İnşallah yarına güzel haberlerini alacağızİnşallah canım… inşallahbeslemeye bugün başlayacaklarmış bu bir süreç tabii dediler, yarın görüş günü, yarın asıl sonuç belli olacakmış. Hayatım beklemek ile geçiyor resmen…
Aaaynen işte ben de aynısını diyorum önceden reflü bu herhalde modundaydım. Şimdi ne olduğunu gördümMide yanması bende hep vardı canım ama bu zamana kadarkiler yanma değilmiş asıl şimdi görüyorum yanmayı. Aynen senin gibi uyurken ciddileşiyor. Bebeğinde yeri daraldı sanırım sıkıştırıp duruyor gün içinde nefes alamıyorum. Uyurken burun bandıyla uyuyorum hep. Dediğin gibi sıcakta kötü etkiliyor. Sanki bunların hepsi yaz mevsiminde olduğumuz için başımıza geliyor.
Arkadaşlar ben elendim aylardır tık yokBiz ne kadar benziyoruz, bir panik atak da bende var.O yüzden iyi bilirim nefes darlığı bizim için ekstra zor.
Evet evet, ya biri bizim topiğimize nazar etti ya da aramızdan biri gusülsüz geziyor, kimse çıksın çabuk ortaya!!
Günde 3-4 kez rennie duo şurup içiyorum. Herhalde onu da içmesem mahvolacağım. Bundan öncekiler mide yanması filan değilmişMide yanması loading aynı şekildegece bende bazen uyanıyorum yanmayla ne su kesiyor ne başka birşey sonra geri sızıyorum.. az kaldı diyorum
Kuzum kilosu iyi değil mi? Benimki 2050 çıktı 32+6 da.Selam kızlar ben bugün kontroldeydim.
Kilo alımı ve boy uzaması biraz gerilemiş bizim oğlanın. Doktor bisey demedi de özellikle boy kafama çok takıldı kağıtta da 1 hafta geri görünüyor. Benimle aynı haftada olanlar sizin bebislerin boyları ne kadar? 43 cm hala kilo da 2487 çıktı. 30dan 32ye kadar 600 gr alıp boyu da güzel gitmişti. 32den 34e 300 gr almış hadi onu normal sayıyorum da boy niye böyle oldu bilemedim
Yok kilosu için demedim yavrum alım olarak dedim aslında. Ama benim daha çok boyuna takıldı aklımKuzum kilosu iyi değil mi? Benimki 2050 çıktı 32+6 da.
Ki bu değerler +/- olabiliyor biliyorsun..
Boyu da pozisyon kaynaklıdır şimdi moral bozma durduk yere
Hani sen yapma diloşum, biliyorsun olabiliyor böyle şeyler
Açıkçası benim doktor boy söylemiyor bile. Kağıtta da yazmıyor
Ya peki ben çalışmak istiyorum ikinci dönem öğretmenim de. Annem karşıda oturuyor ben uzağım baya bı hafta o 5 gün bı hafta kaynanam dönüşümlü bakmalarını istiyorum. Annemi eve de bırakırız yollar yormasin diye ama sizce çok mu şey istiyoruz ben evi bırakıp gelemem zor diyor. Babana sor diyorİlk 15/20 gün biraz yardımcı olsalar yeter canım sonra insan toparlıyor kendini benim 40 gün kalmıştı annem ve kayınvalidem dönüşümlü ama inan gerek yokmuş o kadar uzun süreye o yüzden çok da önemli değil eşinle beraber bakarsınız zaten
Canım 35+2 de 2498 gram çıktı benim bebeğim. Eylül grubunda konuşmuştuk görmemiş olabilirsin.Selam kızlar ben bugün kontroldeydim.
Kilo alımı ve boy uzaması biraz gerilemiş bizim oğlanın. Doktor bisey demedi de özellikle boy kafama çok takıldı kağıtta da 1 hafta geri görünüyor. Benimle aynı haftada olanlar sizin bebislerin boyları ne kadar? 43 cm hala kilo da 2487 çıktı. 30dan 32ye kadar 600 gr alıp boyu da güzel gitmişti. 32den 34e 300 gr almış hadi onu normal sayıyorum da boy niye böyle oldu bilemedim
Ya benim aynı gün 2 saat arayla yaptırdığım ölçümler 1 hafta oynamıştı geçenlerde.Yok kilosu için demedim yavrum alım olarak dedim aslında. Ama benim daha çok boyuna takıldı aklımyani durmuş uzamiyormus gibi ondan demiştim aslında. Ya bende takılmıyordum da her yerde 46 47 cm yazıyor
Bulantı yemeklerden tiksinme bende de geri döndü dediğin gibi prilamda tam geçirmiyor artıkBu arada son haftalar çetin geçecek anlaşılan, benim bulantı ilaç milaç dinlemez oldu çünkü.
Canım kilosu gayet normal çıkmış benim ki 2300 çıktı . Boyu falan tam ölçmek mümkün mü benim doktor hiçbir zaman olcmuyor .Selam kızlar ben bugün kontroldeydim.
canım boydan kastın uyluk kemiği uzunluğu sanırım. fl ölçüsünü 7 ile çarpınca boyu çıkıyor ya zaten. benim kızın da son kontrolde fl tam 6 gün geri çıktı. doktor sorun yok haftasıyla uyumlu dedi. önceki kontrolde 2 gün öndeydi mesela. fl ölçümümüz her kontrolde değişiyor bizim kızın bi gidiyorum geride bi gidiyorum önde. onu kafana takma. pozisyonundan dolayı da bazen yanlış ölçülüyor bacaklarını gerdiği ve kırdığı zaman farklı sonuç veriyormuş. zaten artık doğumdaki boylarına yaklaştılar bundan sonra çok fazla uzamayacaklar. içini ferah tut. :)Selam kızlar ben bugün kontroldeydim.
Beni minnak gece uyutmadığı için uyanamıyorumGece çok güzel uyuyorum ben canım çok şükür uyanmak kolay oluyor o yüzden. gece boyu hareket etmeyen uslu bir kızım varHamileliğimizin sonları yaza denk geldi ya ben ondan korkuyorum yazın şişlik ödem daha kolay oluyor.
2. çocuğumun doğumunu kışa denk getirmek istiyorum bu bence hepimize ders olsun
Canım ben uyumadan önce yoğurt yiyorum bir kase dene istersen sende belki oda uyurBeni minnak gece uyutmadığı için uyanamıyorum
5 aydır kocasından ayrı yatan benBiz ne kadar benziyoruz, bir panik atak da bende var.O yüzden iyi bilirim nefes darlığı bizim için ekstra zor.
Evet evet, ya biri bizim topiğimize nazar etti ya da aramızdan biri gusülsüz geziyor, kimse çıksın çabuk ortaya!!
Boy ölçümü farklılık gösterebilir ama bebeğin pozisyonuyla bile. Bence hiç kafana takmaSelam kızlar ben bugün kontroldeydim.
Hareketli olduğundan olabilir canım ne zaman hareketsşz vakit geçirsem benim daha cok artıyor şişmelerim31+5im ben bugün. Ödem olursa 40 numaranın üstünde ayakkabıda bulamam işi falan bırakırım :) crocs tarzı terliklerim çok var onları rahat giyerim ama iş yeri ortamım resmi uygun değil bırakmak zorunda kalırım. Sağlık ocağındaki ebe işi bırakma bırakırsan hamileliğin daha zorlu geçebilir demişti. Sürekli aktif çalıştığım için ödem olmadı mı acaba diye aklıma geldi şuan. Annemde de çok ödem olmuş kaçıncı haftada başlar diye merak ettim
Ay iyi bari ne kadar geç olursa o kadar iyiBenimde bu gün 31 başlangıç şimdilik ödem yok bakalım ağız burun sismemis daha diyor yakınlarım banadademek çoğu kişi yaşıyor
Bol su içmek ve tuzu azaltmakta iyi geliyprDudaklarımdan çok memnunum ödem orda baki kalabilir incecikti köfte oldular
Ben 13 kilo almışım 60 oldum 2 haftadır ödem oluyor ama bazen geçiyor anlamadım kahveyi de bıraktım işe yaradı sanırım
Yakınız zaten sen benden 3 gün öndesinAynisi aynisi valla biz senle ayni gun doguracaz gibi geliyor bana kuzum
Ne kadar yükünü alırsa o kadar iyi ya gerçektenAynen oyle bazi gunler yatiyorum isten gelince o yapiyor butun isleri sikayette etmiyor goruyor sonucta yapamadigimi bir tek oglana bakamiyor cunku anneci annem yedirsin annem yikasin annem gezdirsin hep surekli anne
Bende o moddayıım yazın hamilelik zor işmişGece çok güzel uyuyorum ben canım çok şükür uyanmak kolay oluyor o yüzden. gece boyu hareket etmeyen uslu bir kızım varHamileliğimizin sonları yaza denk geldi ya ben ondan korkuyorum yazın şişlik ödem daha kolay oluyor.
2. çocuğumun doğumunu kışa denk getirmek istiyorum bu bence hepimize ders olsun
Aynen benim doktorumda ölçmüyor boyu pozisyonundan dolayı eğri duruyorlar gerçek değer olmaz diyeKuzum kilosu iyi değil mi? Benimki 2050 çıktı 32+6 da.
Ki bu değerler +/- olabiliyor biliyorsun..
Boyu da pozisyon kaynaklıdır şimdi moral bozma durduk yere
Hani sen yapma diloşum, biliyorsun olabiliyor böyle şeyler
Açıkçası benim doktor boy söylemiyor bile. Kağıtta da yazmıyor
ertesi gün bile alırsın@kahvecibaby canım çalışabilir aldıktan sonra sıkıntı yaşayınca 1 hafta sonra dahi olsa doğum iznimizi başlatabiliyor muyuz ?
İnşallah yarına güzel haberlerini alacağızsaat kaçta gideceksiniz?
Aaaynen işte ben de aynısını diyorum önceden reflü bu herhalde modundaydım. Şimdi ne olduğunu gördüm
Doktorum reflü için rennie duo verdi bana. Sadece yanma anlarında kullanıyorum sürekli almıyorum. Gaviscon da serbest diye biliyorum doktoruna bi danış istersen
Arkadaşlar ben elendim aylardır tık yok
Günde 3-4 kez rennie duo şurup içiyorum. Herhalde onu da içmesem mahvolacağım. Bundan öncekiler mide yanması filan değilmiş
Valla ben değilim. Sene-i devriyesi dolmak üzereBiz ne kadar benziyoruz, bir panik atak da bende var.O yüzden iyi bilirim nefes darlığı bizim için ekstra zor.
4yıl sonra ikinci çocuğu düşünüyorum Allah nasip ederse kışa denk getireceğim bu acemiliğimden yazın olduHareketli olduğundan olabilir canım ne zaman hareketsşz vakit geçirsem benim daha cok artıyor şişmelerim
Ay iyi bari ne kadar geç olursa o kadar iyi
Bol su içmek ve tuzu azaltmakta iyi geliypr
Yakınız zaten sen benden 3 gün öndesin
Ne kadar yükünü alırsa o kadar iyi ya gerçekten
Bende o moddayıım yazın hamilelik zor işmiş
Aynen benim doktorumda ölçmüyor boyu pozisyonundan dolayı eğri duruyorlar gerçek değer olmaz diye
walla bize 9 aydır yasakBiz ne kadar benziyoruz, bir panik atak da bende var.O yüzden iyi bilirim nefes darlığı bizim için ekstra zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?