kızlar kasılma ile bebek hareketlerinin veya hıçkırığın farkı nasıl nasıl ayırıyorsunuz? iki gündür bebek aşırı hareketli gibi hissediyorum ama kasılma mı acaba diye tereddütteryim, nst de de çıkıyor bazen kasılma?
kasılmada karın ağrısı gibi mi oluyor?
Tupleri sandiginiz gibi baglamiyorlar yakiyorlar ve geri donusu yok malesef hic cocuk dusunmuyorsaniz yaptirin bu arada inanilmaz bir acisi var korkutmuyorum kimseyi ama gercekleride konusmak lazim en guzeli eski usul yumurtlama gunlerde iliski yasamayin geri kalan gunlerde artik dikkat ederek hamileligi onlemeye calisalim ben oyle yapicam cunku ne haplar ne spiral hormonlarimla oynanmasini istemiyorum cok yan etkileri var malesef erkekde doktora giderek bir korunma yontemi isteyebilir sadece kadin fedakarlik yapacak diye bir sey yok bunuda aklinizda bulundurun derimbenim ikinci çocuk olacak, korunma konuları açılmış direk tüpleri bağlatmak nasıl sizce? sonra pişman olunacak bir durum olur mu veya geri dönüşü nasıldır acaba?
Ben Elele madre anne yanı park yatağı aldım minnoş, çok da güzel.
Ben de elele ile yoyko arasında kaldım. Yoyko nun dönencesi yok sanırım. yoykoyu gördünüz mü hiç? internetten alışveriş yapamama da bir dünya markasıyım gerçektenHeriflen olması şart mıdır çünkü ölesiz daha güzelölesize evet herife nau nau
Elele madre aldım daha yolda bunu tercih etme sebebim anne yanı olabilme özelliği
geri dönüşü açtırılabılır falan yazıyorda nette imkansıza yakınmıs sdece tüp bebek olabılırmış.dini açından fıtrata ters düştüğü için anne canı tehlıkeye girmedıkçe haram deniliyor ama tabi tercihtir bu arastrnca bna göre değil yoksa bnde düşünüyordum.benim ikinci çocuk olacak, korunma konuları açılmış direk tüpleri bağlatmak nasıl sizce? sonra pişman olunacak bir durum olur mu veya geri dönüşü nasıldır acaba?
erkekler için nasıl bir yöntem ilaç gbi birşeyse oda isteksizlik yapıyormus, sanırım en iyi yöntem yapmamakTupleri sandiginiz gibi baglamiyorlar yakiyorlar ve geri donusu yok malesef hic cocuk dusunmuyorsaniz yaptirin bu arada inanilmaz bir acisi var korkutmuyorum kimseyi ama gercekleride konusmak lazim en guzeli eski usul yumurtlama gunlerde iliski yasamayin geri kalan gunlerde artik dikkat ederek hamileligi onlemeye calisalim ben oyle yapicam cunku ne haplar ne spiral hormonlarimla oynanmasini istemiyorum cok yan etkileri var malesef erkekde doktora giderek bir korunma yontemi isteyebilir sadece kadin fedakarlik yapacak diye bir sey yok bunuda aklinizda bulundurun derim
5 ekim mi
Tek fark fiyat bence dönence çok gerekmez de fiyatını yükselttiler diye almadım onuBen de elele ile yoyko arasında kaldım. Yoyko nun dönencesi yok sanırım. yoykoyu gördünüz mü hiç? internetten alışveriş yapamama da bir dünya markasıyım gerçekten
Tupleri sandiginiz gibi baglamiyorlar yakiyorlar ve geri donusu yok malesef hic cocuk dusunmuyorsaniz yaptirin bu arada inanilmaz bir acisi var korkutmuyorum kimseyi ama gercekleride konusmak lazim en guzeli eski usul yumurtlama gunlerde iliski yasamayin geri kalan gunlerde artik dikkat ederek hamileligi onlemeye calisalim ben oyle yapicam cunku ne haplar ne spiral hormonlarimla oynanmasini istemiyorum cok yan etkileri var malesef erkekde doktora giderek bir korunma yontemi isteyebilir sadece kadin fedakarlik yapacak diye bir sey yok bunuda aklinizda bulundurun derim
Crocsa benzer akınalbella var bende kullanıyorum memnunumKızlar hastanede giyeceğiniz terliği nasıl aldınız ya. Bu link atın bana terlik bulamadım resmenz crosslar cok pahalı muadilleri plastik kokuyorannemlere gösteriyorum bu ne böyle lohusa terliği mi olur diyorlar. Bende plastik tarzı daha iyi olur diyorum orda lavobaya gitcez belki duşa girmek zorunda kalcaz plastik terlik daha mantıklı geliyor
Merhaba lar bende 20. Haftaya girince Eylül 20.25 arası muane olmak için Recep has gitmeye niyetlendim ama 2000 TL duyunca çok yüksek fiyat geldi sizce devlet hastanesi gidelebilirmiBu işin içindeki en iyi 2 doktordan biri, Atıl Yüksel, Recep Has. 2000 TL gibi güzel bir ücreti var ama şu an hiçbişey gözüm görmüyor zaten…
En azından bu bebek kilo alabilir eğilimde, oksijen seviyesi 36. Haftaya kadar götürür dese yeterli.
Öteki perinatolog gibi damarlarımın berbat durumda olmadığını söylese bile yeterli
Sinirlerim bozuldu söylemlerinden. Belki bilerek çok sert konuştu ama sinirlerim alt üst oldu.
Bugün gidince sana da bilgi veririm canım.
Ben bundan aldım canım floya gidip mağazadanKızlar hastanede giyeceğiniz terliği nasıl aldınız ya. Bu link atın bana terlik bulamadım resmenz crosslar cok pahalı muadilleri plastik kokuyorannemlere gösteriyorum bu ne böyle lohusa terliği mi olur diyorlar. Bende plastik tarzı daha iyi olur diyorum orda lavobaya gitcez belki duşa girmek zorunda kalcaz plastik terlik daha mantıklı geliyor
Kuzum hıçkırık zaten düzenli pıt pıt atıyor. Baya da uzun sürüyor. Rahminde sırt bölgesine denk gelen kısım atıyor. 5 dk dan uzun gidiyor bende.kızlar kasılma ile bebek hareketlerinin veya hıçkırığın farkı nasıl nasıl ayırıyorsunuz? iki gündür bebek aşırı hareketli gibi hissediyorum ama kasılma mı acaba diye tereddütteryim, nst de de çıkıyor bazen kasılma?
kasılmada karın ağrısı gibi mi oluyor?
yok kız ne yaptın5 ekim mine diyon ya
Nst girdin mi ? Demek ki her şey yolunda gidiyor ki Bebiş bekler mi diyor
Bence de yA kumaş havlu vs ben o terliği bi daha eve sokmamBen bundan aldım canım floya gidip mağazadanhavlu terlikleri sevmiyorum o yüzden
Heh iyi bari kız daha detaylı yazyok kız ne yaptın5eylulde gün verecek, bekler diyo daha dönmemıs ama herturlu sezaryen olacağı ıcın sıkıntı yok dıo. bol bol su iç dedi
buarada nstye girdim bni 30. haftadan beri alıyor sancımda cıkmadı cok sukur. ama bebek orda hıckırmaya başladı cok tatlıydı5 ekim mine diyon ya
Nst girdin mi ? Demek ki her şey yolunda gidiyor ki Bebiş bekler mi diyor
yok ztnSezeryanı bu kadar bekletiyorlar mıı ya. İlk defa hamilelik hayatının içindeyim tamam ama çevremde sezeryanı böyle 37. Haftada en geç 38. Haftada alıyorlardı
yok ben buldum diorum ya en ıısı hic yapmamakCanim onun da denenmisi var burdayumurtlama zamanimda olmamasina ragmen Allah nasip etti bakalim ekim basi dogum insallah
ben 2 tane aldım nineweste var suan imdirimde birde foto falan cekıkırsem pofuduk uygun duz bışe aldımKızlar hastanede giyeceğiniz terliği nasıl aldınız ya. Bu link atın bana terlik bulamadım resmenz crosslar cok pahalı muadilleri plastik kokuyorannemlere gösteriyorum bu ne böyle lohusa terliği mi olur diyorlar. Bende plastik tarzı daha iyi olur diyorum orda lavobaya gitcez belki duşa girmek zorunda kalcaz plastik terlik daha mantıklı geliyor
Benimki de sezaryen ve 40.haftada olacak 5 Ekim. Düşündükçe darlanıyorum.Sezeryanı bu kadar bekletiyorlar mıı ya. İlk defa hamilelik hayatının içindeyim tamam ama çevremde sezeryanı böyle 37. Haftada en geç 38. Haftada alıyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?