2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canım inşallah tertemiz sonuçlarla gelirsin yarın stres yüzünden olabilir sıkıntı yaşamıştın geçen hafta üzme kendini
İnşallah canım geçen hafta çok fenaydım , o yüzden oldu demiştim. Bu sefer stresli de değildim, demir ilacını da değiştirdik. Neden böyle oldum anlamadım

Hep bi eksiklik var bebiş gelince eksikliğini hissetmezsem içmem tabi

Niye böyle yaparlar ki uzulecegini bile bile ben de kimseye muhtaç olmak istemiyorum ama hiçbir bilgimiz yok şuan müşkül olan biziz destek bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım benim de aynı yaşta oğlum var aklım hep onda kalıyor doğum anında napicak diye en kötüsü hastanede yanıma alırım diyorum aksilik olurda kimse gelemezse bu zamanda çocuk kolay kolay kimseye emanet edilmez

İlk 15/20 gün biraz yardımcı olsalar yeter canım sonra insan toparlıyor kendini benim 40 gün kalmıştı annem ve kayınvalidem dönüşümlü ama inan gerek yokmuş o kadar uzun süreye o yüzden çok da önemli değil eşinle beraber bakarsınız zaten

Kuzum hic kafana takma kimi gorduysem annesi kyinvalidesi yaninda kalan daha cok stres oldum onlar yuzunden diyordu. Bebekler zaten ilk zaman genelde uyuyorlar yavas yavas ogreniriz biz de bakmasini Belki banyosunda falan cagirirsin bir seferlik olunca laf soz etmeden gelirler
Onlari da anliyorum kendi sorumluluklarini birakmak baska bir evde gunlerce misafir kalmak cok zor ben de istemezdim herhalde onlarin yerinde olsam.
Emin ol tek seninki degil benimkiler de oyle kalamam diyor annem zaten kvye teklif dahi etmedim. Napayim arkadaslarin dedigi gibi onlara guvenip yapmadim ya torunum oldu diye sevinen gormek isteyen zaten gelir de bakar da.

Canımız Eylül annelerimizin vakitli doğumları bir bir başladı artık
allahım sağlıklı ve kolay eylesin
Darısı da bize ve tüm gebelere/gebe kalmak isteyenlere olsun
Katinanın suyu da gece gelmiş bak ben diyorum saat üç gibi geliyo bu su
Kizlar valla benim kizla evlenen otomatik Kanada Vatandasligi alir simdiden soylim @Hayyal Birbasak
Burda araya girmek istiyorum senin kızın ayı tutmuyo daha kısmetimize mani olmasana

Endol fitil kullandım bende 1 aydan fazla bende ödem vs yapmamıştı canım
Küçük prematüre oglusunu benim yerime de sev olur mu. Ah ne tatlıdır şimdi o inşallah herşey çok güzel olacak sizin için. Bu zor ve ayrı geçen günlerin yerini bol sarılmalı günler alacak.

2 kilo olmuş mudur merak ediyorum canım bir uygulamada bu haftanın sonunda 2 kiloya ulaşacak diyor diğerinde 1900 diyor da kilo almadığım içinde biraz dert ediyorum inşallah bebiş kilo alıyordur diye
Bende senin gibi hiç kilo almadım bebekte almadı diye düşünüordum ama 29. haftada 1.800 olan bebişim 32. haftada 2200 çıktı yani bu kilo alımı hiç annenin kilosuyla alakalı değil bence. düşünsene 400 gr almış ama bende gr değişiklik yok o yüzden için rahat olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…