz. Bence güzel bir uslupla ilk defa anne oldugunuzu ve bebek altı nasıl değişir bilmediğinizi söylerseniz gayette güzel anlatırlar birisinden görünce cesaret gelir bizede. Bu konuda strese girmeyin bence. Yapan şehir dışında annesiz babasız nasıl bakıyor çocuklarına mecbur kalınca insan bir başına kalınca her şeyi yapabilir. Geleninde gelmeyeninde canı sağolsun diyelim biz bebeklerimizin tadını çıkaralım

Katılıyorum bunada canım birileri bu ister annem ister kayınvalidem olsun bebeğim ağlayınca sen susturamıyorsun diye kucağımdan alacağına, niye emziremiyorsun yada ne biliyim sürekli sütün var mı yok altını yanlıs değiştiriyoesun yok üstü şöyle olmus vs laflarını duyacağımı tek başıma açarım internetten bakarım sağlam kafayla öğrenirim daha iyi.

Ben 1 aydır fasulye alırken mesela 1 kilo alıyorum yarım kilo yemek için doğruyorsam yarım kilo da buzluga atıyorum. Bir anda uğraşmaktansa ara ara yapa yapa bir kaç poşet bamyam fasulyem vs oldu. Ispanak yıkarken toplu yıkıyorum onu süzdürüp buzluğa atıyorum elimde hazır dursun hemen soğan salçasını yapıp pişirmeye bırakırım

aynen öyle, eğer yardıma gelırlerse de en guzeli uyumak. hem sütünüz artar hemde daha az ses duyarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…