2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah yarına güzel haberlerini alacağız saat kaçta gideceksiniz?
Aaaynen işte ben de aynısını diyorum önceden reflü bu herhalde modundaydım. Şimdi ne olduğunu gördüm
Doktorum reflü için rennie duo verdi bana. Sadece yanma anlarında kullanıyorum sürekli almıyorum. Gaviscon da serbest diye biliyorum doktoruna bi danış istersen
Arkadaşlar ben elendim aylardır tık yok

Mide yanması loading aynı şekilde gece bende bazen uyanıyorum yanmayla ne su kesiyor ne başka birşey sonra geri sızıyorum.. az kaldı diyorum
Günde 3-4 kez rennie duo şurup içiyorum. Herhalde onu da içmesem mahvolacağım. Bundan öncekiler mide yanması filan değilmiş

Kuzum kilosu iyi değil mi? Benimki 2050 çıktı 32+6 da.
Ki bu değerler +/- olabiliyor biliyorsun..
Boyu da pozisyon kaynaklıdır şimdi moral bozma durduk yere
Hani sen yapma diloşum, biliyorsun olabiliyor böyle şeyler
Açıkçası benim doktor boy söylemiyor bile. Kağıtta da yazmıyor

Yok kilosu için demedim yavrum alım olarak dedim aslında. Ama benim daha çok boyuna takıldı aklım yani durmuş uzamiyormus gibi ondan demiştim aslında. Ya bende takılmıyordum da her yerde 46 47 cm yazıyor

Ya peki ben çalışmak istiyorum ikinci dönem öğretmenim de. Annem karşıda oturuyor ben uzağım baya bı hafta o 5 gün bı hafta kaynanam dönüşümlü bakmalarını istiyorum. Annemi eve de bırakırız yollar yormasin diye ama sizce çok mu şey istiyoruz ben evi bırakıp gelemem zor diyor. Babana sor diyor

Canım 35+2 de 2498 gram çıktı benim bebeğim. Eylül grubunda konuşmuştuk görmemiş olabilirsin.

Benim doktorum da bana kilo alımı yavaşlamış ama bu son haftalarda beklediğimiz bir şey, 2500 üstü her çocuk sağlıklı kabul edilir dedi.
Plesantasyon yani beslenme ile alakalı oluyormuş. Kilo aldıran besinler mi yemeliyim dediğimde e ye tabi ama çok etki etmez dedi. Genetikle de alakalı bu.

Kağan Kocatepe’nin bu konu ile alakalı çok güzel videoları var izlemeni öneririm. Ayrıca kilosu da gayet iyi

Yok kilosu için demedim yavrum alım olarak dedim aslında. Ama benim daha çok boyuna takıldı aklım yani durmuş uzamiyormus gibi ondan demiştim aslında. Ya bende takılmıyordum da her yerde 46 47 cm yazıyor
Ya benim aynı gün 2 saat arayla yaptırdığım ölçümler 1 hafta oynamıştı geçenlerde.
O sebeple demek istedim.
Bir de büyüdüler malum. Ölçümler Pozisyondan iyice etkileniyorlar.
Kilo alımları da yavaşlayacak her hafta 250-300 almayacaklar zaten inşallah da almazlar 4 ü geçer yoksa boy da ona göre artık.
Bence böyle düşünceleri kendine yük etme şimdi.
Yolculuk yarındı dimi?

Bu arada son haftalar çetin geçecek anlaşılan, benim bulantı ilaç milaç dinlemez oldu çünkü.
Bulantı yemeklerden tiksinme bende de geri döndü dediğin gibi prilamda tam geçirmiyor artık bu aralar sadece patates yiyorum. Birde ben normal doğumu beklemeyi planlıyorum 40.haftayı bulursa doğum yandım 19 ekime çok var

Canım kilosu gayet normal çıkmış benim ki 2300 çıktı . Boyu falan tam ölçmek mümkün mü benim doktor hiçbir zaman olcmuyor .

canım boydan kastın uyluk kemiği uzunluğu sanırım. fl ölçüsünü 7 ile çarpınca boyu çıkıyor ya zaten. benim kızın da son kontrolde fl tam 6 gün geri çıktı. doktor sorun yok haftasıyla uyumlu dedi. önceki kontrolde 2 gün öndeydi mesela. fl ölçümümüz her kontrolde değişiyor bizim kızın bi gidiyorum geride bi gidiyorum önde. onu kafana takma. pozisyonundan dolayı da bazen yanlış ölçülüyor bacaklarını gerdiği ve kırdığı zaman farklı sonuç veriyormuş. zaten artık doğumdaki boylarına yaklaştılar bundan sonra çok fazla uzamayacaklar. içini ferah tut. :)

Beni minnak gece uyutmadığı için uyanamıyorum

5 aydır kocasından ayrı yatan ben

Boy ölçümü farklılık gösterebilir ama bebeğin pozisyonuyla bile. Bence hiç kafana takma

Hareketli olduğundan olabilir canım ne zaman hareketsşz vakit geçirsem benim daha cok artıyor şişmelerim
Benimde bu gün 31 başlangıç şimdilik ödem yok bakalım ağız burun sismemis daha diyor yakınlarım banada demek çoğu kişi yaşıyor
Ay iyi bari ne kadar geç olursa o kadar iyi
Dudaklarımdan çok memnunum ödem orda baki kalabilir incecikti köfte oldular
Ben 13 kilo almışım 60 oldum 2 haftadır ödem oluyor ama bazen geçiyor anlamadım kahveyi de bıraktım işe yaradı sanırım
Bol su içmek ve tuzu azaltmakta iyi geliypr
Aynisi aynisi valla biz senle ayni gun doguracaz gibi geliyor bana kuzum
Yakınız zaten sen benden 3 gün öndesin
Aynen oyle bazi gunler yatiyorum isten gelince o yapiyor butun isleri sikayette etmiyor goruyor sonucta yapamadigimi bir tek oglana bakamiyor cunku anneci annem yedirsin annem yikasin annem gezdirsin hep surekli anne
Ne kadar yükünü alırsa o kadar iyi ya gerçekten
Bende o moddayıım yazın hamilelik zor işmiş
Aynen benim doktorumda ölçmüyor boyu pozisyonundan dolayı eğri duruyorlar gerçek değer olmaz diye

Valla ben değilim. Sene-i devriyesi dolmak üzere duvarlara çentik atıyorum artık

Kızlar bugün sabahtan bu yana geçmeyen bir bel ağrısı çekiyorum üzerine karnım sürekli sertleşiyor kasılıyor afedersiniz tuvalletteyim sürekli birde bugün çok yoğun kıvamlı akıntım oldu. Bebisde galiba pozisyon aldı yani bilmiyorum ama göbek deliğinin hemen üzerinde galiba ayaklarını hissediyorum. Acil maceralarım çok sorunlu geçtiği için gitmek de istemiyorum iki arada bi derede kaldım resmen

4yıl sonra ikinci çocuğu düşünüyorum Allah nasip ederse kışa denk getireceğim bu acemiliğimden yazın oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…